Nico

  Olin asunut porukoilla muutaman päivän. En halunnut olla exäni luona, enää kun se kaikki oli ohi. Vanhempien luona tuli palattua niihin samoihin juttuihin mitä silloin 16vuotiaana sielä tuli tehtyä, kun ei oikein muutakaan osannut. Kuvailin itseäni. Se on jotenkin aina helpottanut minäkuvan rakentamistani ja toistaiseksi se oli hukassa. Toinen vanha tapa oli istua mesessä, irc-galleriassa ja facebookissa yötä myöten.

  Taisi olla perjantai ilta, kun facebookkiin pärähti uusi kaveripyyntö. Ulkomaalaisen kuuloinen nimi sai minut melkein painamaan hylkää nappia, mutta tumma kaunis mies kuvassa ja muutama yhteinen ystävä muuttivat ajatuksiani – hyväksyin. Heti hyväksymisen jälkeen tämä alkoi jutella ja kävi ilmi, että emme olleet koskaan tavanneet, mutta tämän exä ja minun exäni olivat ilmeisesti pettäneet meitä keskenään. Jotenkin en jaksanut enää yllättyä mistään exääni liittyvästä. Oli mukavaa kun oli yhtäkkiä joku joka tiesi selittämättä millaisen paskan kanssa olin ollut ja niimpä me sitten dissailimme exiämme yhdessä.

  Puolen yön jälkeen alkoi juttu kääntyä myös meihin itseemme ja huomasimme löytämeemme yhteisen sävelen. Tämä kertoi olevansa maltalainen, mutta muuttaneensa Lieksaan elämänsä rakkautensa perässä ja viettäneensä täällä nyt neljä vuotta. Siitä suomenkielen taidosta, jonka omasi sitä oli kyllä vaikea uskoa! Puhui mie ja sie…
  Kuulosti kamalan romanttiselta. Jotenkin mietin, että missä tilanteessa olisin itse valmis muuttamaan toiselle puolen maailmaa rakkauden takia?
  ”Tule tänne, niin tehdää ruokaa ja katotaan leffaa?” Luki yhtäkkiä tietokoneeni ruudulla. Halusin kyllä mennä, mutta koko talous oli jo nukkumassa ja yöllinen lähtemiseni aiheuttaisi kamalan ristikuullustelun, enkä halunnut sanoa meneväni 80km päähän Lieksaan maltalaisen miehen luo, jota en ollut koskaan tavannut? Lisäksi olin juonut viisi siideriä – siinä yksin koneella illan mittaan…Säälittävää?

  Sovittiin että tulen huomenna, vaikka tämä kuulostikin kamalan pettyneeltä.
  Lauantaina sitten ajelin Lieksaan. Siitä olikin pieni ikuisuus kun olin sielä käynyt. Tämä tuli minua vastaan elintarvikekioskille ja yli kaksimetrinen tumma mies nousi autooni ja alkoi neuvoa tietä. Olin hämmentynyt. Hän oli jotenkin niin rento ja pitkä! Eikä mikään paljastanut tätä ulkomaalaiseksi – ainakaan puheessa siis. Iho oli kyllä kauniin…hmn oliivinen? Hiukan vihertävä vaaleudessaan ja loi kauniin kontrastin mustiin paksuihin hiuksiin ja parransänkeen. Huomasinkin aika ajoin hämmentäväni miestä katsomalla tätä pitkään.

  Hän laittoi uunissa kanaa ja riisiä. Katselin ehkä neljän hengen solua (?) ketään ei kuitenkaan olisi kotona viikonloppuna ja minun pitäisi kuulemma jäädä yöksi. Toin mukanani skumppa pullon, mutta tämä ilmoitti, ettei juo, mutta saisin juoda jos tahtoisin – en juonut. Meillä oli hauskaa yhdessä syöden ja jutellen, vaikka huomasinkin mihin tämä oli menossa. Se jännite väreili ilmassa. Siitä oli niin kauan, kun olin ollut minkäänlaisilla treffeillä, että olo oli hiukan alaston.

  Menimme tämän huoneeseen tarkoituksena katsoa elokuva. Hänellä oli pieni 80 leveä sänky johon hän asettui ja käynnisti tietokoneen ja sen näytöt. Menin sohvalle istumaan polvet sylissäni. ”Onko siinä mukava muka?” tämä kysyi. ”Joo täs on ihan hyvä” vastasin. Hetken päästä tämä kuitenkin pyysi minua viereensä tai oikeastaan käski käyttäen sanoja ”Tule tänne” Naurahdin ensin, mutta koska tämä katsoi minua ja piti kättään ojossa suostuin ujostellen lopulta.
  Oi miten luontevasti tämä otti minut kainaloonsa ja miten hyvältä tuntui hautautua niin ison miehen kainaloon. En muista juuri katsoneeni leffaa vaan ainostaan hengittäneeni ison miehen läheisyyttä sisääni. Huomasin, ettei tämä aio tehdä minkäänlaista aloitetta joten nousin tämän päälle hajareisin ja suutelin tätä ja hän vastasi. Kiihotuin, niin tämäkin. Etsin farkkujen sepaluksen käsiini ja kun esiin pullahti suurehko kulli olin hyvin tyytyväinen löytööni ja aloin ottaa suihin. ”Ai saatana sie oot hyvä tossa!” Tämä huudahti ja keskittyi nauttimaan. Hän oli hiukan avuton, ei oikein tiennyt mitä tekisi, joten riisuin paitani ja puristin rintani tämän käteen, joka oli niin suuri, että kun avasin omani sormeni yltyivät ainoastaan tämän kämmenen reunoille. Hän leipoi rintojani suurilla käsillänsä. Vuoroin suutelin ja otin suihin, mutta tämä ei tehnyt elettäkään edetäkseen mihinkään siitä vaiheesta, jotem riisuin itseni ja hieroin kosteaa pilluani seisovaan kullin kärkeen.
  Tämä huohotti jo ihan kiimassa ja nautin kiusaajan osastani. Kuiskasin kysymyksen: ”tahtoisitko?” vastaus oli epämääräistä hyväksyvää yninää. Jatkoin hieroutumistani ”sano se” kuiskasin ja suutelin ja näykin korvaa. ”Tahdon…sinua…nyt” tuli katkonaisen hengityksen seasta. Annoin kullin painua sisääni ja ratsastin antaumuksella lopultakin vapautuneesti. Tämä oli ihan hukassa, ei oikein tiennyt mitä tekisi jäätyään naisen alle. Nautti suunnattomasti ja tuli huutaen ja väristen sisääni. Painoin sykkivän kullin mahdollisimman syvälle itseeni ja jatkoin hitaasti lanteideni liikuttelua. Mies oli ihan punainen ja häpeissään.

  Kävin pesulla ja tulin takaisin kainaloon. Nukahdin siihen karhumaiseen otteeseen. Vielä aamullakin kun heräsin tämä purusti minua itseään vasten.
  Tämän puhelin soi, se oli Henna. Nico vastasi. Puhuivat tämän kämppiksestä Pasista, kun puhelin sulkeutui totesin vaan, että ”nyt tiedän mistä tunnet Hennan, sen poikaystävä on siun kämppis!” Tämä naureskeli, että ”joo niin on, mut kyllä mie Hennaan tutustuin ennen kuin Pasiin. Mistäs sie Hennan tunnet?” tämä kysyi ”Henna on miun opiskelija” tämä vaikutti hiukan hämmentyneeltä. ”Siis Henna on sun opiskelija? Mitä sie opetat? Kuin vanha sie olet?” ”Teatteria, miten niin kuin vanha mie olen? Kui vanha sie olet?” ”17…” oli vastaus….Ei mitään havaintoa…ei hitto! Mikä morkkis! Tää mikään mies ollut kun poika, vaikka iso olikin ja kypsä, mut tietysti oli jos oli lähtenyt kotoaan jo 4v sitten toiseen maahan! AAaargh miks en ollut tätä aiemmin ajatellut? Ei vaan tuntunut mahdolliselta, että tuo karvaa kasvava kaksikertaa kokoiseni ”mies” oli 17v?
  Olisi minun pitänyt tajuta juomattomuudesta ja alotteettomuudesta tai viimeistään osaamattomuudesta sängyssä…..Tämä soitti Hennalle perään ”Arvaa kuka täällä on?” ja ojensi puhelimen minulle…Nyt hävetti ja minä niin kuulisin tästä….

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *