Naisen kosketus

  Olin juuri täyttänyt 47 vuotta ja lapsemme olivat siirtyneet opiskelemaan muualle. Olimme mieheni kanssa kahden, tai minä olin oikeastaan yksin sillä mieheni oli työnsä vuoksi hyvin paljon ulkomailla milloin missäkin. Kaikki oli periaatteessa ihan hyvin, mutta kaipasin jotakin uutta ja erilaista. Olin lukenut lehdistä miten meitä 50:ttä lähestyviä naisia vaivasi epävarmuus ja iän mukanaan tuomat murheet. En tunnistanut itseäni täysin noista kirjoituksista, mutta jotakin omaakin niissä oli.

  Olin jälleen eräänä iltana yksin kotona ja tulin saunasta kylpytakki ylläni ja pysähdyin eteiseen ison peilin eteen katsomaan itseäni. Näin peilissä aikuisen naisen joka seisoi kylpytakissaan peilin edessä. Hetken mielijohteesta pudotin takin yltäni lattialle.

  Mustat hiukset olivat kosteat saunan jäljiltä, niissä näkyi harmaan vivahdetta joissakin kiharatupsuissa, rinnat olivat apean näköisinä alaspäin, muuten ne olivat keskikokoa eivät liian pienet, mutta mielestäni eivät suuretkaan. Hyvillä rintaliiveillä rintani näyttivät ihan mukavilta ikäisekseni kolmen lapsen äidiksi. Vatsani oli sopusuhtainen, vatsan alaosassa oli pieni kumpare ja puristelin sitä käsieni välissä kuin taikinaa. Sille pitäisi tehdä jotakin, jumppaaminen auttaisi, ehkä.

  Katsoin peilistä kolmion muotoista karvoitusta reisieni välissä. Tumma ja tuuhea karvoitus oli kihartavaa ja ulottui reisien juureen ja minun pitikin säännöllisesti poistaa karvoja reisien juuresta etteivät ne näkyisi alushousujen lahkeesta, vaikka eipä näissä nykyajan maxi-housuissakaan paljoa lahjetta jäänyt.

  Olin siirtynyt käyttämään kokoa 40-42 joka tarkoitti minun kasvaneen leveyttä mikä harmitti minua. Reisissä näkyi alkavaa selluliittia ja se tarkoitti, että liikuntaa kyllä pitäisi lisätä,..hm.. Sääristäni en kyllä löytänyt moittimista. Pituuteenikin olin aivan tyytyväinen sillä olin kutakuinkin 170 senttiä.

  Mietin pitäisikö minun tehdä karvoitukselleni jotain, mutta mieheni piti runsaasta karvoituksestani rakastellessamme, vaikka meidän seksi oli kyllä vähentynyt. Meillä oli molemmilla aina töitä ja yleensä pitkiä päiviä ja viikonloppuisin sitten vain nukuttiin ja äkkinäisesti rakasteltiin. Päätin jättää karvat poistamatta, otin kylpytakin takaisin ylleni ja keitin teetä ennen nukkumaanmenoa.

  Heräsin aamuyöllä siihen, että minulla oli käsi reisieni välissä, olin nähnyt jonkin unen enkä muistanut mikä se oli, mutta olin selvästi kiihottunut. Nousin ylös ja kävin juomassa lasillisen kylmää vettä. Loppuyön nukuin hyvin.

  Töissä seuraavana aamuna meille esiteltiin uutta laskutusjärjestelmää ja siitä annettavaa koulutusta. Tästä oli jo puhuttu aikaisemmin ja aikataulutettukin, mutta nyt käytiin asiat vielä lävitse. Yksikkömme päällikkö kertoi, että koulutuksen aloittaisi ensi viikolla 4 henkeä ja seuraavalla viikolla toiset 4. Minun tulisi lähteä ensimmäisessä ryhmässä. Yrityksellämme on oma koulutusyksikkö, jonne yleensä lähdemme näin ryhmissä.

  Katselin ympärilleni kenen kanssa asuisin yhdessä, kun yksikkömme päällikkö otti minua olkapäästä kiinni. -Hei Tarja voitaisiinko me majoittua samaan huoneeseen? -Ky-kyllä se minulle sopii, vastasin hämmentyneenä Tuulan kysymykseen. Päällikkömme oli nimittäin hiljakkoin 50-vuotispäiviään viettänyt Tuula. Yleensä vain päälliköt majoittuivat yksin ja se minua vähän aluksi hämmensi.

  Nyt oli siis keskiviikko ja maanantaina lähtisimme ensi viikon kestävään koulutukseen.

  Maanantaina olimme koulutuspaikkakunnalla ja kokoonnuimme luokkahuoneeseen kouluttajien kanssa, työntekijöitä oli muistakin yksiköistämme eri puolilta Suomea. Katsoin Tuulaa joka tuli istumaan viereeni saman opetuspöydän ja päätteiden eteen. Hän oli pukeutunut hameeseen ja puseroon jotka istuivat hyvin hänen päällään. Hänellä oli hyvin samanlainen vartalo kuin minullakin.

  -Pitää tulla kämppäkaverinsa viereen istumaan, hymyili leppoisasti. Yllätyin hänen rennosta asenteestaan, yleensä hän oli tiukka täti työyksikössämme. Vastasin jotakin ympäripyöreää.

  Päivä kului ja illaksi olisi jotakin ohjelmaa ja osa halusi lähteä kaupungille, mutta minä ajattelin tehdä kävelylenkin ja käydä saunassa. Aloittaisin liikuntaharrastuksen lisäämisen täältä. Tuula menisi kaupungille. Lähdin lenkille ja hain saunomistarpeet lenkin jälkeen.

  Saunan jälkeen vain makailin vuoteellani katsellen telkkaria ja pian Tuulakin tuli. -Ei olisi kannattanut lähteä tupakansavuiseen ravintolaan, hyi, hän valitti. -Sinä näytät niin saunotulta, että kateeksi käy hän sanoi minulle. Hän tuli istumaan sänkyni viereen nojatuolille ja nosti polvensa toisen päälle jolloin näin hänen sirot säärensä ja reitensä melko ylös.

  Katsoimme toisiimme hetken aikaa ja tunsin ahdistuvani ja punastuvani ja niin näin hänellekin tapahtuvan. Emme puhuneet mitään vaan menimme nukkumaan toivottaen hyvät yöt. Uni ei tullut ihan heti ja olin hetken outojen tunteiden vallassa.

  Seuraavana aamuna nousimme ja aloitimme päivän harjoitukset ja ne veivät kaikki ajatukset mielestäni täysin. Päivän päätteeksi menimme ruokalaan syömään. Istuimme Tuulan kanssa vastakkain ja kumpikin vilkuili toista salaa. Saimme syötyä ja lähdimme huoneeseemme. Valtaosa lähtisi taas illanviettoon kaupungille. Tuula ilmoitti ettei lähtisi.

  Päästyämme huoneeseemme rojahdin sängylleni makaamaan. -Pitkään istumista ja nyt taas liikaa ruokaa, valitin vatsaani hieroen.

  -Lähden kohta lenkille ja sitten saunaan kuten eilenkin, tuletko sinä kysyin Tuulalta. -Joo, mikäli ei aivan heti lähdetä, soitan ensin kotiin. Kuulin hänen puhuvan miehelleen jotakin, tiesin heillä olevan kaksi lasta ja miehen olevan armeijan palkkalistoilla.

  Makasin edelleen Tuulan tullessa istumaan sänkyni vierellä olevalle sängylle. Hän oli jännittyneen oloinen ja istui tuolin reunalla polvet yhdessä. -Kuule Tarja, hän aloitti ja otti kädestäni kiinni… Olin hämmentynyt enkä tiennyt miten suhtautua tähän eleeseen..-Niin,mitä? -Olen ihaillut sinua jo pidemmän aikaa, hän aloitti..ja näin miten hän hengitti jännittyneesti ja pusero kohoili hänen rintojensa kohdalla näkyvästi.

  -Mitä sinä tarkoitat..? -Sitä vain, että…ja hän nousi seisomaan ja kumartui ylleni ottaen olkapäistäni kiinni painaen minua sänkyä vasten. Tunsin miten hänen hengityksensä lähestyi minun kasvojani ja suljin silmäni ja samalla hänen huulensa koskettivat omiani.. Olin aivan ymmälläni ja sisäinen vastarintani nousi. -Ei onnistu, sanoin ja nousin istuma-asentoon työntäen Tuulaa pois edestäni. Tuula oli suruisen näköinen, kuin itkuun purskahtamaisillaan nähtyään minun torjuvan ilmeeni ja kuultuaan sanani.

  Tuula polvistui lattialle ja hänen päänsä oli sylissäni..kuulin nyyhkäisyn tulevan hänen suustaan.. Istuin sängyllä ja käteni meni vaistomaisesti Tuulan hiuksille jotka oli ruskehtavan harmaat ja lyhyeksi leikatut. Silitin hänen hiuksiaan enkä tiennyt mitä tehdä.

  Tunsin Tuulan käden reidelläni, en puhunut mitään, odotin vain. Kun en estellyt Tuula siirsi kättään ylöspäin hameeni alle koskettaen reisien juureen ja häpykumpuuni. Tilanne oli minulle outo ja mietin tämäkö oli sitä uutta mitä olin elämääni kaivannut. Tunsin selvästi miten kiihotuin ja yritin tehdä tilaa Tuulan kädelle. Samalla minua hävetti enkä kehdannut painautua makuulle vaikka mieleni teki.

  Tunsin Tuulan painavan minua lopulta niin, että keinahdin makuuasentoon. Tuula nosti hamettani ja tunsin hänen hengityksensä housujeni lävitse lämpiminä aaltoina.

  Tuula riisui minut taitavasti niin, että minulla oli vain rintaliivit. Nekin hän otti minulta taitavasti ja tunsin hänen huulensa toisella rinnallani. Hän imi kovettunutta nänniäni ja kosketti sormellaan varovasti häpyvakooni. Se oli ollut tähän saakka tabu johon vain mieheni oli koskenut säännöllisiä gynekologilla käyntejäni lukuun ottamatta.

  Säpsähdin ja vedin polvet vaistomaisesti yhteen joten Tuulan ote irtosi.. -Ei sinun tarvitse ujostella, en minä satuta sinua, Tuula sanoi minulle.

  Hän veti minut seisomaan ja seisoin nolona alasti hänen edessään, – Riisu sinä minut, mutta ensin,.. hän sanoi nostaen hameensa lanteilleen. Sitten hän painoi minut toisella kädellään polvilleni ja painoi kasvoni sukkahousujen peittämälle häpykummulle.

  Otin Tuulaa kiinni lanteilta ja annoin kevyen suukon hänen hävylleen ja painelin poskeani sitä vasten. Olin polvillani avatessani Tuulan hameen joka putosi alas ja tartuin sukkahousujen yläosaan vetäen ne alas rullaten sukkahousut kuten omanikin. Tuulan harmaat alushousut enää peittivät hänen karvoitustaan jonka olin tuntenut kasvojani vasten. Vedin nekin alas hämmennyksen vallassa, mutta nyt en uskaltanutkaan koskea tuohon tummaan karvoitukseen.

  Nousin ylös ja Tuula oli ottamassa puseroa yltään ja laitoin käteni hänen selkänsä taakse ja avasin rintaliivien hakasen. Tuulan rinnat olivat pienemmät kuin omani mutta nekin katselivat lattiaa kohti kuten minullakin, mikä sai minut naurahtamaan.

  -Mitä sinä naurat? -Meidän molempien rinnat katselee murheellisesti lattiaa kohti kuin ujostellen vastasin. Tuula nauroi kun tajusi saman katsottuaan minua tovin.

  Kiedoimme kätemme toistemme vartaloiden ympärille, suutelimme intohimoisesti. Nyt olin vapautuneempi ja uskalsin antautua Tuulan armoille.

  Oli ihmeellistä tuntea naisen huulten painuvan omia huulia vasten ja tuntea miten Tuulan kieli löysi oman kieleni. Tuulan sormet olivat painuneet hiuksiini ja minä pidin toista kättäni hänen niskallaan ja toinen oli hänen pakaroillaan.

  Irtauduimme suudelmasta ja katsoimme toisiimme.. -Minä olen kaivannutkin jotain uutta ja jos sen kuuluu olla tätä, niin olkoon sitten sanoin Tuulalle. -Minulla on yksi kokemus ja se oli ihanaa.. Tuula vastasi.

  Katselin Tuulan vartaloa ja se oli kuin toisinto omastani, samat rypyt ja muhkurat näkyivät hänenkin vartalollaan. Tuulan kädet löysivät tiensä kostuneeseen vakooni.. -Ahh, sinulla on herkkä kosketus Tuula. Otin Tuulan rinnan käteeni, se oli kuin samettia.. Hamusin rintaa suuhuni ja kaaduimme sängylle Tuula allani. Imin nänniä kuten hänkin oli äsken imenyt omaani. Kuulin korvaani Tuulan hengityksen. -Pitäisikö käydä suihkussa ensin, kysyin epävarmasti Tuulalta. -Ei ellet sinä välttämättä halua Tuula vastasi.

  Pyöritin vain päätäni. Tuula käänsi minut selälleni ja asettui jalkojeni väliin. Tuulan kieli nuoleskeli reisiäni välillä kevyesti puraisten lähestyen pyhää paikkaani jonne ei kukaan nainen tätä ennen ollut koskenut. Tuulan kieli saavutti vakoni ja hän levitti sormillaan vakoani ottaen klitorikseni huuliensa väliin.

  Jumalainen tunne valtasi minut Tuulan imiessä suussaan klitoristani. Aloin vaikeroida ja käännellä hänen allaan. Jalkani olivat Tuulan olkapäillä hänen imiessään minua. Olin aivan hurmoksessa, en ollut ikinä ollut tässä kunnossa. Tuula vapautti suustaan klitorikseni ja nosti minua ylöspäin niin, että pyllyni osui hänen suunsa kohdalle.

  Arvasin hänen aikeensa ja samassa hänen kielensä kosketti peppureikääni, tunne oli uskomattoman hieno ja hellä. Mieheni oli joskus ehdottanut peppuleikkiä ja olin aluksi suostunutkin, mutta se ei ollut lähellekään tätä tunnetta jota nyt tunsin.

  Tuula kieli lähti liikkeelle pepustani jota hän sillä kaivoi ja työnsi vähän sisään siirtyen sitten kohti vakoani nuollen häpyhuuliani ja päätyen klitorikselle. Tätä hän jatkoi hetken aikaa kunnes pyysin lopettamaan, muuten saisin orgasmin aivan pian.

  Tuula kääntyi päälläni siten, että peppu oli minuun päin. Hänen pyöreät pakaransa olivat silmieni edessä ja suutelin niitä kevyesti, ne olivat pehmeänkarheat. Tuula työnsi peppuansa minua kohti ja ymmärsin hänen haluavan minun nuolevan häntä sieltä.

  Työnsin kielen varovasti peppureikään ja sitten painoin silmät kiinni koko kieleni hänen peppureiälleen. Tunsin oudon maun suussani ja tajusin saman maun tulleen myös minusta. Tuula nosti peppuaan jolloin hänen kosteudesta kiiltävä vakonsa oli silmieni edessä. Tunsin kevyen pissan hajun ja siihen liittyvän myös hänestä valuvan eritteen tuoksun. Minä kiihotuin tästä tuoksustakin jo, etenkin tajutessani saman kiihottavan tuoksun lähteneen myös minusta.

  Hamusin suuhuni Tuulan klitoriksen joka oli paisunut valtaisaksi pallukaksi. Imin sitä ja koskettelin nyt sormellani Tuulan häpyhuulia. Olin utelias ja kiihottunut joten halusin nyt kaikkea ja olin valmis kaikkeen.

  Käännyimme kyljelleen niin että pystyimme nuolemaan toisiamme. -Työnnä sormesi minun peppuuni samalla, kun nuolet Tuula pyysi. Tuntui vieraalta työntää sormeaan toisen naisen peppuun, mutta olin niin kiihottunut että tein kuten Tuula pyysi. Olimme molemmat aivan kosteina joten oli helppoa työntää sormi sisään.

  Nuolin häntä ja työntelin sormea hänen peppureikäänsä saman aikaisesti. Tuula päästeli kovia äännähdyksiä ja arvasin hänen nautintonsa olevan suuri.

  -Voisitko tehdä saman minulle pyysin Tuulaa. Tunsin Tuulan kuumat huulet klitoristani imemässä joka keskeytyi hetkeksi. Pian tunsin miten Tuulan sormi työntyi peppuuni ja hän aloitti voimakkaan imemisen klitoriksessani ja minä tein samoin hänelle.

  Sormi oli syvällä pepussani ja toinen reiteni oli Tuulan kasvojen päällä ja minä suorastaan itkin sillä niin hyvä tunne minulla oli. Oma sormeni oli niin syvällä Tuulan pepussa kuin mahdollista ja tunsin sen tökkivän välillä johonkin kovaan, mutta en välittänyt siitä.

  Tunsin miten orgasmini lähti liikkeelle vatsanpohjastani. Ulvoin itkien Tuulan reiden puristuksessa saadessani elämäni parasta ja voimakkainta orgasmia.. Olin aivan hervoton ja tunsin miten Tuula teki naimaliikkeitä suutani vasten.

  Tuula sai orgasmin naidessaan suutani klitoriksellaan ja sormeni hänen peppureiässään.. En tuntenut vähään aikaan mitään ollen miltei tajuton. Hetken kuluttua avasin silmäni ja vedin sormeni pois Tuulan pepusta.

  Käperryimme peiton alle makaamaan, olin selin Tuulaan ja tunsin hänen rintansa selkääni vasten. Vedin Tuulan käden rinnalleni joka otti siitä varovasti kiinni. Tunsin Tuulan huulten painuvan niskaani ja kaulaani, käänsin päätäni ja suutelimme hellästi kuin vain kaksi tämän ikäistä naista osaakin.

  Tuulan kasvot ja kaula tuoksuivat eritteiltäni, mutta vastaavasti minä tuoksuin häneltä.

  Olin sanomattoman onnellinen, elämäni oli saanut uutta sisältöä Tuulan ansiosta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *