Kiihkoa II

  Syksy uudessa työssäni oli kulunut vauhdikkaasti. Työkaverit ja uusi työ olivat olleet minulle mukava piristysruiske.

  Joulu oli tullut yllättävän pikaisesti vastaan. Jouluni olin viettänyt veljeni perheen luona.

  Olin keskustellut Sarin kanssa pitkät rupeamat ja olimme sopineet, että se mitä olimme syksyllä tehneet ei tulisi toistumaan ja jäisi vain meidän keskiseksi salaisuudeksi. Sarilla oli jo treffit takanaan erään rinnakkaisluokan pojan kanssa ja hyvä niin. Tekstiviestit kertoivat säännöllisin väliajoin suhteen etenemisestä, josta olin hyvilläni.

  Maaliskuu oli puolessa välissä ja olimme sopineet jälleen yhteisestä riehasta työkavereitten kesken. Olimme päätyneet laivaristeilylle jonka suuntaisimme Tukholmaan. Meitä oli lähdössä 8 naista joten hytit menisivät tasapareittain.

  Laura esimiehenämme jakoi meidät pareittain hytteihin. Minä ja Mirja olisimme yhteisessä hytissämme, sattumaa tai ei, mutta hyvä niin. Meidän ystävyys oli syventynyt syksyn mittaan ja useasti olin käynyt Mirjan luona vieraisilla ja tavannut hänen miehensäkin.

  Kuin huomaamatta Mirjasta oli tullut minulle läheisin työkaveri.., kaveruus oli jo lähes ystävyyden tasolla ikäerostamme huolimatta.

  Mirja oli ollut muutaman kerran luonanikin, mutta oli ollut jotenkin jännittynyt.

  *******

  Istuimme laivan baarissa-/ tanssisalissa ja tunnelma hipoi kattoa. Kaikilla oli hauskaa ja nauru oli herkässä.

  Vilkaisin minua vastapäätä pöydän toisella puolella istuvaa Mirjaa. Jäimme lyhyeksi hetkeksi silmistämme kiinni toisiimme. Hetki rikkoontui, kun häntä tuli hakemaan tanssiin keski-ikäinen mies.

  Katsoin vaivihkaa kuinka mies puristi Mirjaa lanteilta merkitsevästi. Tunsin pienen piston, – ehkä katkeran kateuden sisälläni sen nähdessäni.

  Nousin pöydästä lähteäkseni vessaan. Kuljin tanssilattian ohitse ja tunsin Mirjan katseen selässäni.

  Isossa wc-tilassa nojasin pesualtaseen katsellen itseäni peilistä. Olin vaipumassa jo lähes epätoivoon, kun en rohjennut ja uskaltanut paljastaa korttejani.

  Näin silmissäni kuin hiilloksen punaisena, joka roihahtaisi liekkiin, jos eräs tietty läheinen vähänkin puhaltaisi. Tiesin kyllä kenet halusin puhaltajaksi, mutta rohkeuteni petti. En löytänyt uskallusta riittävästi, pelkäsin tulevani torjutuksi.

  Vessasta pyyhälsi käsienpesulle nuori nainen jolla oli vauhti päällä. Räikeä meikki ja lyhyt hame ilmaisivat tarpeeksi hänen tavoitteistaan.

  Avasin viereisen vessanoven ja suljin sen takanani. Nostin hamettani ja laskin sukkahousuni alushousujen kera polviin ja istuin pytylle. Kuulin jonkun tulevan taas vessatilaan ja vesihanan avattavan.

  Sain pissattua ja pyyhkäisin paperilla varovasti itseni kuivaksi. Tunsin itseni liian hyvin pitääkseni kättäni pidempään reisieni välissä. Tunsin poskieni tulleen punaiseksi, vaikka en ollut juonut kuin muutaman kevyen juoman.

  Asettelin vaatteeni hyvin ja astuin vessasta ulos. Hämmästyin nähdessäni Mirjan seisovan saman altaan edessä jota itsekin äsken nojailin.

  Näin varovaisen katseen kohdistuvan itseeni peilin kautta. Mirjan ryhdikäs selkä ja täyteläinen lantio oli tyylikkään keski-ikäisen naisen. Sininen hame päättyi polviin ja suorat jäntevät sääret olivat jännittyneenä kuin loikkaamaan jonnekin.

  En tiedä kauanko katsoimme toisiimme, aika tuntui pysähtyvän.

  – Taidan mennä nukkumaan, niin jaksan kierrellä huomenna Tukholmassa paremmin, Mirja avasi keskustelun varovaisella ja jännittyneellä äänellä.

  – Mutta sinullahan oli niin mukavan näköinen tanssittaja äsken, vastasin kuin vähät välittäisin hänen jaksamisestaan.

  – Olkoon, lähdin tänne pakoon sitä pehtooria tai mikä noomi se olikaan, Mirja naurahti. En voinut olla nauramatta Mirjan tokaisulle ja astahdin hänen vierelleen.

  Käsivarteni kosketti Mirjan olkavartta. Tuntui kuin sähköisku olisi kulkenut lävitseni.

  – Voi.., Mirja.., sain sanotuksi ja kosketin hänen vasenta kämmenselkäänsä peittäen kaksi sormusta käteni alle.

  – Kirsi.., Mirja kuiskasi hiljaa nimeni. Katsoimme toisiamme peilin kautta ja näin Mirjan pään painuvan alaspäin kuin nyökkäyksen merkiksi.

  Näin peilistä silmissäni hiilloksen alkavan punoittaa kuin syttyäkseen kohta ilmiliekkiin.

  – Käyn sanomassa muille, ette menemme nukkumaan, sanoin ja puristin Mirjan kättä hellästi.

  Poistuin ja jätin Mirjan yksin vessatiloihin. Etsin työkaverini ja kerroin, että menen pelastamaan Mirjan sen tanssihirmun kynsistä. Muut jäivät nauramaan poistuessani paikalta.

  Sydän hakaten lähestyin hyttiämme. Työnsin kortin hahloon ja väänsin kahvaa.

  Avattuani oven Mirja nousi seisomaan lasi kädessään, jonka kuitenkin laski vieressään olevalle pienelle pöydälle.

  Potkaisin kengät jalastani ja otin jakun pois ripustaen sen henkarille.

  Lähestyin Mirjaa välinpitämättömän oloisena. Pelkäsin tukehtuvani, koska tuntui etten saanut kunnolla hengitettyä.

  Olin ilman kenkiäkin pidempi kuin Mirja kengät jalassaan. Katsoin Mirjan raollaan olevia huulia. Tummanpunainen väri peitti kapeat huulet joiden välistä erotin aavistuksen hampaista.

  Vieläkin arkaillen nostin käteni Mirjan olkapäälle ja vedin häntä itseäni vasten. Nyt se oli tehty, ehdin ajatella avaustani ennenkuin tunsin Mirjan huulet omillani.

  Aistin ensimmäisenä Mirjan miedon parfyymin, sitten aloin tunnustella hänen huuliansa ja kieltä, joka kosketteli minun kieltäni varovasti.

  Irtauduin Mirjan huulilta ja katsoin hänen päälleen vieden käteni hänen poskilleen ja hiuksiinsa.

  Emme puhuneet mitään. Tiesimme tilanteemme ilman sanojakin.

  Nyt Mirjan kädet tempaisivat minut puoleensa ja hän aloitti suutelemisen. Kädet hiuksillani kallistivat päätäni vasemmalle ja Mirjan pää kallisti oikealle. Voimakkaan halukkuutensa ilmaiseva suudelma hukutti minut huumaavan tunteen alle.

  Tästä hetkestä ei ollut tulla loppuakaan. Meidän rakkauden tunnustaminen alkoi tästä hetkestä.

  Suutelimme ja nauroimme, hetken kuluttua itkimme ilosta ja välillä suutelimme toisiamme suulle, poskille ja kaulaan.

  – Voi Kirsi, miten olen ikävöinyt ja kaivannut sinun läheisyyttäsi, Mirja kuiskasi korvaani. Et voi uskoa miten olen ikävöinyt sinua… Kuin vakuudeksi Mirja rutisti minut kiinni itseensä pehmeällä, mutta lujalla otteella.

  – En ole uskaltanut tehdä aloitetta… olen halunnut sinun pehmeyttäsi ja lämpöäsi, kuiskasin Mirjan korvaan halatessamme edelleen toisiamme.

  Tunsin liekin roihuavan sisälläni voimakkaana. Puristin Mirjan rintaa varovasti, kuin edelleen kokeillen häntä.

  – Ahh..

  Pehmeä rinta oli lämmin vaatteiden lävitse koskettunakin. Avasin Mirjan sinertävästä paitapuserosta nappeja ja pudotin sen tuolille. Beiget rintaliivit peittivät kahta täyteläistä rintaa. Iho liivien ympärillä oli puristunut kireäksi ja uskalsin avata liivien hakaset saman tien.

  Kaksi pyöreää aavistuksen alas painuvaa rintaa paljastui minulle. Nännit olivat pystyssä tumman nännipihan keskellä. Kaksi punaista pistettä katsoi eteenpäin, kuin tervehtien uutta tuttavuutta.

  Vein kasvoni kiinni Mirjan pehmeisiin rintoihin ja otin toisen nännin suuhuni. Ensimmäistä kertaa elämässäni naisen rinta oli nyt suussani. Olin niin kiihottunut etten osannut edes hävetä sitä mitä olin tekemässä.

  Vaihdoin toiseen rintaan ja vasta nyt tajusin Mirjan voihkinan suudellessani hänen rintojaan. Sydämeni takoi niin rajusti ja veri kohisi korvissani, että tuntui kuin en kuulisikaan mitään.

  Kädet painoivat minua hellästi hiuksista jatkamaan leikkiäni.

  Nostin vastahakoisesti itseni suoraan ja riuhtaisin itseltäni vaatteet pois ja olin pian vain sukkahousuillani.

  – Ota ne pois Mirja sanoi huohottavalla äänellä, joka oli hänelle aivan vieras.

  Kumarruin ja vedin sukkahousut polviini ja varovasti rullasin ne nilkkoihin ja pois jaloistani. Minulla oli valkoiset satiiniset löysälahkeiset alushousut.

  Katsoin Mirjaa silmiin laskiessa nekin pois jalastani. Tiesin, että niiden haarakiilaan oli jäänyt jo jälkiä kiihottumisestani. Yritin piilottaa sen Mirjan katseelta, mutta hän ottikin ne minun kädestäni.

  – Olet kaunis, todella…, Mirja sanoi ja painoi alushousuni poskeaan vasten, kuin lapsi nallekarhun.

  Tiesin minkälainen vartalo minulla oli. Rintani olivat pystyt ja enemmän pitkänomaiset kuin pyöreät. Nytkin ne olivat uljaasti pystyssä ja pienet nännit lähes olemattoman nännipihan keskeltä tapittivat Mirjaa silmiin.

  Minun sysimusta karvoitukseni oli tuuhea kolmio reisieni välissä.

  – Käyn vessassa, sain sanotuksi Mirjan kiihkeän katseen edessä.

  Huuhtelin itseäni lämpimällä vedellä ja pyyhe ympärilläni menin takaisin hytin puolelle.

  Mirja oli avannut sänkynsä ja makasi riisuutuneena pienen valon palaessa hytin seinustalla. Heitin pyyhkeen tuolille ja kumarruin Mirjan vierelle.

  Pian Mirjan lämmin käsi kosketti rintaani ja kosteat huulet imaisivat rintani huomaansa. Värinä kulki lävitseni ja inahdus karkasi huuliltani. Huulet leikkivät rinnoillani ja sormet puristivat alavatsaani pehmeästi.

  Jännittyneenä odotin kosketuksen etenemistä. Minun ei tarvinnut kokea pettymystä, sillä Mirjan kosketus syliini oli hellä ja osaava.

  Nautimme molemmat samasta asiasta, sillä päästimme lähes yhtäaikaisen huokauksen. Levitin jalkojani sormen painuessa sisälleni varovasti.

  Mirja kosketteli minua niin ihanan hellästi, että olin itkeä onnesta. Kaikki kosketukset ja liikkeet olivat kuin suoraan alan oppikirjasta.

  Tajusin suoltavani kosteutta jota Mirja levitti vulvaani estottomasti. Tunsin olevani mielettömän kostea niin sisältä kuin päältäkin. Sormi kosketti tasaisin väliajoin klitoristani, joka oli kuin odottamassa sormen herkkää hipaisua.

  Nostin lantiotani ylös tavoittaakseni Mirjan sormen, mutta se karkasi edelläni kuin kiusaa tehden.

  – Voi Kirsi rakas, olet ihana, Mirja sanoi ja suuteli minua hellästi huulille ja poskelle.

  Suljin silmäni tajutessani Mirjan siirtyvän alemmaksi.

  Tunsin vatsallani ja sitten reisilläni lämpimän henkäyksen.

  – Aahh-hh.., Mirja.., sain ähkäistyksi, kun rakkaani kieli kosketti herkintä aluettani. Nostin päätäni ja näin itseni jalat harallaan makaamassa toisen naisen pää reisieni välissä.

  Tunsin nautinnon ihanien väreiden riuduttavan ruumistani, anelin armoa Mirjalta, että hän antaisi minulle sen… Olin niin viettini vallassa, että kurkustani kuului vain outoa urahtelua.

  Mirja nousi ylös vierelleni asettuen osittain päälleni. Olin kuin transsissa ja odotin hänen tekevän kaiken työn tässä ensimmäisessä kohtauksessamme.

  Mirja otti kädestäni kiinni ja ohjasi sen reisiensä välissä näkyvän karvoituksen keskivaiheille. Tunsin kosteuden sormissani ja löysin helposti perille saakka.

  Ajattelin sitä miltä Mirja näytti käteni alla, kun hän hätkähdytti minut. – Sehän onkin sinulle tuttu paikka, kultaseni. – Mit.., ellen olisi ollut jo valmiiksi punainen kasvoiltani niin nyt ainakin olisin tullut punaiseksi.

  Mirja vain nyökkäsi hymyillen ja alkoi kiemurrella kättäni vasten. Tein sormillani liikkeitä vuorostaan Mirjan kosteassa vulvassa.

  Tämä kaikki oli käsittämätöntä, nautin Mirjan läheisyydestä ja hänen koskettelustaan enemmän kuin mistään koskaan. Olimme löytäneet vihdoinkin toisemme. Välillämme oli muutakin kuin pelkkää seksuaalisuutta. Kahden aikuisen naisen tunnelataus oli selvästi aistittavissa.

  Tulisin olemaan toisen naisen oma niin kauan kuin vain voisimme ollakin toisillemme kuuluvia. Olin niin valtavan tunteellisuuden vallassa, että minulta tuli itku pelkästä Mirjan läsnäolosta.

  Mirja huomasi nyyhkäisyni ja nosti katseensa silmiini. Hän ymmärsi heti miksi itkin.., – Voih..kulta rakas.., olet ihana.

  Mirjan silmistä loisti onnellisuus ja nautinnon tuska aiheutti hänellekin voimakkaita ilmeitä siloisille kasvoille.

  Mirjan sormet leikkivät minulla, tehden minut miltei hulluksi. Ollessani lähellä hän keskeyttikin leikkinsä.

  – Kulta, nyt.., katso minuun kultapieni, .. katso minuun.. haluan nähdä kun saat, Mirja vaati käheäksi käyneellä äänellään.

  – Voih.. aaahh-ahh.., rakas, Mirjan huulilta kuului kovaa ääntä ja tunnustus rakkaudesta ei kaikunut kuuroille korville.

  Mirjan suu avautui äänettömään huutoon, nenä meni ihanasti sikkaralle ja kiiman aiheuttamat hikipisarat helmeilivät ylähuulen päällä.

  Ymmärsin itsekin olevani jotain samanlaista katsottavaa. Jotakin ihanaa tapahtui alapäässäni. Liekki joka oli roihunnut sisälläni räjähti useaksi tulipalloksi.

  Kuin mielipuoli puristin vapaalla kädelläni Mirjan toista rintaa ja huusin käheää huutoa joka päättyi olemattomaan pihinään. Tunsin tukehtuvani pimeyden nielaistessa minut täydellisesti lempeään syleilyynsä.

  Näin Mirjan pään kaartuvan taaksepäin ja hampaiden välistä näkyi avoin suu.., tunsin tukehtuvani tuohon mustaan nieluun rakkaani lämpimässä syleilyssä.

  *******

  Heräsin vilunpuistatukseen ja samalla näin hytin ikkunasta päivän kajon näkyvän kirkkaana. Peitteemme oli pudonnut lattialle. Olimme nukkuneet kapeassa vuoteessa koko yön. Mirjan oli täytynyt peitellä meidät, sillä en muistanut loppuyöstä enää mitään filmin katkeamisen jälkeen.

  Käänsin päätäni sivulle ja liikahdukseni herätti vierelläni nukkuvan Mirjan.

  – Huomenta.., sanoin ja suukottelin Mirjan otsaa ja viimein huuliakin. – Olet ihana, eihän tämä ole unta? Mirja kysyi vastattuaan huomeneeni.

  Pyöritin vain päätäni. – Totta tämä on. Kiedoin käteni Mirjan pehmeän vartalon ylitse. Tunsin ääneni olevan käheän ja muistin miten olin yöllä huutanut tuskaani ulos.. tuskaa, onnestahan minä muistin itkeneeni.

  – Pelkäsin olevani liian vanha sinulle, Mirja tunnusti hetken kuluttua, katkaisten ajatukseni. – Rakastuin sinuun jo syksyllä, mutta en voinut ja uskaltanut sanoa sinulle mitään, minä puolestani tunnustin Mirjalle. – En ole ollut näin…, olet minun ensimmäiseni, tunnustin Mirjalle. En voinut mainita Sarista mitään. -Meillä on paljon juteltavaa, Mirja sanoi, paljon.. ja pyyhkäisi poskeani hellästi.

  – Hei, meidän pitää mennä aamiaiselle, kello on jo paljon, Mirja sanoi minun korvaani. – Onko pakko? kehräsin Mirjan kainaloon. – Hupsu, katso kelloa.

  Mirja alkoi vääntäytyä ylös sängystä ja minun oli pakko nousta ensin. Kuin sanattomasta sopimuksesta kävelimme yhdessä suihkuun. Seisoimme kuuman suihkun alla toisiamme hellien.

  *******

  Päivä kului kierrellen Tukholman vanhassa kaupungissa. Kadut olivat kapeita mukulakivikatuja ja jalat olivat väsyksissä palatessamme laivalle iltapäivällä.

  Ruokailu olisi kello 18. Kaikki katosivat uupuneen oloisina hytteihinsä.

  Pudotin kenkäni hytin eteiseen ja odotin Mirjaa. Koko päivän olin odottanut hetkeä saada rutistaa rakastani. Nyt se hetki oli käsillä.

  Antauduimme syleilyyn joka kesti pitkään. Suukottelustamme ei ollut tulla loppua millään.

  – Kulta, meillä on muutama tunti aikaa, Mirja kuiskasi korvaani. Muuta ei tarvittu. Avasin mustien farkkujeni napin ja vetoketjun. Mirja pudotti pitkät housunsa polviin ja olimme kuin nuoret tytöt innokkaasti taas toisissamme kiinni.

  Polvistuin Mirjan eteen ja pudotin hänen alushousut nilkkoihin. Annoin karvoituksen pyyhkäistä kasvojani puristaessani Mirjaa pakaroista itseäni vasten.

  Mirjasta lähti kiihkeä tuoksu, joka paljasti hänen olleen ajatuksissaan kanssani jo kauan. Löysin kieleeni kostean vaon ja suukotin sitä pehmeästi.

  Mirja asettui nojaamaan hytin seinää ja nostin hänen toisen jalkansa olkapäälleni. Näin edessäni kultani avautuvan sylin johon upotin huuleni antaumuksella.

  Tuttu lämpö ja kosteus iski minuun voimakkaasti. Etsin rakkaani klitoriksen huulieni väliin ja imaisin sitä hellästi. Mirjan sormet haroivat hiuksiani vaativasti.

  – Oih-ihh.., olet ihana.., Mirja valitti kiihkeästi suuni antaessa hänelle nautintoa. Mirja veti ja minä työnsin kasvoni kiinni hänen vulvaansa kieleni helliessä tuota haluni kohdetta.

  Pelkäsin Mirjan huudon kuuluvan hytistä käytävälle, hänen alkaessa täristä voimakkaan orgasmin seurauksena. Minä puristin kiinteitä reisiä käsissäni ja sain suuni täyteen limaista eritettä Mirjan lauetessa suuhuni.

  – Aaah-hh.., Mirjalta pääsi ja hän muuttui pehmeäksi kasaksi olkapäitäni vasten. Tunsin suurta nautintoa saadessani antaa rakkaalleni näin tyydytyksen.

  Mirja pudotti itsensä polvilleen eteeni. Hän suuteli minua intohimoisesti ja kasteli kasvonsa omaan kosteuteensa jota oli kasvoilleni valunut. – Tämä on aivan mieletöntä.., en olisi koskaan uskonut itsestäni.., Mirja aloitti. Suljin hänen suunsa suukolla ja vetäydyin vuoteelle.

  Asetuin poikittain selälleni vuoteelle ja tarjosin itseni Mirjalle. Mirja siirtyi eteeni ja hetken emmittyäni nostin jalkani ylös. Asetin käteni polvitaipeiden taakse ja levitin itseäni.

  Kuuma sävähdys kulki lävitseni Mirjan huulten koskettaessa syliäni. Tottuneesti kuin aina tehneenä kieli löysi sen mitä etsikin. – Ouu-uh.. en voinut estää äänen karkaamista huuliltani, kun lämmin kostea kieli alkoi hieronnan.

  Mirja teki pitkiä liikkeitä, alhaalle saakka, venyttäen aina alemmaksi ja alemmaksi liikettään. Viimein kieli kosketti peräaukkoani palataen sieltä pikaisesti takaisin klitorikselleni.

  Tiesin etten kestäisi tällaista kiihottavaa ihanuutta kovin pitkään. Kieli kaivoi minua röyheästi kaiken matkaa. Kuulin kostean litinän ja kiihotuin jo siitäkin lisää.

  – Mirjaaa.. ouh..hh… ääneni meni taas käheäksi huutaessani pidätettyä huutoa etteivät naapurihyttiläiset kuulisi nautinnostani. Tunsin kohdun voimakkaat supistelut säännöllisinä sykäyksinä saadessani. Rajut vavahtelut repivät vartaloani Mirjan antaessa minulle sitä rakkautta jonka vain toinen nainen pystyy naiselle antamaan. Minua pisteli ja kutisi jostakin alhaalta, kun uikutin rakkaimpani huolenpidossa.

  Laskin jalkani Mirjan olkapäille voimattomana. Kuuma tunne pyyhki minua edelleen katsoessani Mirjaa hymyileviin kasvoihin.

  Märkyys kiilsi Mirjan huulissa ja leuan kärjessä. Kuka olisi uskonut, että löysimme toisemme ja onnemme.

  Mirjan käsi kurkotti vatsalleni ja ojensin omani sitä vastaan. Puristimme sormet vastaikkain ristiin.

  Katsoimme silmiin toisiamme ja molempien silmissä kimalsi kyynel.

  Comments

  1. kalle mies says

   Ehdottomasti ed. komm. samaa mieltä,Mirjahan tulee yllärikylään kun Sari on teillä.. jatkoa ehdottomasti

  2. erpo says

   kiihoittava reissu,kun vauhtiin pääsit,jatkoa,esim. täti kuvioon,tulee sun luoksi yöksi..

  3. teija says

   Kyllä on hyytävän kuumaa ,ihanaa tarinaa.Kyllä ehdottomasti jatkoa ja mieluusti aivan vieraan onko se työkaveri vai kaupassa usein nähty iloinen nainen mutta Jatkoa….

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *