Valmentajani

  Olen 18-vuotias lukiolaistyttö ja olen harrastanut pesäpallon pelaamista pian 10 vuotta. Olen melko arka ja ujo, vaikka ryhmän mukana kyllä teen ja liikun mielelläni, mutta uusien suhteiden luomisessa olen aivan onneton, etenkin poikien kanssa menen aivan lukkoon. Olen lähes 180 senttiä pitkä ja melkoisen hoikka vartaloltani, tätieni mielestä vaarallisen laiha. Minä olen melko vaalea ja hiukseni ovat oljenvaaleat ja se mikä minua eniten harmitti oli minun rintojeni pienuus. Pidin sportti-rintsikoita jotka saivat rintani näyttämään edes vähän muodokkaammilta.

  Lukiossa oli toka vuosi nyt päättynyt ja olin eräässä kioski-myymälässä kesätyössä. Työvuoroni olivat joko 6 tunnin jaksoja joka alkoi aamulla yhdeksältä tai 7 tuntia illalla kymmeneen saakka. Vuorot sopivat minulle hyvin, jos minulla oli peli-ilta niin olin silloin sitten aamussa, ja yleensä kukaan ei halunnut olla iltavuoroissa kesäaikaan mutta minä pidin niistä ja tarvitessani illan vapaaksi sain sen kyllä helposti, koska muuten tein aika paljon iltavuoroja.

  Heinäkuu oli jo menossa ja nyt oli keskiviikko ja meillä oli ollut peli sunnuntaina ja seuraava olisi lauantaina. Työkaverini oli pyytänyt minua tekemään hänen aamuvuoronsa ja olin lähdössä töistä kotiin. Pyöräilin kaikessa rauhassa, kun minut yllätti kova vesisade ja olin hetkessä litimärkä. Kaiken kukkuraksi tunsin fillaroivani hetken kuluttua pelkällä vanteella. Lähettelin tulikivenkatkuisia ajatuksia joka suuntaan. Ei muuta kuin pyörää taluttamaan, minua alkoi pian naurattamaan kun vesi kasteli minut läpimäräksi.

  Ohitseni ajoi hiljaa punainen pakettiauto joka pysähtyi kadunvarteen ja soitti torvea. Katsoin autoon ja kuljettaja avasi kadunpuoleisen ikkunan. -Hei Riitta, mitä sinä sielä vesisateessa pyörää talutat? Huutaja oli Esko, meidän pelinjohtajamme. Hän oli aloittanut viime syksynä meidän joukkueen valmennuksen ja pelinjohtamisen.

  Esko oli joskus liian totinen ja olisi luullut hänen tajuavan miksi kastelin itseäni vesisateessa. -Meni fillarista kumi puhki, siksi vastasin loppujen lopuksi asiallisesti vaikka minua suututtikin, sillä eihän tämä Eskon syytä ollut. Esko hyppäsi autosta ulos saman tien. -Nakataan sun pyöräs autoon ja vien sinut kotiin autolla, hyppää kyytiin Esko kehotti minua. Kipaisin tyytyväisenä autoon sisälle ja kuulin takaa kolahduksen Eskon nostaessa pyörän autoon sisälle.

  -Jestas sinähän olet aivan märkä, Esko päivitteli minua. -Eihän tommosessa sateessa kauaa tarvi olla, kastuit sinäkin jo hiukan. Katselin itseäni ja totesin olevani aivan märkä, paitani oli painunut ihoani vasten ja farkkuni olivat vettä valuvat kastellen istuimen ja kengissänikin loiskui vesi sekä tukkani oli kuin uimassa käynnin jälkeen.

  -Tämä istuin kuule kastuu farkuistani sanoin Eskolle anteeksipyytävään sävyyn. Samalla tunsin vilunpuistatuksen märissä vaatteissani. -Mennään urheilutalolle niin saat sieltä ottaa kuivat pelivaatteet yllesi, tästä on lyhyt matka sinne. -Joo se vois olla viisasta, suostuin.

  Niin Esko lähti ajamaan seuramme tiloja kohti. Olimmekin pian perillä ja juoksimme nopeasti sisälle.

  Menimme pukukopeille ja Esko avasi lukitun oven ja lähdimme etsimään kuivaa paitaa ja pelihousuja minulle. Esko avasi kuivaushuoneen oven jossa pelivaatteita yleensä kuivattiin pesun jälkeen. Huoneessa oli vaatteita henkareilla ja siellä oli lämmin ilma, vaikka ei nyt ollutkaan kuivattu vaatteita.

  Menin vaateripustimien luo ja aloin etsiä omaa pelipaitaani. Esko tuli perässäni. Löysin paitani ja housuni olivat samalla henkarilla. -Nyt löytyi, menen vaihtamaan nämä märät kuteet pois, sanoin Eskolle ja olin lähdössä ulos huoneesta. -Riitta, älä hätäile, kuulin Eskon sanovan. -Mitä nyt, kysyin uteliaana. -Tätä vain, ja tunsin miten Esko painautui kiinni minuun ja hänen huulensa etsivät suutani. Eskon huulet tavoittivat huuleni ja tunsin miten hänen kielensä yritti työntyä suuhuni. Olin hämilläni Eskon käytöksestä, sillä samaan aikaan hänen kätensä puristui toisen rintani ympärille.

  -Eh..mitä sinä yrität sain viimein sanotuksi. -Olet niin kiihottava näky märässä paidassasi, etten voi olla koskematta sinua. Katsoin alaspäin ja näin miten pienet rintani korostuivat märän valkoisen pikeepaidan lävitse. Tunsin miten nännit olivat kovettuneet, sen täytyi olla kylmyydestä johtuvaa minä ajattelin.

  Esko oli vähän päälle 30-vuotias liikunnanopettaja eräässä paikkakunnan koulussa ja tiesin hänen olevan naimisissa.

  Kuin aika olisi pysähtynyt hetkeksi, katsoin lattialle ja tunsin punastuvani kaulaa myöten. Minua hävetti ja toisaalta olin ylpeä, että olin aikuisen miehen mielenkiinnon kohteena. -Niin, sinä..aloitin ja sanat sotkeentuivat jääden suuhuni, en tiennyt mitä olisin sanonut. Menin taas aivan lukkoon.

  Esko tuli lähelleni ja veti minut puoleensa ottaen toisella kädellä niskastani märistä hiuksista kiinni pitäen minua paikoillaan ja tunsin hänen huulensa omiani vasten. Eskon suudelma oli luja mutta samalla siinä oli hellyyttä ja hänen kielensä pyöri suussani pyörittäen kieltäni ja minä yritin vastata hänen kielensä kosketukseen.

  Olin suudellut joidenkin poikien kanssa koulun bileissä, mutta ne olivat olleet hätäisiä pusuja ja olivat jääneet siihen.

  Esko alkoi ohjata minua työpöytää vasten ja nojasinkin siihen hetken kuluttua. Minua pelotti mitä seuraavaksi tapahtuisi, sillä nyt mitä mahdollisesti seuraavaksi tapahtuisi olisi kaikki minulle uutta ja ennenkokematonta. Ainoa asia mikä antoi minulle rohkeutta jatkaa oli se, että tunsin Eskon ja hän oli jotenkin luotettavan tuntuinen, olkoonkin että oli naimisissa.

  Tunsin miten sormet avasivat farkkujani ja avasin suuni esittääkseni vastalauseen hänen aikeilleen, mutta en välttämättä halunnutkaan. Esko tulkitsi vaikenemiseni myönteiseksi ja jatkoi housujeni avaamista. Märät farkut olivat tiukasti kiinni lanteillani ja niitä piti kiskoa lujasti ja ne olivat kohta nilkoissani. Pikkuhousuni laskeutuivat alas osittain, mutta nyt Esko tarttui paitaani ottaen sen pois päältäni.

  -Sinulla on kaunis vartalo Riitta, ja hän avasi rintsikkojeni hakaset edestä. Pienet rintani paljastuivat nyt ensi kertaa miehelle ja tunsin taas punastuvani ja vedin käteni vaistomaisesti rinnoilleni peitoksi. Näin Eskon suupielten venyvän pieneen hymyyn ja ajattelin hänen nauravan minulle. Purskahdin itkuun. -Naura vain jos noin huvittaa, sain tiuskaistuksi itkuni seasta. Esko veti minut puoleensa ja lohdutti minua. -Enhän minä sinulle naura, sinä vain vedit niin häveliäästi kätesi rintojesi eteen.-Anteeksi, ei ollut tarkoitus loukata sinua.

  Sain itkuni loppumaan Eskon pitäessä minua käsiensä välissä. Esko suukotteli minua kaulaan ja hänen sormensa koskettelivat selkääni ja lanteitani. Tunsin oudon lämmön valtaavan minut sisältäpäin ja Esko pudotti pikkuhousunikin nilkkoihin. Minun oli helppo astua pois märistä vaatteistani. Esko levitti toisella kädellä jalkojani ja tunsin miten hänen sormensa kosketti minun neitseellistä häpykumpuani. Olin äärimmilleen jännittynyt ja odotin mitä tapahtuisi.

  Eskon käsi nousi ylös vatsaani pitkin kohden toista rintaani. Olin vähän pettynyt, mutta myös helpottunut ja jännitykseni helpotti hetkeksi. -Sinulla on upean pienet rinnat, kuulin korvaani sanottavan pehmeällä äänellä. Sitten Esko kumartui alaspäin ottaen rintani suuhunsa. Se mahtui miltei kokonaan hänen suuhunsa.

  Tunne oli ihmeellinen, kuin hän olisi yrittänyt imeä minua rinnan kautta tyhjäksi. Tunsin pientä nipistystä ja kirvelyä rinnassani ja minulta pääsi pieni kivusta kertova äännähdys. -Sattuiko kipeästi, Esko kysyi. Pyöritin vain päätäni, vaikka se oli tuntunutkin melko voimakkaalle. Jälleen Esko hymyili, mutta nyt en enää suuttunut ja hän otti toisen rintani suuhunsa ja teki sille samaa imetystä.

  Samalla, kun hän imi rintaani löysi sormi jälleen vaalean karvoituksen peittämän vaon reisieni välissä. Tunsin miten sormi työntyi häpyhuulien väliin alkaen pyöriä tunkeutuen syvemmälle. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun miehen sormi kosketti minua tällä tavalla. Sormi työntyi sisääni vähän matkaa ja pysähtyi sitten. Tiesin mihin se törmäsi, mutta Esko alkoi pyörittämään sormeaan liikutellen sitä edes takaisin sisälläni. Samaan aikaan hän imi ja puri rintojani.

  Minusta tämä tuntui ihanalta, vaikka se pelottikin koska kaikki oli nyt uutta.

  Esko irtautui minusta ja katsoin mitä hän aikoo tehdä. Eskolla oli pusero vielä yllään ja hän heitti sen läheiselle penkille. Hän avasi housunsa ja riisui ne pois heittäen paitansa perässä. Alushousut hän riisui viimeiseksi, minä näin nyt ensi kertaa miehen elimen näin lähellä. Se ei ollut aivan jäykistynyt, mutta oli jo nyt melkoisen pitkä.

  -Minä, niin kun minä, enkä oikein osannut sanoa mitä olisi pitänyt. -En ole ollut koskaan niin, viimein rohkaistuin sanomaan ja tunsin taas punastuvani. -Epäilinkin sitä, kun olet nimittäin melko tiukka ja tunsin jotain sormeeni äsken, Esko vastasi. Käytin edelleen siteitä kuukautisten aikana, joten edes tamponi ei ole ollut sisälläni.

  -Olen varovainen älä jännitä, ja Esko suuteli minua hellästi. Esko käännähti ja haki kuivaustelineeltä paksun huovan. Hän kääri sen paksummaksi laittaen sen lattialle.

  Kävelin kuin unessa huovalle Eskon saattelemana, hän painoi minut kevyesti makuulle. Makasin selälläni ja Esko tuli viereeni makuulle kyljellen ja hänen kätensä löysi jälleen minut. Esko nousi ylös mennen polvilleen reisieni väliin. Hän nosti polveni koukkuun levittäen reisiäni. Sitten hän painoi kasvonsa minun karvoitukseni päälle.

  Minua hävetti ollessani alastomana miehen alla paljastaen itseni hänelle täysin. Eskon huulet painautuivat häpyhuulilleni ja tunsin miten hänen kielensä työntyi häpyhuulieni väliin. Kieli pyyhkäisi koko vakoani ja hetken kuluttua se oli löytänyt herkän kohteen jota olin joskus sormella itsekin hieronut.

  Vähän aikaa Esko nuoli minua ja minusta alkoi tuntua ihanalta. En ollut uskonut tällaiseen tunteeseen lainkaan. -Ahh, minulta pääsi Eskon painaessa kielellään ja heti perään hänen imaistessaan suuhunsa klitorikseni. Tunne oli ihana ja aloin väkisinkin työntämään lantiotani Eskon kieltä kohti.

  Esko nousi ylös reisieni välistä ja pyyhkäisi kosteutta kasvoiltaan. Minut valtasi mielihyvän tunne ja tunsin itseni naiseksi. -Nyt minä tulen sisääsi Riitta, yritän olla varovainen. Tunsin kasvojani kuumottavan kuin auringon paahteessa ollessani. Esko kasteli ison kullinsa kärkeä syljellään ja sitten hän painautui minua vasten.

  Tunsin miten kulli kosketti häpyhuuliani ja sitten se löysi oikean kohdan alkaen painua syvemmälle sisääni. Puristin jännittyneenä Eskon olkapäätä, kun hänen elimensä työntyi hitaasti ja varovasti sisääni. Esko veti sitä ulos ja työnsi äkkiä takaisin samaan syvyyteen toistaen tämän liikkeen muutaman kerran. Se tuntui aika mukavalle, mutta sitten hän alkoi uppoamaan syvemmälle ja nyt alkoi sattumaan.

  Puristin Eskoa olkapäästä nyt lujaa ja sormeni painui ihoon syvälle niin, että kynnet jättivät terävän painauman ihoon.

  Minä kuulin oman huohotuksen, enkä tajunnut johtuiko se kivusta vaiko nautinnosta. Kyyneleet alkoivat valua silmistäni, mutta ne olivat onnesta ja nautinnostakin johtuvia, mutta kipu sai kyyneleet liikkeelle.. Esko työntyi äkkiä kokonaan minun sisääni ja tuntui kuin olisin ollut halkeamassa.

  -Aii, sattuu, huusin Eskon korvaan, mutta hän painautui minuun lujemmin. -Älä pelkää pikku tyttöni, tuntuu vain ahtaalta, mutta pian helpottaa, Esko kähisi korvaani. Tunne oli ristiriitainen, minä nautin, mutta jonnekin sattuikin, koko ruumiini oli kuin tulessa. Esko alkoi jälleen liikkua ja aluksi sattui, mutta sitten helpotti.

  Tunsin Eskon hampaat rinnassani ja hän suorastaan raastoi minun rintojani, vuorotellen hän otti rinnat suuhunsa. Esko oli selvästi mieltynyt rintoihini, joita itse olin hävennyt. Esko liikkui rytmikkäästi ja rauhallisesti työntyen sisääni samalla hieroen minun klitoristani, en ymmärtänyt sitä miten hänsen teki, mutta pidin siitä.

  Aloin tuntea samaa kutinaa alavatsalla jota olin tuntenut josku sormeani pyöritellessä. Minun henkeni melkein tukkeutui, sillä tajusin olevani saamassa orgasmia. Olin aivan käsittämättömän tunteen vallassa. En pystynyt liikkumaan mitenkään ja tunsin vain Eskon liikkeet hänen liikkuessaan päälläni.

  Aaa-aahh..ooiiii… Tajusin ehkäisyn samalla hetkellä, kun suustani pääsi järjettömän tuntuinen huuto. Yritin saada suustani sanoja, mutta koin niin voimakkaan mielihyvän tunteen etten pystynyt sanomaan sanaakaan. Tuntui makealta ja karvaalta suussa ihanan kutittava tunne levisi koko vartalooni. Nautinto oli sanoin kuvaamaton, ollut uskoa tätä todeksi, että minulle olisi käynyt näin. Puristin Eskoa lujasti ja tunsin miten tajuntani katosi hetkeksi.

  Heräsin siihen, kun kuulin Eskon päästävän suustaan kovan äänen kuin hevonen hän korskahti ja tunsin hänen elimensä alkavan voimakkaasti nytkähdellä häpyhuulieni välissä. Eskon liikkuminen vaimeni ja hän makasi päälläni hetken aikaa liikkumatta.

  Viimein Esko nousi päältäni, ja polvistui viereeni antamaan minulle suukon. -Kiitos sinulle pikkutyttöni, hän sanoi. -Mennään pesulle, hän sanoi nostaen minut ylös. Nousin seisomaan vapisevin jaloin ja kävelimme suihkutilaan ja avasin suihkun. Katsoin peiliin ensin ja näin rintani jotka olivat mustelmien ja verenpunaisten puremien jäljiltä kirjavat.

  Katsoin jalkoihin tuntiessani jotain kosteaa reisillä. Näin miten reisiäni pitkin valui punaisen-harmahtavaa nestettä.

  Olin menettänyt neitsyyteni ja olin saanut sisääni isohkon annoksen Eskolta. Näytin säikähtäneeltä. -Ajetaan apteekin kautta, en voinut mitään, sinä olet niin ihana nainen.

  -Emmehän me tätä voi tähän jättää, ja Esko työnsi minut lämpimään suihkuun jättäen minut miettimään mitä ei voi jättää tähän.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *