Kaunotar ja Hirviö

  Katselin synkkänä läpi kaltereiden peittävän ikkunan. Näin kuinka pihalla käveli joukko tummansiniasuisia miehiä, minä olin yksi heistä. Nyt ei vain ollut minun ulkoiluvuoroni. Nojasin kylmään tiiliseinään, ja taas mieleeni tuli että tämä vankila on kotini. Niin kauan kunnes olen kärsinyt rangaistukseni. Rangaistuksen siitä että olin ahdistellut pomoani, miespomoani. Kauaa ei rangaistukseni kestäisi, mutta kumminkin. Halut alkoivat olla jo kovia, olin ollut jo 2 päivää edes runkkaamatta. Kun normaalisti runkkasin noin 6 kertaa päivässä. Seksuaalisesti aktiivinen, oli joku joskus sanonut. Syynä tähän runkkauksenpuutteeseen oli mies joka oli tullut sellitoverikseni. Ihana, komea. Olin ihastunut häneen. Ja sitä paitsi harvoin 2 vankia samassa sellissä oli, mutta meidät tiedettiin suhteellisen rauhallisiksi niin meidät laitettiin samaan, tilanpuutteen vuoksi kuulemma. Minun onneni.

  Taas vankitoverini tuotiin selliin ja minut vuorostaan vietiin ulos. Katsahdin toveriani ja ihmeekseni hän iski minulle silmää ja hymyili. Koko ulkoilun ajan minä mietin kuumeisesti mitä sellitoverini oli mahtanut eleillään tarkoittaa. Kun ulkoilu vihdoin päättyi ja minut vietiin selliin takaisin, sain vihdoin tietää mitä hänellä oli mielessä. Hän makasi sängyllään ja tuijotti minua kiinteästi ruskeilla silmillään. Vartija paiskasi oven kiinni ja jäimme kahden. Minulla alkoi heti housuissa tapahtumaan kun kehoni tajusi hänen katseen. Tuo katse kiersi koko vartaloni, se söi minua. Menin sängylleni ja istuin. Yritin peitellä heräilevää kaluani. ”Älä suotta peittele herkkusauvaasi”, hän sanoi ja hymyili. Minä hämmästyin, pelästyin jotenkin. Miten näin voisi minulle tapahtua. ”Seuraava tarkastus on tunti kymmenen minuutin kuluttua, haluan sua nyt”, Hän jatkoi ja tuli sängylleni.

  Hänen kuumat huulet tulivat huulilleni ja suutelimme. Hänen sirot kasvot olivat aivan lähelläni, saatoin haistaa hänen poikamaisen tuoksunsa. Laitoin käteni hänen selkää vasten ja tunnustelin siroa selkää. Tunsin kuinka pieni ja hento hän oli, toisin kuin minä. Lähes 100 kiloa raakaa lihasta. Hän oli poika miehen rinnalla, minulle siis. Miksiköhän noin viaton poika tänne oli joutunut, ajattelin työntäessäni kielen hänen suuhunsa. Parransänkeni raapi hänen leukaa ja siihen jäi punaisia naarmuja. Hyväilimme toisiamme ja pian hän vetäytyi ja sanoi että aika loppuu tällä menolla. Hän avasi haalarinsa ja riisui alushousunsa. Hän tuli minua kohti, tiesin mitä hän tahtoi. Otin hänen aika pitkän, ohuen ja suoran kalunsa suuhuni, se alkoi kovettumaan kiihkeän kieleni leikkiessä sen kärjellä. Poika alkoi voihkimaan, minä hidastin imua, mutta päätin imeä hänen loppuun. Kun tunsin että kohta hän tulisi, nuolin penistä juuresta kärkeen asti ja imin minkä pystyin, pian kalu sykähteli muutaman kerran ja kermainen lasti purkautui nieluuni. Nielin ne ja ajattelin että nyt oli minun vuoroni.

  Laitoin hänet sänkyäni vasten nojaamaan ja katselin tuota herkullista näkyä. Nuori pojan perse oli edessäni, neitseellinen perse. Hyväilin noita valkoisia pakaroita karheilla käsilläni ja levitin pakaroita. Otin yöpöytäni laatikosta vaseliinia jota otin kunnolla kädelleni. Sitten sivelin voidetta pojan peräaukolle ja minun kovettuneeseen kaluuni. Tunnustelin hänen anaalia ja työnsin etusormeni juurta myöten sisälle. Poika vingahti, mutta tiesin että hän kyllä alkaisi nauttimaan. Asettelin kyrpäni pään hänen anaalilleen ja aloin pikkuhiljaa puskea sitä sisälle. Poika vaikersi mutta peitin hänen suunsa kämmenelläni. Hitaasti mutta varmasti lähes kaksikymmentäsenttinen kaluni uppoutui hänen ahteriin. Tuo tiukkuus oli sanoinkuvaamattoman ihanaa. Muutama hidas työntö, sitten muutama nopea. Muuta ei tarvinnut. Kahden päivän spermat purkautuivat sykähtelevää kaluani pitkin pojan perseeseen ja poika vinkui nautinnosta. Sain juuri ja juuri suuni pidettyä kiinni, jos olisimme olleet luvallisissa puuhissa, olisin karjunut varmasi kuin leijona. Vedin kaluni pois anaalista ja annoin pojan imeä sen puhtaaksi. Huokailin nautinnosta, ja pian tulin uudestaan.

  Kun kuulimme että vartijan askeleet lähestyivät, meille tuli kiire. Puimme nopeasti haalarit päälle ja aloimme muka lukea. Kun vartija oli tarkastanut, minä kiitin poikaa ”Kiitos Beauty” sanoin ja virnistin. Tiesin että tämä ei ollut viimeinen kerta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *