Goottitytöt

  Nojasin selkäni vasten kylmää hohkaavaa kivimuuria. Pöyhin vähän vielä hiuksiani ja vilkaisin vielä ulkoasuni. Musta pitkä hame ulottui nilkkoihin, hieman kun siirsin hametta, vilahti alla polviin saakka olevat nyöritettävät PVC-saappaani. Kiristin mustapunaisen korsettini nyörit vielä tiukemmalle ja sytytin tupakan. Olin odottanut jo kymmenisen minuuttia Saraa, Katjaa ja Minjaa, kun vihdoin tämä kolmikko suvaitsi saapua. Puhelimme hiljaisella äänellä vilkuillen sivuillemme, emme tahtoneet jälleen syytöksiä hautausmaan rauhan rikkomisesta. Kylän ainoina goottinaisina herätimme kyllä huomiota. Varsinkin silloin kun miehiämme saapui luoksemme. Musta jengimme liikkui ympäri kylää ja herätti kunnioitusta. Milloin rettelöimällä, milloin kännäämällä, milloin huutelemalla ja riehumalla.

  Otin digikamerallani muutamia kuvia tytöistä, niin aina teimme. Lähes jokaisesta yhdessäolostamme oli joitain kuvia muistoksi tulevaisuuteen. Ulkopuolinen ei meitä helposti toisistamme erottanut, mutta kyllä me toisemme tunsimme. Saralla oli punamustat hiukset ja hänellä oli yleensä aina housut. Me muut pidimme mieluummin hameita. Nytkin Saralla oli tiukat PVC-housut, maiharit ja tiukalle nyöritetty korsetti. Räiskyvän vahva meikki korosti Saran kauniita silmiä, ja punaiseksi maalatut huulet tekivät hänestä kuin verenimijän. Kaiken kruunasi pitkä nahkatakki jota hän kantoi omistajan ylpeydellä pitkien punamustien hiusten liehuessa vapaina. Katja oli meistä hiljaisin. Musta toppi, musta pitkä hame ja musta pitkä takki vailla mitään yksityiskohtia. Hän lähinnä seurasi meidän mallia, liikkui mukanamme kun oli tottunut niin tekemään aina. Mustaksi värjätyt hiukset ja hyvin hillitty meikki antoi hänestä kilteimmän vaikutelman. Ja sitten oli Minja. Hän oli ehkä porukkamme ns. johtaja jos joku pitäisi siihen hommaan nimetä. Hän päätti mitä tehdään ja mihin mennään, muille se kelpasi. Minja oli ensimmäisenä rähisemässä ja veti aina ensimmäisenä huomion puoleensa. 176 cm pitkä, mutta hyvin hoikka vartalo pääsi oikeuksiinsa hänen goottitamineissaan. Mustavioletti korsetti tiukasti puristaen rintoja ja vatsan seutua, pitkä, monikerroksinen musta hame ja samanlaiset nyörisaappaat kuin minulla. Korsetin alle suunnitellun paidan hihat valuivat ulos nahkatakin hihoista. Siisti mutta synkkä meikki teki mielestäni Minjasta meistä kauneimman.

  Katjan piti lähteä jo 12 aikoihin yöllä, me muut jäimme kaljoittelemaan kirkon kupeessa kasvavaan koivikkoon. Sara humaltui koko ajan enemmän ja enemmän, minä ja Minja loimme toisiimme ja Saraan huolestuneita silmäyksiä ja päätimme yhteistuumin viedä tytön kotiin. Lähdimme taluttamaan 17 kesäistä Saraa kohti kotia ja samalla juttelimme kaikenlaista mitä päähän pälkähti. Olisi taas päästävä Helsinkiin ostamaan vaatteita, suunnittelimme tulevan kesän ohjelmaa ja mietimme miesasioitamme. Sara oli meistä aina varattu, mutta hän ja hänen mies näki vain harvoin miehen asuessa meistä noin 400 kilometrin päässä Oulussa.

  Saatuamme Saran turvallisesti kotiovelle äitinsä haltuun, lähdimme kohti kalliomäkeä. Se oli paikallinen nuorison kokoontumispaikka, missä me kävimme välillä aukomassa päätämme ja nauramassa teineille. Nytkin suuntasimme kulkumme siis sinne, nauroimme matkalla useille pikkuteineille jotka imivät siideriä sisuksiinsa kuin kunnon alkoholistit konsanaan. Päästyämme kalliolle, kuljimme siellä vain ja naureskelimme. Arimmat teinit menivät hiljaisiksi kun tulimme paikalle, porukan ns. pahikset alkoivat huutelemaan meille. Annoimme samalla mitalla takaisin, ja kohta nuo pikkukovikset hiljeni. Olimme Minjan kanssa kehittyneet melkoisiksi mestareiksi vittuilun osalta. Emme kauaa jaksaneet huvitella pikkuteinien kimpussa, lähdimme horjumaan alas kalliolta kohti rantaa. Korkeissa koroissa ei ollut järin helppoa kävellä jyrkähköä mäkeä alas, joten matkamme kävi hyvin hitaasti ja epävarmasti. Sadattelimme ja kiroilimme minkä kerkesimme, onneksemme pääsimme kuitenkin ehjinä rantaan. Menimme istumaan vastarakennetulle laiturille ja katselimme kuinka lokit tekivät mitä ihmeellisimpiä kieppejä ja voltteja kauempana järven selällä.

  Montaakaan minuuttia emme viihtyneet rannalla, vaan lähdimme kävelemään kuin yhteisestä sopimuksesta kohti aloittelupaikkaamme. Hautausmaan koivikkoa. Jo matkalla aloimme menemään erästä peliä, mitä humalassa usein pelasimme. Toinen kysyi ja toisen oli pakko vastata rehellisesti. Usein kysymyksemme koski lähinnä miehiä ja nuoruuden juttuja, mutta yllätyksekseni Minja kysyikin yhtäkkiä, olinko ikinä ajatellut rakastella naisen kanssa. Olin hetken hiljaa ja mielessäni laukkasi mitä kummallisempia ajatuksia. Mieleeni tuli se kuinka olin seissyt vain veden alla suihkussa ja miettinyt miltä naisen kosketus vartalollani tuntuisi. Sen enempää harkitsematta vastasin että kyllä, ja Minjan silmiin syttyi kumma pilke. Hämilläni painoin pääni alaspäin ja tunsin Minjan katseen polttelevan vartalollani. Onnekseni pääsimme pian perille ja vaivautunut tunnelma laukesi. Istuimme maahan vasten hautausmaata kiertävää kiviaitaa ja katselimme eteemme aukenevaa hautakivimerta.

  Suljin silmäni ja mietiskelin. Yhtäkkiä tunsin Minjan liikkuvan vierelläni ja hän siirtyi vierelleni viistosti eteeni ja laski sirot kätensä olkapäilleni ja hän valutti nahkatakkini pois päältäni. Suljin silmäni enkä puuttunut tapahtumien kulkuun. Minja painoi huulensa kaulalleni ja taivutin vaistomaisesti päätäni vastakkaiseen suuntaan antaen Minjan ahnailta tuntuville huulille tilaa liikkua. Minja siirtyi sivulleni hyväillen samalla vartaloani ja hänen huulensa liikkuivat koko ajan lähemmäs huuliani. Silmät suljettuina vastasin Minjan suudelmaan ja laskin käteni hänen lantiolleen.

  Nousin polvilleni ja annoin käsieni olla Minjan lanteille. Suutelimme ja päästimme kielemme leikkimään keskenään. Aluksi arastelimme ja totuttelimme toisiimme ja ajatukseen että olimme samaa sukupuolta olevan kanssa niinkin läheisessä kontaktissa. Suudelmamme muuttuivat yhä uskaliaimmiksi ja aloin varovasti avata Minjan korsetin nyörejä. Saman kohtalon koki minun korsettini, ja siinä me riisuimme hitaasti toistemme vaatteita keskellä kirkkomaata.

  Minä sain ensimmäisenä Minjan korsetin auki ja hetken aikaa Minja availi korsettiani minun katsellessa vain hänen kaunista ulkomuotoaan ja ihania käsiä koskettelemassa rintojeni seutua. Vihdoin korsettini aukesi ja tiputin sen vierelleni ruohikkoon. Levitimme molempien nahkatakit allemme ja istuimme uudestaan. Taas suutelimme hetken ja sain riisuttua Minjan korsettipaidan pois. Edessäni oli nyt mustat rintaliivit ja niiden alla muodokkaat rinnat. Suutelin Minjan kaulaa ja kaaduin selälleni nahkatakin päälle. Vedin Minjan päälleni ja suutelimme hameidemme kietoutuessa ja sotkeentuessa toisiinsa. Nousin siksi aikaa istumaan että Minja riisui korsettipaitani. Me, kaksi puolialastonta goottityttöä, halusimme vain yhä enemmän ja enemmän. Lisää.

  Makasin yhä nahkatakin päällä kun Minja nousi seisomaan ja alkoi hiljaa laulaa itselleen musiikkia. Biisi oli tuttu, jokin angstibiisimme. En vain saanut biisin nimeä mieleeni sillä hetkellä. Minja alkoi laskea laulunsa tahdissa hamettaan ja tanssi samalla. Kiihotuin katsellessa Minjan sulavaa liikehdintää ja kohta tuo kaunein tietämäni goottitar oli edessäni vain alusvaatteisillaan ja nyöritetyissä PVC-saappaissaan. Minja laskeutui hajareisin päälleni ja alkoi laskea hamettani kohti nilkkojani. Kohotin lantiotani ja annoin mustien stringieni paljastua hameen valuessa yhä alemmas Minjan vetämänä. Olimme vain alusvaatteisillamme ja minäkin nousin seisomaan. Aloimme laulaa yhdessä Sentencedin biisiä, Killing me Killing you. Hiljaiset, itselle hyvin tärkeän laulun sanat ja toisen puolialaston vartalo lähellä, olin niin herkässä tilassa etten tiennytkään. Muistot tulvivat mieleeni ja olin niin onnellinen että sain olla Minjan lähellä juuri sillä hetkellä.

  Kyyneleet vierivät silmäkulmiini ja laskeuduin istumaan katsellen synkkää ja hieman pelottavaa maisemaa edessäni. Minja istui viereeni ja painautui minua vasten laittaen kätensä niskani takaa ja veti minua lähemmäksi. Nojasin itseni Minjaa vasten ja tunsin että tämä oli oikein. Minja kaatoi minut varovasti selälleni ja alkoi suudella minua taas. Kyyneleideni valuessa Minja kuiskasi minulle vatsaani suudellessaan rakastavansa minua. Huokaisin ja vastasin rakastavani Minjaa. Minja ahmi minua suullaan, suuteli alavatsaani. Sitten hän laski huulensa stringieni kankaalle ja tunsin pilluani vasten kuuman hengityksen. Minja suuteli häpyäni stringieni läpi minun ollessa kuin sulaa vahaa hänen käsissään. Kostea pilluni tahtoi lisää kosketuksia Minjan noustessa suudelmineen yhä ylemmäs. Hän avasi rintaliivini minun kohottautuessa hieman, sitten ne lensivät samaan kasaan korsettiemme kanssa. Vain stringit päälläni makasin Minjan edessä ja huokailin. Hän suuteli pystyssä töröttäviä rintojani ja ahmi nännejäni. Kostuin yhä lisää ja lisää, ja Minjan riisuessa vihdoin stringini olin niin märkä että minua lähes hävetti.

  Minja upotti kasvonsa posliinipilluani vasten ja alkoi nuolla minua ja leikkiä herkimmillä paikoillani. Vinkaisin kun hän upotti kaksi sormeaan syvälle pilluuni ja alkoi liikutella niitä edestakaisin märkyydessäni. Nostin käteni pääni päälle ja huokailin hiljaa. en ollut kokenut sellaista, sellaista että joku tiesi täsmälleen mistä pidin, osasi toteuttaa pienimmänkin toiveeni ilman että edes toivoin sitä. Minja sai minut vääntelehtimään käsittelyssään, enkä tarvinnut enää kauaakaan tuota fantastista hyväilyä kun tunsin tutun kutinan alavatsassani ja pillullani. Kohta sain huokaillen ja kiljuen, en ollut koskaan kokenut vastaavaa. Monta minuuttia vain huohotin paikoillani kuin kala kuivalla maalla. Minja katseli minua ja avoimien jalkojeni väliä.

  Minja riisuutui ja antoi minun katsella. Sitten hän käveli luokseni ja laskeutui hajareisin kasvojeni päälle. Maistoin arasti ystäväni limaista pillua ja tajusin pitäväni mausta valtavasti. Aloin liikuttaa kieltä Minjan vasta ajellussa pillussa juuri sillä tavoin mitä itse olin aina toivonut. Minja alkoi huokailemaan siihen malliin, että ei enää paljoa tarvitsisi. Lopetin kuin kiusallani ja autoin käsilläni Minjaa kaatumaan päälleni. Houkuttelevasti Minjan pillu avautui eteeni ja tunsin Minjan sormet omassa pillussani. Aloin nuolla Minjan eritteitä pois ja sain Minjan jälleen liikehtimään kiimaisesti. Tyytyväisenä nuolin yhä lisää ja upotin kerralla kolme sormeani kutsuvana helottavaan vaginaan. Minja urahti jotakin ja laskeutui koko painollaan päälleni. Nuolin ja sormetin ystävälleni ensimmäisen orgasmin, tiesin ettei se todellakaan jäisi viimeiseksi ystävyytemme aikana.

  Makasimme raukeina hautausmaan viileydessä auringon viljellessä aamun ensisäteitään ilmoille. Hyväilimme toisiamme ja suutelimme sillon tällöin. Olimme juuri aloittamassa uutta kierrosta aralle kokeilullemme, kun kuulimme auton ajavan kivimuurin toisella puolella olevalle parkkipaikalle. Kiireessä pukeuduimme ja sujahdimme yli aidan kuusimetsän synkkyyteen. Suutelimme vielä jonkin aikaa kunnes tiemme erosi, siltä erää. Otimme useasti uudestaan, välillä kahden, välillä joku mies mukanamme. Vasta saatuani Minjaa tajusin mitä rakkaus on. Minjaa minä rakastin.

  Comments

   • Dereka says

    Sitä silmällä pitäen tämä aikanaan onkin kirjoitettu, taitaisi kelvata goottineidit aika monelle 😉

    – Dereka

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *