Esiopetusta

  En voinut uskoa, että se olin minä, joka kuiskasi Tainan korvaan haluavansa naida häntä. Olin vihdoin vain ottanut häntä kevyesti olkapäistä ja melkein koskenut huulillani hänen korvaansa. En koskaan tehnyt mitään tällaista. Tainan hiukset tuoksuivat huumaavan makealle, kookoksenhajuiselle hiuslakalle. Kun päästin irti, hän teki nopean pyörähdyksen musiikin tahtiin ja virnisti minulle silmälasiensa yli.

   

  Olimme tunteneet vajaan vuoden. Taina työskenteli samassa rakennuksessa kuin minä, hän esikoulun opettajana, minä alkuopetuksessa. Hän oli töissä sietämättömän tyypillinen lastentarhatäti. Aina pirteä, sopivan jämäkkä ja sietämättömän kätevä askartelemaan ja lohduttamaan itkeviä lapsia. Minä taas olin enemmänkin varautunut ja kyynistynyt jo ennen aikojani huomattuani unelma-ammattini olevankin arkista puurtamista, eikä idealistista tulevaisuuden toivojen henkistä valmentamista. Olin tullut suoraan yliopistosta töihin ja Taina oli heti ensimmäisistä päivistä asti lumonnut minut.

   

  Taina oli hyvä tanssija ja sai minut nauramaan ilmeilemällä musiikin mukana. Olimme olleet tässä samassa yökerhossa tanssimassa lähiaikoina vähän liiankin usein. Tainan ystäväpiiri oli ottanut minut avosylin vastaan ja helpottanut siirtymääni reippaasta opiskelijaelämästä tylsään työelämään. Tuntui, että Tainan kavereiden kanssa jutut siirtyivät helposti yläpäästä alapäähän ja kaikkeen siltä väliltä. Tainan itsensä kanssa kaikki keskustelut tuntuivat kiertyvän jonkin aiheen ympärille, jota emme koskaan olleet sanoneet ääneen.

   

  Olin ottanut riskin ja se vaikutti kannattavan. Taina otti minua kädestä kiinni ja veti poispäin täpötäydeltä tanssilattialta edelleen virnuillen. Istuimme alas vierekkäin samaan pöytään missä hänen kaverinsa istuivat ja Taina veti minut huomattavasti lähemmäs kuin yleensä. En osannut keskittyä keskusteluun, kun hänen kätensä siirtyi itsevarmasti polvelleni. Olin melko varma, että puhuin jotain, mutta perhoset vatsassani ja hetkessä täyteen liekkiin leimahtanut haluni veivät täysin huomioni. Oli kevään viimeinen viikko ja olin laittanut vain kevyen lyhyen hameen. Hänen kosketuksensa tuntui polttavan kuumalta ihollani, kun hän piirsi kahdeksikkoja ihooni puhuen ja nauraen samalla näennäisesti täysin luonnollisesti kavereidensa kanssa. Helmani nousi pikkuhiljaa kun hän siirsi kosketustaan ylemmäs. Koitin käyttäytyä yhtä rennosti ja siirsin käteni hänen taakseen. Hänen alaselkänsä paljastui aina kun hän kumartui eteenpäin nauramaan jollekin kaksimieliselle jutulle. Kuvittelin hänen painautuvan vähän kättäni vasten kun työnsin sormeni hieman housujen vyötärönauhan alle. Hänen ihonsa oli pehmeä ja sileä, täysin toista kuin mihin olin tottunut viime vuosina suhteissa miesten kanssa.

   

  Tainan sormet toimivat jo määrätietoisemmin ja minun oli pakko avata asentoani, että hän sai lisää tilaa. Minun oli pakko katsoa suoraan häntä kun hänen pikkurillinsä hipaisi nyt jo täysin kosteiden alushousujeni päältä. Hän vilkaisi minua ja alkoi siirtää kättään pois, mutten voinut antaa hänen tehdä sitä. Tartuin vapaalla kädelläni hänen ranteeseensa ja ohjasin sen takaisin samalle paikalle katsoen kuitenkin samalla hänen kavereitaan, jotka pohtivat shottien tilaamista.

   

  – Mun täytyy käydä vessassa, käydään sitten tiskillä, Taina ehdotti.

  – Joo mun täytyy kanssa käydä, lisäsin vähän liian nopeasti ja sain pitkiä tietäviä katseita pöydän toiselta puolelta. En uskonut, että he olivat nähneet mitään, mutta tiesin seuranneeni Tainaa koko illan kuin jokin lemmenkipeä pieni eläin.

   

  Puskimme läpi ihmismassan ja livahdimme naisten vessaan. Taina pääsi heti koppiin ja minä jouduin hermostuneena odottamaan vuoroani. Luulin hänen jo lähteneen kun pääsin pesemään käsiäni, mutta säikähdinkin kun hän kiersi kätensä takaapäin vyötärölleni.

   

  – Älä pelkää. Mä kohtelen sua hellästi, Taina kuiskasi matalalla äänellä korvaani ja sain kylmiä väreitä kun hän nuolaisi niskaani ja näykkäsi sitä kevyesti.

  – Otetaanko taksi? Se oli ainut asia minkä sain suustani, ja Taina nyökkäsi ja hymyili peilin kautta.

   

  En tiedä minkä tekosyyn annoimme muille, mutta olimme taksitolpalla ennen kuin huomasinkaan. Kävelimme riehakkaasti käsikynkässä ja yritin koskea häntä niin paljon kuin mahdollista. Taksikuski oli tavallisen tympeä, mutten kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota. Sillä hetkellä kun olimme taksin takapenkillä Taina kiersi sormensa hiusteni sekaan ja veti minut suutelemaan häntä. En ollut odottanut tällaista tunnetta. Hän oli niin kiihkeä, että tempauduin täysin mukaan. Hänen kätensä oli taas hameeni alla ja minä kumarruin painamaan suuni hänen rinnoilleen, joita olin tuijottanut koko illan avarasta kaula-aukosta. Sävähdin kun hän siirsi alushousuni syrjään ja työnsi sormensa häpyhuulieni väliin. Olin täysin valmis ja pidätin hengitystäni kun hän kierteli ja kaarteli menemättä kuitenkaan sen pidemmälle. Taksi kaartoi asuintaloni pihaan ja kumpuroimme ulos taksista. Maksoin kuskille ja kun käännyin, Taina imi tarkoituksellisen provokatiivisesti sormeaan. Minun oli pakko suudella häntä ja kiihotuin lisää ajatuksesta, että maistoin hänen huulillaan häivähdyksen itsestäni.

   

  Aiheutin varmaan älytöntä meteliä, mutta sain oven auki ja jopa kiinnikin jälkeemme. Kompuroin kun koitin saada kengät jalastani, eikä Taina auttanut ottamalla samalla paitaani pois. Lopulta pääsin rojahtamaan sohvaalle vetäen Tainan istumaan hajareisin syliini. Koitin epätoivoisesti saada hänen paitansa pois. Rakastin sitä, että hän piti melkein liian kovaa kiinni hiuksistani ja työnsi kätensä suoraan jalkojeni väliin. Hänen kielensä oli kuuma ja nopea suussani. Sain vihdoin hänen paitansa pois vaikka silmälasit meinasivatkin kiireessä murjoutua ja näin vihdoin kunnolla hänen kiinteät rintansa ja nännit, joita oli päästävä koskemaan. Samalla kun otin toisen niistä suuhuni, Taina työnsi kaksi sormeaan sisääni ja työnsin itseäni vaistomaisesti vasten hänen kättään. Hän jatkoi liikettään sujuvasti, taitavasti, hioen minua juuri oikein. Hän sai peukalonsa klitorikselleni pitäen sormet sisälläni ja heitin pääni taakse ja lantiotani ylöspäin antaakseni itseni paremmin tarjolle. Käteni olivat hänen edelleen harmittavasti housujen verhoamalla takamuksellaan, joka oli usein kiehnännyt minua vasten tanssilattialla.

   

  En saanut jalkojani enempää auki niin kauan kuin Taina istui sylissäni ja minun oli saatava nuo housut hänen jalastaan, joten pakotin itseni osittain nousemaan ja osittain kierähtämään niin, että Taina päätyi istumaan sohvalle ja minä hänen eteensä lattialle polvilleni. Revin hänen farkkunsa alas samalla kun hän hieroi rintojani ja näykki huuliani aina kun pääsin sille etäisyydelle. Kun sain hänen housunsa vihdoin pois, hän antoi minulle tutun hymynsä ja painoi hellän määrätietoisesti päätäni takaraivolta ja avasi jalkansa. Hänen suurimmaksi osaksi paljaaksi ajeltu häpynsä oli jo kostea ja valmis. En epäröinyt hetkeäkään, vaikka viime kerrasta oli vuosia. Koskin kevyesti kiusaten hänen häpyhuuliaan kielelläni, mutta hyvin nopeasti hän painoi minua lähemmäs ja nosti itseään parempaan asentoon. Kieleni löysi hänen klitoriksensa ja nuolin sitä voimakkaasti hänen kätensä ohjatessa liikkeitäni. Tainan hengitys oli äänekästä ja katkonaista. Hän kannusti minua nopeuttamaan tahtia ja painoin itseni vielä voimakkaammin häntä vasten. Työnsin sormeni sisään hänen kuumaan ja tiukkaan vittuunsa ja kiihotuin itse vielä enemmän. Minun sormeni olivat työkaverini sisällä ja olin aivan juuri saamassa hänet laukeamaan suullani.

   

  Vasen käteni etsiytyi omalle klitorikselleni, vaikka vyörölle kiertynyt hame turhautti. Taina alkoi selvästi lähestyä huippua. Hän pidätti hengitystään ja sanoi puolikkaita sanoja ja äänteitä antaessaan ilman viirrata ulos. Siirsin käteni pois hänen sisältään vaikka hän protestoi, jotta sain laitettua sen suuni tilalla ja katsottua häntä. Hän jännitti itseään kaarelle ja tuntui elävän täysin siinä tahdissa millä häntä kosketin. Hänen hiuksensa valuivat kasvoille ja hänen suunsa oli täydellisen hekumallinen kun hän keskittyi omaan nautintoonsa. Hänen kätensä hiuksissani tukisti minua ja vaati minua palaamaan, enkä enää keskittynyt muuhun kuin saamaan hänet reunan yli. Hänen lantionsa nousi ja laski kouristuksenomaisesti kun tunsin hänen alkavan supistella sormieni ympärillä enkä voinut kuvitella mitään kiihottavampaa. Viimeisillä hetkillä imin hänet suuhuni ja hän laukesi kun imin ja nuolin hänen klitoristaan.

   

  Nousin hänen vierelleen sohvalle ja hän pyyhki laiskasti, mutta hellästi kasvojani kädellään. Hän otti ranteestani kiinni ja vei sormeni suulleen ja imi ne puhtaaksi omasta liukkaudestaan. Painuin makuulle pää käsinojaa vasten ja hän tuli makaamaan osittain päälleni, osittain viereeni ja suuteli minua taas, pitkään ja hartaasti. Hän vei kätensä odottavalle hävylleni, ja alkoi määrätietoisesti hieroa klitoristani. Katsoin häntä silmiin, kun jännitin selkääni kaarelle hänen tuodessa minut hetkessä aivan orgasmin partaalle. Hän katsoi minua intensiivisesti ja melkeinpä huvittuneesti kun aloin väristä ja laukesin vihdoin lysähtäen takaisin vasten sohvaa.

   

  Aamulla rakastelimme uudestaan, hitaasti ja hellästi, tutkien mitä saimme toisissamme aikaan. Lähdin vihdoin kotiin mukanani lupaus siitä, että tämä ei jäisi ainoaksi kerraksi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *