Mies miehelle

  Seisoin käsi kerrostalon ulko-oven kahvalla epävarmana. Mietin avaisinko oven vai poistuisinko paikalta. Suljin silmäni ja avasin oven, se oli minulle tietoinen valinta, sittenkin. En käyttänyt hissiä vaan astelin kuin varas hiljaa muutaman kerroksen ja soitin ovikelloa. Nielaisin jännittyneenä, kun kuulin ovea avattavan. Ovessa oleva nimikyltti oli peitetty harmaalla teipillä eikä siihen tekstatusta nimestä saanut selvää, tai sitten jännitin niin etten tajunnut lukemaani.

  Seisoin vaiti oven avanneen miehen edessä. Silloin minä tajusin, etten edes tiennyt miehen etunimeä. Mies kysyi jotakin johon vastasin kuin kone.
  – Moi, tule sisään, mies sanoi sitten rauhallisella äänellä.

  Vastasin niin rennosti kuin kykenin ja livahdin miehen ohitse sisälle.
  – Sulla ei siis ole mitään kokemusta? mies kysyi.
  – Ei niin mitään, halua kyllä on, vastasin kuivasti naurahtaen.

  Edessäni seisova mies oli minua jonkin verran lyhyempi, lyhyt sänkitukka oli siistin näköinen ja muutaman päivän sänki miehen poskilla ja leuassa antoi mukavan rauhoittavan tunteen minulle. Miehellä oli mukavan näköinen kaksio ja eteisestä johti ovi viistosti makuuhuoneeseen, keittiö jäi vasemmalle ja olohuone oikealle.

  – Rouvasi on siis jossakin, poissa kotoa? mies kysyi hymyillen.
  – Niinhän tuo on…, tuli nyt tilaisuus ja uskalsin käyttää tilaisuutta hyväksi, vastasin jo hieman rennommin.
  Kerroin, että vaimoni oli äitinsä kanssa etelän auringossa, ja myös sen miten olisin tarvittaessa suostunut varmaan kaikkiin kutsuihin, mitä olisin saanut keneltä tahansa mieheltä. Miehisen miellyttävä hymy häivähti miehen kasvoilla.

  Seisoin edelleen ulkotakki päällä eteisessä. Helmikuinen lauantai oli vasta puolessa päivässä ja olin ajanut kolme varttia tullakseni naitavaksi. Saadakseni miestä, huomasin ajattelevani laittaessani takkini ripustimelle. Olin kirjoitellut miehen kanssa netissä vielä reilu tunti sitten. Mies olikin yllättäen suostunut puolittain leikilliseen ehdotukseeni tapaamisesta. Nopean suihkussa käynnin jälkeen auton rattiin ja nyt olin vieraan miehen eteisessä, minä naimisissa oleva keski-ikäinen perheellinen mies.

  – Siirrytäänkö makuuhuoneeseen? isäntäni kysyi suoraan.
  – Mennään vain, vastasin enää lainkaan empimättä.
  Astuessani makuuhuoneen ovelle näin leveän parivuoteen joka oli avattuna kuin nukkumaanmenoa varten. Mies oli valmistellut huoneen valmiiksi. Sängyn pääty oli ikkunan kohdalla, mutta sälekaihtimet olivat lähes suljetussa asennossa. Seinältä osoitti valaisin miellyttävän pehmeätä valoa vuoteeseen.

  Katsoin kuinka mies riisui verkkarinsa ja paitansa nopeasti. Valkoiset pienet alushousut lähtivät nopealla vedolla myös pois ja viimeisenä valkoiset sukatkin. Riuhdoin vaatteitani kiivaasti päältäni ja ihailin isäntäni sileää ja hyvin hoidettua vartaloa.

  Hämmästelin melkoisen julmettua penistä, joka oli iso lepotilassakin. Minkälainen se olisikaan työkunnossa. Sydämeni takoi muutaman ylimääräisen iskun tuon lihastangon edessä. Miehen rintakehällä enempää kuin vatsallakaan ei näkynyt karvoitusta. Tunsin itseni apinaksi katsoessani omaa rintakehää ja vatsaani, vaikka en tuntenut itseäni liian karvaiseksi. Mieheen verrattuna olin kuitenkin melkoinen karvapehko.
  – Tule tänne vain, mies kutsui minua vuoteelle.
  Astahdin pari askelta ja asetuin selälleni makaamaan miehen viereen.

  Tunsin miehestä lähtevän miellyttävän miehisen tuoksun. Kuin arvaten ujouteni mies tarttui pehmeällä otteella penikseeni. Ennen kuin ehdin sanoa mitään, lämmin suu oli imaissut penikseni lämpimään syleilyynsä.
  – Ahh.. voi jestas mikä tunne, sanoin ja kosketin miehen lyhyttä sänkistä päätä.

  Olin kuvitellut etten kykene saamaan erektiota lainkaan jännitykseltäni, mutta olin erehtynyt täydellisesti. Mies osasi tämän leikin. Suu leikitteli elimelläni ja hänen sormensa paineli minua jostakin heti kivesten takaa. Lämmin aalto pyyhkäisi hyväillen vartaloani. Mies näytti avoimuudellaan minulle esimerkkiä ja kurkotin rohkeasti kättäni ja kosketin hänen peräaukkoaan etusormellani. Pehmeä ja lämmin ruttuinen silmäke tuntui sormea vasten kiihottavalta. Uskalsin kostuttaa sormea suussani ja työnsin sormea vähän matkaa miehen peräukkoon.

  Mies nosti päänsä ylös ja lämmin suu katosi penikseni ympäriltä.
  – Miltäs tuntui? isäntäni kysyi hymyillen.
  – Hyvälle, tosi hyvältä se tuntui.
  – Ota tämä suuhusi, mies tarjosi iso penistään.
  Katsoin silmät suurina paksua ja hirvittävän pitkää elintä kasvojeni edessä.
  – Sehän on suuri.. valtava, mutisin melkeinpä itsekseni.
  – Ota vain rohkeasti suuhun, voit tehdä sen ihan huoletta, mies sanoi hiljaa.

  Halusin nauttia tästä hetkestä ja puristin käteni isoimman koskaan näkemäni peniksen ympärille. Tältä se nyt tuntui. Lämmin ja pehmeä iho vasten kämmentäni vedin penistä suutani kohti. Puhdas tuoksu leijui nenääni ja samassa paksu lihasmassa täytti suuni. Yritin varoa etten satuttaisi hampaillani herkkää terskaa suussani. Pyöritin kieltä suuni täyttävän elimen ympärillä ja imin sitä kuin tikkunekkua. Tämä on aivan liian suuri suuhuni, ajattelin ja mietin miten se mahtuu menemään suoleeni. Kaikesta suuruudestaan huolimatta minä halusin tämän sisääni.

  Elin painui nieluuni saakka ja minulta pääsi yökkäävä ääni. Mies veti elimen suustani ja sylkeä valui leukaani pitkin rintakehälleni. Halusin suudella miehen kaunista vatsaa ja kohotin itseni ylöspäin. Tuntui ihmeelliseltä suudella miehen vatsaa ja peniksen vartta. Vuorottelin peniksen nuolemisen ja vatsanahan imemisen suhteen.

  – Miten haluat menetellä? isäntäni kysyi.
  – En tiedä… haluan naida sinua, mutta haluan tämän sisääni ehdottomasti.
  – No.., vieraileva tähti saa päättää, olet vieraani.
  – Ota minut, tule sisääni, sanoin jännittyneenä.

  Käännyin vatsalleni kumppanini avustamana ja levitin jalkani mahdollisimman hyvin. Tyyny alavatsani alla kohotti takamustani paremmin esille.
  – Miten teet sen? kysyin kääntyen miehen puoleen.
  – Mitä tarkoitat?
  – Käytätkö kumia vai…
  – Ihan niin kuin sinä haluat, voit olla huoleti kaiken suhteen…mies katsoi silmiini vakuuttavasti ja nyökkäsin.
  – Ilman kumia, sanoin ja nyökkäsin uudelleen, kääntyen takaisin vatsalleni.

  Tunsin liikettä selkäni takana ja pian lämmintä liukastetta hierova sormi työntyi suoleeni. Tämä tuntui miellyttävältä. Sormi liikkui suolessani hetken aikaa ympäriinsä kuin tutkien paikkojani.

  – Nyt sinulta lähtee neitsyys, mies kähisi takanani.
  – Auh.. aih.. pahus kun sattuu.. ota hetkeksi pois, pyysin kaveriltani.
  Paine pepussani helpotti ja tunsin sormen suolessani levittämässä lisää liukastetta.

  – Nyt uudelleen, sanoi ääni selkäni takaa.
  – Auh.., kipu tuntui pistävänä, mutta kaveri tiesi miten toimia.
  Hitaasti tuo paksu elin liikkui sisälläni ja kipu alkoi helpottaa häviten lähes kokonaan. Puristin lakanaa sormissani, kun lähes vieras mies teki työtään peräsuolessani.

  Haroin toisella kädelläni otteen miehen reidestä ja vedin sitä lujemmin itseeni päin. Lämmin henkäys tuntui kiihottavalta selässäni miehen painautuessa kiinni vartalooni. Kuumat huulet koskettivat harteiden ja niskan yhtymäkohtaa.

  Kylmät väreet vilistivät selkääni pitkin miehen suudellessa niskaani. Hampaat satuttivat miellyttävällä tavalla. Olin mielettömän kiihottuneessa tilassa. Tunsin suurta mielihyvää siitä mitä vieras mies teki minulle. Tunsin olevani jotenkin alistunut toiselle miehelle antautuessani intiimisti hänen tyydyttämisekseen. Tuntui ihanalta saada tuntea olevansa miehen käytettävissä, tuntea oman miehisyytensä kaikkoavan tällä hetkellä kauaksi tavoittamattomiin. En ollut osannut edes uneksia tästä tunteesta, joka täytti jokaisen soluni.

  Jostakin kaukaa kuului miehen ääni, äänestä kuulsi valitus ja vaikerrus kuin kipu raatelisi aikuista miestä. Kuuntelin tuota ääntä miehen huohottaessa takanani. Hätkähtäen tunnistin äänen omaksi äänekseni. Tunsin hetken häpeää, kun en pystynyt olemaan hiljaa. Tajusin vaikerruksen kertovan nautinnon ja kivun sekoituksesta. Paksu elin tunkeutui eläimellisellä raakuudella suoleni syvyyteen ja tunsin halkeavani tuon seipään hankauksesta.

  – Käänny selällesi, ääni kähisi korvani juuresta.
  Paine helpotti ja tyhjyys tuntui jo epänormaalilta. Vahvat kädet auttoivat minua kääntymään. Näin parittelukumppanini kiihottuneet kasvot. Mies levitti jalkani asettuen reisieni väliin ja samassa täyttävä tunne oli halkaista minut.

  Mies otti minua nyt edestäpäin. Kaverini nojasi käsiinsä ja tunsin lantioni nousevan ylöspäin joka kerta hänen työntyessään minuun häpykarvoitustaan myöten. Huulteni välistä purkautui taas tuo tahaton vaikerrus. Katsoin urostani silmiin ja näin niissä kiiman ja nautinnon kiiltoa. Kosketin puolittain seisovaa penistäni ja tunsin siitä valuvan limaa. Yllätyin ettei minulla ollutkaan täysi erektio. Kiimalimaa valutin kuitenkin koko ajan. Vatsalleni oli kertynyt kirkasta limaa, joka kertoi kiihottumiseni olevan voimakas.

  Kurkotin käteni miestä kohti hetken mielijohteesta. Sain lujan otteen minua seivästävän miehen niskasta ja poskilta. Vedin tätä puoleeni määrätietoisesti. Kuin arvaten aikomukseni mies avasi suunsa ja pian pääsin painamaan huuleni miehen huulia vasten. Kaikki estot olivat kaikonneet nyt mielestäni. Suutelin miestä. Tunsin vastapuolen suun imaisevan kieleni suuhunsa. Hieroin syljen kastelemia huuliani miehen huuliin. Vedin kieleni pois toisen suusta ja sivelin kielelläni miehen liukkaita huulia. Nyt tunsin olevani joku muu kuin mies. Suutelin kiihkossani miestä kuin halpa lutka, narttu, huora. Nimittelin mielessäni itseäni erilaisilla sanoilla samalla, kun suutelimme kiimaisesti. Kieleni kannat tuntuivat jo aroilta mieheni vetäessä päätään taaksepäin.

  Puhumatta mitään miehen pää painui kaulaani vasten. Kuumat ja kosteat huulet saivat vilunväreet taas liikkeelle. Kaulaani puristi ja tiesin miltä se näyttäsi pari seuraavaa päivää. En jaksanut välittää siitä lainkaan.
  – Nyt lähtee… neitsytpeppu saa annoksen…

  Puristin miestäni niskasta ja sivelin hänen kättäni vasten mukavalta tuntuvaa sänkitukkaa. Vaikerrukseni voimistui samaa tahtia, kun pariutujani kiihdytti vauhtiaan. Tunsin häpeää valittaessani entistä voimakkaammin. Tunsin kuitenkin riemua miehen voihkiessa nautintoaan ulos, miehen ääni täytti korvani. Mies nosti kasvonsa eteeni ja näin nautinnosta vääristyneet huulet hymynsekaisessa irveessä. Silmissä loisti kiimainen huuma ja avoimena olevasta suusta karkasi tuttu vaikerrus ilmoille.

  Tunsin riemun täyttävän sieluni, kun pystyin antamaan toiselle miehelle upean tyydytyksen. Liikkeet hidastuivat ja paine pepussa hellitti. Oli kuin olisin herännyt sivellessäni miehen sänkistä poskea. Tajusin miehen laskeneen spermansa suoleeni, olin antanut sen tapahtua täysin vapaaehtoisesti itsekin siitä nauttien. Pian makasimme vierekkäin. Katsoin vierelläni makaavaa hengästynyttä miestä. Katseeni tavoitti hänen pehmenneen elimensä. Pelästyin huomatessani siinä joitakin verisiä viiruja, neitsytvereni oli virrannut.

  Uusi ystäväni otti pöydältä valkoista käsipyyhettä muutaman palan ja kumartui alavartaloni puoleen. Pehmeät paperit pyyhkäisivät peräaukkoani ja sormet puristelivat pehmeästi peräaukkoni ympäriltä. Ajatelmani katkesi miehen ojentaessa minulle voidetuubin. Kumppanini kääntyi osin kylki-, osin vatsa-asentoon. Kaunis punaruskea peppureikä näkyi edessäni, kun levitin voidetta siihen. Sormi painui helposti tiukahkon sulkijalihaksen ohitse syvemmälle. Voitelin täydessä iskussa seisovan peniksenikin.

  Nousin miehen selkään kuin keväinen kolli narttukissan selkään. Yllättävän helposti olin syvällä allani makaavan miehen suolessa. Huokaisin syvään nautinnon ravistellessa minua. Painuin kiinni kuumaan ja hiestä nihkeään selkään. Lantioni teki nousevaa ja laskevaa liikettä. Raatelin hampaillani edessäni olevaa niskaa ja hartiaa.

  Kuulin huutoni kuin kaukaa… lisäsin vauhtia ja aloitin purkautumiseni. Minusta valui limaa edestä ja takaa. Huohotin ja nauroin melkein mielipuolista naurua. Suoleni valutti sinne laskettua limaa nyt ulos saadessani orgasmin miehen suoleen ensimmäistä kertaa, nautinnon syvät väreet vaelsivat vartalollani edestakaisin. Sylkeäni valui mieheni selkään. Puristin käsilläni miehen kuumaa vartaloa kuin hukkuva oljenkortta. Nyyhkin ja valitin aivan samalla tavalla kuin olin kuullut kumppaninikin tekevän.

  Valutin itseni tyhjäksi. Olin tyytyväinen ja tyydytetty. Vetäydyin taaksepäin polvilleni ja katsoin edessäni olevaa peppusilmäkettä. Harmaata limaa pursusi raollaan olevasta silmästä ja sitä tyrskähti mieheni reisille hänen noustessaan pois sängystä. Seurasin kaveriani pesuhuoneeseen. Tunsin tarvetta istua vessanpytylle.

  Istuin autossa ja huomasin, etten tiennyt vieläkään miehen etunimeä. Olihan minulla sentään hänen puhelinnumeronsa, hymyilin tyytyväisenä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *