Rokkitukka

  Tykkään kovasti siitä kuinka tytöt ääntelevät harrastaessaan seksiä. Se ei kuitenkaan aina voi mennä aivan putkeen.

  Olin jälleen viime lauantaina eräässä pk-seudun yökerhossa (vaikea arvata) katselemassa tarjontaa. Tarjonta oli kyseisenä iltana varsin hyvälaatuista ja voisin sanoa, että varaa oli valita. Vaihdoin katseita vaikka kuinka monen kanssa, mutta eräs sai minut kiinnostumaan erityisesti: punapäinen rokkitukka. Olen yleensä heikkona sellaisiin.

  Kuvio meni varsin perinteisesti ja suoritin tyypillisen iskutaktiikkani. Suorana ja itsevarmana painelin tupakkakopissa seisovan tytön luo ja tarjosin hänelle tulta. En itse polta, mutta minulla on mukanani sytytin tällaisia tilanteita varten. Vaihdoimme muutaman sanan. Esittäydyimme, pari sanaa mielenkiinnonkohteista, vähän työstä. Hän oli työtön, harrasti taidelajeja. Olisin voinut myös vannoa, että hän soitti kitaraa, kuten rokkitukat yleensä tekevät. Vilkaisin hänen sormiaan. Sopivan kapeat ja pitkät kitaransoiton lisäksi myös muuhun.

  Rokkitukalle kelpasi omenasiideri jonka tarjosin. Jatkoimme keskustelua baaritiskiin nojaillen. Minun oli pakko myöntää itselleni, että ajatuksemme eivät natsanneet humalastani huolimatta. Yritin keksiä erilaisia keskustelunaiheita, mutta jostain syystä keskustelu ei alkanut liikkua sulavasti. Pyysin häntä tanssimaan, eikä meidän tarvinnut enää keskustella. Liimauduin suutelemaan häntä tanssilattialla.

  Pilkun jälkeen peli oli jo selvä. Hän asui lähempänä, joten menimme hänen luokseen. Suutelua ja kosketuksia taksissa, suutelua ja kosketuksia eteisessä. Eteisen lattialla, vaatteet vähenivät matkalla sänkyyn. Rokkitukka oli kovin laiha tyttö. Minulle tytön kropalla ei hirveästi ole väliä, kunhan intohimoa löytyy. Hän tuntuikin pitävän siitä, kun näykin hänen nänninsä koviksi. Olin päällä, kuten yleensä, dominoivampana ja aktiivisempana osapuolena. Työnnyin hänen sisäänsä samalla kun touhusin rintojen kimpussa. Hän oli ihanan tiukka, sopivan kostea, suorastaan kiihottavan kimmoisa, mutta…

  Se ääni. “Oih voih, oih voih.” En ole kuullut edes pornoelokuvassa yhtä teennäistä ääntelyä. Yritin olla lopettamatta tytön panemista järkytyksestäni huolimatta. Olin hämmentynyt kuinka hän jatkoi sitä kokoajan, eikä äänensävy muuttunut lainkaan. Siitä oli oikeastaan vaikeaa päätellä, nauttiko tyttö edes. Ilmeisesti, koska hän ei työntänyt minua poiskaan.

  Panoa kesti kymmenisen minuuttia kunnes rehellisesti sanottuna luovutin. Ääntely, tytön liikehdintä tai mikään ei alkanut vaikuttaa siltä, että hän olisi edes lähellä laukeamista tai että olisin edes tehnyt jotakin oikein. Myönsin tappioni hiljaa mielessäni ja rojahdin hänen viereensä. Hän ei tehnyt elettäkään tyydyttääkseen minua. Naisten välisessä seksissä on onneksi se etu, että onnistuneen seksin ei tarvitse päättyä orgasmiin. Tällä kertaa se ei ollut sitä siitäkään huolimatta. Emme sanoneet sanaakaan ennen nukahtamista. Aamulla ennen rokkitukan heräämistä hipsin hiljaa tieheni. Jälleen yksi tyttö, jonka näkeminen uudestaan kyseisessä yökerhossa voi olla epämukavaa, mutta well. Sellaista se on.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *