Minun panoblogini

  Teppo M:n supersuosittu 100 naista blogi päättyi siihen, että hän ei saavuttanut tavoitettaan vuoden aikana ja hävisi vedon. Uskallan väittää, että naisena sadan naisen kaataminen vuoden aikana onnistuu.

  Tosin, minä en tunne ketään, jonka kanssa lyödä asiasta vetoa, enkä oikeastaan edes tunne ketään, jolla olisi 10 000 euroa. Tunnen vain ihmisiä, joilla on outoja pyyntöjä, kuten esimerkiksi pyytää pitämään tämänkaltaista blogia. En siis aio pitää edes erityistä kirjaa naisista, vaan kirjaan kaatojani ylös yksinkertaisesti viihdyttääkseni ja todistaakseni väitteeni oikeaksi.

  Suomen lesbopiirit ovat valitettavasti niin pieniä etten voi juurikaan kertoa itsestäni yksityiskohtia. Kerron kuitenkin muutaman: olen pääkaupunkiseudulla asuva, yli 20-vuotias, sinkku ja lesbo.

  Vaikka en arvostakaan stereotypioita, aion silti käyttää niitä. Edustan ulkoisesti stereotypiaa, joka vetoaa kaikkiin kolmeen “ryhmään,” joten minun on teoriassa helppo hankkia itselleni… no, panoseuraa. Karkeasti lesbot voisi jakaa butcheihin, fruittareihin ja femmeihin. Yksilöt luonnollisesti sijoittuvat jonnekin noiden kolmen ryhmän välimaastoon. Fruittarit vetoavat yleensä kaikkiin kolmeen ryhmään, vaikka varsinkaan butchit eivät itse sitä myönnä. Salaa he kuitenkin himoitsevat sitä kuumaa säbälesboa, jota joskus näkee samassa sporassa. Itse olen urheilullinen fruittari. Olen niitä tyttöjä, jotka saavat muut tytöt kuumiksi vilauttamalla hieman merkkihotpantsien vyötärönauhaa. Ei ihme, että Teppo ei onnistunut.

  Tietysti naisena naisten kaatamisen helppous on myös käytännön kysymys. Sukupuolitautiriski on aika minimaalinen, mikäli mukana ei ole suuseksiä. Tuolloinkin mukana voi kuljettaa halkaistavaa kondomia, jota en muuten ole koskaan kokeillut. Kenties raportoin kokeilustani tässä blogissani.

  Tervetuloa siis seuraamaan blogiani. Toivottavasti viihdytte sen parissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *