Inttipoika

  Olin päässyt armeijasta marraskuun lopussa lomalle ja suunnittelimme kavereitten kanssa pitävämme myös pikkujoulun.

  Perjantai-iltana kokoonnuimme kaverini kotiin ja aloitimme oluen lipittämisen ja odotimme muutamaa tyttöäkin mukaan. Ilta kului mukavasti, mutta meillä oli vain kaksi tyttöä ja poikia oli kuitenkin viisi.

  Lähdimme lopulta paikalliseen kuppilaan jossa tiesimme olevan tuttuja typyjä. Minäkin olin erään koulukaverin kainalossa illan ja ajattelin pääseväni kastamaan kaveriani.

  Yöllä yhden aikoihin olimme lähdössä, mutta minä olin siinä kunnossa, etten jaloillani kunnolla pysynyt ja minulle etsittiin taksi alle ja kuski lähti ajamaan kotiani kohti. Tunsin tämän autoilijan, hän oli eräs Rauno joka oli kuusissakymmenissä, vatsakas ja kaljupäinen mukava mies.

  Minun piti matkalla päästä oksentamaan ja Rauno pysäytti taksin ja hetken kuluttua pääsimme taas jatkamaan matkaa. Rauno antoi minulle paperia johon sain pyyhkiä naamani. Vihdoin pääsimme kotiini, tajusin vain, että vanhempani olivat vielä omassa pikkujoulussaan.

  Rauno sammutti autonsa ja talutti minut sisälle etsittyään avaimen taskustani. Menimme huoneeseeni ja Rauno riisui minulta vaatteet ja olin pian alushoususillani ja tarjosin maksua matkasta ja näin Raunon laittavan rahatukon taskuunsa.

  Sitten minulla pimeni ja tunsin kuin sumun lävitse miten Rauno asetteli minua sänkyyni. Jossain vaiheessa olin kuulevinani korvani juuresta huohotusta, mutta sitten filmi katkesi täysin.

  Heräsin päivällä jyskyttävään tunteeseen pääni sisältä ja tajusin äitini herättelevän minua syömään. Syömisestä ei tullut kyllä mitään ja pyysinkin tuomaan kylmää juotavaa. Sain pian ison lasillisen kirpeää ja makeaa juotavaa ja oloni parani. Huomasin pöydällä rahatukun jonka olin antanut Raunolle maksuksi matkasta. Tunsin housuissani kuin jotakin olisi lirahtanut housuihini, mutta en jaksanut kauaa vaivata asialla päätäni Nukahdin vielä hetkeksi ja lähdin sitten keittiötä kohti. Olin keittiössä kalsareillani, mutta olin kiskonut t-paidan päälleni.

  – Sinulla taisi olla hauska ilta eilen, isäni kysäisi hymyillen. – No joo olihan se, mutta taisin ottaa pari liikaa, vastasin vaisusti. – Niinpä näkyy, isä jatkoi naureskellen. Katsoin äitiini joka vain myhäili itsekseen katsoen minua oudosti. – Onko minussa jotain ihmeellistä? kysäisin. – Mene katsomaan peilistä, isäni kehotti. – Olinkin oikeasti menossa suihkuun katson siellä sitten ja haroin hiuksiani.

  Lähdin kylpyhuoneeseen ja pysähdyin peilin eteen. Hätkähdin nähdessäni kaulassani isot mustelmat, ihan kuin joku olisi imenyt fritsuja kaulaan ja niskaani. En muistanut, että kapakassa ollut Lissu olisi minua pureskellut vaikka olimme suudelleetkin. Mutta niskassa oleva minua ihmetytti enemmän ja riisuttuani paidan oli myös vatsassani jälkiä, joku oli imenyt vatsanahkaani isoja fritsuja. Laskettuani housut jalastani näin karvoitukseni yläpuolella myös jälkiä.

  Katsoin housuja, mutta ei niissä ollut ulostuksen jäänteitä, sen sijaan niissä oli sperman valumajälkiä takaosassa. Vein käteni pepulleni ja tunsin arkuutta peppuaukollani.

  Minulle alkoi selvitä mitä minulle oli tapahtunut yöllä. Unenomainen tunne huohottamisesta ei ollutkaan unta vaan se oli ollut totta. Rauno oli käyttänyt minua hyväkseen. En voisi tehdä mitään asialle, minua hävetti koko tapahtunut valtavasti. Menin suihkuun ja pesin itseni kunnolla. Ainoa hyvä tapahtuneen tajuamisessa oli, että krapulani hävisi äkisti.

  Päivä kului nopeasti ja palasin varuskuntaan takaisin ilman, että uskalsin puhua kenellekään mitään tapahtuneesta.

  Kävin lomalla vielä ennen joulua ja sain lisäksi jouluksi reilun viikon pituisen loman. Kävelin junalta bussipysäkille, kun huomasin tumman Volvon farmari-taksin pysähtyvän vierelleni. Jalkakäytävän puoleinen ikkunan avautui ja tunsin Raunon hahmon autoon.

  – Hei Jyrki, hyppää kyytiin. Mietin hetken mitä tekisin, mutta lämmin auto houkutteli ja niin avasin oven. – Moi, sanoin vaisusti ja katsoin Raunoa. – Tulit joululomalle. – Joo, niin tulin, vastasin edelleen Raunoa tuijottaen. – Onko sinulla kiire kotiin? – Jos mentäisiin meille, Rauno ehdotti. – Sama se lupasin, ihmetellen kuitenkin mitä Raunolla olisi mielessään. Odottelin mahdollista anteeksipyyntöä.

  Pian kaarroimme hänen talonsa pihaan. Vaistomaisesti otin myös laukkuni mukaan mennessämme sisälle pimeään taloon. Rauno oli ollut tietoni mukaan vanhapoika koko ikänsä, mutta oli ostanut omakotitalon itselleen.

  – Heitä vaatteet naulakkoon ja jätä kenkäsi siihen lattialle Rauno kehotti. Olin inttikamppeillani Raunon olohuoneessa ja katsoin odottavan näköisenä Raunoa.

  – Taisin tehdä sinulle kurjan tempun silloin. – Niin teit, vastasin, mutta ihmettelin etten ollutkaan vihainen.

  Rauno tuli viereeni ottaen olkapäistäni kiinni. – Olen pahoillani, mutta olit silloin niin haluttava etten voinut mitään. – Haluan sinua nytkin, onko sinulla työpaikkaa. – Saat tulla ajamaan minun taksia kunhan pääset armeijasta. Olin vaiti, eihän minulla työtä ollut ja vanhempien rahoilla minä aina rilluttelin.

  – Kyllä työ kelpaa, mitä sinä haluat vastineeksi, kysyin vaikka vastauksen valmiiksi. – Tiedät kyllä, sinua minä haluan. Nyökkäsin vaiti pysyen, vastauksen sanominen ääneen tuntui nololta ja hävettävältä, mutta asia kiihotti minua.

  – Otetaan paukku aluksi, Rauno sanoi ja lähti sekoittamaan juomia meille. Käväisin vessassa ja lorottelin pyttyyn ja yritin olla ajattelematta tulevia tapahtumia.

  Tulin takaisin ja Rauno ojensi minulle ison lasillisen juomaa. Maistoin ja se maistui lähinnä sitruunalta. Join kuin uhmalla lasin tyhjäksi. Pian tunsin humauksen päässäni ja tunsin Raunon johdattavan minua kohti makuuhuonettaan.

  Istuimme sängyllä ja Raunon kädet riisuivat minua ja olin hetkessä alastomana hänen edessään ja katsoin hänen riisumistaan. Raunon saatua omatkin vaatteensa pois hän kaatoi minut sängylleen.

  – Ihana kulli sinulla Jyrki. Tunsin miten kullini upposi Raunon lämpimään suuhun ja tunne oli kieltämättä upea. Olin runkannut kasarmilla, mutta tämä oli eri asia. Tunsin Raunon sormen peppuaukollani, kun se syljen kastelemana upposi peppuuni.

  – Unhh..uh.. minulta pääsi maatessani kuin tahdoton olento Raunon käsittelyssä. Rauno lopetti kullini imemisen ja tunsin pienen pettymyksen siinä vaiheessa.

  – Nyt on sinun vuoro maistaa minua, Rauno sanoi ja näin hänen paksun ja mustanpuhuvan pallokärkisen kyrpänsä. Se näytti valtavalta Raunon asettuessa minun päälleni nelinkontin.

  Rauno asetti ison kyrpänsä suuni kohdalle ja avasin suuni kuin käskystä. Nenääni tuoksui pissan haju ja lievä juustoinen tuulahdus ennen kuin suuni oli täynnä tuota miehisyyttä.

  – Varovasti ettet satuta hampailla, noin..ahh noin..tuntuu hyvälle, Rauno nautiskeli naidessaan suutani. Hänen kätensä puristelivat kulliani ja kiveksiäni ja se tuntui hyvälle, oli myönnettävä, että Rauno osasi asiansa.

  – Hyvä, nyt riittää Rauno sanoi ja nousi päältäni. – Haluatko laueta suuhuni vai suoleeni? Rauno yllätti minut. – Ee-en en minä tiedä, vastasin hämmentyneenä. – Ei ole kokemusta.

  – Selvä ja niin Rauno asettui vierelleni makuulle ottaen kullini käteensä. – Nouse polvillesi konttausasentoon ja tule aivan sängyn reunalle lattialle ja nojaa sänkyyn, sain ohjeen Raunolta. – Ole vain aivan rentona, laitan liukastetta. Tunsin Raunon sormissa jotakin ainetta jota hän siveli peppuuni työntäen sormeaan sisälleni ja voidellen myös mustaa kyrpäänsä.

  -Nyt aloitan, älä säikähdä hän varoitti minua.

  Tunsin miten kyrpä oli vähän sisälläni ja pysähtyi kuin ahtaumaan. Rauno piti kyrpäänsä paikoillaan ja alkoi työntymään hitaasti sisääni. – Aaaiii…huusin suoraa huutoa, mutta Raunon kyrpä porautui vain syvemmälle sisääni huutoni säestämänä.

  Yhtäkkiä helpotti ja hän olikin kokonaan sisälläni ja tunsin Raunon karvojen koskettavan pakaroitani. – Tämä on pian ohitse, olet niin tiukka kaveri etten kestä kovin pitkään. Minua kiihotti Raunon puhe ja minulla seisoi älyttömän kovaa. Rauno tunkeutui rauhallisesti, peniksen juurta myöten, kunnes hänen pehmeä vatsansa kosketti minun pakaroitani. Äkkiä hän veti minut itseensä kiinni pitäen kiinni pakaroistani ja nyt pitäen kiinni minun vatsastani puristaen lujasti niin, että hengitykseni miltei pysähtyi. Tunsi, että kullini seisoo kuin hirtetyllä, voimakkaasti ja tahdottomasti.

  Raunon antama lämpö sisälläni yllätti minut, enkä tuntenut kipua juuri lainkaan.

  Tunsin Raunon hengityksen niskassani ja samassa hänen hampaansa pureutuivat niskalihaksiini ja kaulaani alkoi myös nipistellä. Putosin sängylle nojaten poskellani sänkyyn ja Raunon käsi kosketti minun kovaa kulliani. Raunon kädet kiertyivät kainaloitteni alitse niskaani ja olin kuin pihdeissä. En pystynyt liikkumaan ja olin täysin hänen puristuksessaan. – Nyt alan täyttämään suoltasi, Rauno sanoi. Nostin pakaroitani Raunoa vasten ja tunsin miten hän antoi periksi hetkiseksi, mutta vain aloittaakseen oman rynnistyksensä sisälläni. Tunsin hirvittävän voimakkaan työnnön joka tuntui syvälle vatsaani asti. Minulta pääsi äännähdys kuin pelästyneeltä pääsee, mutta en ollut pelästynyt, en vain voinut itselleni enää mitään. Seuraava luja työntö aikaansai minulla kovan vaikerruksen, seuraava luja työntö entistä kovemman vaikerruksen ja pian vaikersin kovaan ääneen ja tunsin häpeäkseni laukeavani sänkyä vasten. Vaikersin kuin pieni lapsi ja suorastaan suihkusin sängylle. Tajusin huutavani, mutta en tuskasta vaan nautinnosta ja jonkin käsittämättömän hyvän tunteen takia.

  Rauno oli lauennut sisälleni ja veti nyt vieläkin puolittain kovaa kyrpäänsä pois suolestani. Tunsin miten kosteus alkoi valua reisiäni pitkin alaspäin. Olin aivan voimaton ja Rauno joutuikin nostamaan minut sängylle ja tuli itse viereeni hakien huovan ensin päällemme.

  Nukahdin Raunon vierelle ja viimeinen mitä muistin oli Raunon karvainen rinta jolle laitoin käteni.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *