Kirkon kupeessa

  Istuin tylsistyneenä olohuoneessa ja katselin telkkaria. Mitään hyvää ei sieltä tullut, niinpä päätin lähteä chattailemaan. Laitoin tietokoneen päälle ja istahdin tuoliin. Sitten lähdin surffailemaan erilasia chatteja, ja lopuksi päädyin Erotic-huoneeseen. Nimimerkkini ”Neitsyt” veti puoleensa mitä oudoimpia ehdottelijoita, muutamia ihan mukaviakin. Illan kuluessa myös keskustelijat harveni, mutta eräs 28 vuotiaaksi esittäytynyt mies pysyi linjoilla. Juttelimme niitä näitä ja puheet jossain vaiheessa kääntyivät seksiin. Tunnustin olevani neitsyt ja mies kysyi puolihuumorilla haluisinko siitä eroon…Vastasin että mikäs siinä, ja monia hymiöitä lisäksi.

  Ajattelin että ei mies kauaa jaksa jutella minunlaisen kokemattoman kakaran kanssa, mutta kuusi tuntia juteltuamme ja kellon lähestyessä keskiyötä hän yllättäen kysyi tavattaisiinko jossain. Siinä vaiheessa en muistanut noitä neitsyyden menetys puheitamme joten vastasin että vaikka…Sovimme treffit minun kotipaikkakunnalleni, ja annoimme tuntomerkkimme. Sitten aloin valmistautumaan. Kello kaksi oli sovittu tapaaminen läheiselle huoltoasemalle, joten nopeasti kävin suihkussa, föönasin hiukset, meikkasin ja pukeuduin. Ylleni valitsin perusvaatteeni, mustat tiukat housut ja tiukan topin, vaatteet joita normaalistikkin käytin.

  Hyvissä ajoin saavuin sovittuun paikkaan ja hetkeä myöhemmin paikalle ajoi miehen kuvailema auto. Musta urheilumallinen Escort. Kävelin auton luokse ja mies avasi ikkunan. Hän kysyi lähtisinkö kyytiin vai mennäänkö kahville. Istuin autoon ja vasta auton lähtiessä liikkeelle mieleeni tuli että olikohan tämä nyt viisaskin teko, tämä kyytiin lähtö. Juttelimme niitä näitä ja mies parkkeerasi auton kirkon parkkipaikalle. Puhuimme jo henkilökohtaisista asioista kun muistin chattikeskustelumme. Yht äkkiä mies otti minua hellästi niskasta kiinni ja veti minut lähemmäksi. Sain ensisuudelmani lähes tuntemattomalta mieheltä. Puoli tuntia hän suuteli minua ja minä opettelin suutelun jaloa taitoa.

  Miehen kädet vaelsi kokemattomalla vartalollani ja tuskin kostuvani. Suutelin miestä arasti mutta intohimoisesti ja aloin ujostella kun hän avasi topin narut selästä. Paita putosi päältäni ja istuin miehen edessä rintsikat päällä, nännini olivat kovina ja töröttivät, mieskin huomasi sen ja hän aukaisi hakaset selkäpuolelta ja rinsikat putosivat syliini. Miehen kuuma ja kiihkeä suu hakeutui rinnoilleni, ja minä sivelin miehen hiuksia kiihoittuessani enemmän. Mies siirtyi jälleen suutelemaan suutani ja samalla tunsin kuinka miehen käsi meni housujeni sisälle. Aluksi hivellen pikkuhousujen päältä mies tunsi kosteuteni ja sitten hän ujutti sormen yksi kerrallaan pikkuhousujeni sisälle.

  Tunsin olevani kiimassa ja nousin miehen syliin. Suutelin häntä samalla kun hän tutki salaisinta aarrettani käsin. Hän laski housuni niin alas kun sai, ja laski myös pikkuhousuni. Huokailin kun mies alkoi varovasti työntelemään etusormeaan vaossani.

  Yht äkkiä mies lopetti ja avasi housunsa. Bokserien alla näkyi selvä kohouma joka paljastui minulle hyvin pian. Äänettöminä, vailla vaatteita katselimme toisiamme kirkon parkkipaikalla, kunnes mies kysyi haluaisinko maistaa hänen elintään. Sanoin että sillä ehdolla jos hän neuvoo mitä pitää tehdä. Kumarruin elimen luokse ja nuolaisin varovasti sen päätä. Sitten otin sen rohkeammin suuhuni ja aloin hellästi imeä. Mies huokaili ja snoi etten minä mitään neuvoja tarvi.

  Kun olin hetken aikaa maistelut tuota mielestäni aika kookasta elintä, mies käski minun lopettaa. Hän laittoi penkkini makuu asentoon, laittoi penkille pyyhkeen ja asetti minut selälleni. Sitten hän alkoi maistelemaan minua. Huokailin hiljaa miehen lipoessa kokematonta reikääni.

  Inahdin hieman kun tuskin alapäässäni jotakin kovaa. Katsahdin mieheen päin pelokkaasti ja hän sanoi että minun on heti sanottava jos sattuu. Hän alkoi hitaasti työntymään sisälleni, ja vain kerran sattui, mutten välittänyt. Lopulta mies oli kokonaan sisälläni ja aloitti varovaiset työnnöt. Tunsin nauttivani vaikka välillä hieman sattui. Kun mies oli ihan saamaisillaan, hän veti elimensä ulos minusta ja roiski sperman vatsalleni ja rinnoilleni. Sitten hän kiitti ja kuivasi sperman pois. Sen jälkeen hän nuoli minua hetken kuin kiitokseksi ja antoi luvan pukea. Pukiessani tunsin onnellisuuden tunteen sisälläni, ja kun mies jätti minut huoltoasemalle, lähdin siitä kotiin päin alapää hieman hellänä, mutta yläpää onnellisena ja yhtä kokemusta rikkaampana..

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *