Ensimmäiset kokemukset

  Olin siirtynyt kaupungissa olevaan lukioon opiskelemaan. Syksy oli sujunut opiskelun suhteen joutuisasti. Asuin setäni perheen luona, tai ei perhettä enää ollut kotona serkkujeni lähdettyä opiskelemaan muualle. Setäni Antero ja hänen vaimonsa Helena olivat asuneet yhden talven jo kaksistaan, ja Helena olikin ehdottanut asumista heidän luonaan. Minulle asuminen tutussa paikassa oli ollut hyvä ratkaisu. Äitini ei tarvitsisi niin paljon murehtia, kun tietäisi poikansa asuvan turvallisessa paikassa.

  Sain olla hyvin paljon omissa oloissa isossa omakotitalossa. Antero oli hyvin paljon työnsä vuoksi poissa kotoa ja Helena ei liiemmin hössöttänyt turhilla puheillaan. Kaiken olisi pitänyt olla siis hyvin. Vaikka huoneeni oli omakotitalon yläkerrassa, niin kuulin nytkin alakerrasta ikävältä kuulostavaa ääntä. Antero oli tullut illalla kotiin muutaman päivän työmatkan jälkeen melko tuiman oloisena. Hän oli tiuskinut Helenalle vähän joka asiasta, ja olin ihmetellyt iltateetä juodessani setäni käytöstä. Olin nukahtanut hetki sitten, mutta heräsin johonkin ääneen ja nousin ylös sängystä.

  Jäin kuuntelemaan yläkerran rappusten viereen korvat tarkkana pimeässä seisten. Kuulin kuinka Helena pyysi Anteroa olemaan tekemättä sitä…, hämmentyneenä kuuntelin Helenan tukahdutettua ääntä ja pehmeän tömähdyksenkin vielä. Kuului epämääräinen vingahdus ja kankaan kahinaa yllättävän selvästi. Pian alkoi kuulua ähinää ja muuta sen kaltaista ääntä josta en voinut erehtyä. Minua alkoi hävettää salakuunteluni, mutta en saanut itseäni liikkeelle poistuakseni paikalta. Tajusin kyllä mitä makuuhuoneessa nyt tehtiin. Hetken kuluttua huoneessa tuli hiljaista ja kuulin Anteron huokaisevan ja liikahduksen jonka näin mielikuvituksessani selvästi. Olin jo poistumassa paikalta, kun kuulin askeleita makuuhuoneesta ja näin pimeässä hahmon menevän vessaan, tumma hahmo aivan kuin nyyhkäisi pimeässä. Kuulin käsisuihkun kohinan ja ymmärsin, että Helena oli äsken kävellyt pimeässä vessaan. Minulla oli voimakas erektio, kun tajusin mikä tilanne oli. Tässä kaikessa oli nyt jotakin outoa, joka hämmensi minua melkoisesti. Palasin hiljaa huoneeseeni ja tyydytin itseni pimeässä uneen.

  Olin jo unohtanut tuon tapauksen, kun se toistui muutaman viikon kuluttua. Kuuntelin jälleen aitiopaikallani rappusten yläpäässä. Tiesin olevan tyhmää olla tällä tavoin tarkkailemassa läheisten ihmisten toimia. Sydän hakaten kuulin selvästi voimakkaat massahtavat äänet ja Helenan tukahtuneet kiljahdukset ja anovan pyynnön Anterolle lopettaa. Poistuin kuuntelupaikaltani Helenan tullessa jälleen vessaan nyyhkivänä hahmona. Makasin vuoteellani jotenkin kiihottuneena, mutta en tuntenut tarvetta tyydyttää itseäni, tajusin liian selvästi mitä Antero teki Helenalle. Jossakin vaiheessa nukahdin herätäkseni aamulla tokkurassa. Minun olisi pitänyt tehdä tietty kirjoitelma valmiiksi, mutta se tuntui aika etäiseltä puuhalta juuri nyt. Lähdin pyjamassani vielä ollen alakertaan katsomaan jotakin suuhunpantavaa.

  Olohuoneessa oli telkkari auki, mutta ketään ei näkynyt ja lähdin sulkemaan tv:tä. Huomasinkin Helenan nukkuvan sohvalla, en vain ollut nähnyt häntä oviaukolla seistessäni. Helena nukkui selällään tyyny puristuneen rintaansa vasten aamutakki yllään. Astuin hänen lähelleen ja huomasin takin liepeen paljastavan paljasta reittä ylös alushousuihin saakka. Nielaisin kuuluvasti nähdessäni mustelmat Helenan reidessä. Kuin isot sormenjäljet olivat reidessä painautuneina tummina ja rumina. Helena liikahti ja takki avautui paljastaen vatsan jossa näkyi samankaltaisia, mutta vain punertavia jälkiä. Nielaisin uudelleen ja polvistuin Helenan viereen peitelläkseni hänen vartalonsa sohvan selkänojalla olevalla huovalla. Sain huovan Helenan päälle, kun hän heräsi.

  – Huomenta Tomi.., ah sinäkö peittelet minua, kiitos.., minä nukahdin tähän..
  – Huomenta joo.., ajattelin peitellä sinut, kun nukuit ja sinun.. äh…
  Helena vilkaisi pelästyneesti kuin vasta nyt tajuten, että osan hänen vartalostaan oli täytynyt näkyä minulle.
  – Eh.. kaaduin yöllä vessareissulla.., Helena alkoi selittää.
  – Joo.., kuulin sen.., tokaisin ajattelematta, että näin Helenan väite kaatumisesta osoittautuisikin valheeksi.
  Jostakin kumman syystä olin polvillani Helenan vierellä ja käteni oli osin huovan alla ja kämmenpohjani kosketti hänen toista rintaansa. Tilannetta vain pahensi yrittäessäni vetää kättä pois, kun Helena yritti nousta juuri samalla hetkellä istumaan. Käteni kosketti hänen rintaansa kunnolla ja tunsin kuuman ja pehmeän rinnan ihanuuden kättäni vasten lyhyen hetken ajan. Tilanne muuttui vielä radikaalisti, kun tajusin tapahtuneen ja yritin vetäytyä kosketuksesta ja Helena painui takaisin makuulle. Käteni osuikin suoraan hänen reisiensä väliin.

  Tunsin punastuvani entisestään, kun tajusin aikuisen naisen karvoituksen kosketuksen housujen läpi sormissani. Tajusin housuissani kiristyvän tunteen kangasta vasten. Nielaisin niin selvästi, että Helenankin täytyi se huomata. En uskaltanut nostaa katsettani Helenaa kohti ja suljin silmäni. Pelkäsin liikauttaa kättäni, mutta sisäinen pakko ohjasi sitä. Koukistin sormiani ja Helenan alushousujen pehmeä kangas tuntui sormiini mielettömän kiihottavalta. Liikautin sormiani lisää ja nyt tunsin kankaan läpi Helenan pillunhuulet. Tein sormillani pientä hierovaa liikettä noiden huulten kohdalla. Minulta katosi ajantaju enkä tiennyt kauanko olin ollut jo tässä asennossa, vain polviini tuntui kipua kovaa lattiaa vasten.

  Hätkähdin, kun tunsin Helenan liikahtavan. Avasin silmäni ja katsoin Helenaa silmiin. Minulle täysin vieras katse loisti Helenan silmistä. Olin pelännyt Helenan suuttuvan minulle, mutta nyt asia tuntuikin olevan päinvastoin. Uskalsin puristaa Helenan pillunhuulia jo rohkeammin ja tunsin Helenan nostavan toisen jalkansa koukkuun. Vilkaisin huopaa joka peitti käteni ja sitten vilkaisin Helenan kasvoja. Helenan kasvot olivat kapeat ja posket punoittivat ruskeiden silmien molemmin puolin. Lyhyt ruskea tukka antoi Helenasta nuoremman vaikutelman kuin mitä hän olikaan. Pieni nenä ja kapea suu tekivät Helenasta tyttömäisen vaikka hänellä olikin jo ikää 53 vuotta. Helenan syntymäpäivä oli ollut samana päivänä, kun lukio oli alkanut. Tajusin ajattelevani aivan sekavia ja räpäytin silmiä kuin ravistaakseni ajatukset takaisin nykyhetkeen.

  Miettiessäni miten etenisin tulikin Helenan oma käsi avukseni. Minulla ei ollut vielä minkäänlaista kokemusta naisten kanssa olemisesta. Helenan lämmin käsi ohjasi käteni hänen housujensa sisälle. Karhea karvoitus kiihotti minua niin, että housuissani nytkähti ja purin hammasta etten olisi älähtänyt tyytyväisyydestä. Helena nosti lantiotaan ja teki toisella kädellään nykivää liikettä. Hän kiskoi alushousunsa pois jalasta ja saikin ne polviin saakka ennen kuin ymmärsin auttaa häntä. Ihmeellistä kyllä Helena halusi pitää huopaa edelleen peittona alastomuudelleen. Nopeasti housut olivat sohvalla huovan kätköissä ja samassa Helena levitti jalkansa nostaen toisen jalan koukkuun selkänojaa vasten. Sormeni painui pillunhuulten väliin ja etusormeni painui helposti märkään kohtaan. Olin nyt sormeni kanssa ensimmäistä kertaa naisen pillun sisällä. Nuolaisin huultani vaistomaisesti, kun Helenan lantio liikahti ja sormeni liikahti pillussa painanen märän pillun yläosaa. Helenan lantion luut naksahtivat voimakkaan liikkeen seurauksena ja sormeni ympärille puristui pehmeä lihasmassaa ja ihmeellisen kostea vanne . Katsoin Helenaa varovasti arkaillen kasvoihin. Helenan toinen käsi nousi koskettamaan minun kasvoja siirtyen sitten pyyhkimään hiuksiani. Mieleni teki suudella tätä vanhempaa naista, mutta en arvannut kurkottaa, koska pelkäsin tämän tunteen rikkoutuvan.

  Helena teki ratkaisun puolestani irrottamalla kätensä pehmeän puristuksen syliään hierovasta kädestäni. Huopa nousi paljastaen paljaat jalat ja alastoman alavartalon yöpaidan noustua korkealle. Henkeni pysähtyi hetkeksi nähtyäni mustelmilla olevat molemmat reidet ja kirjavan vatsan. Katseeni kuitenkin hakeutui mustaan karvoitukseen joka pilkotti käteni alta. Käteni näytti pieneltä tuuhean karvamättään päällä. Liikautin sormiani ja märkyys levisi voimakkaana etu- ja keskisormiin. Pistävä haju nousi nenääni, kun kurkotin nähdäkseni tuon ihmeellisen paikan tarkemmin.
  – Ei.., tule tähän Tomi, Helena sanoi kireällä äänellä.
  – Mihin, kysyin typerästi tajuamatta heti mitä Helena tarkoitti.
  Helenan käsi pyyhkäisi housujeni etumustaa vetäen ne alas polviin josta pudotin ne lattialle. Olin ensimmäistä kertaa ilkosillani tällä tavalla naisen edessä kulli seisovana. En tiennyt miten olisin edennyt kunnes Helena ohjasi minua hellästi.

  Ennen kuin huomasinkaan makasin Helenan päällä ja yritin osua oikeaan kohtaan. Pelkäsin laukeavani ennen aikojaan, sillä olin niin kiihottuneessa tilassa. Jostakin kumman syystä tunsin märän kohdan kulliani vasten ja työnsin koko vartaloani eteenpäin ahneesti.
  – Ouhh.., minulta pääsi parahdus ja tunsin häpeän punan nousevan kasvoilleni.
  – Hyss.., ota rauhallisesti vain…, noin, Helena kuiskasi korvaani siloittaen paljasta takamustani.
  Makasin naisen päällä sydän hakaten sataa ja tuhatta veren kohinan kuuluessa korvissani. Olin kuin juopunut tästä jännityksestä ja kihelmöinnistä joka kullini varresta lähtöisin levisi koko vartalolleni. Uskalsin puristella Helenan rintaa yöpaidan ohuen kankaan lävitse. Helenan jalat sivuiltani nousivat yhteen puristaen minut lujasti kiinni naisen vartaloon. Tunsin täriseväni kuin horkassa yrittäessäni hallita jännitystä joka minut oli ottanut valtaansa. Helenan lantio liikkui allani ja kullini painui tasaisin väliajoin koskettaman jotakin kovempaa.

  Puristin jännittyneenä Helenan rintaa kädessäni uskaltamatta liikahtaa mitenkään. Laskin pääni alemmaksi ja painoin huuleni Helenan poskelle ja kuin salaa hain hänen huulensa omia huuliani vasten. Helenan suu maistui ihmeelliseltä ja hän alkoi ahmimaan kieltäni suuhunsa repien hiuksiani lujalla otteella. Mieleni teki pyytää häntä lopettamaan, mutta ymmärsin olla kuitenkin hiljaa. Jotakin ihanaa alkoi tapahtumaan minulle, kylmät väreet kulkivat selkärankaani pitkin kutittaen voimakkaasti. Irrottauduin suudelmasta ja tunsin melkein nauravani. Katsoin Helenan vetisiä silmiä ja huohotin kuin syvän sukelluksen tehneenä. Kullini kärjessä tuntui ihana väristys ja samanlainen lyhyt hetki kuin runkatessanikin ennen sperman lähtöä. Yritin pitää silmäni auki nähdäkseni kauniin Helenan kasvot, mutta en pystynyt.
  – Aooohh-oiihh…päästin valittavan huudon syvältä kurkusta.
  Helenan sormet puristivat lapaluitani ja kynnet painuivat ihoon syvälle. Helenan vartalo nousi ylös ja hänen huulensa kosketti poskeani. Kuulin jostakin Helenan äänen joka oli kuin naurun ja itkun yhdistelmää. Makasin suolapatsaaksi jäykistyneenä ja spermaani valui Helenan pilluun tasaisina annoksina tämän nykiessä lantiollaan voimakkaasti minua vasten. Kovat supistukset puristivat kulliani miellyttävällä tavalla. Nyyhkin ääneen tyhjentyessäni tähän ihanaan naiseen.

  Käden liike poskellani havahdutti minut hereille. Makasin edelleen Helenan hiestä nihkeän vartalon päällä. Kullini oli pehmentynyt, mutta oli jotenkin vielä Helenan pillussa. Hämillisenä nousin polvilleni Helenan jalkojen väliin ja nyt näin ensimmäistä kertaa pillun edessäni. Pitkään en ehtinyt ihailla tuota näkyä Helenan nostaessa jalkansa viehkosti eteen.
  Mene sinä suihkuun, niin minä laitan meille aamupalan, Helena sanoi hiljaisella äänellä.

  Mitään sanomatta nousin ja lähdin pesulle jonka jälkeen kävin pukeutumassa yläkerrassa. Tullessani alas Helenakin oli jo suihkunraikkaana hame yllään istuen keittiön pöydän ääressä. Katsoimme toisiimme hetken aikaa, minä Helenaa ihaillen ja Helena katuvan näköisenä. Viimein Helena kertoi kuinka mustasukkainen ja väkivaltainen Antero hänelle oli. Mainitsin kuulleeni ääniä sellaisesta muutaman kerran ja häpesin oman setäni puolesta.

  Ensimmäisestä rakastelustamme oli kulunut 3 viikkoa. Olin kuullut vain yhden vastaavan tapauksen toistuvan tänä aikana. Nähtävästi kotona olo rauhoitti setääni, koska näki vaimonsa päivittäin eikä tarvinnut pelätä tämän olevan seikkailemassa muiden miesten kanssa. Antero ei ollut ollut hetkeen työmatkoilla, mutta nyt hänen pitäisi lähteä muutamaksi päiväksi reissuun. Taksin haettua Anteron ja jäätyämme kaksistaan uskalsin vilkaista Helenaa. Helena sulkeutui makuuhuoneeseensa ja kuulin hänen puhuvan kännykkäänsä. Hetken kuluttua Helena tuli keittiöön poskilla lievä punoitus. Seurasin Helenan liikkeitä ja katsoin hänen selkäänsä kun hän kääntyi kaatamaan kahvia mukiinsa. Tumma, polvien yläpuolelle jäävä hame paljasti kauniit ja hoikat jalat joita verhosivat läpikuultavan ohuet tummasävyiset sukkahousut. Valkoinen villaneule istui tiiviisti ylävartaloa korostaen. Astahdin muutaman askeleen ja tarrasin takaapäin kiinni Helenan pyöreisiin rintoihin.

  – Oh.., Tomi, mitä sinä nyt.., Helena sanoi äänellä joka kertoi enemmänkin tyytyväisyydestä kuin jostakin muusta.
  – Minä haluan sitä.., kuiskasin Helenalle vaikka ketään ei ollutkaan kuuloetäisyydellä.
  – Hmm.., kuulin Helenan mumisevan hiljaa enemmänkin itsekseen.
  Helena kääntyi minua vasten ja otti käteni omaansa. Sormemme menivät lomittain ja kätemme oli kuin rukousotteessa. Helenan silmissä oli määrätietoinen katse silmien kavetessa ohuiksi kuin tutkien tarkasti minua. Enempää puhumatta Helenan laski kätensä irrottamatta kuitenkaan otetta kädestäni. Tämä ihana nainen lähti kävelemään kohti yläkertaa ja minä seurasin lähituntumassa.

  Helena johdatti minut huoneeseeni. Sanaakaan sanomatta Helena alkoi riisuutua ja minä seurasin esimerkkiä. Katselin noita ihania pyöreitä rintoja himoiten. Rinnat valuivat vähän alaspäin, mutta eivät kovin paljon, pienet punertavat nännit ruskehtavan läntin keskellä olivat kovat ja pystyssä. Minulla seisoi ja tunsin kullini nykivän kiimaisena. Mustelmat Helenan vartalolta olivat kutakuinkin hävinneet, vain oikeassa kyljessä näkyi pieni mustelma. Helena asettui makuulle sängylleni jalat kevyesti erillään toisistaan. Nuolaisin vaistomaisesti huuliani ja polvistuin sängylle hänen jalkojensa väliin.
  – Haluaisin sinun koskettavan sitä suullasi, Helena sanoi katsoen minua silmiin oudon näköisenä.
  – Ja minä haluan sitä, vastasin suu kuivana jännityksestä ja kiihkosta jota sillä hetkellä tunsin.
  Helena veti jalat koukkuun ja levitti jalkansa. Kumarruin tuon ihanan kohteen puoleen painautuen vatsalleni. Mustat tuuheat karvat peittivät isoa ja ryppyistä halkeamaa jonka välistä kiilsi kosteutta. Pillunhuulissa oli joitakin vaaleitakin karvoja ja koskettaessani halkeamaa tuo sama pistävä haju nousi heti nenääni. Haju kiihotti minua ja kiehtoi jollakin käsittämättömällä tavalla. Levitin varovasti häpyhuulet erilleen ja nyt paljastui punaisenkirjava lihasmassa silmiini. Lukuisissa poimuissa kiilsi kosteus ja sylkeä alkoi erittyä suuhuni.

  Painoin naamani kiinni pilluun ja nuolaisin kielellä kiiltäviä suikaleita. Kirpeys vei lähes tunnon kieleni kärjestä, mutta se palasi pian. Seuraavaksi tuntui kielen sivuilla makean hapanta, suuhuni valui kuin juoksevaa vaseliinia Helenan ihanasta pillusta. Haju mikä pillusta nousi sieraimiini teki minut sekopäiseksi. En ollut koskaan kuvitellutkaan miltä naisen pillu voisi tuoksua. Haju ja maku olivat aivan erilaisia, mutta yhteistä oli se, että molemmat kiihottivat minua aivan valtavasti. Join Helenan pillusta valuvaa nestettä kuin janooni. Imin ja nuolin kaikkea mihin huuleni ja kieleni vain osuivatkin. Hetken kuluttua Helenan sormet ilmestyivät silmieni eteen.
  – Katsohan…, hän sanoi.
  Sormet etsivät soikean herneen muotoisen kohteen ja sitä pyyhkäisten kevyesti Helenan vartalo värähti. Minä olin unohtanut kokonaan tuon pisteen, jota Helena minulle esitteli. Onneksi olin pää alhaalla eikä Helena nähnyt hämmentynyttä ilmettäni. Toki nyt tajusin sen merkityksen naiselle. Korjasin virhettäni ja kosketin soikeaa kohdetta kieleni kärjellä.

  – Ahh.. siitä noin… voi Tomi.., olet ihana, Helena sanoi huohottavalla äänellä.
  Helenan vartalo nousi ja laski kiemurrellen kuin epätoivoisesti etsien oikeaa asentoa. Ymmärsin tämän tekevät Helenalle hyvää. Puristin käsilläni molempia reisiä samalla, kun naamani oli painuneena Helenan märkää pillua vasten. Helenan reidet puristuivat lujasti poskiini kiinni. Tunsin olevani kuin pihtien puristuksessa. Helena nai minun naamaani ja minun kieleni ja huuleni lipoivat kaikkea. Minun oli välillä vaikea hengittää ja jouduinkin tekemään sen suun kautta. Nenäni oli kokonaan Helenan pillussa ja sieltä valuvan eritteen täyttäessä sieraimeni. Tunsin tuon voimakkaan hajun täyttävän jokaisen solukkoni, voimakkaasti tuoksuvaa ja maistuvaa limaa levisi kasvoilleni ja kaulalleni valtoimenaan. Helena kiljui ja riuhtoi naaraseläimen tavoin päästäen nautinnon antamia ääniä. Lantion luut ja nikamat paukkuivat ja naksahtelivat. Sormet repivät taas hiuksiani ja kuulin epämääräistä murinaa Helenan nostaessa vartaloaan ilmaan kaarelle. Jalat olivat ristissä selässäni kantapäiden takoessa selkääni Helenan kouristellessa orgasminsa vankina. Makasin hyvin pitkään Helenan rauhoittumisen jälkeen pää hänen sylissään. En olisi halunnut irtautua tämän ihanan naisen sylistä millään, mutta oma tyydytykseni oli vielä saamatta.

  Helena väisti antaen minun asettua selälleni vuoteelle. Olin hetken hämilläni kunnes tajusin mitä Helena aikoi. Helena nousi päälleni ja ohjasi kullini sisäänsä. Kuuma puristava tunne kietoi kulliani ihanasti. Kurkustani nousi muriseva ääni ja väristykset alkoivat velloa ruumistani. Helena oli kuin sammakko päälläni polviensa varassa. Katsoin ihaillen kiiltäviä ja jännittyneitä polvia ja etureisiä. Silittelin paljaita jalkoja, kosketin pehmeätä vatsaa ja kourin uteliaana kahta alaspäin heiluvaa rintaa. Vedin rintaa kohti suutani ja pian sain suuni täyteen pehmeää ja lämmintä rintalihaa. Pikkuinen nänni oli kuin rusina hampaissani ja näin Helenan kasvoilla kiusoittelevan hymyn. Vedin rinnan kokonaan suuhuni ja imeä lutkutin sitä kuin lapsi äidin rintaa. Puristin toisella kädellä Helenaa selästä itseäni vasten ja toisella hieroin hänen paljasta pyllyänsä.

  Kullini alkoi tekemään nykivää liikettä Helenan pillussa. Valahdin veteläksi rinnan irrotessa suustani. Nautin vain tuosta ihanasta lypsävästä tunteesta joka tyhjäsi spermaani niin hyvällä tavalla. En saanut edes ääntä kuuluville, tunsin vain Helenan pehmeät liikkeet kuuliani vasten. Kylmät ja kuumat säteet kulkivat vartaloani edestakaisin suoden minulle makeaa nautintoa. Helenan kasvoilla oli kuin naarasleijonan ilme pentua imettäessään. Tuntui ettei mitään kauniimpaa voinut olla kuin Helenan kauniit ja kiimaiset kasvot ja tällainen siemensyöksy rakkaaseen naaraaseen.

  Suuni oli kuivunut ja tunsin Helenan upean vartalon lämmön päälläni makaamassa. Hitaasti Helena alkoi siirtyä pois päältäni.
  – Ei, älä nouse, ole siinä.., on niin hyvä tunne, kun olet siinä päällä, pyysin Helenaa.
  – Höpsö, ei me näin voida olla kauaa… saat kaiken muuten takaisin, Helena kuiskasi.
  Kuitenkin Helena jäi päälleni ja suukotteli poskiani ja suutani niin hellästi ja rakastavasti kuin tuon ikäinen nainen vain osaa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *