Autossa

  Aika kului mutta Juhaa ei kuulunut eikä näkynyt. Jalmari alkoi jo hermostua. Hän naputti sormillaan autonsa rattia ja vilkuili levottomasti ympärilleen. Hanna tiesi mitä kohta tapahtuisi; Jalmari ei sietänyt myöhästelyä. Kohta miehen hermot menisi ja Hanna saisi kärsiä siitä. Ja kokemuksesta Hanna tiesi ettei se tosiaankaan ole kivaa. Hannan päässä alkoi kehittyä suunnitelma millä hän mitä varmimmin ehkä välttyisi Jalmarin kohtaukselta.

  Hanna alkoi tuijottaa kiimaisesti Jalmaria. Aikansa tuijotettuaan Jalmari huomasi Hannan katseen. ”Mitä tuijotat?” Jalmari kysyi vähän vihaisen oloisena. ”Eeeen mä mitään”, Hanna vastasi ja käänsi katseensa. Kun Jalmari käänsi päänsä pois, Hanna vei kätensä Jalmarin reidelle ja hyväili sitä. Käsi nousi koko ajan ylemmäs kunnes se kosketti hitaasti, hyväillen Jalmarin kyrpää housujen kankaan läpi. Jalmari sävähti. Hanna avasi Jalmarin housujen vetoketjun ja kiskoi niitä alemmas, Jalmari nosti itseään ja housut liukuivat puoleen väliin reisiä. Sitten laskeutui myös bokserit. Hanna kumartui kyrvän luokse ja nuolaisi sitä. Hetken jatkettuaan penis alkoi hitaasti kovettua. Hannan ottaessa terskan suuhunsa Jalmari huokaisi syvään. Hanna tiesi mistä Jalmari piti. Hän imi, nuoli, pyöritti kieltään ja liikutteli penistä suussaan. Kauaa Hanna ei jatkanut kun Jalmari alkoi kunnolla huokailla ja kohta hän ruiskutti spermansa Hannan suuhun. Hanna nieli ne ja hymyili Jalmarille.

  Kun Jalmari alkoi availemaan auton ovea, Hanna tiesi mitä odottaa. Hänkin avasi auton oven ja siirtyi sukkelasti takapenkille. Suutelu alkoi ja pian Jalmarin käsi oli Hannan haaroissa. Käsi sukelsi housujen sisälle ja sormi pujottautui pikkuhousujen sisälle ja häpyhuulien väliin. Klitorikselle ja sitten sormi sukelsi kuumaan ja kosteaan vaginaan. Hanna voihkaisi. Jalmari veti housut polviin ja riisui Hannalta housut. Sitten hän kiskoi naisen päälleen ja kohta Hanna ratsasti Jalmarin kyrpä sisällään, liikkuen niin paljon kuin pienen itäauton tilat antoi periksi. Hannan äskeinen suihinotto tosiaankin pidensi Jalmarin kestoa ja Hanna sai tuon rajun ratsastuksen aikana kaksi orgasmia, lähes peräkkäin.

  Jalmari laukesi kohta, ja Hanna nousi päältä pois. Spermat valuivat avoimesta pillusta Jalmarin reisille ja Hanna puki vaatteet takaisin päällensä. ”Ei vittu, Juha tulee!” Hanna kiljahti ja meni ulos autosta. Jalmari riisui kiireellä paitansa ja pyyhki mällit siihen ja laittoi nahkatakin takaikkunalta päälleen ja veti sen kiinni. Sitten housut ja yleinen auton silmäily. Juha ja Hanna jo juttelivat kun Jalmari nousi autosta. Sitten he lähtivät kohti Hannan asuntoa. Juha vain hieman ihmetteli miksi Jalmarilla ei ollut nahkatakin alla paitaa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *