Kokemattomat

  Istuin junassa ja katselin ympärilleni. Vanha nainen istui minua vastapäätä ja luki jotain aikakausilehteä, vieressäni istui keski-ikäinen pukumies. Siirsin katseeni ulos junan ikkunasta ohi vilistävään maisemaan. Mietin tulevaa kuukautta tätini ratsastuskeskuksessa. Hän oli kutsunut minun korjailemaan paikkoja, vähän kuin talonmieheksi, vakituisen ”remontti-reiskan” ollessa sairaalassa. Ei enää pitkää matkaa perille, ajattelin kun kuulin kuulutuksen mikä kertoi aseman olevan lähellä.

  Nousin junasta ja katselin aseman ympäristöä. Näin hieman sivummalla tätini sinisen hevosauton ja lähdin kävelemään sinne päin. Kannoin kahta suurta laukkua mukanani ja kun pääsin autolle, nuorekas tätini tuli tiukoissa ratsastushousuissaan auton taka-osasta ulos ja auttoi minua laittamaan tavarani autoon. Kuulin kuinka joku hevonen kolisteli autossa ja tätini kertoi hakeneensa sen juuri naapurikunnasta. Minä en erityisemmin välittänyt hevosista, vaikka komeita eläimiä ovatkin. Ajelimme tädin talolle ja majotuin alakerrassa olevaan yksiöön, käytössäni olisi tarvittaessa oma keittiö, suihku ja wc. Olin enemmän kuin tyytyväinen olosuhteisiin purkaessa laukkuni ympäriinsä suurehkoa huonetta, josta avautui näkyvä alas rantaan missä juuri laidunsi muutama hevonen.

  Juotuani ja syötyäni lähdin tutustumaan jälleen ympäristöön. Siitä oli muutama vuosi kun olin viimeksi ollut tädin luona, se oli silloin kun tätini täytti 30 ja minä olin 17 silloin. Olin kovin ujon puoleinen. Nyt vasta, kun olin alkanut liikkumaan enemmän ihmisten ilmoilla, olin hieman rohkaistunut ja olin saanut ensisuudelmani. Se oli ainoa kokemukseni, sekin humalassa. Katseeni keskittyi pian tallin pihassa kuljeskelevaan tyttölaumaan. Kaikki viisi olivat noin 15-18 vuotiaan näköisiä. Mieleeni tulikin että nämä olivat varmaan osa siitä esteleiriläisten ryhmästä, joka tänään tänne saapuisi. Nämä viisi olivat vain etuajassa. Minulle oli annettu jo ohjeita, joten ohjasin tytöt heille varattuun rakennukseen, jossa he jakoivat heti huoneita itselleen. Yksi tytöistä katseli minua kovasti. Loin häneen useita pitkiä silmäyksiä. Pitkät tummat hiukset ylettyi alaselkään, ruskeat silmät ja pitkät ripset saivat sydämeni heittämään volttia. En silloin sitä vielä itselleni myöntänyt, mutta ihastuin Amandaan jo silloin.

  Muutamat ekat päivät kuluivat siihen että minulle neuvottiin talon töitä. Kotiuduin nopeasti ja tunsin itseni talon väeksi jo ensimmäisen viikon jälkeen. Minun ja Amandan silmäpeli oli jatkunut koko ajan, ja tiesin hänen kohta lähtevän. Hän olisi tilalla enää 6 päivää, minun olisi pakko tehdä jotain saadakseni ”juttumme” etenemään. Olin nähnyt Amandan muutaman kerran lempihevosensa Dariuksen boksissa juttelemassa sille iltamyöhään. Se oli oikeastaan kiellettyä, mutta mielestäni niin sulosta etten kehdannut kieltääkkään. Usein kuuntelin mitä tyttö puhui tuolle suurelle ruunalle, ja tyttö kertoi sille salaisuuksiaan yksinäisyydestä ja kosketuksen kaipuusta. Päätin lähestyä Amandaa seuraavan kerran kun hän olisi illalla yksin tallissa. Tilaisuuteni koittikin sinä samana maanantaisena iltana, iltana jolloin oli enää sunnuntaihin aikaa antaa ihastumiselleni valta.

  Kävelin hiljaa talliin ja kuulin viimeisestä karsinasta hiljaista puhetta. Hevoset liikehti levottomasti kuunnellen kesäyön ääniä ja syöden heiniään. Astelin lähemmäs Dariuksen karsinaa ja Amanda oli painautuneena vasten suuren ruunan kaulaa. En kai häiritse, kuiskasin hiljaa ja Amanda katsoi minuun säikähtäneenä. Eet, et tietenkään, hän sanoi ja pyyhki nopeasti silmäkulmansa. Kyselin häneltä kaikkea hevosiin liittyvää ja hänen silmien hieman surullinen ja tyhjä katse muuttui iloiseksi ja onnelliseksi. Hän kertoi minulle harrastuksistaan ja kohta hän tuli pois karsinasta ja kiipesimme heinävintille ettemme häiritsisi hevosia. Muiden tyttöjen kiljunta kuului heikkona rannasta, meistä kumpikaan ei ollut tahtonut yhteiseen illanviettoon mikä kestäisi tapansa mukaan pitkälle yöhön. Kukaan ei siis kaipaisi meitä. Istuimme ja pienen hiljaisuuden jälkeen alkoi juttu luistaa. Vaikka olimme molemmat porukassa aika hiljaisia, yhdessä saimme aikaan mitä miellyttävimmän keskustelun. Puhuimme perheistämme, ystävistämme, elämästä. Puhuimme oikeastaan kaikesta.

  En voinut vastustaa kiusausta painaa huuliani Amandan huulille hänen ollessa silmät suljettuina miettien jotakin ja kuunnellen lintujen ääniä yöstä. Pelkäsin että hän työntäisi minut pois, mutta hän oli hetken aikaa ihan liikkumatta kunnes tuli suudelmaan mukaan. Suutelimme kauan. Suudelmat vain syvenivät ja muuttuivat kiihkeämmiksi. Laskin käteni varovasti Amandan lantiolle ja tyttö kietoi kätensä ympärilleni. Kaadoin hänet varovasti heinäkasaan ja laskeuduin hänen vierelleen pitäen kättäni arasti hänen lantiollaan ja huulia huulillaan. Kietouduimme toisiimme ja suutelimme intohimoisesti. Havahduimme kun kuulimme tyttöjen huutavan Amandan nimeä. Annoin nopean suukon vielä hänen huulilleen ja kaulalle kunnes hän laskeutui alas pihalle ja meni tyttöjen luokse. Kuulin kuinka he ihmettelivät mitä Amanda heinävintillä oli tehnyt. Amanda vastasi etsineensä talon kissan kadoksissa olevia pentuja. Minä jäin makaamaan vielä noin tunniksi kohtaan missä Amandan kiinteä ja pieni vartalo oli hetki sitten ollut syleilyssäni. Silmät suljettuina kuulin kuinka pieni sadekuuro hakkasi peltikattoa ja joku hevosista hirnui tallissa. Ihoani poltti Amandan koskeuksen jäljiltä ja sydämeni hakkasi. Olin rakastunut.

  Lauantai-iltana oli hieman haikea tunnelma. Kävelimme rantalaitumella ja minä poimin Amandalle muutaman päivänkakkaran joista hän piti kovasti. Huomenna olisi Amandalla lähtö kohti pohjoista, kotiin. Kahden viikon leiri olisi ohitse ja meidän olisi aika erota. Kävelimme pitkälle yöhön välillä pysähtyen suutelemaan. Lopulta päädyimme minun käytössä olevan yksiön ovelle ja mentiin sisälle. Amanda meni istumaan sängylle ja minä hain meille siiderit. Juttelimme niitä näitä, hieman väkinäiseltä keskustelumme kuulosti. Joimme pullot tyhjiksi ja menin makaamaan sängylle vetäen Amandan kainalooni. Sivelin hänen lämmintä ihoaan ja annoin suudelmia hänen kauniille kasvoilleen. Tunsin kuinka Amanda nosti paitaani ja kohta se olikin poissa. Hän riisui oman paitansakkin ja veti minut päälleen. Hän laski kätensä varman oloisena pakaroilleni ja veti minua itseään vasten ja suutelimme kiihkeästi. Purin hampaani hänen kaulaansa ja laskeuduin kohta taas hänen rintojensa luokse. Amanda huokaili ja voihki ja kiemurteli huulieni ja kieleni leikkiessä hänen ihanilla nänneillään ja rinnoillaan. Vein suudelmia alemmas, alavatsalle. Kunnes housujen reuna tuli vastaan. Ujutin sormeni tiukan kankaan alle ja Amanda nosti lantiotaan kuin pyytääkseen että riisuisin hänen housunsakkin. Otin kiinni housujen vyötärönauhasta ja hivutin niitä pikkuhiljaa alemmas saaden näkyviin mustat pienen pienet stringit. Laskin housut kokonaan pois ja jätin tytön päälle ainoastaan stringit. Katselin tuota fantastista näkyä ja tunsin kuinka penikseni sykki vasten tiukoilta tuntuvia boksereitani. Suutelin Amandan alavatsaa ja painoin kasvoni vasten stringien peittämää häpyä. Vedin tuota kiiman tuoksua sisääni ja tunsin olevani kuin taivaissa. Siirsin haarakiilaa sivummalle ja en voinut olla koskettamatta sheivattua vaginaa mikä kiilteli kiimasta. Riisuin Amandan stringit ja minun oli pakko hetken aikaa rauhoittua, muuten olisin tullut heti.

  Rauhoituttuani hieman painoin huuleni vasten Amandan häpyhuulia ja painoin kieleni niiden väliin. Kieli liukui moitteettomasti sileää vakoa pitkin ja maistoin tytön halun. Hän kiemurteli kieltäni vasten kosketellessa vaon yläosassa olevaa helmeä. Nuolin Amandaa hetken ja sitten minun oli noustava ylös. Silmät kiimasta kiiluen riisuin housuni ja bokserini ja menin takaisin sängylle. Amanda nousi kontilleen ja laskeutui suutelemaan vatsaani. Kielsin häntä koskemasta minuun, muuten olisin lauennut. Vedin tytön kainalooni ja olin pienen hetken hiljaa paikallani miettien kaikkea muuta. Sitten otin yöpöydän laatikosta kondomin ja nousin polvilleni selällään makaaman tytön vierelle. Laitoin kondomin penikseni päälle ja siirryin tytön jalkojen väliin. Siiderien seurauksena emme olleet kovin ujoja ja arkoja, ja laskeuduin Amandan päälle. Ohjasin kädelläni kumin peittämän terskani Amandan häpyhuulien väliin ja liikutin sitä siellä hieman. Sitten aloin työntymään pikkuhiljaa syvemmälle. Suutelin Amandaa kiihkeästi tuntiessani tiukan nuoren vaginan piristuksen penikseni ympärillä. Amanda huokaili ja pyysin häntä kertomaan heti jos sattuu. Hän nyökkäsi ja suuteli minua ja veti minua lähemmäksi nostaen samalla lantiotaan. Työnnyin niin syvälle kun pystyin ja aloin liikkumaan hitaasti sisään ja ulos Amandan yhtyessä liikkeisiini. En kestänyt kauaakaan, laukesin pienen hetken kuluttua ja lysähdin Amandan päälle. Annoin elimeni olla vielä hetken hänen sisällään kunnes vetäydyin ja vein spermaisen kondomin roskikseen.

  Menimme suihkuun ja pesimme toisemme. Amanda kiitteli minua ja suutelimme pitkään ennen kuin hän lähti leiriläisten taloon. Aamuyöhön saakka makasin sängylläni ja mietin miten ihanaa olikaan menettää poikuus Amandalle. Nukahdin Amandan kuva mielessäni.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *