Kuntosalilla

  Minulla on yksi vakkaripano, jonka kanssa harrastamme erikoisia panopaikkoja. Kutsutaan häntä kirjaimella K. K:lla ja minulla on baareissa ravaamisen lisäksi myös muita yhteisiä harrastuksia kuten kuntosali. Itselläni on myös erään liikuntakeskuksen jäsenyys, mutta K:n kanssa käymme myös hänen lähellään sijaitsevalla pienemmällä salilla. Hyvä puoli pienessä salissa on se, että siellä on myös yksityisyyttä.

  Olemme itse asiassa panneet K:n kanssa kerran kyseisen kuntosalin saunassa, mutta eilen ajauduimme spontaaniin seksiin suihkussa. Kuntosalin suihku ei varsinaisesti ole mikään intiimi paikka, sillä sen erottaa pukuhuonetiloista ainoastaan lasitiiliseinä. Siellä on kuitenkin yksi, intiimimpi nurkkaus ja sen me päätimme vallata…

  Olimme juuri olleet treenaamassa yhdessä. Kävimme ohjatun tanssijumppatunnin jälkeen tekemässä vähän omia lihaskuntoharjoitteita jonka jälkeen painelimme suihkuun. Olimme suihkussa vierekkäin. Näköyhteys oli sopiva. K:lla on mielestäni todella hyvännäköinen kroppa. Hän on sellainen söpö ja timmi paketti. Hurjan söpöksi hän saa itsensä heti harjoittelun jälkeen suihkussa saippuoidessaan lyhyttä tukkaansa. Katselin häntä melko vapaasti, hymyillen myös avoimesti. Viileä vesi sai hänen lävistetyt nänninsä kovettumaan. Vaahto valui sulavasti kimmoisaa ihoa pitkin. “Vittu sä näytät muuten hyvältä”, sanoin, ja sain hänet hymyilemään.

  Suljin silmäni ryhtyessäni saippuoimaan hiuksiani ja käännyin seinää kohden. Olin juuri saamassa hiusteni huutelua loppuun, kun tunsin jotakin takanani. K painautui selkääni vasten. Hän on suurinpiirtein samankokoinen kuin minä, joten saatoin tuntea häpykummun siistityn karvoituksen pakaroitani vasten. Voihkaisin jo ennen kuin hän liu’utti toisen kätensä jalkojeni väliin.

  Olen pannut K:n kanssa sen verran monta kertaa, että hän tietää minusta esimerkiksi sen, että mikäli menen laukomaan edeltävän kaltaisia kommentteja, olen jo valmis. Hän painoi minut lähes aggressiivisesti suihkun seinää vasten, asetti toisen kätensä lantiolleni pitääkseen siitä kiinni ja ryhtyi hyväilemään minua taitavasti. K:lla on erityinen tapa saada minut laukeamaan siten, että klitorikseni on kokojana hänen keskisormensa ja nimettömän välissä ja kättään pyörittelemällä, sekä muuttamalla sormiensa kulmaa hän onnistuu tekemään minut suoraan hulluksi. Purin käsivarttani jotta en olisi huutanut. Painoin lantiotani yhä tiukemmin häntä vasten kerjäten jotain sisääni. Sitä en kuitenkaan saanut. “Jouduin” laukeamaan muutaman nopeasti kuluneen minuutin päästä pelkästään hänen kahden sormensa taialla. Hengästyneenä painauduin huohottamaan seinää vasten, kun K poistui takaani pesemään itsensä loppuun. Spontaania seksiä, todellakin. Seuraavalla kerralla olisi hänen vuoronsa…

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *