Terapiassa

  Kuudes kirjoittamani novelli, jolle on olemassa myös jatko-osa. Julkaistu aiemmin vain seksinovellit.comissa. Jos pidit tarinasta ja haluaisit minun kirjoittavan enemmän tämänkaltaisia tarinoita, niin pistä kommenttia lopusta löytyvään lootaan.

  Kirjoitan myös toivenovelleja melkein aiheesta kuin aiheesta, joten jos sinulla on mielessäsi aihe, josta haluaisit minun kirjoittavan, niin lähetä ideasi minulle, niin katson, mitä asialle voisi tehdä.


  ”Miltä se sinusta tuntuu?”

  Pyörittelin tulikuumaa teekuppia kädessäni ja mietin kovasti, mitä olisin vastannut. Mieleeni tulvi monenlaisia ajatuksia, mutta yksikään niistä ei välittömästi tuntunut sellaiselta vastaukselta, jonka olisin halunnut antaa. Laskin teekupin käsistäni edessäni olevalle pöydälle ja nostin jalkani nojatuolille. Tuntui turvalliselta olla sykkyrässä. Vilkaisin Kaisaan, joka katsoi minuun kiinnostuneena. Hän oli tapansa mukaan pukeutunut mustaan jakkuun ja hiuksensa hän oli tänään vetänyt taakse. Yhdessä muodikkaiden silmälasien kanssa hän näytti aina tavattoman älykkäältä.

  Miehet ovat hassuja, kun luulevat, että me naiset emme katsoisi toisia naisia sillä silmällä. Antti oli hassu. Hän loi useinkin pitkiä silmäyksiä kaupungilla kulkeviin naisiin ja tokihan minä siitä aina mielenosoituksellisesti suutuin, vaikka minun täytyy myöntää, että hänellä oli äärimmäisen hyvä maku. Olin kyllä itsekin omasta mielestäni ihan mukiinmenevän näköinen, vaikka muutama kilo olikin tullut lisää sinä aikana, kun olin seurustellut Antin kanssa. Se ei tosin haitannut minua, eikä varsinkaan Anttia, jonka mielestä se oli pelkästään kiihottavaa. Rintani eivät olleet kookkaat, mutta sopivat hyvin lämpimiin käsiin.

  Seksiä oli nykyään harvoin ja niinäkin kertoina se ei ollut minun mielestäni riittävän hyvää.

  Antti ja minä olimme olleet yhdessä jo useamman vuoden ja viime aikoina, mikä tarkoitti kokonaista vuotta, seksielämämme ei ollut mielestäni oikein toiminut. Sen jälkeen kun Antti oli saanut vakityöpaikan, oli hän asettanut sen parisuhteemme edelle. Hänelle oli tärkeää edetä työuralla, sillä hän ei omien sanojensa mukaan halunnut juuttua miksikään rivityöntekijäksi.

  Seksiä oli nykyään harvoin ja niinäkin kertoina se ei ollut minun mielestäni riittävän hyvää. Antti oli usein väsynyt, eikä keskittynyt siihen, mitä minä halusin. Esileikki oli nykyään pusu poskelle, kaulalle ja vähän tissien puristelua. Sen jälkeen Antti oli jo valmis tulemaan sisääni, rynkytti vähän aikaa ja laukesi. Parhaimmassa tapauksessa hän nukahti ja minä kalpin vessaan siivoamaan jäljet ja hieroin itselleni orgasmin. Jos huvitti.

  Katselin usein jälkeenpäin nukkuvaa Anttia. En tuntenut vihaa, sääliä tai mitään sellaista. Sen sijaan minua harmitti, sillä kun muistelinkin seurustelumme ensimmäistä vuotta, joka oli ollut innokkaan kokeilun aikaa. Molemmat meistä olivat ehdottaneet kaikenlaista uutta ja jännittävää. Kiihotin itseäni usein vessassa ajattelemalla tuota aikaa. Rakastin sitä, kun hän puristeli rintojani ja imi nännejäni vuorotellen. Vähitellen hän hivutti kätensä klitorikselleni ja lisäsi kiimaani hieromalla sieltä kevyesti. Oli niin ihanaa, kun hän viimein tuli sisääni ja rakastelimme pitkään. Orgasmikaan ei tuottanut kummempia vaikeuksia, kunhan vain uskalsin auttaa sitä hieromalla hieman klitoristani.

  Se oli silloin ja nyt oli nyt. Kävimme molemmat töissä ja näimme toisiamme perin harvoin. Taloutemme oli kunnossa, eikä kaupassa tarvinnut miettiä, että ostaako kuukauden tarjousjuustoa, sillä varaa oli vähän tyyriimpäänkin. Olin kyllä yrittänyt Antille parisuhdekursseista ja sen sellaisista, mutta hänen mielestään ne olivat yksinomaan rahanhaaskuuta ja hölynpölyä. Hän oli ihan tyytyväinen jokaviikkoiseen pikapanoon.

  Oli itse asiassa aika kummallista, että minä olin lopulta varannut itselleni ajan seksuaaliterapeutilta. Antti ei tästä tiennyt, olin vain sanonut meneväni jonkun kaverini kanssa kahville. Minua ärsytti, että oli kokonaan minun velvollisuuteni korjata seksielämämme. Toisaalta, eihän Antti nähnyt siinä mitään korjattavaa, joten en usko, että hän olisi edes ollut kiinnostunut tulemaan mukaani.

  ”Tuntuu turhauttavalta, kun kaikki on niin nopeasti ohi. Seksi on kyllä periaatteessa ihan ok.”
  ”Oletko yrittänyt ratkaista tätä teidän ongelmaanne jotenkin?” sanoi Kaisa.
  ”Mä olen puhunut Antin kanssa, mutta sitä tää tilanne ei tunnu kauheasti kiusaavan. Sen mielestä on ihan normaalia, että tunteet laimenee pitkässä suhteessa ja ettei seksikään ole niin kiihkeää, kun alkuaikoina. Mut ei sen mun mielestä pitäisi mennä niin. Seksiä ei tartte olla niin useasti, kunhan sen jälkeen olis sellanen tyydyttynyt olo.”
  ”Minustakaan se ei ole kauhean paljon vaadittu.”
  ”Kiva, että sentään joku ymmärtää. Mut mä oon täällä, jotta mä pystyisin jotenkin korjaan tän tilanteen.”
  ”No minulla kävi mielessä, että voisit tehdä tällaisen mielikuvaharjoitteen. Kuvittele sellainen tilanne, jossa sinä ja Antti harrastatte seksiä siten kuin sinä haluaisit sen menevän.”
  ”Ahaa, no kokeillaan”, vastasin ja katsahdin ulos ikkunasta. Ei ollut helppoa tuosta vain ruveta ajattelemaan seksiä, se tuntui oudolta. Usein sitä tarvitsi tietynlaisen, irstaan mielentilan, jossa seksiajatukset olisivat voineet vapaasti liikkua.

  Suljin silmäni ja yritin keskittyä. Pienet tuikkukynttilät lepattivat ainoana valona makuuhuoneessamme. Olin jo riisunut itseni puolialastomaksi. Seisoin sängyn vieressä ja Antti oli takanani. Myös hän oli riisunut, eikä hänellä ollut enää päällään kuin harmaat bokserit, joiden etumus pullotti jo kutsuvasti.

  ”Älä turhaan pyytele anteeksi, sinulle ei selvästikään tuota vaikeuksia fantasioida”, hän rauhoitteli.

  Tunsin hänen kuuman, himon täyttämän hengityksen niskassani ja jo se sai minut värähtämään. Hän oli kiinni minussa ja tunsin kuinka hänen lämpimät kätensä vaelsivat olkapäiltä rintaliivien peittämille rinnoilleni. Vaivihkaa hän hankasi etumustaan pikkuhousujen peittämää peppuani vasten. Hänen kiimansa oli jo käsin kosketeltavaa, mutta minä en ollut vielä valmis. Halusin kiusata häntä vielä ja niinpä en antanut hänelle lupaa riisua sen enempää itseään kuin minuakaan. Sen sijaan käännyin ja suutelin häntä. Hitaasti käteni valui silittämään hänen etumustaan, mikä sai hänet vielä kärsimättömämmäksi. Naurahdin ja nautin vallan tunteesta.

  Hymyilin ja purin alahuultani huomaamatta Kaisan silmien edessä ja toinen käteni siveli farkkujeni karheansileää pintaa. Säpsähdin ja hypähdin pois ajatuksistani ymmärtäessäni missä oikein olin. Yhtäkkiä minua nolotti ja yritin sopertaa jotain anteeksipyynnön tapaista Kaisalle, joka hymyili lämpimästi.

  ”Älä turhaan pyytele anteeksi, sinulle ei selvästikään tuota vaikeuksia fantasioida”, hän rauhoitteli.
  ”En ole koskaan ajatellut seksiä tällaisesta näkökulmasta, mutta se oli oikeastaan todella mukavaa.”
  ”Haluatko kertoa, mitä ajattelit”, Kaisa kysyi pieni epäröinti äänessään. Olin kuitenkin sen verran innostunut tästä pikku testistä, etten huomannut edes nolostua kiihottavista ajatuksistani. Kerroin Kaisalle kaiken.
  ”Kuulostaa hyvältä, meillä on vielä reilusti aikaa, joten haluatko vielä jatkaa tätä harjoitusta. Kerron kyllä, jos se menee liian pitkälle”, hän naurahti.

  Suljin silmäni uudelleen ja vein itseni samaiseen paikkaan ja aikaan, jossa olin ollut hetki sitten. Puristelin Antin takamusta ja suutelin vaivihkaa hänen rintaansa. Mieheni oli kuin puusta veistetty, eikä osannut vastata tähän kaikkeen. Se ei kuitenkaan minua haitannut, sillä tavallisesti hän olisi tässä ajassa ehtinyt jo laueta sisääni. Nyt annoin meidän molempien halun vain kasvaa ja saada täyttymyksensä myöhemmin.

  Antin kädet olivat huomaamattani hiipineet avaamaan rintaliivieni hakasia, mitä en sallinut vaan vetäydyin hänestä poispäin. Antti näytti hölmistyneeltä, mutta minä tönäisin hänet hellästi rinnasta istualleen sängylle. Ilmoitin eleelläni, että se olen nyt minä, joka käsken ja määrään, etkä sinä. Näin kuinka pieni hymynkare nousi mieheni kasvoille ja uteliaisuus syttyi hänen silmiinsä. Seisoin hänen edessään kädet lanteillani ja katsoin häntä arvioivasti. Annoin hänen kasvojensa vaeltaa muodoillani. Käännyin hitaasti ja kiusoittelevasti istuin hänen polvelleen. Hänen kätensä tarttuivat minua lantiosta, minkä juuri ja juuri sallin hänelle. Hitaasti aloin keinuttaa itseäni häntä vasten. Helppoa ja kiihottavaa, juuri sellaista kun halusin sen olevan.

  Pikkuhousuni alkoivat uhkaavasti kostua ja tiesin Antin tuntevan sen. Hän oli kuitenkin ymmärtänyt jo pelin hengen ja odotti kuuliaisesti minun seuraavaa siirtoani. Käännyin ja hyppäsin hänen syliinsä ja suutelin häntä kiimaisesti. Riisuin rintaliivini ja annoin Antin tunnustella rintojeni täyteläistä pehmeyttä. Halusin menettää itsekontrollini ja antautua mieheni vietäväksi, mutten tiennyt mihin olisin fantasiani seuraavaksi vienyt. Halusin niin monta asiaa, etten osannut päättää, mitä olisin tehnyt seuraavaksi!

  Hengitin jo suu hieman raollaan ja silitin molemmin käsin housujeni pintaa, kun kuulin sormien napsahduksen. Säpsähdin hereille ja muutaman sekunnin ajan minun piti selvittää itselleni, että olin edelleen Kaisan vastaanotolla. En pyydellyt anteeksi vaan vastasin edessäni näkyvään hymyyn hymyllä.

  ”Minusta tuntui, että seuraavaksi olisit avannut jo paidan nappeja”, Kaisa naurahti.
  ”Todellako? Vautsi!” sanoin häpeilemättä. Kerroin taas miten fantasiani oli edennyt ja huomasin kuinka se teki terapeuttini hieman hermostuneeksi. En kuitenkaan välittänyt tai häiriintynyt siitä, sillä se sai minut tuntemaan itseni todella tuhmaksi. En uskonut, että terapeutilla käyminen tulisi olla ihan tämänkaltaista, mutta ei tämäkään kyllä haitannut!

  Hengitin jo suu hieman raollaan ja silitin molemmin käsin housujeni pintaa, kun kuulin sormien napsahduksen.

  Lopetettuani kertomuksen Kaisa huokaisi. Mietteliäänä hän katsoi kelloa ja totesi, että aikaamme oli jäljellä vielä reilu varttitunti. Toivoin, että hän olisi pyytänyt minua jatkamaan fantasiointiani, mutta sen sijaan hän näytti epäröivän ja miettivän. Ennen kuin ehdin kysymään hän nousi tuolistaan ja käveli luokseni. Hermostuneesti hän hymyili ja tunsin hänen lämpimän silityksen poskellani. Olin tästä eleestä jotenkin niin häkeltynyt, etten saanut änkytetyksi edes puolikasta sanaa. Samassa Kaisa kumartui alas ja suuteli minua.

  Hän vetäytyi kuin tarkistaakseen, että olinko tästä yllättävästä eleestä vihainen vai himosinko lisää. Ajatukseni löivät tyhjää, mutta silmäni toivat ilmi todellisen tahtoni ennen kuin edes itse tajusin sitä. Edellisestä kerrasta Antin kanssa oli tavallista enemmän aikaa ja kuvitelmani olivat herättäneet himoni. Kaisa suuteli minua uudelleen, tällä kertaa vaativammin. Vastasin ja raotin suutani ja varoittamatta tunsin Kaisan kielen pujahtavan tutkimusmatkalle suuhuni.

  Kiihotuin yhä enemmän ja vastasin yhä voimakkaammin hänen suudelmaansa. Hetki sitten käsinojilla levänneet kädet hapuilivat Kaisan käsiä, kylkiä ja mustan jakun peittämiä reisiä. Hän ei sanonut sanaakaan vaan suuteli minua aivan kuin olisi miettinyt sitä jo kauemmin. Tai sitten hän oli yhtä turhautunut omassa elämässään ja hetken mielijohde oli johtanut meidät tähän petokseen.

  Kysymykset saivat kuitenkin odottaa, sillä nyt minua ohjasi jokin voimakkaampi kuin järki. Se oli tunnetta, se oli himoa, halua olla lähellä, tuntea toisen kehon lämpö ja kokea äärimmäistä mielihyvää. Sanattomasta vastauksestani innostunut Kaisa potki korkokengät jalastaan, avasi hameensa sivusta lyhyen vetoketjun ja pudotti sen lattialle. Samalla hän tarttui farkkuihini aivan kuin peläten, että tämä kaikki saattaisi loppua, jos emme heti etenisi pidemmälle.

  Näppärin ja tottunein sormin hän avasi jo toisen vetoketjun ja nykäisi housut niin nopeasti jalastani, että pikkuhousut olivat mennä saman tien. Autoin häntä itseni riisumisessa miten parhaiten taisin ja pian housuni olivat lattialla epämääräisessä mytyssä. Kaisa asettui syliini ja jatkoi suutelemistani. Vedin häntä lähemmäksi ja vähitellen hyväilin käsilläni hänen selkäänsä ja hyvin muodostunutta peppuaan. Toinen käteni pujahti hänen paitansa alle ja tavoitti nopeasti liivien suojaamat rinnat.

  Hellästi ohjaten hän toi minut eteenpäin tuolillani, jotta häpyni oli aivan hänen kasvojensa edessä.

  Hyväilin pehmeästi molempia rintoja liivien päältä ja tavoittelin suulla hänen kaulaansa. Osuin kerralla maaliin, sillä nopeat, toisiaan seuraavat suukot ja hellät puraisut saivat hänet huohottamaan ääneen. Tuntui jotenkin helpolta koskettaa toista naista, huomata kuinka helppoa oli tehdä hyvää toiselle juuri sillä tavoin kuin olisi halunnut itseäänkin kosketettavan. Oliko totuus sittenkin, että vain toinen nainen saattoi tietää, miten naista oikeasti kosketetaan? Ainakin minusta tuntui siltä, että olin tuntenut Kaisan huomattavasti pidempään.

  Seuraavaksi Kaisa hypähti sylistäni ja heilautti pois jakkupuvun yläosan ja sen alla olevan paidan. Hitaasti hymyillen hän pujotti myös sukkahousut jalastaan kiusoitellen – aivan turhaan. Tiesin mitä halusin ja halusin sitä tässä ja nyt, seurauksista välittämättä. Ilman erillistä kehotusta riisuin itseni myös alusvaatteisilleni ja hieman hölmistyneenä odotin mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Miesten kanssa se oli helppoa, sillä tässä vaiheessa edessä sykki jo kovana elin, jonka omistaja vaikeroi sinua koskettamaan sitä. Kaisa huomasi epäröintini, tulkiten sen kuitenkin aivan oikein ja riisui minulta pikkuhousunikin. Hellästi ohjaten hän toi minut eteenpäin tuolillani, jotta häpyni oli aivan hänen kasvojensa edessä. En tuntenut itseäni vähääkään jännittyneeksi, kun tunsin Kaisan kuuman hengityksen reisieni sisäpuolella. Odotin vain, että hän koskettaisi sieltä, mistä tuntui niin hyvältä.

  Kaisan huulien kosketus reisieni sisäpinnalla sai minut vaikeroimaan. Kiimani tulvi jo yli äyräiden ja huuliltani pääsi vieno pyyntö: – Nuole mua, ole kiltti. Kaisa katsahti minuun ja hymyili. Sen jälkeen hän vei kielensä suoraan hävylleni ja värähdin hyvästä olosta. Kaisa lipoi varovasti pimppini suuaukkoa ja imaisi välillä toisen häpyhuulen kokonaan suuhunsa. Klitorikseni tykytti koskemattomana ja kiimani tuntui vain kasvavan. Ynähdin vaimeasti, kun hän viimein painoi hellän suudelman klitorikselleni.

  Suudelmaa seurasi kieli, ensin varovasti, sitten jo vaativammin. Nostin toisen jalkani tuolin nojalle, avasin itseni naiselle, jota en oikeastaan edes tuntenut. Kaisan kädet silittivät reisien sisäpintaa ja samalla hänen kielensä pyöri klitorikseni päällä. Hyväilin rintojani ja jännitin lihaksiani ohjaten nautintoani yhä ylemmäs. Samassa Kaisa upotti sormensa sisääni ja alkoi hellästi hieroa g-pistettäni. Silitin Kaisan hiuksia ja hehkuin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

  Orgasmi tuli lopulta yllättäen. Jännitin lihaksiani sopivassa kohdassa ja samalla tunsin kuinka hyvä olo alkoi kasvaa sisälläni kohti purkausta. Kaisa kuuli kiihtyvästä hengityksestäni, että olin lähellä huippua. Hän lipoi klitoristani yhä vaativammin ja nopeammin. Sisälläni oleva sormi jatkoi lempeää liikettään ja lopulta tunsin kuinka pato murtui. Laukesin. Räjähdin. Annoin orgasmin ottaa minut kantaakseen ja leijuin hetkeksi jonnekin toiselle puolelle. Kaisa hellitti hyväilyjään, antoi minun laueta rauhassa, tunsi pilluni sykkeen sormensa ympärillä.

  Hengitykseni tasaannuttua avasin silmäni ja katsoin Kaisaan. En osannut sanoa mitään, kun oli tuntunut vain niin hyvälle. Hitaasti Kaisa veti sormensa sisästään ja maistoi. Sitten hän kapusi syliini ja upotti kielensä jälleen suuhuni. Maistoin kiimani hänen kielestään, mikä tuntui vain kiihottavalta. Tunsin itseni rennoksi, mutta huolehdin jo siitä, että Kaisa saisi minulta samalla mitalla. Vastasin suudelmaan voimakkaammin ja käänsin hänet vuorostaan sylistäni tuolille.

  ”Odota, minulla on parempi ehdotus”, Kaisa sanoi.

  Kädestä pitäen hän johdatti minut huoneen takaosaan, jonka suuaukkoon oli ripustettu oviverho. Sen takana oli pieni huone, jossa oli siististi pedattu sänky ja yöpöytä täynnä kirjoja. Sänkyyn mahtui helposti kaksi ihmistä, mikä sai minut hieman ihmettelemään; oliko Kaisa tehnyt tätä joskus toistekin? Annoin kuitenkin himoni ohjata ja painoin Kaisan seinää vasten. Suutelin häntä vaativasti ja hivutin hitaasti käteni hänen pöksyihinsä. Tunsin kuinka kuumaksi ja kosteaksi hän oli ehtinyt käymään. Löysin klitoriksen vaivatta ja aloin hieroa sitä suutelumme lomassa.

  Vastasin suudelmaan voimakkaammin ja käänsin hänet vuorostaan sylistäni tuolille.

  Nyt oli Kaisan vuoro nauttia ja voi kuinka mielelläni minä teinkään hänelle hyvää. Riisuimme päältämme viimeisetkin vaateparret ja käskin hänet makaamaan mahalleen sängylle. Kuuliaisesti Kaisa asettui makaamaan ja sujautti pienen tyynyn lantionsa alle. Pieni kiinteä peppu oli nyt edessä tarjolla ja ymmärsin hetkessä, miten tuo näky saattoi saada niin monet miehet hulluksi, naisista nyt puhumattakaan.

  Silitin Kaisan pakaroita ja annoin niille muutaman varovaisen suudelman. Kaisa ynähteli tyytyväisyydestä, kun lähenin hiljalleen hänen häpyään. Levitin hänen peppuaan varovasti, jotta voisin nuolla häntä helpommin. Kauttaaltaan ajeltu pimppi kiilteli kosteudesta ja kutsui minua koskettamaan, tekemään hyvää.

  ”Nuole…mun peppua”, Kaisa puuskahti, aivan kuin olisi vähän hävennyt pyyntöään.

  Yllättyin ehdotuksesta, mutta en silti epäröinyt kuin hetken. Lähenin suudelma suudelmalta hänen peppuaan ja painoin lopulta huuleni varovaisesti pakaroiden välissä olevalle rypylle. Tämä oli minulle uutta, mutta jostain syystä en kaihtanut mitään. Ehkä jokin alitajunnassani pelkäsi, että tämä kaikki olisi vain unta ja kieltäytyminen rikkoisi lumouksen.

  Varovasti työnsin kieleni ulos, peppureiälle, ja nuolaisin.  Olin ehkä odottanut kammottavan kuvotuksen valtaavan kehoni, mutta sen sijaan kuulin korvissani vain Kaisan tyytyväisen huokauksen ja pyynnön jatkaa leikittelyä kielelläni hänen pepullaan.

  Tunsin suussani suolaisen maun, joka kiihotti minua jatkamaan. Kaisa huohotti ja huomasin kuinka hänen kätensä oli pujahtanut hyväilemään klitorista samalla kun nuolin hänen peppuaan. Jatkoin nuolemista ja uskaltauduin jopa ujuttamaan kieleni hänen peppunsa sisään. Se sai Kaisan huohottamaan vain entistä kovemmin. Vaistomaisesti hän avasi reisiään ja avasi näin kädelleni pääsyn hänen hävylleen. Sormeni löysivät hänen klitoriksensa jo toistamiseen.

  Klitoris tuntui paisuneen entisestään ja Kaisan äännähtelystä päättelin, ettei hänenkään huippunsa ollut enää kaukana. Jatkoin hänen peppunsa nuolemista, välillä suudelleen sen ympärystää, palaten taas lipomaan keskustaa. Käteni vatkasi hänen märkää haaroväliään. Se tunne, kun sai tehdä toiselle hyvää, lämmitti sisältä ja pakotti jatkamaan.

  ”Multa…tulee!!” Kaisa ehti sanoa ennen kuin hänen orgasminsa muutti hänen puheensa toistuvien huokausten ja ynähdysten sarjaksi, jollei ei tuntunut tulevan loppua.

  Lopulta hän huokaisi tyytyväisenä ja antoi minun lipoa hellästi esiin viimeisetkin orgasmin värähdykset. Asetuin makaamaan Kaisan viereen ja heitin käteni hänen rintansa yli. Vartalomme olivat yltä päältä hikiset, mutta silti halusin pitää häntä edes hetken mahdollisimman lähellä. Kehoni sykki ja tunsin hänen vartalonsa sykkeen vasten omaani. Kumpikaan ei sanonut mitään, sanat olivat juuri sillä hetkellä täysin turhia.

  Se tunne, kun sai tehdä toiselle hyvää, lämmitti sisältä ja pakotti jatkamaan.

  Minua ei edes kaduttanut ja toivoin, ettei Kaisaakaan kaduttaisi. Vai oliko tämä hänelle kenties rutiinia; hänen tapansa toimia seksuaaliterapeuttina? Muutama suortuva oli vapautunut hänen taakse vedetyiltä hiuksiltaan ja lepäsivät märkinä hänen ohimollaan ja poskellaan. Hellästi siirsin ne taakse ja hän hymyili vastaukseksi.

  Olin ylittänyt varttituntini puolella tunnilla ja toivoin hiljaa mielessäni, ettei Kaisan oven takana odottanut vuoroaan joku toinen turhautunut aviovaimo, tai jopa kaksi. Ehkä he olivat kuulleet, mitä suljetun oven takana todella tapahtui ja vaihtaneet useamman kiusaantuneen katseen. Hiiskumatta sanaakaan he olivat poistuneet samalla ovella, eivätkä puhuneet asiasta koskaan tai kenellekään. Ehkä kirjoittivat päiväkirjaansa. Jos kehtasivat.

  En tiennyt, sillä todellisuus palasi tällä tavoin pala palalta, ajatus ajatukselta mieleeni. En myöskään osannut sanoa oikein mitään. Olinko ainoa, olinko hänen? Järjettömiä kysymyksiä, sillä me olimme viettäneet yhdessä vain hetken. Silti oli vaikea lähteä siitä toisen vierestä. Pornoelokuva olisi leikattu poikki jo aikaa sitten.

  Nousin sängystä ja etsin hujan hajan lentäneet vaatteet päälleni. Kiiman kosteus tuntui edelleen epämiellyttävästi pikkuhousuissani, mutta vaihtoehtojakaan ei ollut. Siinä pukeutuessani kuulin verhon kahahduksen ja huomasin kuinka alaston Kaisa katseli minua raukeana, mutta kiinnostuneena ”makuuhuoneensa” ovelta.

  ”Joko sä lähdet?” hän kysyi.
  ”Joo”, sain soperretuksi.
  ”Minä en ole usein tällainen, tai siis, en voi sanoa, etteikö näin olisi käynyt joskus aikaisemminkin, mutta…” Kaisa jätti lauseensa ilmaan.

  Tunsin ikävän piston jossakin sisimmässä: olinkin vain kertapano, himojen helpotus. Olin jo täysissä pukeissa, kun Kaisa tuli ovelta halaamaan minua. Mielessäni kävi kiittää, mutta vähän outoahan se olisi tässä tilanteessa ollut. Kaisa suuteli minua kevyesti suulle ja silitti olkapäätäni. Etsi sanoja, joita ei kai edes ollutkaan, eikä lopulta sanonut mitään. Nielaisin ja käännyin kannoillani ovelle. Ehdin ottaa vain muutaman askeleen, kun Kaisa puhkesi puhumaan.

  ”Ensi viikolla sama aika, vai kuinka?”
  ”Joo.”

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *