Kiihkoa I

  Olin ollut kihloissa 2 vuotta ja nyt olimme päätyneet eroon Karin kanssa useiden riitojen jälkeen kohtalaisen sopuisasti kuitenkin. Olin nyt 37 ikäinen ja vapaa tekemään mieleni mukaisia ratkaisuja. Minulla oli ollut hyvää tuuriakin matkassa, sillä olin saanut uuden työpaikan eräästä rannikon kaupungista. Kesän alussa olin muuttanut uuteen asuinkaupunkiini ja työn olin aloittanut elokuun alussa. Uusi työ vei ajatukseni erosta pois ja minulla oli viihtyisä asunto sopivan kävelymatkan päässä työpaikalta.

  Syksy teki tuloaan ja olimme eräänä perjantai-iltana työporukalla istumassa iltaa viihtyisässä paikassa jossa olimme syöneet alkuillasta. Osa porukasta otti ilon irti nestemäisistä virvokkeista, mutta kaikilla oli hauskaa ja minäkin sain tutustua uusiin kavereihin. Ilta kului mukavasti seurustellen.

  Muutama työkaveri oli jo melkoisesti hutikassa ja suunnittelimme kuka ketäkin lähtisi taluttamaan. – Kirsi voisitko sinä lähteä Mirjan kaveriksi, hän asuu samalla suunnalla kuin sinäkin. – Kävely tekee hyvää Mirjalle ja sää ei ole edes sateinen, tästä on reilu kilometri matkaa kävellä jos menette tuosta puiston kautta, meidän esimiehemme Laura otti ohjat käteen vaikka oli itsekin humalassa, mutta ei liikaa kuitenkaan. – Joo, kyllä minulle sopii, kyllä me Mirjan kanssa kävelemme vastasin molempien puolesta.

  Joillekin piti tilata taksi, mutta me lähdimme kävelemään hyvästeltyämme kaverimme. Ilma oli mukavan lämmintä vaikka oli jo syyskuun viimeinen viikonloppu menossa. Kävelimme Mirjan kanssa käsikkäin. Mirjan askeleet kiemurtelivat vaikka yritin ohjata häntä parhaani kävelemään suoraan. Puhuimme pehmoisia ja nauraa kikatimme kuin teinitytöt toisillemme ja matka eteni vähän kerrallaan. Katsoin Mirjaa ja mielestäni hän oli mukavan nuorekas vaikka oli minua 16 vuotta vanhempi. Mirjan vartalo oli kohtalaisen mukavasti säilynyt vaikka hänellä oli miehensä kanssa 3 lasta, jotka olivat nyt jo aikuisia ja Mirjastakin oli tullut jo isoäiti.

  Mirja oli lähtenyt innokkaasti mukaamme, sillä hänen miehensä oli matkoilla tämän viikonlopun viikon alkupuolelle saakka. Vihdoin pääsimme vaiherikkaan kävelyn jälkeen Mirjan asunnolle ja avasin hänen asuntonsa oven, onneksi talossa oli hissi jolla olimme päässeet kolmanteen kerrokseen joka oli talon ylin kerros.

  Autoin Mirjalta takin pois päältä jolloin hän horjahti ja jouduin ottamaan hänestä äkkiä kiinni ja käteni osui hänen toiseen rintaansa. Tunsin pehmeän ja pyöreän rinnan täyttävän käteni ja outo sävähdys kulki lävitseni. Hämmennyin hetkeksi ja huomasin puristavani edelleen Mirjan rintaa kädessäni. – Ohops, mitenkä en nyt pystyssä pysy, Mirja kikatti edelleen, eikä ollut huomannut äskeisessä mitään outoa. – Taisit ottaa muutaman liikaa, huomautin nauraen takaisin. – Minun pitää käydä nyt vessassa, jos sinä odottaisit niin kauan etten nukahda pytylle, Mirja pyysi. – Odotan minä, mene vain, autan sinut sitten sänkyysi, lupasin hänelle. Mirja meni kylpyhuoneeseen ja ovi jäi raolleen enkä voinut olla kuulematta voimakasta suhinaa. Vessasta kuului ähinää ja pian Mirja tuli eteiseen ja hänellä oli sukkahousut kädessään. – Nyt nukkumaan kiitos, hän sanoi. – Mennään sitten, ja siirryimme makuuhuoneeseen. Autoin puseron pois Mirjalta ja rintaliivit paljastuivat puseron alta. Mirjalla oli hyvin istuvat rintaliivit, autoin hameen pois hänen päältään ja vaalean beigen väriset alushousut peittivät pyöreän takamuksen ja ne ulottuivat mukavasti hänen nivustaipeeseen, mutta lahjeosassa ei ollut lainkaan kumilankaa.

  Vedin päiväpeiton pois ja nostin pussilakanan sivuun ja tyynyn alta ojensin Mirjalle hänen yöpaitansa. Mirja oli nukahtaa seisaalleen, mutta virkistyi heti ojentaessani hänelle vaatemytyn. Mirja kääntyi minuun sivuttain ottaessaan rintaliivinsä pois yltään, hänen pyöreät rintansa putosivat riippumaan ja nännit olivat pehmeät, kuin littaantuneet rusinat ison punertavanruskean nännipihan keskellä. Mieleni teki koskea noihin pehmeisiin palloihin, mutta en uskaltanut. Jouduin kuitenkin auttamaan häntä yöpaidan pukemisessa ja hänen ollessaan edelleen selin minuun käteni osui jälleen hänen nyt paljaaseen rintaansa.

  Tuo sama tunne valtasi jälleen minut oudolla tavalla. Olin ihmeissäni ja ajattelin sen johtuvan alkoholista. Rinta oli tosiaan pehmeä ja yllättävän siloinen, vaistomaisesti puristin rintaa pehmeästi, mieleni teki pitää rintaa pitempäänkin kädessäni, mutta en voinut tai uskaltanut.

  Talutin Mirjan sänkyynsä johon hän istahti raukeana. – Jääthän tänne yöksi, on niin yksinäistä muuten aamulla. Sen sanottuaan hän kääntyi sängylle ja keikahti selälleen nukahtaen tai paremminkin sammuen siihen. Peittelin Mirjan, mutta jätin yöpöydällä olevan valaisimen palamaan.

  Minun päätäni alkoi särkeä ja lähdin etsimään jostakin muutamaa päänsärkypilleriä. Aikani etsittyäni löysin kylpyhuoneen peilin takaa pahvirasian jossa oli muutama jäljellä, otin kaksi ja jätin loput Mirjalle aamuksi. Katselin kaappiin vielä tarkemmin ja silmiini osui ehkäisyvälinepakkaus. Yllätyin hieman, sillä olin kuvitellut Mirjan ikäisen käyttävän kierukkaa, tai sitten siirtyneen hormonikierukan käyttäjäksi mikä olisi yleisempää. Todennäköisesti se ei ollut jostain syystä sopinut Mirjalle. Suljin kaapin ja lähdin hakemaan juotavaa jotta saisin pillerit alas.

  Palasin katsomaan Mirjaa makuuhuoneeseen ja havaitsin miten hän oli potkaissut peiton osittain pois päältään. Toinen jalka näkyi kokonaan ja yöpaita oli noussut miltei lantion tasolle. Beiget alushousut näkyivät jalkovälistä täysin ja tuo näkymä kiihotti minua oudolla tavalla. Mirja hengitti tasaisesti ja minä lähestyin häntä oudon tunteen vallassa.

  Polvistuin sängyn viereen ja kuin näkymättömän käden ohjaamana vein käteni Mirjan reisien väliin. Kosketin sormillani alushousujen haarakiilaa ja tunsin sormiini Mirjan pulleat ulkoiset häpyhuulet. Ne olivat pehmeät ja tuntuivat ihanilta housujen lävitsekin kosketeltuna. Sammutin toisella kädelläni valaisimen ja tuli yhtäkkiä täysi pimeys. Hieroin sormillani Mirjan jalkoväliä ja kuulin vain oman hengitykseni kovan äänen.

  Hetken harkittuani uskaltauduin laittamaan käteni Mirjan alushousuihin. Nostin alushousujen kumilankaa varovasti vyötäröltä ja sain käteni housuihin. Tunsin tuuhean karvoituksen sormissani ja vein kättäni eteenpäin. Pian sormeni tavoitti häpyhuulet ja sormeilin vaon yläosaa ja sormeni painui kosteaan hetteikköön. Tunne oli minulle täysin uusi ja levitin varovasti toisella kädellä reittä sivummalle ja onnistuinkin siinä.

  Vein huuleni miltei kiinni alushousuihin ja nyt tunsin nenässäni Mirjan tuoksun. Tuoksu kiihotti minua lisää ja nostin alushousujen lahjetta ja näin silmieni edessä turpeat häpyhuulet mitä nyt pimeässä voi nähdä. Vein huuleni kiinni noille toisille huulille ja annoin niille kevyen suukon.

  Minun oli pakko viedä käteni jalkojeni väliin ja otin toisen käden pois Mirjan housuista. Olin polvillani sängyn vierellä ja vetäisin Mirjan vaatteet polvieni alle pehmikkeeksi. Ujutin sukkahousuni polviin vetäen alushousuni myös polviin. Sormeni löysi reitin omalle klitorikselle joka oli kevyesti turvoksissa. Olin kostunut melkoisesti ja sain limakalvojeni erittämän kosteuden ansiosta pyörittää klitoristani limaisissa sormissani.

  Pyöritin sormiani vaginassani ja vein huuleni Mirjan vaginalle. Uskaltauduin työntämään kieleni Mirjan vakoon ja pian löysin hänenkin herkkunappinsa. Nyt pyöritin kieltäni kiivaasti Mirjassa joka nukkui syvässä humalatilassa ja tyydytin itseäni samanaikaisesti. Minä nautin suunnattomasti tästä hetkestä. Minulla oli jo 5 kuukautta edellisestä yhdynnästä, laskin äkkiä mielessäni.

  Samalla tajusin tekemäni järjettömyyden, käytin hyväkseni humalassa nukkuvaa naispuolista työkaveriani. Olisinko minä nyt lesbo, kun tekisin tällaista.

  En ehtinyt miettiä sitä asiaa kauemmin, kun Mirja huokaisi voimakkaasti ja tärisi hetken aikaa. Pelkäsin sydän kurkussa hänen heräävän, enhän ollut tajunnut hänen voivan saada orgasmia tällaisella hetkellä. Lopetin nuolemisen ja annoin Mirjan rauhoittua.

  Laitoin suuni suuteluotteella Mirjan reiden juureen ja hieroin itseäni ja pian tunsinkin voimakkaiden aaltojen alkavan kuljettaa minua mukanaan. Yritin olla purematta reittä, mutta en ollut varma onnistuinko siinä. Viimein pääsin jaloilleni nolon tunteen vallassa ja kiskoin alus- ja sukkahousuja kunnolla jalkaani

  Peittelin Mirjan uudelleen ja lähdin pois makuuhuoneesta, katsoin kelloa joka oli jo miltei kolme. Puin ja poistuin asunnosta ja kävelin aamuyön tunteina asunnolleni.

  Viikonloppu meni ja maanantaina olimme jälleen työpaikalla. Iltapäivällä Mirja tuli käymään huoneessani. – En viitsinyt äsken kahvitauolla kaikkien aikana kysellä miten sait minut nukkumaan perjantaina. – Eihän meillä mitään vaikeuksia ollut, vastin peläten joutuneeni kiinni. – Nukuin puoleen päivään saakka eikä ollut lainkaan huono olo. – Tuntui kuin minä olisin ollut Pertin kanssa, olin niin.., no kyllähän sinä tiedät. – Kiitos sinulle Kirsi, kun huolehdit minusta, oli tosi kiva ilta, kuin olisin kokenut jotain uutta, Mirja sanoi tyytyväisenä. – Joo, tiedän tunteen, päästin valkoisen valheen nauraen Mirjan sepustukselle. – Törmäsinkö minä johonkin illalla, kun reidessäni oli iso mustelma, Mirja vielä kysyi. – Jaa, että törmäsitkö, teitkö loppuvaiheessa sitten muutakin, latelin täyttä puppua pelästyneenä, sillä olin sittenkin puraissut Mirjaa reiteen. – En taida hetkeen aikaan ottaa, kun näin muisti katosi, Mirja jutteli ja lähti huoneestani.

  Tapahtuneen jälkeen yritin olla ajattelematta koko asiaa ja pidin tapahtunutta vain alkoholista johtuneena seikkailuna.

  Lokakuu tuli ja kouluissa alkoivat puolessa kuussa syyslomat. Veljeni tytär, 14 ikäinen Sari olisi tulossa luokseni tänään. Minullakin olisi muutama päivä alkuviikosta ylityövapaita joten ehtisin olla Sarin kanssa enemmän.

  Illalla laittaessani iltapalaa meille, oli Sari tietokoneellani pelaamassa tai mitä lie. Kutsuin Sarin pöytään ja kysyin iltapalan lomassa mitä tekisimme huomenna. – Haetaan joku videoleffa ja katsotaan sitä, mä tiedän minkälainen, säkin pidät siitä. – Jaa, no haetaan pois, jos noin olet varma asiastasi lupasin. Sari naureskeli ja oli salaperäisen näköinen.

  Minulla oli sauna asuntosi yhteydessä ja menimme myöhemmin saunaan. Katselin saunassa miten veljeni vanhimmalle tyttärelle oli jo muodostumassa rinnat ja hänen häpykarvoituksensa oli vaaleaa joka vielä kasvaisi ja tuuheutuisi paljonkin. Hänen vartalossaan oli vielä lapsen pyöreyttä ja pehmeyttä, mutta vaalea pitkä tukka oli kaunis. Nousin lähteäkseni lauteilta pois, kun tunsin pienen nipistyksen pakarassani. Kuulin Sarin tirskahduksen selkäni takana ja heristin sormeani, -älä sinä kuule kiusaa tätiäsi ja kutitin äkkinäisellä liikkeellä Saria kainalosta.

  Sari vastusteli kikattaen ja tuntui mukavalta koskettaa nuorta tyttöä. Häpesin nopeasti ajatuksiani ja siirryin suihkuun pesulle. Istuin olohuoneessa pyyhe vartaloni peittona juoden kylmää siideriä Sarin tullessa viereeni istumaan ottaen hänelle tuomani limsan.

  – Nukutaanko niin kuin ennenkin lattialla, Sari kysyi. – Nuku sinä sohvalla ja minä omassa sängyssäni, vastasin Sarille. – Voi ei, se olisi niin jännää nukkua lattialla Sarin ääni oli pettynyt. – No tehdään siskonpeti lattialle, jos haluat, myönnyin hetken kuluttua.

  Niin vedimme patjat lattialle seinän viereen ja nojatuolit tukivat patjoja etteivät ne päässeet erkanemaan toisistaan. Pian kipaisimme lattialle peittoihin ja Sari tuli minuun kiinni selkä rintoihini koskettaen. Kiedoin käteni peiton alla Sarin vartalon ylitse. Sarin hiukset olivat poskeani vasten ja minulle tuli lämmin olo.

  Nukahdimme pian molemmat ja heräsin jossain vaiheessa yöllä tuntiessani käden koskettavan rintaani.

  Tajusin tilanteen ja olin nukkuvinani jatkaen tasaista hengitystä. Sari oli kääntynyt minuun päin ja minä olin edelleen kyljelläni Sariin päin. Lämmin käsi puristeli yöpaidan lävitse rintaani koskettaen välillä vatsaani ja syliäni, mutta onnekseni jalkani olivat koukussa ja toinen käteni retkotti juuri sylin kohdalla. Sarin käsi joutui nousemaan takaisin ylös ja rintaani, jota hän puristeli äskeistä rohkeammin.

  Päätin lopettaa leikin ja käännyin nyt selin Sariin. Tunsin hänen kätensä asettuvan lanteelleni ja kuin unessa laitoin käteni hänen kätensä päälle ja niin nukahdin.

  Aamulla heräsin enkä ollut tietävinäni Sarin käden liikkeistä yöllä. Söimme aamupalan ja lähdimme kaupungille shoppailemaan. Olin pukeutunut mustiin farkkuihin huomatessani Sarilla tummat pitkät housut aamulla jalassa niin ikään. Minun musta lyhyt tukkani teki minusta tumman kuin syksyinen yö heittäessäni vielä mustan nahkarotsin niskaani. Lähdimme syksyisen auringonpaisteen saattelemana kohti kaupungin keskustaa.

  Meillä oli jo ostoskasseja kädet täynnä Sarin huomauttaessa videofilmistä. Hänen askeleensa suuntautuivat jonnekin sivukadulle jossa en ollut aikaisemmin edes käynyt. – Hae tuolta semmonen filmi, semmonen missä on samaa kun sun tietsikalla oli niitä kuvia. – Mitä sinä puhut, ei minulla ole mitään kuvia, vaikka kyllä tajusin mitkä kuvat olivat kyseessä. – Näin ne illalla selatessani sun konetta, Sari sanoi.

  Muutuin punaiseksi naamaltani ja tiuskaisin äkäisesti kehottaen Saria seuraamaan minua asunnolleni. Kävelimme mitään puhumatta koko matkan. Olin tosiaan etsinyt netistä kuvia lesboista ja tallettanut ne koneelleni, enkä ollut nyt muistanut koko asiaa. Sari oli tietysti uteliaana penkonut kaikki tiedostot, omaa huolimattomuuttani, minä harmittelin.

  Asunnollani purimme kassimme katsellen ostoksiamme. Olin saanut kiukkuni laantumaan ja minua huvitti jo Sarin touhut.

  Kello oli jo viisi iltapäivällä ja minulla oli jalat väsyneet koko päivän talsittuani Sarin perässä kaupasta toiseen. Sari katosi vessaan ja minä heitin farkut jalastani mennen pitkäkseni siskonpetille, jonka olimme jättäneet paikoilleen, koska tarkoituksemme oli nukkua siinä koko Sarin vierailun ajan. Otin iltapäivälehden käteeni ajatellen lukaista sitä, mutta nukahdinkin lehti kädessä.

  Heräsin jälleen tuntiessani jonkun koskettavan minua reidestä, tai ainakin nyt vasta tunsin kosketuksen uneeni. Avasin silmäni ja näin Sarin olevan polvillaan ja hänen kätensä hieroin reiteni sisäpintaa. Pieni lämmin käsi tuntui pehmeältä ja varovaiselta sen edetessä reisieni väliin ylemmäs kohti syliäni. Lehti oli pudonnut kasvojeni eteen eikä Sari voinut nähdä kasvojani sen alle, mutta minä näin taitoksen kohdasta hänen kätensä ja sen miten hän oli myös sukkahoususillaan.

  Käsi oli nyt tavoittanut häpyni alueen ja Sarin sormet painoivat karvamätästäni varovasti ja tunsin kiihottuvani tästä lähes perverssistä tilanteesta. Tiesin olevani jo kosteana sisältäni ja Sarin käsi teki työtä koko ajan lisäten kiihkoani. Muistin kolme viikkoa sitten tapahtuneen leikkini työkaverini Mirjan kanssa. Minulta pääsi tukahtunut äännähdys ja olin pakotettu siirtämään lehden sivuun kasvoiltani.

  Sari oli pelästyneen näköinen ja hänen kätensä lennähti suun eteen. – Mitä sinä oikein ajattelet, pikku tyttö sanoin tukahtuneesti äänellä joka kuulosti vieraalta. – Olin vain utelias, minä vain.. ja Sari yritti änkyttää jotakin, mutta en saanut sanoista selvää.

  Otin Saria kädestä kiinni vetäen hänet viereeni makuulle, – sinä teit tätä jo yöllä minulle, mutta luulin sinun vain leikkivän. Katsoin selällään makaavaa pientä tyttöä ja hänen ilmeensä kertoi kaiken tarpeellisen, sanoja ei enää tarvittu. – Olet vielä lapsi ja olemme sukulaisia, olin pakotettu sanomaan. – Ei se minua haittaa. Kumarruin Sarin puoleen ja suutelin pientä suuta ja pehmeät huulet avautuivat vastaten kevyeen suukkooni. Näykin huulillani Sarin huulia ja pian olin kiihkeässä suudelmassa tämän tyttölapsen kanssa.

  Sari oli innokas ja se korvasi hänen kokemattomuuttaan. Pienen harjoittelun jälkeen hänkin osasi pyörittää kieltään suussani ja hän imaisi kieleni suuhunsa kiihottavasti. Irtauduimme toisistamme ja katsoimme katsoen silmiin toisiamme.

  Sari hengitti kiivaasti ja hänen pienet rintansa kohoilivat rytmikkäästi. Nousin ja riisuin ylävartaloni paljaaksi, Sari katsoi minua seuraten esimerkkiä. Riisuin myös sukkahousuni ja alushousuni pois ja jälleen Sari teki perässä saman.

  Olimme molemmat alasti ja painuin Sariin jälleen kiinni. Käteni lähti laskeutumaan pieniä vähän pullukkaisia reisiä kohti ja sormeni osuivat hentoon vaaleaan karvoitukseen Sarin pienten häpyhuulten ympärillä. Niin pientä ja niin puhdasta neitsyttä oli kiihottavaa kosketella.

  Katsoin Saria silmiin kiinteästi sormieni levitellessä hänen häpyhuuliaan ja painautuessa tuohon neitseelliseen kohteeseen. Sari oli melko kuiva pinnasta ja kostutin sormeani suussani ja painoin uudelleen sormeni hänen vaginaansa. Painoin hitaasti sormeni syvälle ja tunsin sormeni pysähtyvän kimmoisaan kohtaan.

  – Ai..sattuu vähän…mutta tuntuu hyvälle Sari huohotti allani liikutellen itseään kömpelösti. – Olet neitsyt ja tunnen sen sormeeni, olet ihana tyttö sanoin ja otin pienen rinnan suuhuni ja imin sitä kuin lapsi tuttia. Sari katsoi minua huulet raollaan hämillisen näköisenä oudosta tilanteesta.

  Asetuin Sarin jalkojen väliin ja näin kauniin puhtaan vaginan edessäni jota aloin suutelemaan ja nuolemaan. Pieni klitoris osui helposti kieleeni pienten lihaspoimujen kätköstä. Tunsin nenääni lemahtavan kevyen pissantuoksun joka tästä pienestä tytöstä lähti.

  En ollut aikaisemmin koskenut kenenkään naisen sukuelimiin näin kuin nyt tein. Pyöritin kieltäni pienellä puolukan kokoisella helmellä ja tunsin Sarin löytäneen oikean rytmin eikä hän enää liikuttanut koko vartaloaan, vaan hän oli nopeasti oppinut oikeat liikkeet.

  Pieni vagina oli märkänä syljestäni ja Sarin limakalvot olivat alkaneet myös erittää liukastetta vähäisiä määriä. Työntäessäni sormeni Sarin sisälle se painui nyt helposti perille saakka, törmätäkseen kimmoisaan kalvoon. Minulle tuli pakonomainen tarve puhkaista se ja viedä Sarin neitsyys, mutta piti valita oikea hetki etten satuttaisi tätä ihanaa lasta. Nostin Sarin pakarat ilmaan ja jalat pystyssä, näin pääsin nuolemaan häntä koko matkalta peräaukolle saakka.

  Vedin kielellä hitaasti ylhäältä alas pienelle siistille peräaukolle, siitä lähti kevyen hapan tuoksu joka pian hävisi syljen mukanaan tuomiin eritteisiin.

  – Ai…tekee hyvää, ihanaa, ihanaa.. alkoi Sari huohottaen toistelemaan. Lopetin nuolemisen ja nousin suutelemaan Saria, kasvoni olivat märkänä syljestäni ja Sarin eritteistä. Tajusin tämän pienen tytön olevan valtavan kiimaisessa olotilassa. Hän oli kuin transsissa suudellen minua ja nostellen lantiotaan sormeani vasten jonka olin painanut tuota seinämää vasten. Peukalollani hieroin kevyesti pientä helmeä joka oli paisunut isommaksi Sarin kiihottuessa lisää koko ajan. Suutelin rintoja kevyesti imien niitä hellävaroen. Toisella kädelläni silottelin Sarin kasvoja ja hiusrajaa korvan vieressä. Sari oli hikinen allani ja ohjasin rintani hänen suuhunsa.

  – Ime minua, ime lujasti, tunnet pian jotain hyvin kaunista, sanoin hiljaa.

  Sarin huulet kiertyivät nännin ympärille ja pian rintani täytti hänen suunsa ja hän lutkutti rintaani nyt kuin pieni vauva. Hänen silmänsä loistivat sameuden keskellä ja pyöritin määrätietoisesti peukaloani kostealla puolukan kokoisella napilla. – Aii..minä tulen pian ..ohh..ihanaa… – Ota rinta suuhusi ja ime, saat ottaa siitä lujasti kiinni ja ohjasin rinnan takaisin hänen suuhunsa.

  Nyt Sain vartalo tärisi ja nytkyi ja näin miten tämä tyttö alkoi saada orgasmia, silmät pyörivät ja pidin katseeni koko ajan Sarin silmissä. Tunsin sormeeni miten vagina alkoi supistella orgasmin merkiksi ja silloin painoin sormeni voimakkaalla työnnöllä läpi kimmoisan esteen.

  – Mmmhhh kuului tukahdutettua ääntä rintani täyttämästä suusta, ja Sari irrotti suunsa rinnastani ja kuulin hänen terävän kiljaisun, joka ei ollut pelkkää nuoren kiimaa. Äänestä kuulsi, myös pientä tuskaa. Pyöritin sormeani pienessä vaginassa ja tunsin kosteuden lisääntyvän äkisti, minusta tuntui kuin olisin kohta käteni kanssa Sarin emättimen pohjassa, niin syvällä olin sormineni Sarissa, että pelkäsin satuttavani häntä. Painoin rintani takaisin Sarin suuhun. Sari nytkyi ja kiemurteli allani ja minun rintaani raastoi viiltävä kipu Sarin hampaiden upotessa siihen lujasti.

  Hetken kuluttua Sarin liikkeet vaimenivat ja hän vaipui lähes tajuttomuuteen. Vedin käteni varovasti pois Sarista ja häneltä pääsi pieni ulvahdus. Annoin kevyen ja hellän suukon hänen huulilleen ja Sarin huulille nousi pieni hymy. Sari avasi silmänsä.

  – Ihanaa, tuntuu kuin leijuisin ilmassa, olit ihanan kiltti minulle.

  Katsoin sormiani joissa oli verta vähän, – menetit juuri neitsyytesi pikkuinen. Sari vain nyökkäsi ollen vaiti.

  Nousin määrätietoisesti ja hävyttömästi istumaan Sarin kasvojen yläpuolelle. Olin polvieni varassa ja halusin Sarin kielen koskettavan minua. Sari ymmärsi tarkoitukseni ja pieni kieli pyöri uteliaana minun karvoituksen keskellä olevassa vaginassani. Olin liukas ja limaa valui Sarin kasvoille.

  – Odota, siinä on oikea kohta, siitä..ooh..oih..noin ja aloin hieroa häpyhuulia lujasti vasten Sarin kasvoja hänen kielensä tehdessä työtään klitoriksellani. Aikansa oltuani Sarin kasvojen päällä tunsin miten orgasmi ilmoitti tulostaan. Siirryin pois kasvojen päältä ja asetuin niin, että Sarin reisi oli minun häpyäni vasten.

  Minusta valui kosteutta valtoimenaan Sarin reidelle ja hieroin rajusti itseäni reittä vasten. – Ooohh.. oorhhh..aiihh… minulta pääsi kova kiljaisu ja minä laukesin voimakkaasti ja purin johonkin pehmeään ja puristin Saria lujasti itseäni vasten. Vaivuin hämäryyteen jossa tajusin vain kovan huohotukseni..

  Heräsin vilun puistatukseen ja katsoin ympärilleni. Olimme nukahtaneet molemmat ja pimeyttä oli joka puolella. Hain silmiini kelloa ja videonauhurin kello näytti 22:41. Tajusin nukkuneeni ainakin 2-3 tuntia, en ollut tietoinen kauanko olimme rakastelleet

  Laitoin saunan heti täysille lämpiämään, lämpö olisi Sarille hyväksi kokemansa jälkeen. Kylpyhuoneessa katsoin alastonta vartaloani ja näin valtavan mustelman oikeassa rinnassani, sen oli Sari jättänyt hampaillaan. Istuin pytylle pissaamaan ja minulta ei tullut pissaa vaikka tarve oli voimakas, voimakas orgasmi vaikutti vieläkin monta tuntia sen jälkeen. Istuessani pytyllä tajusin, etten ollut kokenut montaakaan näin voimakasta orgasmia. Sain vihdoin pissattua ja laitoin aamutakin päälleni.

  Palasin olohuoneeseen jossa näin hämärässä Sarin nousseen istumaan. Sytytin valon ja Sari oli unisen näköinen ja kumarruin hänen eteensä. Näin pienen vaginan ja hänen kauniit ja sirot häpyhuulet olivat vieläkin turvoksissa, kuin minua katsellen.

  Nostin Sarin jaloilleen ja laitoin takkini hänen päälleen. Halasimme toisiamme ja lähdimme kohti saunaa.

  Saunassa istuessamme tajusin tekoni järjettömyyden ja sen miten olin joutunut himoni vangiksi. Olin nauttinut nyt kahdesti naisesta, erilaisista tosin, mutta olisinko lesbo…mietin oliko riitelymme aikoinaan Karin kanssa johtunut tästä, luulen, että ainakin osittain.

  Elin nyt tässä hetkessä ja tulisin nauttimaan näistä tulevista päivistä, vaikka tämä oli kaikin tavoin, niin… Sari makasi lauteella pää sylissäni ja silottelin hänen vaaleita kosteita hiuksia.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *