Yö tallilla

  Oli minun vuoro vahtia Yellow Tambourinea. Se saattoi varsoa koska hyvänsä, ja jonkun olisi oltava silloin paikalla. Siksi minä jäin sinä toukokuisena yönä tallille tallihuoneeseen yöksi. Makasin tallihuoneen sängyllä ja kuuntelin kuinka hevoset kolisteli karsinoissaan. Sillon tällön kävin katsomassa Yellow Tambourinea eli Riinaa, joka seisoi rauhallisesti karsinansa takanurkassa. Kävin katsomassa myös yksityispuolen hevosia että kaikki olisi kunnossa, poniori See My Secret eli Sakke kiersi karsinassaan kehää. Ori oli silminnähden hermostunut. Kävin myös Belindan karsinalla, tamma käveli levottomana karsinassaan. Sillä oli kiima. Taputtelin Belindaa ja palasin Saken karsinalle. Ori heti innostui haistaessaan Belindan käsistäni. Se hörisi ja nuoli käsiäni, tajusin nyt miksi se oli niin levoton. Oripoika tahtoi päästä panemaan. Hymyilin ja mielessäni alkoi kehkeytyä idea.

  Soitettuani miehelleni Villelle odottelin tallihuoneessa. Olimme Villen kanssa usein puhuneet ihan vakavasti eläinseksistä. Se kiehtoi meitä molempia, Ville tosin lähinnä tahtoi katsella. Nyt meillä olisi siihen loistava tilaisuus. Ville saapui tallin pihaan ja vei autonsa sivummalle. Sitten hän asteli talliin ja suutelimme heti kun tapasimme. Missä se sulhosi on, Ville naurahti ja katsoi minua. Täällähän se, sanoin ja vedin Villen perässäni Saken karsinalle. Musta poni käveli karsinaa ympäri ja se hädin tuskin näkyi karsinan reunan yli. Menimme karsinaan ja Ville sanoi ponin olevan juuri täydellinen tarkoitukseemme. Otimme ponin naruun ja lähdimme pesubokseille. Napsautimme narujen lukot ponin riimuun molemmin puolin kiinni ja Ville alkoi riisua minua. Ville kaatoi minut alastomana betonilattialle makaamaan. Viileä betoni vasten selkääni annoin kiimani tulla julki. Ville painoi päänsä haaroihini ja nuoli ja sormetti minua. Kastuin hyvin herkästi, niinkuin nytkin. Vaginani tulvi kosteuttaan ja poni hörisi haistaessaan kiimaisen naaraan. Ville hieroi kosteudessani soutaneita sormiaan ponin turpaan ja se lipoi turpaansa pitkällä kielellään.

  Kävelin ponin sivulle ja polvistuin. Hyväilin sitä vatsan alta ja kosketin varovasti siitintuppea. Poni hörähti ja rohkaistuin. Hyväilin ponia ja se antoi elimensä tulla ulos tupestaan. Katselin ihaillen pitkää ja paksuhkoa ponin siitintä. Liikuttelin ponin esinahkaa edestakaisin ja näin kuinka sen peniksen päästä valui kirkasta eritettä käsilleni. Ville kuvasi digikameralla vieressämme ja poni hörähteli tyytyväisenä. Ville pyysi minua ottamaan ponin peniksen suuhuni, niin teinkin. Sain ponin peniksen kärjen suuhuni ja aloin imeä ja nuolla sitä. Nuolin elintä koko sen varren mitalta ja tahdoin sen sisääni.

  Konttasin ponin vatsan alle ja Ville otti lisää kuvia. Ville polvistui sivullemme ja ohjasi ponin jäykkää elintä pilluani vasten. Poni innostui ja alkoi lykkiä hädissään penistään mihin sattuu. Osumia sai reiteni ja pakarani, välillä elin liukui selkääni pitkin kunnes poni ymmärsi olevansa väärässä paikassa ja antoi Villen auttaa. Ville ohjasi ponin terskan pillulleni ja piteli ponin kyrvästä kiinni kunnes se upposi sisääni hieman. Poni lykki elintään yhä syvemmälle minuun ja hörisi samalla. Pyllistin enemmän ponille ja huokailin. Elin oli todella suuri minun pilluuni verrattuna ja tunsin lähes halkeavani ponin vaaleanpunamustan kyrvän soutaessa sisälläni.

  Silmissäni välähteli kirkkaita palloja ja Ville kuvasi koko ajan. Poni tunki kyrpäänsä niin syvälle minuun kuin sai. Kohdunsuuni huusi armoa ponin rynkyttäessä penistään sitä vasten. Kiljahtelin ja huokailin silmät suljettuina. Kerrankin sain jättimäistä kyrpää. Vaginaani kuumotti ja se oli hyvin arka ponin vihdoin vetäytyessä minusta lauettuaan sisälleni. Ryömin ponin alta pois uupuneena ja pääsin vaivoin seisomaan. Ville kuvasi pillustani valuvaa spermavanaa ja nojasin väsyneenä seinään. Ville vei ponin pois ja kasteli minut vesiboksin letkulla kauttaaltaan. Hän pesi pilluni kunnolla, eihän hän tahtonut naisessaan olevan hevosen mällejä. Makasin raukeana betonilattialla kun Ville kuivasi minut ja lopulta pukeuduin.

  Aamuaurinko lämmitti kosteaa ihoani istuessani tallin seinustalla. Minun oli määrä häipyä kello kuuden aikaan kun tallimestari saapuisi. Heitin Sakelle muutaman porkkanan ja tyytyväisenä ori kihnutti päätään haarojani vasten. Taputin sitä ja lähdin pois. Huusin vielä moit tallimestarille Simolle ja nousin Villen autoon. Suutelin Villen kanssa kiihkeästi ja illalla meillä oli kovin mukavaa katsellessamme irstaita kuviamme edellisyöltä..

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *