Perinteiset

  Viime viikonloppuna sorruin siihen perinteiseen ja helppoon, eli pikaiseen tämän tunnetuimman homoyökerhon vessassa. Kiinnostavaa oli miten spontaanisti tilanteeseen päädyin.

  Ilta noin muuten oli aika perinteinen. Tavanomaista rupattelua, hengailua, siideriä, muutamia lyhyitä ja vähän tanssimista. Tarkoituksenani ei oikeastaan ollut edes kaataa ketään, koska ei tehnyt aktiivisesti mieli. …paitsi sitten kun törmäsin lähes kirjaimellisesti tilaisuuteen. Mikäli olet hetero ja luet tätä, ihmettelet varmasti kuinka tällaista voi oikeasti tapahtua, mutta anna minun vakuuttaa: tätä tapahtuu joka viikonloppu.

  Olin nauttinut jo muutaman, joten olin jo ohittanut hyvän nousun vaiheen ja olin lähinnä sekavan unisessa ja epämääräisessä humalassa. Lähdin hoippumaan tanssilattialta alakerran vessaan, kun portaissa vastaani käveli sellainen raitatukkainen trendilesbo. Ei pahankaan näköinen, mutta ei mikään erityisen erottuva. Sellainen perus puuhelmitapaus. Lyhyesti ja ytimekkäästi hän totesi: “Sähän oot hyvännäköinen.”

  Muistikuvani ovat hatarat. Muistan pari silmänräpäystä ja hyvin epämääräisen tapahtumaketjun, joka johti käytävällä suutelemisesta ja kähmimisestä samaisen alakerran wc-koppiin, jossa oven salpaamisen ja muutaman uteliaan silmäparin unohtamisen jälkeen ryhdyimme harrastamaan suorastaan kuivakan klassista vessaseksiä. Minun ei tehnyt mieli tulla hoidelluksi, joten päätin hoidella hänet.

  Irroittauduin suudelmasta ja käänsin tytön kasvot vessan seinää vasten. Avasin näppärästi hänen vyönsä ja menin suoraan asiaan. Ihan oikeasti – vessaseksistä kun oli kyse, niin esileikkejä ei tarvittu. Hänellä oli päällään piukat hipsterit. Korkea vyötärönauha kertoi, että olivat vielä jotain merkkiäkin. Työnsin etu- ja keskisormeni hänen jalkojensa väliin ja ryhdyin hieromaan häntä. Hän oli riittävän kostea jo valmiiksi, joten lämmittely olisi tosiaan ollut turhaa. Näykin hänen niskaansa samalla, koskettelin hieman rintoja ja todistin laukeamista, joka tapahtui niin nopeasti, että olettaisin hänen feikanneen sen. En henkilökohtaisesti ymmärrä laukeamisen feikkaamista, mutta joillekin riittää kunhan kliimaksin toteutuminen valheellisesti. En puuttunut asiaan.

  Tyttö olisi halunnut hoidella minutkin, mutta kerroin hänelle, että tämä oli riittämiin. Ilmaisin kuitenkin haluni siirtyä tanssimaan hänen kanssaan ja kenties myöhemmin hänen luokseen. Ehdimme tanssia vain hetken, kun kaksi humalaista tyttöä hukkasi toisensa liian täyteen yökerhoon ja tiemme erkanivat. Todennäköisesti tapaan hänet kuitenkin uudestaan. Nämä piirit eivät kuitenkaan niin suuret ole…

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *