Yllätys Onnelassa

  Yritän seuraavassa postauksessani suoriutua kirjoittamaan jostakin muustakin kuin baaripanoista, mutta tämänkertainen juttu on kuitenkin ehkä pakko raportoida. Olin nimittäin kahden miespuolisen heteroystäväni kanssa… Onnelassa.

  Mikäli olet Kallion pikkukuppiloissa tai DTM:ssä aikasi viettävä lesbo, kerron hieman Onnelan ilmapiiristä. Ensinnäkin Onnelassa kysytään paperit kaikilta, koska 50% sisään pyrkivistä eivät ole täysi-ikäisiä. Toiseksekin Onnelaan ei kannata mennä ennen kello kahtatoista, koska vasta siinä vaiheessa siellä alkaa olla oikeasti porukkaa siitäkin huolimatta, että ilmeisesti varhaisille linnuille olisi tarjoilla alennusjuomia. Kolmanneksikin Onnelassa on aivan helvetisti pissiksiä, ulkomaalaisia miehiä ja keski-ikä n. 19-vuotta. Voisi kuvitella, että moisesta ympäristöstä ei naista löydy, mutta… Otan haasteen vastaan.

  Hyvä puoli n. 19-vuotiaissa Onnela-tytöissä on se, että he ovat lähes poikkeuksetta biseksuaaleja. Itsellenihän sillä ei oikeastaan ole merkitystä, jos päädyn jonkun pissisporukan puheenaiheeksi ensimmäisestä seksikokemuksesta naisen kanssa. Ainakin tiedän, että voin tarjota hyvän ensikosketuksen naiseen ja mahdollisesti jopa käännyttää sillä tavalla mokoman biseksuaalin täysin naisten maailmaan.

  Kahden kaverini ei ollut vaikeaa löytää seuraa. Hekin olivat tulleet näin karskisti sanottuna pillunmetsästysreissulle ja Onnela on heille juuri otollinen ympäristö siihen. Saavuttuamme noin puoli yhdeltä yökerhoon huomasin olevani 45 minuutin päästä yksin. Jätin kaatuneista juomista tahmean tanssilattian taakseni ja lähdin pienelle kierrokselle katsastaakseni tarjontaa paremmin.

  Pakko myöntää, mutta flaksi ei käynyt heti. Yritin perinteistä lähestymistä baaritiskillä kahteenkin otteeseen. ”Saako olla jotain juotavaa?”, kysyin. ”Voin mä ottaa”, minulle vastattiin… vain jäädäkseni jälleen yksin. Olin jo oikeastaan luovuttamassa siinä vaiheessa, kun lysähdin sohvalle kossubatteryni kanssa edes huomaamatta ensin kännykkää naputtelevaa tyttöä vieressäni.

  Tyttö oli ulkonäöltään… no, perus Onnela-teini. Ikää maksimissaan 20-vuotta. Pitkät, tummanruskeat hiukset. Glitteritoppi, lyhyt hame, leggingsit, Converset. Paljon erilaisia rannekoruja ja korvat olivat rei’itetty rustoon saakka.

  Seuraavan liikkeeni toimivuutta olisi ehkä vaikea uskoa, mutta vannon, että näin se meni. Pidän pienestä leikistä, mutta varsinkin Onnela-tyttöihin toimii suorat otteet. Silmäilin tyttöä hetken, käännyin häneen päin ja kysyin: ”Kiinnostaisiko sua kokeilla naista?” Sain vastineeksi pitkän katseen, muutaman hämmentyneen silmänräpäyksen ja (humalaisen) vastauksen: ”Joo.”

  Vaihdoimme vielä muutaman sanan ja juoman, mutta päädyimme pian tytön luo. Hän asui valitettavan kaukana, joten joutuisin menemään kotiinkin taksilla, mutta en viitsinyt jättää tilaisuutta väliin nyt kun näin pitkällekin oli päästy. Tytön elintottumukset muuten osoittivat jo hyviä merkkejä lesboksi käännyttämisestä: vuokra-asunto Vantaalla ja kissa. En viitsinyt kysyä ammattia, mutta en olisi yllättynyt, jos hän olisi ollut lähihoitaja.

  Onnela-tyttö ujosteli aika tavalla. Mikäli en olisi tehnyt aloitetta, olisimme istuskelleet sängyn reunalla epämiellyttävän hiljaisuuden vallitessa varmasti ikuisuuden. Ryhdyin suutelemaan häntä. Tyttö suuteli hyvin. Olin maistavinani aprikoosin makuisen huulirasvan tai -kiillon.

  Riisuin hänet ensin. Henkilökohtaisesti tykkään tytöistä joilla on stringit, mutta heitä ei lesbopiireissä hirveästi ole. Tytön alusvaatteet olivat siis miellyttävä yllätys. Vedin stringit pois hampaillani ja työnsin sormet hänen sisäänsä. Huomio: Onnela-tytöt eivät ole tiukimpaa sorttia. Jouduin ahtamaan häneen neljä sormea ennen kuin sain hänet voihkimaan. Toinen huomio: Onnela-tytöt vaativat penetraatiokeskeisyyttä tullakseen tyydytetyksi. Sain hänet laukeamaan kolmesti ahtamalla sormiani hänen sisäänsä.

  Olin tehnyt koko tässä prosessissa yhden virheen. Nimittäin en ollut huomioinut tytön kynsiä ollenkaan. Tyydytettyäni tytön kieltäydyinkin kohteliaasti rakennekynsien kosketuksesta ja päätin lähteä taksilla kotiin. Onnela-tyttö yritti kovasti tarjota puhelinnumeroaan, mutta kieltäydyin kohteliaasti myös siitä. Nämä ovat kuitenkin huvittelukokemuksia, eivät orastavia seksisuhteita. Kiinnostava ilta ja kiinnostava saavutus. Miellyttävä tuoksu sormissani kävin lopulta omaan sänkyyni nukkumaan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *