Vietävänä

  Törmään aika harvoin tilanteisiin, joissa joku oikeasti herättää huomioni. Ei vain palaavan katseen verran, vaan jakamattoman huomioni. Kun katse nauliintuu aivan kunnolla häneen ihmisjoukosta huolimatta.

  Olin viettämässä naisten teemailtaa Suomen tunnetuimmassa homobaarissa geneerisen kaveriporukkani kanssa. Seurueemme koostui enemmän tai vähemmän humalaisista trendilesboista. Suurinpiirtein kaikilla toistui musta tai valkoinen tank-top ja mustaksi värjätty sotkutukka. Ilta kului hyvin perinteisissä merkeissä. Istuimme ensin iltaa lähimpänä asuvan luona ja siirryimme pikkuhiljaa baariin. Lesbodraamaa, kyyneleitä, tönimistä, lisää viinaa, turhauttavaa jonottamista vessassa jonka kopeista puolet on varattu spontaaneille baaripanosessioille jne.

  Havahduin aivan järkyttävään panetukseen tilanteessa, jossa istuin sohvalla siemailemassa juomaani ja molemmilla puolillani oli toisissaan kiinni oleva pariskunta. Baarin hämyisässä nurkassa tilanne repeää nopeasti pussailusta käpälöintiin, joten tunsin oloni jokseenkin tukalaksi ollessani siinä välissä ns. viidentenä pyöränä. Yritin keskittyä jenkkiläisen rap-artistin esitykseen. Seurailin tanssivia ihmisiä.

  Tyttö joka erottui edukseen muiden tanssijoiden keskellä, oli kovin söpö ja hymyilevä tapaus. Hänellä oli lyhyehkö siilitukka josta en yleensä välitä, mutta riittävän söpöt kasvot, että vaikutelmasta muodostui jotakin Natalie Portman -tyyppistä. Hän oli pukeutunut farkkuihin ja valkoiseen kauluspaitaan. Vaikka hän ei vaikuttanutkaan humalaiselta, jammaili hän musiikin mukana. Vajosin hetkeksi tilaan, josta miehet todennäköisesti löytävät usein itsensä ja lantionseutuni valtasi jyskyttävä polte.

  Seurasin esityksen loppuun ja lähdin käymään vessassa ja hakemassa juotavaa. Vessareissulla kopista ulostullessani kyseinen tyttö yllättäen pamahti eteeni.

  “Oliko siellä paperia?”

  Yritin änkyttää vastaukseksi jotakin, josta hän ei saanut selvää.

  “Niin siellä kopissa? Oliko siellä paperia?”

  “Joo.”

  Tyttö paineli koppiin (yksin) ja kirosin hiljaa mielessäni. Yleensä olen niin saakelin sanavalmis ja nyt jäädyin aivan totaalisesti.

  Palasin yläkertaan hakemaan juomaa ja jatkamaan istuskelua kahden muhinoivan parin välissä. Tunsin oloni entistä tukalammaksi ja suorastaan typeräksi, kun en ollut saanut sanottuna mitään nokkelaa tai itsevarmaa. Päätin korjata tilanteen mikäli saisin siihen vielä mahdollisuuden. Mahdollisuus tarjoutuikin pian.

  Kesti parisen tuntia ennen kuin näin kyseisen tytön uudestaan. Olin lähtenyt hakemaan juotavaa ja huomasin hänet narikan luona hakemassa takkiaan. Siemaisin siideriäni, astuin tytön viereen ja ennen kuin hän ehti pyytää takkiaan, sanoin:

  “Jos sulla ei ole vielä kiire minnekään, mä tanssisin mielelläni sun kanssa.”

  Hymy kohosi tytön huulille enkä voinut olla hymyilemättä itsekin. Aistin positiivista yllättyneisyyttä. Harvalla lesbolla on kuitenkaan pokkaa tulla lähestymään asiallisesti, vaan se tapahtuu tanssilattialla tai vessajonossa. Sain tosin huomata myös, että tytöllä oli myös pokkaa. Hän tarttui käteeni niin napakasti, että onnistuin läikyttämään juomaani lattialle, ja raahasi minut tanssilattialle.

  Jouduin laskemaan lähes täyden lasini pian pöydälle, koska tyttö todella halusi tanssia. Kenties hän oli jo aikaisemminkin kaivannut seuraa tanssilattialle tanssittuaan siellä yksin, mutta sain paneutua kestävyysharjoitteluun kun vietimme tanssilattialla loputtoman tuntuisen r’n’b -session päätökseen saakka.

  En ehtinyt tehdä aloitetta hitaiden tanssimisen suhteen, kun hän jo veti minut lähelleen ennen kuin tajusin biisin vaihtuneen. Tuntiessani hänen rintansa omiani vasten en voinut olla ynähtämättä. Hän virnisti sen merkiksi, että huomasi sen kyllä. Minua nolotti, koska olin meistä enemmän humalassa enkä kontrolloinut itseäni tarpeeksi tunteakseni hallitsevani tilannetta. Kuiskasin hänelle, että hän on helvetin kaunis. Hän alkoi suudella minua. Halusin tarrata hänen rintoihinsa kiinni ja ottaa hänet siinä tanssilattialla.

  Olin yllättynyt tilanteesta, koska minua harvoin viedään sillä tavalla, vaikka itse teen paljon aloitteita. Lähdimme yhtä matkaa tytön luo, sillä hän asui lähempänä. Tarkemmin kun asiaa ajattelen, emme edes keskustelleet mitään siitä kumman luo menemme, mutta perille päästyämme totesin mielessäni hänen asuvan huomattavasti lähempänä. Hän oli niitä, jotka eivät välittäneet neliöiden puutteesta asuessaan aivan ydinkeskustassa.

  Hän kehoitti minua odottamaan käydessään kylpyhuoneessa. Kävin nopeasti juomassa vettä selvittääkseni päätäni, mutta lopulta jouduin odottamaan melko pitkään sängyn reunalla istuen. Minulle selvisi muutamaa minuuttia myöhemmin, että tyttö oli viettänyt kylpyhuoneessa aikaa siistimällä itseään, mutta siinä vaiheessa onnistuin ainoastaan tuijottamaan eteeni ja huohottamaan suorastaan kiusallisen kiimaisena. Riisuin paitanikin jo ennen kuin hän ehti palata takaisin.

  Näky minusta istumassa sängyn reunalla avaamassa rintaliivejäni sai hänet naurahtamaan. Minulla oli humalani vuoksi vaikeuksia lukea häntä, joten vaikutin varmasti lähinnä huvittavalta jatkaessani riisuutumista kulmat kurtussa. Olin yläosaton ja kuoriuduin farkuistani, kun hän siirtyi avokeittiöönsä juomaan lasillisen cokista samalla kun seuraili minua. Revin sukkani pois jaloistani ja päätin ryhtyä selibaattiin mikäli hän torjuu minut siinä vaiheessa, riisuutuessani himoissani kuin mikäkin kiimainen kolli.

  Tyttö naurahti jälleen, kun heittäydyin sängylle selälleni pelkissä hotpantseissani. Minun oli pakko kysyä: “Mitä?” Vastaukseksi sain: “Ei mitään. Meet ainakin suoraan asiaan.”

  Hän laski tyhjän lasinsa pöydälle, kulki sängyn luo ja heittäytyi vatsalleen, pää sopivasti jalkojeni välissä. Hän levitti reisiäni kevyesti ja painoi huulensa hotpantsieni kangasta vasten, hengittäen kevyesti ulospäin. Minusta tuntui, että nyt lähtee taju. Ynähdin pakonomaisesti. Vapisin. Hän suuteli hellästi reisieni sisäpintoja hetken aikaa, kunnes nousi istumaan polvilleen ja ryhtyi avaamaan kauluspaitansa nappeja. “Sä joudut kyllä nuolemaan mua ensin.” Olin räjähdyspisteessä. Päätin tehdä kaikkeni saadakseni hänet laukeamaan mahdollisimman nopeasti.

  Tyttö riisuutui varsin nopeasti ja vaihdoimme paikkoja. Hän oli ajellut itsensä käydessään kylpyhuoneessa, joka oli ennenkuulumattoman huomaavaista. Ryhdyin mielelläni työhön. En ollut ainoa halukas siinä huoneessa, sillä tyttö oli hyvin kosteana. Hän maistui erittäin hyvältä ja suljin silmäni keskittyäkseni nuolemaan häntä samalla kun hyväilin kämmenilläni hänen lantiotaan. Minulla oli vaikeuksia pitää käteni siinä, sillä olin niin kiimaisena, että olisin halunnut tyydyttää itseni samalla. Halusin kuitenkin säästää oman kliimaksini siihen, että hän nuolisi minua. Sain hänet tulemaan yllättävän helposti.

  Vaihdoimme jälleen paikkoja. Hän riisui hotpantsini ja pelkäsin laukeavani sillä samalla hetkellä kun tunsin hänen kielensä jalkojeni välissä. Vapisin, huusin ja kiroilin ja lopulta laukesin puristaen samalla lakanaa rystyset valkoisina. Tuntikausien paineen purkauduttua en pystynyt heti edes vastaamaan suudelmaan jota hän kiipesi minulle antamaan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *