Ylä-aste poikaystävä

  (Tämä on pätkä pidemmästä novellista, joka valmistuu joskus)

  Meistä tuli pari, mutta ei minusta pelkkä pussailu oikein tehnyt meistä kokonaista. Koulussa saatiin kuulla joka paikassa nuoleutumisesta. Minä laihduin, olin kai onnellinen. Illalla olin usein Hemmyn luona. Hemmy ei ollut, mikään maailman fiksuin, mutta koitin auttaa tätä vaikeissa aineissa, koska tämän isä oli todella tiukka. Ei hyväksynyt yhtään huonoja numeroita tai myöhästymistä kotiintulo ajasta.  Jossain vaiheessa opin, että fysiikkaa oli turha yrittää selittää tälle: pääsi helpommin läpi kokeesta, kun yksinkertaistin kirjan tekstiä ja pakotin opettelemaan lause kerrallaan.
  Ei pitänyt siitä – ei tietenkään, mutta vaikka häpesikin tyhmyyttään ja koki itsensä jotenkin altavastaajaksi, niin osasi silti arvostaa minua. Arvostaa, kun jaksoin istua tämän kanssa monta tuntia käymässä läpi kuuden sivun mittaista kappaletta. Tunsin olevani enemmän äiti kuin tyttöystävä. Tulin silti onnelliseksi aina kun Hemmy onnistui ja sai vaikka kahdeksikon kokeesta. Totta kai se oli yhtä riitelyä. Minä painostin ja tämä vastusti, mutta taipui lopulta.
  Aina ei tarvinnut opiskella ja silloin maattiin hemmyn 80cm leveässä sängyssä. Ensin suudeltiin ja kourittiin toisiamme vaatteiden päältä. Viikkojen jälkeen käsi sujahti jo helposti sisään housun kauluksesta. Se oli tutkiskelua, nautiskelua, aivan erityisen kiihottavaa. Varsinkin kun yleensä kaikki olivat aina kotona ja Kristian viereisessä huoneessa ja vanhemmat saattoivat kävellä sisään milloin vain. Ransu koira nukkui usein sängyn vierellä vahtimassa meidän leikkejämme. Koitettiin pitää pientä televisoita päällä, ettei ihan kaikki ähkiminen kuuluisi viereisiin huoneisiin.
  Aloin jo tajuta, että olin sen verran häveliäs, ettei se mitä halusin tulisi tapahtumaan Hemmyn vanhempien valvovan silmän alla.

  Yhtenäpäivänä koulun jälkeen pyysin bussissa Hemmyä jäämään pois minun pysäkilläni. Iskä tulisi kotiin vasta myöhemmin. Hemmy epäröi, mutta totesi vanhempiensa olevan töissä iltaan ja tuli. Sanoin haluavani tätä.
  Sänkyni oli hiukan leveäpi, mutta aloitettiin samalla kuviolla kuin aina ennenkin, mutta täällä saatoin riisua. Riisuin hiljalleen yhden vaatteen silloin tällöin, välillä itseltäni välillä häneltä. Olin jo oppinut rakastamaan Hemmyn urheilijan vatsaa – tiukkaa ja lihaksikasta, mutta nyt kun näin sen siinä paljaana, en voinut enää hillitä itseäni.
  Olin hajareisin tämän päällä ja avasin Hemmyn farkkuja. Oli minulla vielä stringit. Hemmyllä seisoi aivan kovana, mutta kasvoilla oli nautinnon ja pelon sekainen ilme. Kulli oli valtava. En ollut edes kuvitellut sellaista ennen. Olin tuntenut sen jo pitkään vasten itseäni tai kädessäni, mutten ollut ikinä todella nähnyt sitä. Siinä se nyt seisoi ja Sinkku elämää sarjan Samanthan sanat täydellisen sileästä, vaalean punaisesta, pitkästa ja paksusta kullista, jonka kärki oli kuin ruusunnuppu nousi väkisinkin mieleeni. Kulli todella oli kaunis ja seisoi aivan pinkeänä. Hyväilin sitä käsin ja suutelin Hemmyä ja tämän vatsaa. Annoin kielen vaeltaa nänneillä, mutten saanut jännittyineisyyttä rentoutumaan.
  Halusin kuitenkin yrittää; Siirsin stringin sivuun ja samalla kun suutelin Hemmyä aloin hitaasti painaa valtavaa terskaa sisääni. Yhtäkkiä kulli meni aivan pehmeäksi. Katsoin Hemmyä ja tämä oli ihan itkun partaalla. ”hyss, ei se mitään” Halasin tätä syliini. Olin ihan kiimassa, mutta nyt ymärsin, että tämä todella oli ensimmäinen kerta. Hoivasin poikaa kunnes nikottelu rauhoittui. ”Rakastan sinua.” kuiskin tämän korvaan ”Ei meillä ole mitään kiirettä, ei meidän tarvitse..hyss” Jouduin keskittymään, ettei turhautumiseni kuuluisi äänessäni.
  Ties miten kauan oli edellisestä kerrastani ja nyt sylissäni oli alaston ensikertalainen. Tuntui lähes toivottomalta. Hemmy rauhoittui ja katsoi minuun ”eikö myö tarvita kortsua?” hän kysyi. ”Ei, minulla on pillerit ja tää on siun eka kerta?” ”niin on ja kyllä mie halluun! Pelottaa vaan ja vähän sattuikin…”
  Aloin puhella muuta. Hetken päästä tämä jo nauroi ja pidettiin toistemme alastomia vartaloita lähellä. Tutkien kaikkea. Tämän sisäreidessä oli suuri jo hopeaväriseksi muuttunut arpi ja kertoi tarinaa,  kuinka auto oli ajanut tämän pyörään ja pyörän satula irronnut ja kiinnike viiltänyt reiden auki. Oli paniikissa vielä pyöräillyt kotiin ja sitten äiti oli lähettänyt sairaalaan, kun farkut olivat olleet veressä ja iho ja lihas repsottanut ikävästi. Siinä oli paljon tikkejä. Hyväilin sileää kuoppaa reidessä ja kulli alkoi seisoa.
  ”Haluatko sie vielä yrittää?” kysyin toiveikkaana. En enää ollut niin kiimainen, malttaisin ehkä jo tehdä tämän oikein. Hemmy nyökkäsi. Hitaasti aloin hyväillä ja suudella tätä kaikkialta. Annoin kullin tutustua uuteen paikkaan rauhassa, liikuin vain sen päällä, en yrittänyt laittaa sitä sisääni. Suuri terska lipsahteli klitoristani vasten, olin niin märkä, että se liukui vain allani kun keinutin lantiotani. Kun Hemmy alkoi hengittää raskaasti painoin voimakkaammin ja kulli painui sisääni, hitaasti. Niin uskomattoman hyvältä kuin se tuntui se sattui. En voinut istua alas, vaan liikuin hiukan tämän yllä – hitaasti ja varovasti. Hemmy katseli kullinsa uppoavan minuun avoimesti ja alkoi työntää jo vastaan. Yritti päästä syvemmälle ja kyllähän se vähitellen upposikin. Ei se kauaa kestänyt. Hemmy tuli huutaen sisääni. Tunsin paineen ja sykkeen. En halunnut antaa sen tulla ulos. Tuntui hyvältä olla täynnä Hemmyn kullia ja spermaa. Silmät tuijottivat minuun onnesta kosteina. Suutelin tätä: ”Mennään suihkuun, iskä tulee kohta” suihkussa pesin ja kuivasin tämän.
  Puimme päällemme. Otin koiran ja lähdin saattamaan tätä kotiin. Kun tulin takaisin tajusin, miten paksu ilma huoneessani oli. Ei tarvinnut olla koira haistaakseen, että sielä oli harrastettu seksiä. Avasin ikkunan ja toivoin hajun haistuvan ennen iskän tuloa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *