Salaisuuksia

  Simo leikkeli lihavilla käsillään veitsestä kiinni pitäen lihankimpaleita erikokoisiksi palasiksi. Sivusilmällä hän vilkuili välillä viereisellä pöydällä työskentelevää Petteriä. Nuori Petteri oli vasta tullut taloon töihin ja teki hommiaan kokemattoman oloisesti ja hieman epävarmasti. Niinpä Simo sai aina hyvän syyn olla neuvomassa lihanleikkauksen jaloja taikoja hoikalle ja urheilulliselle pojalle, olihan Simo kokenut mies, ainakin lihanleikkaajana.

  Simo olisi niin tahtonut painaa turpeat huulensa Petterin silkoiselle kaulalle, nuuhkia tämän kainaloita ja kosketella upeaa vartaloa. Simon pieni siitin jäykistyi aina Simon nähdessä Petterin. Siitinkin olisi tahtonut päästä Petterin lähelle. Tosin saman tilanteen aiheutti pakkauspuolen Siiri, kaunis vaaleaverikkö uhkeine rintoineen. Simo ei osannut valita kumpi kiihotti häntä enemmän, mutta molemmat aiheuttivat paineita, kovia paineita. Iltaisin Simon kömpiessä vaimonsa Liisan viereen, Simo oli heti valmiina rakastelemaan vaimonsa kanssa. Naidessaan Simon mielessä hyppi sekä uhkea Siiri ja komea Petteri, ei koskaan itse Liisa.

  Jälleen Simo oli yksin yövuorossa. Hänen tehtäviinsä kuului pestä kaksi suurta konetta, pestä vastaanottosalin lattia ja hoidella muita pikkuaskareita. Petteri oli juuri lähtenyt kotiin ja Simo haikaili tätä nojaillen suureen leikkuriin. Pian hän aloitti työnteon. Huolellisesti hän puhdisti koneet ja pesi niiden osat. Sitten olikin vuoro käydä naudan ulosteessa olevan vastaanottosalin lattian kimppuun. Simo siivoili lattiankin nopeasti, sitten hän meni kahvihuoneeseen. Hän laittoi kahvin tippumaan ja meni tarkastamaan pakastimet ja kylmiöt, sekä tietenkin takapihan. Missään ei saanut olla ylimääräisiä ihmisiä, ikinähän ei tiennyt mitä joku hämäräveikko saattoi puuhailla missäkin. Simo kierteli pakastimissa, kaikki kunnossa. Kylmiöön päästessään hän ei voinut olla huomaamatta tuoreita sian sydämiä suurissa laatikoissa hyllyillä. Aortan aukot näkyivät houkuttelevina tummempina kohtina punertavan lihaksen pinnalla. Simon olisi tehnyt mieli kosketella sydämiä, muttei tohtinut.

  Päästyään kierroksensa loppuun Simo lähti palaamaan kohti kahvihuonetta. Vaistomaisesti hän käveli kohti kylmiötä, suoraan hyllyn luokse missä siansydämet laatikoissaan lojuivat. Simo laski kuuman ja hikisen kätensä viileälle sydämelle ja tunsi sen kylmyyden luissaan ja ytimissään saakka. Hikipisarat kerääntyivät Simon otsalle hänen kosketellessa jääkylmää elintä. Eihän kukaan tänne yöllä tule. Entä jos tuleekin. Ajatukset risteilivät Simon päässä. Toinen puoli Simossa sanoi että ota sydän käteen ja anna luontosi viedä. Toinen käski jättämään sydämen siihen ja palaamaan töihin. Simon mieli kuitenkin pimentyi hänen katsellessaan jäisen koleaa punaista sydänlihaskasaa kädessään. Simo puristi kättään tiukemmin sydämen ympäri ja asetteli toisen käden pullean etusormen aortan aukolle. Hän liikutteli hetken sormeaan aukon suulla kunnes antoi sormen upota juurta myöten pienehkön sydämen sisuksiin. Simo huokaisi, hän tunsi sormeaan puristavan tiukkuuden jo peniksessään saakka. Ihana.. Simo huokaisi laskiessaan sydämen hetkeksi hyllyn reunalle. Hän laittoi kätensä vyönsoljelle ja laski pian työhousunsa nilkkoihin. Sitten hän otti sydämen teräshyllyltä ja nojautui seinään.

  Simo kosketti muutaman kerran veren paisuttamaa elintään ja alkoi asetella aortan aukkoa kohdilleen. Ähkäisy ja uusi yritys. Elin oli lipsahtanut käsistä pois. Jälleen Simo asetteli sydämen lanteensa tasalle suuren vatsan alle ja alkoi työntää penistään voimakkaasti sydäntä vasten. Pian pikkupenis liukui veren liukastamaa aorttaa pitkin syvemmälle sydämen uumeniin ja Simo suorastaan läähätti kiimasta. Tiukkuus oli ihana. Simo liikutteli elintään sydämen sisällä, pian hän tunsi kiveksissään mukavia värinöitä ja alkoi panna nopeampaan tahtiin siitintään kuin sille luotuun aukkoon. Ääähhh.. kaikui kylmiön ilmassa Simon lauetessa hyytyneen veren tahrimaan sian sydämeen. Simo nojasi seinää vasten suhteellisen kauan, käsissään hän piteli spermaista sian sydäntä. Saatuaan itseään niskasta kiinni, Simo nosti housunsa ja lähti sydän kädessään kohti kahvihuonetta.

  Kahvinkeitin oli jo sammunut ajastimen määräämänä, sitä oli siis myöhäistä juoda. Simo istahti pöydän viereen ja laski sydämen eteensä. Sen silkkisessä pinnassa näkyi Simon sormienjäljet. Hän oli puristanut kovaa sydämen silkkistä pintaa. Simo ei voinut vastustaa kiusausta nähdessään veren värjäämän vaaleanpunertavan spermansa valuvan aortan aukosta ulos. Hän nousi ja haki teelusikan. Ahnaasti hän upotti lusikan hieman sisältä hajonneeseen sydämeen ja kaapi spermaa lusikallisen. Hän maiskutteli verensekaista spermaa ja antoi sen valua lopulta kurkusta alas. Hän kaapi koko sydämen sisuksen suuhunsa. Verihyytymiä, sydämen pinnan palasia, spermaa. Kaiken himokas Simo söi kurkustaan alas. Sitten hän vei sydämen takaisin muiden joukkoon, siiti paikat ja lähti kohti kotia.

  Kotona Simo meni heti suihkuhuoneeseen. Sydämen viileys kangisti yhä hänen siitintään, ja hän tahtoi vielä kerran saattaa itsensä halujen huipulle sinä iltana. Simon katse kiinnittyi suihkussa kuitenkin pyykkikoriin. Hän näki pyykkikorin rakosista korin pohjalla olevan vain jotakin tummaa. Hän hiippaili korin luokse ja toivoi sydämensä pohjasta sen olevan sitä mitä halusi. Ja se olikin. Hänen poikansa, Saulin, alushousut näkyivät mustana myttynä korin pohjalla. Simo kumartui ja poimi Saulin alushousut käteensä. Hän puserteli niitä nyrkkiinsä kunnes vei ne nenänsä eteen. Hän imi pitkään tuota tuoksua. Niissä tuoksui heikosti virtsa ja uloste. Muutamia tahrojakin tarkka isä löysi poikansa alusvaatteesta. Simo työnsi paksun ja kuolasta kiiltelevän kielensä ulos suustaan ja nuoli Saulin alushousujen haaraosaa. Sitten hän meni suihkukoppiin ja alkoi laskea lämmintä vettä päälleen nuoleskellen ja imeskellen samalla poikansa alushousuja. Teini-ikäisen Saulin aromit saivat Simo-isän kiiman kuilun reunalle ja pian hänen pullea käsi vispasi haaruksissa kiihtyvään tahtiin. Pian hän antoi lastinsa lentää suihkuhuoneen kaakeliin. Ilta oli kruunattu…kunhan kukaan ei saisi selville hänen salaisuuksiaan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *