Hoitajattaret yövuorossa

  Kun iltavuorolaiset poistuivat osastolta, koko osasto hiljeni. Enää ei kiireiset kengät juosseet ympäri käytäviä, vaan potilaatkin nukkuivat ja tunnelma oli rauhallinen. ”Ihan kuin joulu!” Pirjo naurahti. ”Niinpä, katsotaan vielä se kolmosen jalkasärkyinen potilas ja mennään sitten järkkäämään ne arkistot”, Mirjami sanoi ja laittoi violetilla hiuslenkillä tuuhean kiharapilvensä kiinni. Tummanruskeat hiukset, joissa hieman vaaleamman ruskeita raitoja olivat monen miehen mieleen. Mutta Mirjami ei miesten mukaan mennyt, hän piti vain naisista. Pirjo meni edellä osastolle ja Mirjami laittoi tavarat paikoilleen ja sulki kaapin. Nopea kierros läpi kaikkien potilaiden ja sitten kahvihuoneeseen. Kahvihuoneenkin tunnelma oli rauhallinen ja kahvi oli kerrankin tuoretta. Henkilökunnan avuksi kahvihuoneeseen oli tuotu tietokone, ja nyt Mirjami ja Pirjo menivät koneen ääreen. Osastolla olisi toki ollut muutakin tekemistä mutta he eivät nyt jaksaneet vaivautua.

  Jälleen kerran he suuntasivat surffailunsa eräälle lesboseksiin erikoistuneeseen sivustoon. Uusia kuvia oli tullut ja Pirjo yllättyi nähdessään uhkean Mirjamin kuvia kyseisellä sivustolla. Kasvoja ei hyvin tunnistanut, mutta Mirjami kertoi että hän se oli. Sekä kujeileva nauru jonka Mirjami päästi kertoi, että hän puhui totta ja oli jopa ylpeä noista kuvista. Mirjami ehdotti että Pirjonkin kannattaisi laittaa kuviaan sinne, sivut olivat ulkomaalaiset ja aika tuntemattomat, tosin lähes kaikki lesboseksistä kunnolla kiinnostuneet tiesivät niistä. Pirjo hieman epäröi mutta ei näyttänyt kieltäytyvän. Yhtäkkiä Mirjami ehdotti että hän voisi ottaa kuvia. ”Missä? Millä? Miksi haluat ottaa kuvia?” Pirjo alkoi tivaamaan. ”Nyt, kameralla ja koska olet erittäin upea ja seksikäs”, Mirjami vastasi suoraan ja suorastaan nuoli katseellaan Pirjon pitkien punaisten hiuksien kehystämiä kasvoja ja upeaa, treenattua vartaloa. Pirjo hymyili innostuneen näköisenä ja päätti suostua. Mirjami alkoi oitis töihin.

  Mirjami vei Pirjon toimenpidehuoneeseen. Hän kertoi että sairaalassa otetut kuvat on hyvin suosittuja, ja naurahti. ”Erityisesti kun niissä on tuollainen pornopupu”, Mirjami sanoi ja iski Pirjolle silmää. Pirjon nimilappu irrotettiin ja sairaalan työasun helmaa laitettiin ylemmäs hakaneulojen ja langan avulla. Mirjami haki kaapistaan valkoiset stringit missä oli edessä punainen risti. ”Vain kaikenvaralta otin nämäkin mukaan”, Mirjami naureskeli. Mirjami neuvoi Pirjon makaamaan vatsalleen paareille ja näyttävän siltä että hän unelmoisi jostakin. Sitten hän alkoi ottamaan kuvia.

  Hän käski Pirjon vaihdella asentoa ja ilmeitä. Pirjo teki työtä käskettyä. Pian oli aika vähäsen poistaa vaatteita. Pirjo avasi hameensa nappeja napaan saakka ja levitti hameen miehustaa niin että terhakat rinnat näkyivät somissa valkoisissa liiveissään. Mirjami oli selvästi tyytyväinen Pirjon mallintaitoihin ja napsi iloisena kuvia työtoveristaan. Vaatteet vähenivät ja kohta Pirjo makasi paareilla lähes alasti ja rohkeni jopa levittää jalkojaankin. Musta karvakolmio erottui valkoisten stringien läpi ja Mirjami tunsi kiihottuvansa kuvatessaan Pirjoa. Ikäväkseen Mirjami huomasi että kameran muistikortti oli täynnä ja kuvaussessio piti lopettaa.

  Mirjami sanoi että Pirjo voisi pukeutua, mutta Mirjamin yllätykseksi Pirjo nousi seisomaan ja tuli Mirjamin luokse. Hän katsoi tiiviisti toista silmiin ja alkoi suutelemaan ensimmäistä kertaa elämässään naista. Suudelma oli lyhyt mutta sitäkin sähköisempi. Mirjami suorastaan hyökkäsi Pirjon kimppuun ja suudelmat yhä syvenivät ja jatkuivat. Pirjo alkoi kuorimaan Mirjamin vaatteita ja kohta kahvihuoneessa oli kaksi ilkosen alastonta hoitajatarta. He menivät sohvalle ja jatkoivat suutelua. Mirjami siirsi kättään Pirjon lihaksikasta reittä pitkin yhä ylemmäs ja upotti yhden sormensa varoittamatta Pirjon kiimaiseen pilluun. sormi upposi sisälle helposti ja Mirjami liikutteli sormeaan tottuneesti mutta hitaasti. Peukalo siirtyi hyväilemään klitorista ja Pirjo voihki. Hän ei näköjään ollut tottunut naisen taitavaan kosketukseen ja nautti siitä täysin siemauksin. Syvän kielisuudelman ollessa juuri syvimmillään Pirjo laukesi ja suorastaan ahmi Mirjamin suuta ja Pirjo kietoi kätensä Mirjamin ympärille. Pirjo irrotti otteensa ja nojasi selkänojaan voimakkaasti silmät suljettuina.

  Mirjami katseli hetken naista nauttien näkemästään. Sitten hänen himokas katseensa siirtyi Pirjon pillulle josta valui mahlaa nahkaiselle sohvalle. Mirjami laskeutui polvilleen ja levitti lisää Pirjon jalkoja. Mirjami sulki silmänsä ja upotti kielensä turvonneiden häpyhuulien väliin. Hän liikutti kieltään hitaasti ylhäältä alas välillä pysähtyen klitorikselle. Hän alkoi kohta nuolemaan huolella ja yhä voimakkaammin ja Pirjo alkoi uikuttaa nautinnosta. Mirjami rakasti tuottaa toiselle nautintoa ja antoi Pirjolle vielä kolme orgasmia keskeyttämättä nuolemista. Sitten Mirjami nousi ylös ja pukeutui ja jätti Pirjon palautumaan sohvalle. Potilastarkastukset jatkuivat Mirjamin osalta normaalisti, mutta Pirjo tunsi että hänelle oli avautunut uusi ovi täysin uuteen maailmaan. Maailma jota hän tiesi jo nyt rakastavansa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *