Koiramme

  Siirsin katseeni uuden talomme kattoon. Valkoinen, vastamaalattu katto hohti uutuuttaan kuunvalossa. Makasin ohuen satiinipeiton alla ja nautin satiinin viileästä kosketuksesta lämpimällä ihollani. Levottomasti kääntyilin sängyssä, Mikko oli nukkunut rauhallista untaan jo useamman tunnin. Kateellisena mieheni unenlahjoille yritin nukkua. Kuuntelin kuinka nelivuotias uroskoiramme Emppu liikkui asunnossa. Kuuntelin koiran liikkeitä ja huokaisin. Uni ei vain tullut.

  Säpsähdin tuntiessani hellän kosketuksen vyötärölläni. Olin vihdoinkin nukahtanut, ja nyt Mikko innostui. Muutama tunti sitten olisin ollut valmis vaikka mihin, mutta yksi vain nukkui. Kaikki aistini kuitenkin heräsivät Mikon kosketukselle. Hänen kätensä hyväili muka nukkuvaa vartaloani. Se liikkui ensin hellästi kylkeäni pitkin, sitten se hyväili käsivarttani. Siitä se liukui vatsaani pitkin kuin vahingossa vaginaani koskettaen reisilleni ja lähes pysähtyi sitten hitaasti hyväilemään lantioni seutua. Annoin hänen puuhailla rauhassa ja esitin nukkuvaa. Silmät suljettuina tunsin hänen pienenkin kosketuksen. Sen, kun hän painautui minua vasten ja tunsin pakaroideni välissä hänen kovan erektionsa. Kuinka olisinkaan tahtonut sen sisälleni, mutta yöpaitani ja pikkuhousuni esti sen. Sisukkaasti pidin silmät kiinni vaikka kiimani vain kasvoi kasvamistaan. En voinut olla voihkaisematta kun Mikon sormi painui häpyhuulieni väliin hetkeksi, etsiytyen sitten pikkuhousujeni sisäpuolelle. Olin paljastanut itseni heränneeksi.

  Mikko käänsi minut ja suuteli minua hellästi huulille. Levitin jalkojani ja nostin toisen jalkani Mikon lantion päälle hänen tullessa puolittain minun päälleni. Hetkisen aikaa suutelimme ja samaan aikaan Mikkon hivutti pikkuhousuni alemmas ja nosti yöpaitaa. Hän alkoi antamaan suudelmia yhä alemmas minun kostuessa koko ajan enemmän. Suudelmia rinnoille, suudelmia vatsalle, suudelmia hävylle. Siinä vaiheessa ja vaikeroin halun aiheuttamasta tuskasta. Mikko työnsi kielensä häpyhuulieni väliin ja sai minut lähes huutamaan. Sähköiset aallot repivät vartaloani minu saadessani niin jumalaista orgasmia kuin olla ja voi. Tärisin ja voihkin Mikon kielen ja sormien kosketellessa vaginaani ja klitoristani. Hän ei lopettanut vaikka orgasmini loppui. Hän työnsi kaksi sormeaan pilluuni ja yhden anaaliini samalla nuollen klitoristani. Ei mennyt montaakaan hetkeä kun lievempi orgasmi peitti vartaloni saaden minut värisemään ja huokailemaan vaikutuksestaan. Vaivuin johonkin tajuttomuuden rajamaille, sillä en tiedä koska Mikko oli lopettanut tyydyttämiseni.

  ”Kultaa..” Mikko kuiski korvaani ja suuteli kaulaani samalla. Raotin silmiäni ja tajusin jälleen lähes pyörtyneeni mieheni taitavasta käsittelystä. Ynisin jotakin ja käännyin suutelemaan Mikkoa. Hän tiesi, ettei tässä todellakaan ollut kaikki, ja saman tiesin minäkin. Mikko vain tiesi enemmän. Hän tiesi kaiken minkä oli jo suunnitellut, minulla se oli vasta edessä, kokemuksena. Mikko työntyi kovana sisääni ja rakasteli minulle uuden orgasmin. Makasin hervottomana kun mieheni laukesi sisääni suudellen ja purren rintojani ja olkapäitäni.

  Mikko suuteli silmäluomeni kiinni ja antoi minun maata hiljaa aloillani. Hän nousi sängystä, kävi jossakin ja tuli sitten hakemaan minut. Mikko vei minut vierashuoneeseen. Keskellä huonetta oli vanha nojatuoli puisilla käsinojilla. Katselin Mikkoa hieman kummissani kun hän käänsi minut selin tuoliin ja istutti siihen. Hän hymyili minulle rauhoittavasti ja päätin antaa miehelleni täysin vapaat kädet. Hän sitoi käteni ensin tuolin käsinojiin. Sitten hän levitti jalkani äärimmilleen ja vetäisi minua hieman lähemmäksi tuolin reunaa ja sitoi jalkani tiukasti tuolin käsinojiin ja jalkoihin kiinni. Sain palkinnoksi kilttinä olemisesta muutaman nuolaisun ja sitten silmieni peitoksi laitettiin huivi. Näköaistini ja tuntoaistini poissuljettuina kuulostelin mitä tuleman piti. Mikko kumartui eteeni ja upotti päänsä jalkojeni väliin. Jan nuoli hetken ja sitten antoi sormensa soutaa sisälläni vähän aikaa. Kiihotuin jälleen ja nännini aistivat tuuletuksen aiheuttamat ilmanväreet jotka liikuivat huoneessa. Hengitin yhä kiivaammin ja petyin kun Mikko lopetti.

  Mikko katosi taas jonnekkin. Pian hän saapui takasin polvistuen eteensä. Hän jutteli jotakin hiljaisella äänellä, ja olin kuulevinani että huoneessa olisi ollut joku kolmaskin meidän lisäksi. En vain voinut uskoa sitä vaan päätin sen olevan kuuloni tekemä kepponen. Kiljahdin kun tunsin vaginallani jotakin viileää. Lämmin kieli uppoutui tuon viileän aineen lävitse klitorikselleni saaden minut huokailemaan. Kuulin Mikon hiljaisita sanoista vain sanan kerma ja nuole. En enää välittänyt siitä vaikka huoneessa olisi ollut muitakin. Päätin ottaa kaiken vastaan mitä Mikko tekisi.

  Sain lisää pillulleni ilmeisesti sitä kermaa. Jännät väreet kulkivat kehossani tuntiessani tuon viileyden. Mikko sanoi jotakin hieman käskevästi, en vain kuullut mitä. Ja samalla hetkellä pilluani vasten painautui kieli. Hetken aikaa minulla löi tyhjää kunnes tunsin karvaisen kuonon jalkojeni välissä ja kiljahdin. ”Hyss kulta, Emppu tahtoo hieman leikkiä” Mikko sanoi ja laski kätensä suuni päälle. Koira nuoli ja nuoli pilluani ja toisella kädellään Mikko laittoi kylmää kermavaahtoa vaginalleni koiran nuoltavaksi. Olin jännittynyt ja hieman epäluuloinen, nekin luulot ja jännitykset lähtivät kun Emppu osui klitorikselleni ja sai minut vinkumaan ja kiljahtelemaan nuolemisellaan. Se nuoli niin nopeasti ja ihanasti, huokailin vain ja tunsin kuinka vatsanpohjassani kihelmöi ja säkenöi. Pienen pienet salamat klitorikseltani säntäili ympäriinsä minua ja kohta huusin kai suoraa huutoa Mikon kättä vasten koiran nuollessa punaista ja kiiman nesteitä valuvaa pilluani.

  Koira haistoi kai kiimani nuoltuaan kaiken kerman. Se upotti kylmän kuononsa levitettyjen häpyhuulieni väliin ja upotti kieltänsä syvälle minuun. Se nuoli ja nuoli ja alkoi vinkua. Mikko kehui sitä ja taputti vatsaani saaden koiran hyppäämään hieman päälleni. Se yritti yhä uudestaan, tuloksetta. Koiran kynnet raapivat kupeeni verinaarmuille sen yrittäessä kavuta emäntänsä päälle. Mikko uskalsi jo ottaa kätensä suuni päältä pois minun odottaessa lähinnä kiimaisena koiraa päälleni. Kiemurtelin kahleissani ja tyrkytin itseäni edes jollekkin, tahdoin sisälleni nyt jotakin kovaa. Panetti. Mikko polvistui auttamaan koiraa ja antoi sen tassujen mennä kupeilleni. Koira painoi päänsä rintojani vasten ja alkoi nylkyttää itseään minua vasten. Tunsin reisilläni ja alavatsallani koiran jähmeän elimen, se oli yllättävän suuri. Mikko auttoi koiran elimen pillulleni ja Emppu tunki peniksensä minuun. Minä vinkaisin kiimasta ja koirakin kai samoin. Koira aloitti jyystämisen ja minä vinguin ja kiljahtelin Empun naidessa minua. Koira upotti elintään iha kiihtyvällä vauhdilla minuun saaden minut huohottamaan kuin eläin työntöjen tahdissa. Ei se peniksen koko vaan se vauhti. Tunsin halkeavani kun koira iski elintään sisääni. Kohta kuulin huokailujeni lomasta kuinka Emppu alkoi vinkumaan ja samalla hetkellä Mikko työnsi ilmeisesti liukastetun sormensa peräaukkooni. Sain samaan aikaan elämäni ensimmäisen orgasmini koiran kanssa kun Emppu laukesi ulisten sisääni. Se ruiskutti spermansa emäntänsä kuumana sykkivään pilluun ja laskeutui hetken kuluttua alas nuolaisten vielä hieman pilluani. Puoliksi makasin ja puoliksi istuin ihan väsyneenä ja tyydytettynä nojatuolissa.

  Tämä kokemus ei jäänyt viimeiseksi, ehkä saatte lukea vielä siitä kun minä, Mikko, ystäväpariskuntamme Anita ja Leo sekä kaikki 5 koiraamme kokoonnuimme viime kesänä..

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *