Ratsastusretkellä

  Valtakunnan kiistattomasti arvostetuin nainen katseli linnansa parvekkeelta kauas valtakuntaansa. Musta pitkä hame laskeutui vasten kivilattiaa, korpinmustat hiukset valuivat valtoimenaan pitkin kuningatar Milanan selkää. Vain mustaksi poltettu tiara hallitsi tämän upean ilmestyksen hiuksia. Tummasävyinen korsetti kuristi naisen uumaa saaden hänet näyttämään yhä ryhdikkäämmältä ja arvokkaammalta.

  Milana käännähti ja käveli nopeasti huoneensa halki. Yhtä nopeasti hän laskeutui alas kiviset portaat jättäen taakseen ovelle jääneen vartijan ja olikin sitten jo oleskelutilassa. Puinen suuri pöytä hallitsi huonetta, seiniä koristi upeat ryijyt ja taulut. Milanan suuri musta koira juoksi emäntänsä luokse onnessaan, kuningattaren makuuhuoneeseen sillä ei ollut asiaa. Milana silitti silkkiturkkista tappajaansa, henkivartijaansa, Kiriliä. Kiril hölkkäsi emäntänsä perässä linnan halliin, vartijat asettuivat heti valmiiksi avaamaan valtiattarelleen oven. Milana oli päättänyt lähteä rentoutumaan metsään lempioriinsa, Dartakanin kanssa.

  Milana asteli talleille ja käski tallipoikien satuloida Dartakanin. Ori hörisi innoissaan karsinassa, se tiesi pääsevänsä ulos. Tyytyväisenä Milana katseli tallipoikien ahkerointia ja silitteli Kiriliä saaden koiran sulkemaan silmät nautinnosta. Pian Dartakan olikin valmis ja tallipojat taluttivat korskuvan oriin pihalle. Ori ei sietänyt selässään muita kun Milanan. Niinpä se heti rauhottui kun tämä mustanpuhuva kaunotar käveli sen luokse. Milana silitti oriin lihaksikasta, mustakarvaista kaulaa ja keräsi ohjat löysästi käteensä. Korollisista kengistä ja pitkästä raskaasta hameesta huolimatta Milana sai itsensä vaivattomasti ja kevyesti oriin selkään.

  Milana katsoi hieman arvioiden tallipihaa ja näpäytti ratsupiiskalla oriin kuvetta. Milana lähti tallipihasta kohti metsää istuen naistensatulassa, jalat sievästi oriin toisella kyljellä hameen helman liehuessa kevyen kesätuulen voimasta. Dartakan käveli pää ylväästi pystyssä ja Kiril hölkkäsi ratsukon vieressä. Milana käänsikin oriin vielä keittiöille, hän tahtoi mukaan hieman eväitä. Tämä kolmikko paistatteli auringon säteissä sillä välin kun keittiöväki kokosi korillisen herkkuja kunigattarelle.

  Musta ratsukko ja musta koira kulkivat kohti Milanan lempipaikkaa. Matkaa sinne ei ollut kamalan paljoa, muutama hassu kilometri. Niinpä he menivät kiertoteitä ja nauttivat luonnon rauhasta. Välillä Kiril juoksi edellä, välillä koira katosi kauas metsään. Milana tiesi sen kuitenkin tulevan takaisin. Dartakan käveli jo paljon rennommin kuin talleilla, se venytteli kaulaansa ja päristeli napaten välillä polun pientareelta nipun ruohoa suuhunsa.

  Päästyään ihanan metsälammen rannalle Milana laskeutui alas oriin lihaksikkaan selän päältä. Hän riisui oriin varusteet ja antoi sen mennä menojaan. Muutaman metrin päähän se pysähtyi nyhtämään vihreää ruohoa, ei se rakasta omistajaansa jättäisi. Kiril juoksi lammelle juomaan. Milana katseli tyytyväisenä kaunista valtakuntaansa, tämä oli vain murto-osa valtakunnan mahtavuudesta. Ylpeänä hän katseli Dartakania, lihaksikasta oriaan sekä kiiltäväkarvaista koiraansa.

  Milana nojautui suuren tammen runkoa vasten ja levitti mustan hameenhelmansa siististi ympärilleen. Hetkeksi hän sulki silmänsä ja nautti vapauden tunteesta sekä auringon lämmöstä. Pian hänelle tuli kuitenkin kuuma auringon porottaessa suoraan mustiin vaatekerroksiin. Milana katseli ympärilleen ja päätti riisuutua. Eihän kukaan tiennyt kyseistä paikkaa. Milana availi hitaasti korsettinsa nyörejä ja saatuaan sen auki hän laski sen maahan. Sitten lähti päällyshame. Milanalla oli enää yllään leveähihainen musta samettipaita joka toi hyvin esille hänen kauniit rintansa ja alushame, ja kengät tietenkin.

  Pian oli alushamekkin maassa, tämä nainen ei alusvaatteista juuri piitannut. Musta kapea häpykarvajuova häpykummulla koristi kaunista häpyä, itse häpyhuulet olivat kuitenkin täysin karvattomat ja sileät. Valkoinen iho imi itseensä auringon valoa Milanan heittäessä kuuman samettipaitansakin maahan. Alastomana tämä kaunotar katseli lammelle, orikin oli mennyt rannalle. Milana laskeutui maahan selälleen nauttien kutittelevista ruohoista paljaalla ihollaan.

  Hetken makoiltuaan Milana päätti nauttia eväitä. Hän avasi korin ja otti esille mukaansaamansa herkut. Suuri pullollinen herkullista hunajakastiketta, keksejä, leivoksia, viileää juomaa.. Juoma tosin alkoi pikkuhiljaa lämpenemään polttavan kuumassa auringossa. Keittiöihmiset olivat muistaneet myös Dartakania, kaksi suurta porkkanaa olivat oriita varten. Milana kaatoi keksien päälle makeaa hunajakastiketta ja haistettuaan kastikkeen Kiril juoksi läähättäen kerjäämään herkkupaloja. Milana antoi sillekin keksejä ja paloja leivoksista.

  Yhtäkkiä Kiril painoi kylmän kuononsa Milanan alavatsaa vasten ja nuolaisi muutaman kerran. Milana hätisteli sitä kummissaan, mitä se nyt noin teki. Pian hän huomasi että hänen iholleen oli valunut tuota herkkukastiketta ja Kiril oli sen huomannut. Milanan mieleen hiipi uusi ja aluksi outo ajatus, mikä pian kehittyi hänen mielessään ihanaksi ja jännäksi leikiksi.

  Milana kaatui selälleen ruoholle ja Kiril katseli kummissaan mitä emäntä puuhasi. Milana otti hunajakastikepullon ja kaatoi sitä reilusti rinnoilleen, vatsalleen ja häpykummulleen. Häpykummulta juokseva kastike valui kohti vakoa hitaasti mutta varmasti. Milana painoi pitkät ja sirot sormensa vasten häpyään ja siveli hunajakastiketta häpyhuulilleen ja klitorikselleen. Sitten hän maistoi sormiaan, makeus oli uskomaton. Hän vei sormensa uudestaan vaginalleen ja ojensi sitten kohta kättään kohti Kiriliä. Koira haisteli innoissaan hunajakastiketta ja nuoleskeli emäntänsä sormet puhtaaksi. Kiril alkoi vinkua, se tahtoi lisää. Milana laski kätensä alavatsalleen ja taputti sitä kevyesti. Koira tajusi heti mitä Milana tarkoitti ja alkoi lipoa makeaa kastiketta pois emäntänsä silkkiseltä iholta.

  Milanan vagina kastui hetkessä koiran nuollessa naisen rintoja ja vatsaa. Pian muualta kastike olikin nuoltu paitsi Milanan vaolta. Koira haistoi senkin ja nuolaisi pitkän nuolasun Milanan vaginaa. Milana levitti jalkansa äärimmilleen ja sai koiran innostumaan kaatamalla lisää hunajakastiketta pillullensa. Kiril nuoli ja nuoli ja Milana vaikeroi nautinnosta. Vielä kerran hän kaatoi lisää kastiketta päälleen ja Kiril painoi karhean kielensä emäntänsä klitorista vasten ja sai Milanan kiljahtamaan. Kevyt orgasmiaalto levisi pian ympäriinsä Milanan kehoa, Kiril ei huomannutkaan emännän vääntelehtimistä ja huohotusta nuollessaan makeaa herkkukastiketta pois.

  Kiril ei lopettanut nuolemista vaikka kaikki kastike oli jo kadonnut koiran kitaan. Se selvästi piti Milanan kiiman mausta, muutaman kerran koiran kieli upposi vähän matkaa kosteuteen. Siitä oli pitkä aika kun Milana oli saanut tyydytystä jonkun muun taholta kuin omaltaan. Pikku hiljaa Milana siirsi reisiään lähemmäksi toisiaan ja kohta Kiril nuolaisikin viimeisen kerran emäntänsä herkkupillua. Koira jäi kiltisti istumaan Milanan lähelle Milanan hengittäessä hieman kiivaasti nautinnon takia.

  Milana katseli ympäristöään ja hänen katseensa siirtyi hitaasti Dartakaniin. Hiljaa hän mietti ja mietti ja hänen oli pakko todeta että häntä halutti yhä. Hän nousi ylös ja käveli hitaasti Dartakanin luokse. Milana laittoi suitset oriin päähän ja talutti tämän pienen puun luokse. Hän sitoi ohjat puuhun ja silitteli oriaan. Kiril laskeutui makuulleen tarkkaillen silti koko ajan hevosta ja alastonta mustahiuksista naista.

  Hitaasti Milanan kädet vaelsivat kohti oriin siitintuppea. Muutaman kerran Milana antoi kämmenensä liukua tupen ylitse kunnes polvistui oriin viereen ja alkoi koskettelemaan vain tuppea ja sen ympäristöä. Milanan kosketukset kävivät yhä uteliaimmiksi ja rohkeammiksi, hän tahtoi nähdä ja koskettaa Dartakanin elintä. Ori siirteli takajalkojaan hieman levottomana, aivan kuin se ei olisi tiennyt mitä tehdä. Milanan kuitenkin yhä jatkaessa ori ei voinut vaistolleen mitään, jäykkä elin alkoi liukua tupesta ulos saaden Milanan huokaisemaan kiimasta. Häntä halutti valtavasti. Hän alkoi runkata oriin kyrpää hitaasti saaden Dartakanin hörähtelemään, kiimaa sekin pursusi.

  Milana sai oriin elimen paljastumaan kokonaan suojaavasta tupestaan. Jäykkä siitin sojotti pitkänä ja vaativana kohti oriin etujalkoja. Milana hyväili ja kosketteli jättimäistä kyrpää haluten sitä valtavasti. Hän ei ajatellut että se oli eläimen, oman hevosensa, hän näki edessään vain suuren kyrvän. Milana kumartui hieman ja sai kielensä vasten hevosen penistä. Hän alkoi lipomaan oriin terskaa samalla liikuttaen käsiään vartta pitkin, vartta mikä ei loppunut kesken. Vaivoin Milana sai oriin elimen pään uppoamaan suuhunsa. Hetken aikaa maisteltuaan orinsa kyrpää Milana ei voinut enää vastustaa kiusausta.

  Milana meni kontilleen ja käänsi takapuolensa kohti oriin kuvetta. Hän joutui suoristamaan jalkojaan hieman saadakseen takapuolensa oriin siittimen tasalle. Milana tarttui rohkeasti kiinni Dartakanin kyrpään ja ohjasi sen sumeilematta kosteutta ja kiimaa valuvalle hävylleen. Milana piteli kädellään kiinni oriin peniksestä saaden sen pysymään oikealla kohdalla. Milana nojautui hieman taaemmas ja antoi oriin elimen liukua vähän matkaa pilluunsa. Milana henkäisi, hyvä ettei lähtenyt jalat alta, kiima oli valtava ja kyrpä oli jumalattoman suuri, mutta siitä Milana ei välittänyt.

  Ori hörähteli ja pärski Milanan liikkuessa eteen ja taakse saaden elimen uppoamaan sisäänsä ja liukumaan taas vähän matkaa ulos. Naisen eritteet valuivat pitkin reisiä oriin jättikyrvän kirnutessa kiimaisessa pillussa. Pian ori alkoi itsekin liikehtiä saaden kyrvän hakkaamaan kohdunsuuta. Milana vinkui ja vikisi orin kyrvän tehdessä fantastista, miksei hän ollut aikaisemmin tätä tajunnut. Hankalasta asennosta huolimatta Milana tunsi kuinka orgasmi kasvoi ja kasvoi hänen sisuksissaan, viedessään sormensa klitorikselle ei kestänyt kauaa kun räjähtävä orgasmi kietoi Milanan järisyttävään viittaansa.

  Milanan pillun supistellessa Dartakanin kyrvän ympärillä ori pumppasi siemenensä Milanaan. Milana lysähti maahan ja hengitti katkonaisesti. Spermaa valui pitkin reisiä Milanan noustessa seisomaan. Hän taputteli oria kiitollisena ja meni lampeen hetkeksi viilentelemään itseään.

  Saatuaan itsensä säädyllisen näköiseksi, Milana pukeutui ja satuloi oriin. Matka kohti kotilinnaa alkoi ja metsäretket hevosen ja koiran kanssa lisääntyivät huimasti….

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *