Kesäpoika

  Kuuma kesä ja tunsin sen tuskan jonka lämpö minulle aiheutti. Jos kaikki olisi mennyt normaalisti, minä olisin nyt kesälomalla ja purjehtimassa kaverini kanssa kohti Ruotsin etelärannikkoa ja sieltä sitten Tanskaan. Mutta kaikki ei todella mene huolella laadittujen suunnitelmien mukaan.

  Olin ollut kaksi viikkoa sitten pyöräilemässä ja nuori, juuri ajokortin saanut tyttö oli ajanut päälleni. Seurauksena sääriluun murtuminen ja polveen asti ulottuva kipsi, joka vaikeutti liikkumista melkoisesti.

  Juhannuksen jälkeen alkanut helle teki kiusaa kipsin alla piilossa olevalle säärelleni. Kipsin alla oli kova kutina ja tuntui kuin tuhat muurahaista olisi kävellyt jossakin kipsin alla ristiin rastiin.

  Olin tilannut jäähdyttimen joka tuotaisiin minulle iltapäivällä. Mutta tämä lämpö ja hiki oli kiusallista. Hiki virtasi iholla vaikka en liikahtanutkaan.

  Töistä oli porukkaa luvannut tulla käymään iltasella, mutta aavistelin, että pojat olivat kyllä lomatunnelmissa ja heitä veti kesäloman tarve mökeilleen. Tehtaamme suljettaisiin, ja ainoastaan varasto olisi töissä pienellä miehityksellä hoidellen tilauksia ja lähetyksiä osittain kesälomittajien voimin.

  Asuin rivitalokolmiossa jonka olin ostanut avioeroni jälkeen, tässä oli minulle tilaa liikaakin, mutta olin saanut tämän kohtalaisen edullisesti. Olihan tässä tilaa jos poikani tai tyttäreni joskus yöpyisivät. Olimme myyneet omakotitalomme ja rahat olimme jakaneet tasan ex-vaimoni kanssa kohtuullisen sopuisasti, lapsemme olivat jo opiskelemassa ja elivät omaa elämäänsä.

  Oli niin lämmin, että olin vain löysissä sortseissani ja t-paidassa. Kopistelin kyynärsauvojen avulla keittiöön jääkaapille juomaan ja katsoin kelloa joka oli jo puoli viisi.

  Samassa soi ovikello ja klinkkasin avaamaan ovea. Tilaamani jäähdytin tuotiin, nuori poika hikeä valuen laittoi laatikon eteiseen. Pyysin poikaa tuomaan sen peremmälle ja kytkemään päälle, mutta ei puhettakaan. Kuittaus lähetyslistaan ja kaveri poistui. Manasin hetken, mutta en minä voinut asialle mitään. En pystynyt kantamaan laitetta olohuoneeseen jonne siskoni oli laittanut minulle tuolin jossa istuskelin.

  Kirotessani huonoa tuuriani ovikello soi taas. Saatuani oven auki näin vain varastoa pyörittävän kesälomittajan nauravat kasvot.

  – Hei Jaska, tulin yksin, muut aloittivat jo tänään loman, mutta käskivät tuoda terveisiä. Iloisen näköinen kaveri oli Miska joka oli töissä jo toista kesää meillä. Hän opiskeli logistiikkaa ja hänellä oli homma hyvin hanskassa varaston suhteen. Hän ojensi sisään päästyään minulle ison pullon kullankeltaista juotavaa.

  – Tervetuloa, vie sinä tämä pullo tuonne kaappiin, sanoin osoittaen nurkassa olevaa lasivitriiniä, minulta se voi pudota ennenkuin pääsen perille. – Oli kuule hyvä kun tulit, huokaisin helpottuneena ja kerroin mitä minulle oli juuri tuotu.

  Klinkkasin Miskan perässä olohuoneeseen hänen laittaessaan pullon lasioven taakse kaappiin. Miskallakin oli sortsit jalassa ja kenkänsä hän oli potkaissut eteisen nurkkaan ja kumartui ilmanjäähdyttimen puoleen.

  – Mihinkä tuon tämän?, Miska kysyi. – Tue se tänne olohuoneeseen, laita se tuohon seinustalle osoitin paikkaa. Miska purki laitteen pakkauksesta ja luki vähän aikaa käyttöohjetta ja kytki laitteen pistorasiaan. Pian laite sammui ja Miska katsoi minua ihmeissään.

  – Joo, taidan tietää, se vaatii 16 ampeerin sulakkeen. – Ota tuolta kaapista uusi sulake, näytin keittiön kaappia. – Autotallissa olisi jatkoroikka ja keittiön pistorasiasta saisi virran joka on riittävä.

  Miska oli innokas auttamaan ja annettuani hänelle autotallin avaimet hän kävi hakemassa jatkoroikan. Pian huoneeseen alkoi virrata viileää ilmaa. Miska sääti lämmön 19:ään asteeseen. Istuin tuolilleni ja nostin jalkani pienelle rahille joka oli nojatuolin edessä.

  – Jos haluat voit mennä suihkuun, sanoin Miskalle joka suolsi hikeä otettuaan äsken kiireisiä askeleita. – Taitaisi tehdä hyvää, Miska sanoi. Nousin tuoliltani ja näytin hänelle paikat ja ojensin hänelle pyyhkeen.

  Istuin takaisin tuoliini ja nostin nyt särkevän jalan takaisin rahille. Istuin siinä irvistellen ja naputtelin jalkaani Miskan tullessa suihkusta pyyhe lanteillaan.

  – Onko jalkasi kipeä, kun noin irvistelet?, hän kysyi. – Meinaa särkeä, kun olen tässä kävellyt vähän liikaa, vastasin hikeä valuen.

  Katsoessani Miskaa totesi hänen olevan kuin nukke, hänellä oli yllättävän kauniit kasvonpiirteet. Lähes pikimusta tukka oli paksu ja melko pitkä, nyt kosteana se oli päätä myöten kammattunakin paksun näköinen. Miskalla oli äitinsä japanilaista alkuperää olevat piirteet, silmät olivat aavistuksen vinot, mutta jotenkin kauniilla tavalla. Kulmakarvat olivat nekin mustat ja kauniin tasamuotoiset tummanruskeitten tai kenties mustien silmien yläpuolella. Suu oli liian siro miehen suuksi, huulet olivat kapeat mutta niistä huokui päättäväisyyttä Miskan supistaessa ne suipoksi keskittyessään niinkuin äskenkin. Miskan rintakehä oli paljas karvoituksesta ja litteä vatsa oli kuin nuoren adoniksen. Nuorihan Miska olikin, mitä lie 23-24 muistaakseni.

  Hätkähdin Miskan tekemään kysymykseen, niin joo, mitä sanoitkaan. – Kysyin, että haluatko sinäkin mennä suihkuun? Hikoilet niin valtavasti, Miska kysyi uudelleen. – Joo, mutta enhän minä suihkuun nyt vieraan ollessa.., mutisin enemmänkin itsekseni. – Mitä turhia, mene suihkuun vain, minä voin auttaa.

  Tunsin Miskan lujan otteen käsivarreesani noustessani seisomaan. Onnuin suihkuun ja näytin suojapussia jonka Miska ojensi minulle ja kumartui laittamaan sen kipsini suojaksi.

  Tajusin yhtäkkiä seisovani munasillani ja Miskan kyykkivän edessäni. Äskeiset ajatelmani palautuivat mieleeni ja katsoin salaa Miskaa. Hän oli todella kaunis nuoreksi mieheksi, hän näytti melko paljon tytöltä ja hämmästyin ajatuksiani. Mieleni teki koskettaa noita kauniita kasvoja, huulet miltei kuiskasivat suutelemaan niitä.

  Outo tunne kiemurteli sisälläni ja minun oli pakko kääntää selkäni Miskalle etten olisi paljastanut sairaalloisia tunteitani tälle nuorukaiselle.

  Miska poistui suihkusta jättäen minut yksin mistä olin tyytyväinen. Pesin itseäni kuumalla ja kylmällä ja lopetin suihkun. Kuivatessani itseäni käteni kosketti elintäni jossa oli havaittavissa jännitettä. En ollut koskaan kuvitellutkaan tällaisia asioita ja siksi olin hämmennyksissä ajatuksistani.

  Pyyhe lanteillani poistuin suihkusta ja menin makuuhuoneen kaapille josta etsin puhtaat boxerit jalkaani ja samoin puhtaan paidan.

  – Jos haluat voit ottaa kaapista puhtaat ja kuivat vaatteet niin ei tarvitse pukea hikisiä vaatteita takaisin, ehdotin Miskalle. Kehoitin häntä ottamaan kaapista vaatteet, itse olin kokoa 54 ja Miska jotakin 48-50. Hän tuli takaisin kalsareissani jotka olivat vain vähän liian suuret hänelle. – Nämä näyttivät sopivilta, paidat taitavat olla liian isoja minulle, hän sanoi, mutta otti kuitenkin valkoisen paidan ylleen.

  Miska haki juotavaa meille jääkaapista ja istuin tuolilleni ja Miska haki tuolin istuen minua vastapäätä. Hän näki pienen irvistyksen kasvoilani ja lupasi hieroa jalkaani. Tiesin että se olisi vain lihaskipua.

  Istuin rennosti tuolissani ja Miska istui nyt rahille nostaen jalkani syliinsä. En uskonut hänen juurikaan osaavan tehdä mitään kivulle, mutta annoin hänen kuitenkin yrittää. Miska oli miellyttävän avulias.

  Suljin silmäni ja Miskan sormet hieroivat reittäni, aluksi hellästi mutta sitten puristus koveni. Kosketus tuntui hyvältä ja nautin käsittelystä.

  Silmiini piirtyi kuva Miskasta ja koin miellyttävän tunteen nivusissani kasvavan. Hämmentyneenä avasin silmäni ja katsoin Miskaa silmiin. Hänen katseensa oli odottava, miltei kysyvä.

  Vaistomaisestí käteni kohosi ja pyyhkäisin Miskan poskea, se tuntui pehmeältä eikä siinä tuntunut parransängen aiheuttamaa karheutta lainkaan. Upotin harallaan olevat sormeni paksuun ja nyt jo kuivuneeseen tukkaan.

  Miskan sormet kutittelivat reiteni sisäpintaa ja minulla oli liki täydellinen erektio. – Miska, oletko.., oletko sinä?, en saanut käheällä äänellä esittämääni kysymystä esitettyä loppuun. Vedin Miskaa hiuksista lähemmäs kasvojani niin, että välillämme oli vain sormenlevyinen rako.

  Nuo kauniit tyttömaiset kasvot vetivät minua puoleensa kuin magneetti. Mieleni teki painaa huuleni kiinni noihin raollaan oleviin huuliin, halusin upottaa hampaani kaulaan ja purra kuin raateleva eläin. Tuntui kuin Miska olisi odottanut minun tekevän ratkaisuni, hänen huulillaan oli kaunis tyttömainen hymy kuin lupauksena jostain..

  Järkyttyneenä tajusin mitä olin tekemässä ja irrotin otteeni hiuksista ja painoin katseeni alas. Olin ollut sekaantumassa mieheen, se oli ollut minulle aina vastenmielinen ajatuskin, mutta nyt..

  – Olen pahoillani, en tiedä mikä minun tuli äsken. Olen väsyksissä ja.., olen pahoillani, suo anteeksi. – Sinun on varmaan viisainta lähteä, ehdotin Miskalle.

  Istuin paikoillani pitkään sen jälkeenkin kun olin kuullut oven kolahtavan.

  Ilta tuntui tuskallisen pitkältä. Mietin tilannetta ja suhtautumistani Miskaan ja yritin löytää kielteisiä piirteitä hänestä. Mutta Miskan kauniit kasvot näkyivät kasvoillani.

  Aamulla heräsin nyt onneksi viileämpään huoneeseen. Olin nukkunut olohuoneessa olevalla sohvalla.

  Päivän mittaan kävin kamppailua itseni kanssa, halusin tavata Miskan uudelleen. Muutaman kerran minulla oli puhelin kädessäni, mutta luovuin ajatuksesta. Viimein iltapäivällä soitin Miskalle ja pyysin häntä käymään luonani, hän sanoi harkitsevansa.

  Hätkähdin myöhemmin ovikellon kilahdukseen ja avattuani oven sen takana olivatkin siskoni ja hänen miehensä. En olisi nyt heitä toivonut vieraakseni, mutta enhän voinut olla töykeäkään sillä siskoni oli auttanut minua paljon asioitteni hoidossa viime aikoina.

  Istuimme nyt viileän mukavassa olohuoneessa, kun ovikello soi taas. Sisareni kävi avaamassa. Kuulin Miskan äänen ovelta ja Maija pyysi häntä tulemaan peremmälle.

  Esittelin Miskan työkaverikseni ja Maija haki hänellekin juotavaa joka näkyi kelpaavan kaikille johtuen tästä helteestä.

  Yritin välttää katsekontaktia Miskaan vaivoin siinä onnistuenkin. Maija oli tuonut olohuoneeseen pikkusuolaista ja joitakin levitteitä jotka näyttivät pehmenevän huoneen nurkassa olevasta jäähdyttimestä huolimatta.

  Jonkin ajan kuluttua sisareni ja hänen miehensä alkoivat tehdä lähtöä ja sisareni aikoi siivota pöydän, mutta Miska kertoi tekevänsä sen ja popsi nytkin suolakeksiä suuhunsa. Saattelin vieraani ulos ja suljin oven.

  Katsoin olohuoneeseen jäänyttä Miskaa tunnekuohun vallassa, hän näytti aivan normaalilta istuessan sohvalla tyhjentäessään lasia huurteisesta juomasta. Istuin Miskan viereen ja kosketin hänen kättään puristaen sitä kevyesti.

  Miska käntyi puoleeni kasvoillaan kysyvä ilme. Miskalla oli sininen pikeepaita jonka napit olivat auki, vein käteni paidan kaulukselle. Nopealla liikkeellä repäisin paidan halki. Miskan sileä karvaton rintakehä paljastui edessäni.

  – Miska, olet niin kaunis.., kuulin itselleni vieraan äänen puhuvan vieressäni istuvalle miehelle. Miehen jolla on noin kauniit kasvot ei saisi olla mies ajattelin painaessani huuleni Miskan siroille huulille. Sormeni painuivat Miskan paksuihin hiuksiin ja painoin hänen kasvojaan itseäni vasten. Sormeni puristeli hänen rintakehäänsä ja pieniä nännejä jotka olivat kovettuneet. Vatsa tuntui kiinteän pehmeältä.

  – Uhm-mhh.. kuulin korvaani Miskan äänen suudellessani kauniita huulia himokkaasti. Miskan tummat silmät olivat avoinna suudelmani aikana, hän vastasi suudelmaani avaten huuliaan ja pyörittäen kieltään huuliani ja kieltäni vasten.

  – Onko sinulla joku?, kysyin käheällä äänellä Miskalta. Miskan kaunis suu kaartui hymyyn. En saanut häneltä vastausta.

  Painoin Miskan selälleen ja suutelin hänen vatsaansa ja käteni repi auki hänen sortsejaan jotka sain nopeasti lattialle. Pienet valkoiset alushousut jäivät puolittain jalkaan peittäen hänen peniksensä joka oli puolikovana.

  Ujutin käteni alushousuihin ja tunsin Miskan peniksen painuvan kämmentäni vasten. Se alkoi kovettumaan ja samettisen pehmeä nahka lämmitti kättäni. Oli outo tuntemus pitää miehen elintä kädessään. Puristelin ja vetelin melkoisen jäykkänä olevaa penistä joka oli edelleen ahtaiksi käyneissä housuissa silmiltäni piilossa.

  Katsoin Miskaa silmiin ja runkkailin hänen penistään, mutta jälleen tuo hiljaisuus ja kaunis hymy oli vain vastauksena. Pujottelin housut nilkkoihin josta ne putosivat lattialle.

  Vein kasvoni kiinni Miskan penikseen, se oli mukavan kokoinen, veri oli pakkautunut terskan kärkeen ja se suorastaan kiilsi. Terska oli suippokärkinen ja näin kiiltävän pisaran virtsajohtimen päässä. Varsi oli tummanruskea ja esinahka valui taakse vähän auttaessani. En voinut enää vastustaa haluani ja suljin silmäni samalla, kun painoin suuni tuon leveän punaisen peniksen kärjen ympärille.

  Penis maistui ja tuoksui puhtaalta, ohjasin kädelläni peniksen suuhuni niin syvälle kuin se vain meni. – Ooh-hh.., kuulin Miskalta tulevan nautinnollisen äänen. Sormeni haroivat tummaa karvoitusta Miskan peniksen ympärillä ja toisella kädellä ohjasin penistä suussani. Kivekset olivat kutistuneet pieniksi ja niissä tuntuvat ja näkyvät karvat erottuivat selkeästi puristellessani näitä pieniä palluroita kiihkeästi.

  Miskan penis liikkui suussani ja yritin rauhallisesti pyörittää kieltäni terskan ympärillä. Tuntui nautittavalta saada imeä voimakasta penistä, saada tuntea sen tunkeutuvan syvälle nieluun saakka. Yllätyin, kun tunsin suussani ensimmäiset pisarat Miskan spermasta. Miska suolsi spermaa suuhuni jota tuli paljon. Osaa nielin, mutta paljon valuis suupielistäni Miskan nivusiin. Miska oli lauennut suuhuni eleettömästi, hänellä oli täytynyt olla voimakas kiima, kun oli näin lyhyen leikin jälkeen purkautunut.

  Nostin suuni irti Miskan pehmenevästä peniksestä ja katsoin Miskaa. Hänen silmänsä olivat suljettuina, mutta suu oli jälleen kaareutunut hymyyn.

  Riisuin itseltäni housut ja käänsin Miskan vatsalleen. Nostin pepun ylös ja suutelin pakaroita. Miskan iho oli tummemmpaa kuin meillä suomalaisten jälkeläisillä. Peräaukko oli kauniin punertava ja siisti, sen ympärillä oli tummaa ruskehtavaa limakalvoa ja minun oli pakko saada tuntea tuon alueen maku suussani.

  Varovasti huuleni kosketti pyöreää jännittynyttä lihasta, pyyhkäisin sitä kostealla kielelläni. Sain suuhuni kevyttä hapanta makua ja hien tuoksua leijui sieraimiini, mutta Miskan oli täytynyt käydä suihkussa ennen luokseni tuloa, niin puhtaalta hän tuoksui.

  Halusin työntää elimeni tähän pieneen aukkoon, ja ajattelin että miten onnistuisin siinä. Koskaan en ollut tehnyt tällaista ja olin vähän neuvoton. Tajusin liukastusaineen tarpeen, mutta mistä minä sellaista tähän hätään löytäisin, pohdin hätääntyneenä.

  Katselin ympärilleni neuvottomana ja tajusin pöydällä olevan kevytlevitettä. Nostin rasin lattialle ja pyyhkäisin siitä sormeeni ison nokareen. Sivelin sillä penikseni ja otin lisää ja asettelin sitä Miskan peräaukolle. Saatuani kaiken mielestäni valmiiksi asetuin tämän kauniin miehen taaksen.

  Ohjasin penikseni reiälle ja työnsin vähän matkaa. Sain terskan osuuden menemään helpostikin. Nousin kuin koira Miskan selkään, mutta tunsin vihlaisun jalassani ja jouduin etsimään uuden asennon.

  Vedin Miskan lattialle ja olin kyljelläni Miskan selän takana.

  Painoin ylävartaloni kiinni Miskaan ja käännyin hänen päälleen makuulle. Painoin itseni rajusti Miskan suoleen. – Auhh-ah.., huokailimme miltei yhteen ääneen, oli valtava nautinto tuntea tiukan suolen puristavan penistä. Vedin penikseni ulos ja pyyhkäisin vielä annoksen levitettä penikseni varteen johon oli tullut muutama tumma raita.

  Työnnyin nyt uudelleen Miskan suoleen, se oli nyt liukkaampi ja tein kiihkeitä työntöjä Miskaan.

  – Oletko antanut itseäsi muillekin?, kähisin Miskan korvaan kiihkeästi. En saanut vastausta vaikka uudistin kysymykseni.

  – Voi Miska, olet niin suloinen ja kaunis, vuodatin itselleni käsittämättömiä sanoja. Suutelin Miskan kaulaa ja poskia.

  – Yhn-yhh-yyyh.., kuulin oman ääneni rakastellessani Miskaa.., sormeni puristivat hänen kiinteitä pakaroitaan. Suolesta purskahteli nyt levitettä päästellen ääniä penikseni syöksyessä takaisin suolen syövereihin.

  – Miska .., olet hyvä, eihän sinulla ole ketään muuta?, huohotin kiihtyneenä kysymystä Miskalle. Nyt näin hänen puristavan päätään. Tämä nuori kaunis poika olisi minun omaisuuttani. Omistajan ottein painoin hampaani niskaan, korvan taakse ja purin, imin kiihkossani jäljen joka oli omistajan merkkini.

  Tiesin olevani kiihkossani vähän liikaa, mutta en voinut itselleni enää mitään. Penistäni nykäisi muutaman kerran ja sitten aloin täyttää Miskan suolta spermallani. Kuulin huutavani ja yritin työntyä niin syvälle kuin vain voin allani olevaan suoleen. Hampaani iskeytyivät Miskan hartiaan ja purin päästellen ääniä jotka kertoivat siitä nautinnosta jonka tunsin nivusissani.

  Makasin Miskan selässä ja nyt minuun hiipi järki takaisin joka viestitti mitä olin juuri tehnyt. Minua hävetti kaikki mitä oli tapahtunut.. – Miska, suo anteeksi, mitä tapahtui, en tiedä mikä minuun meni, en yhtään.. jankkasin samaa asiaa.

  Nousin Miskan päältä pois ja pääsin istumaan sohvalle, näytin irvokkaalta, penikseni oli tahrainen ja lattialla makaavan Miskan peräaukon alue oli likaisen näköinen.

  Miska nousi seisomaan ja näin hänen siron peniksensä olevan puolittain jäykkänä, punainen terska oli puolittain esinahan peitossa.

  Katseemme kohtasivat ja näin jälleen Miskan kasvoilla tuon kauniin hymyn.

  Hän ojensi minulle kätensä ja nousin jalkeille. Yhdessä kepin ja Miskan tukemana kävelimme suihkuun.

  En ollut koskaan kuvitellut tulevani homoksi, mutta Miskan kauniit piirteet, hänen kauneutensa sekä oma riettauteni oli sumentanut järkeni ja olin päästänyt himon valloilleen. Katsoessani hänen piirteitään kuivatessani itseäni, myönsin olevani tämän kaunottaren lumoissa.

  Kävelimme makuuhuoneeseeni ja tiesin mitä Miska nyt haluaisi. Minua jännitti, mutta halusin kokea sen ja Miskalle antaisin mielellään itseni.

  Makasin sängyllä kyljelläni ja Miskan sormet voitelivat peräaukkoani. Hetken mielijohteesta kiedoin käteni Miskan kaulaan ja vedin hänet puoleeni. Huulemme tavoittivat toisensa ja suudelmastamme tuli kiihkeä, siinä oli mukana puhdasta kiimaa, raastavaa halua jonka halusimme viestiä toisillemme.

  Miskan kieli tutki suutani ja hänen sirot huulensa imivät omiani lujalla voimalla ja kiihkolla.

  Viimein irtauduimme ja antauduin Miskan alla. Tunsin jotakin tunkeutuvan suoleeni, minuun ei sattunut lainkaan. Avasin itseäni levittäen jalkojani niin, että Miska saisi kaiken haluamansa nautinnon minulta.

  Miskan suusta pääsi samanlaisia huudahduksia kuin minulta vähän aikaa sitten. Kaunis nukenkasvoinen nuori mies vie minulta miehisyyttä, ajattelin ja tunsin sormien puristuksen ihollani. Tunsin vatsani sisällä voimakasta puristusta, olin välillä kuin halkemassa. Miska otti minusta sen tyydytyksen joka hänelle kuuluikin, hänen pitkä kullinsa täytti suoltani.

  Hampaat pureutuivat olkapäähäni ja tuntui kuin kylmä tuuli olisi pyyhkäissyt minua ja vievän mennessään ne vähäiset rippeet mitä oli enää jäljellä itsekunnioituksestani.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *