Yoshiko ja Hiroko

  Yoshiko katsoi jälleen epätoivoisena nuorta opettajatarta joka oli jälleen käskenyt hänen jäämään koulun jälkeen luokkaan tekemään ylimääräisiä tehtäviä. Eihän japanilaisen tytön, varsinkaan hyvän perheen tytön, sopinut riehua oppitunneilla. Ei, ei missään nimessä. Opettajatar, neiti Hiroko, oli ollut tunnilla lähes järkyttynyt Yoshikon käytöksestä. Muut tytöt olivat lähdössä ja Yoshikolle ilkeä Matsuko virnuili ivallisesti Yoshikon surullisille lähteviin tyttöihin luoduille katseille. Oven sulkeutuessa viimeisten jälkeen opettajatar katsoi vihaisesti Yoshikoa. Neiti Hiroko käski Yoshikon pöytänsä luokse hakemaan lisätehtäviä. Vastahakoisesti Yoshiko nousi tuolista kiskoen lyhyttä, juuri ja juuri pakarat peittävää minihamettaan alemmas. Arasti siro japanitar asteli opettajattarensa eteen. Hiroko oli yksi tiukimpina tunnetuista opettajista täällä tyttökoulussa, minne Yoshiko ei missään nimessä olisi tahtonut. Mieluiten hän olisi jatkanut nuoruuttaan, miesten iskemistä ja riehumista. Sitä hän kaipasi.

  Yoshikon päästessä minimekossaan opettajattaren pöydän luokse hän hämmästyi Hirokon katseen pehmetessä ja muuttuessa lämpimän helläksi. Katse lähes janosi hellyyttä ja Yoshiko luuli vain kuvittelevansa ja naurahti. Heti neiti Hiroko kysyi että mikä niin naurattaa ja hetkeksi tuo kaikkien tuntema kovuus ja kylmyys palasi neiti Hirokon kauniille kasvoille. Yoshiko sanoi ettei mikään ja kysyi tehtäviä. Hiroko antoi nipun papereita Yoshikolle ja japanitar palasi paikalleen mekkoaan alaspäin nyhtäen. Sitten hän istahti, laittoi siron jalkansa toisen päälle ja aloitti työt.

  Noin tunnin ajan Yoshiko työskenteli ahkerasti ja oli jo lähes loppusuoralla kun Hiroko nousi, korjasi jakkupukuaan ja asteli kapea lantio keinahdellen Yoshikon luokse. Hän käveli tytön selän taakse ikään kuin tarkastamaan tehtäviä, mutta laski kätensä sitten Yoshikon olkapäälle liikuttaen sitä hellästi alaspäin kohti rintaa ja Yoshiko sävähti ja nousi seisomaan. Kimeä huuto kiiri yli luokkahuoneen mutta Hiroko ei pelästynyt Yoshikon kimpaantumista. Hiroko asteli päättäväisesti Yoshikon luokse ja tuijotti häntä suoraan silmiin. Yoshikon hieman rauhoituttua Hiroko otti nopean askeleen ja painoi suudelman Yoshikon huulille. Jälleen Yoshiko riehaantui ja huusi liudan japanilaisia nimittelyjä opettajattarelleen. Hiroko käveli yhä lähemmäs Yoshikoa ja Yoshikon koko ajan perääntyessä tyttö joutui seinän ja neiti Hirokon väliin ja tunsi olevansa ansassa. Hiroko astui kosketusetäisyydelle ja päästi pienet kätensä oppilaansa vartalolle. Yoshiko sätti opettajaansa moisesta röyhkeydestä opettajan kuitenkaan välittämättä. Neiti Hiroko antoi käsiensä vaeltaa kaikessa rauhassa kiinteällä vartalolla ja antoi toisen käden liukua minihameen helman luokse, siitä sen alle ja reittä pitkin ylemmäs Yoshikon pikkuhousuille saakka ja yksi sormista sujahti nopeasti häpyhuulien väliin klitorikselle. Yoshiko väistyi ja Hirokon käsi liukui hameen alta pois. Vihaiset sanat säestivät Hirokon kiihtynyttä hengitystä opettajattaren katsellessa kiimaisesti Yoshikon rintoja jotka kohoilivat kireän paidan alla. Yhä uudestaan Hiroko lähestyi oppilastaan kunnes yritykset palkittiin. Yoshiko ei Hirokon yllätykseksi enää vastustellutkaan vain aloitti suorastaan vikinän ja huokailun Hirokon sormien seikkaillessa ajellun vaginan läheisyydessä.

  Hiroko laskeutui polvilleen, nosti Yoshikon mekon tämän vyötärölle ja laski pikkuhousut tytön nilkkoihin. Hiroko huokaisi nähdessään sileän, karvattoman pikkuvaginan edessään ja ei voinut vastustaa kiusausta vaan upotti kielensä tytön häpyhuulien väliin. Hetken hän maisteli Yoshikon suolaista makua ja alkoi nuolemaan sitten hitaasti vaginaa tuntiessaan kielellään eritteiden vain lisääntyvän. Yoshiko antoi kokonaan periksi ja jännitys hävisi hänen nojautuessaan seinään ja painaessaan lantiota opettajattarensa kieltä vasten. Tyttö suorastaan vikisi lisää ja lisää ja lopulta Hiroko upotti kaksi sormeaan tytön tiukkaan vaginaan aloittaen niiden kiivaan liikuttelun samalla nuollen klitorista. Pian Yoshiko lysähti opettajaansa vasten täristen ja hengittäen hyvin kiihtyneesti ja opettaja antoi tytön vartalon valua lattialle makaamaan.

  Yoshikon toivuttua orgasmistaan hän päätti yllättää pöytänsä luokse palanneen opettajansa ja asteli horjuvin askelin Hirokon luokse. Hän silitti hellästi tämän poskea ja suuteli yllättynyttä Hirokoa. Pian kaksi yllätettyä kiimaista japanitarta kieriskeli lattialla intohimojen kourissa päätyen siten että Yoshiko oli opettajansa päällä tarjoten herkullisen näyn jonne opettaja työnsi jälleen kielensä sekä sormensa Yoshikon tutustuessa ensimmäistä kertaa toisen naisen vaginaan. Kumpikin yritti parastaan vaikka vaikeaa se varmasti oli nautinnon vain kasvaessa toisen sormien soutaessa sisällä. Aikansa puuhailtuaan Yoshiko sai jälleen mutta sisukkaasti hän saattoi myös opettajansa huipulle molempien lopulta maatessa lattialla raukeina ja ilmeisesti hyvinkin tyytyväisinä pikku salaisuuteensa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *