Kari

  Olin humalassa. Oli ollut kamala ilta baarissa. Kaikki mitä omistin oli tarjolla. Halusin niin miestä ja seksiä, jossa ei olisi tunteita. Olin ihan rikki exästäni. Olin luullut, etten ollut. Minähän se lähdin, mutta nyt kun lisäsin huulipunaa baarin vessassa ja katselin avonaista kaula-aukkoani ja muutenkin itseäni, tiesin etten ollut kunnossa. Näytin väsyneeltä ja hiukan suttuiselta. Tähän aikaan se oli yleensä parempi, jos aikoi saada täältä jotain, joten annoin ripsivärien olla.
  Kiskoin lyhyttä hamettani suoraan ja nostin saappaat takaisin polven ylle. Tanssiessa ne aina valuivat pohkeisiin. Olin hikinen, mutta oikeastaan se sai kasvojeni ihon kiiltämään kauniisti. Pörrötin hiuksiani ja hymyilin peilille, ei kun sekaan vaan!

  Parin tunnin päästä seisoin narikassa ilman minkäänlaista saalista. Ei edes iskuyritystä. Kai seksin nälkäinen nainen on jotenkin pelottava tai sitten negatiivinen energiani jotenkin huokui minusta. Kaverit olivat lähteneet varmaan jo aikaa sitten. Kaikki olivat nykyään niin miehen metsästyksen lumoissa, että hyvä jos huomasin, kun kaikki katosivat ympäriltä yksi kerrallaan. Kuka minnekkin. Kuka kenenkin mukaan. Valomerkkikin oli jo tullut. Oli pakko lähteä.

  Olin tullut autolla, mutten voinut enää ajaa. Punkkailin porukoilla nykyään, olin tehnyt sitä jo parin kuukauden ajan. En vaan kestänyt olla sielä. Siksipä olinkin käyttänyt hyväkseni kaikkien ystävieni vieraanvaraisuuden rajat. Aloin soitella miespuolisille tutuille, jotka asuivat keskustassa. Kukaan ei vastannut. Kello oli paljon, mutta moni varmaan myös tiesi miksi soitin, eikä halunnut minua taakakseen. Satoikin vielä.

  En usko, että olo olisi voinut juuri kurjempi olla, kun kävelin kaupungin läpi entiseen asuntoni ovelle ja työnsin oman avaimeni lukkoon. Oli viikonloppu, joten exäni ei olisi sielä. Nousin portaat ja tunsin itseni kuoleman väsyneeksi. En halunnut olla täälläkään. Tyhjä asunto ympärilläni, joka joskus oli ollut niin rakas, huokui autiomaista hiljaisuutta ja kaikui. Lattialla oli patja, tietokone pöytä ja se tuoli, jota olin aina vihannut. Nyt käperryin sen syliin ja kuuntelin kun valtava pöytäkone käynnistyi hiljaisuuteen. Päivitin facebookkiin, että ”ei tärpännyt ja taidan nukkua autossa”. Eihan se totta ollut, mutta ajattelin kuitenkin syyllistää niitä, jotka olivat painaneet punaista luuria soitolleni.

  Unohduin lueskelemaan muiden päivityksiä, kunnes alareunaan pomppasi keskustelu ikkuna. Se oli Kari. Uusi työkaverini, jota en tuntenut kovinkaan hyvin. Harvinaisen vahvalla itseironialla ja mustalla huumorilla varustettu elokuvaohjaaja, joka teki meidän teatterille videoinstallaatioita. Mies, joka sai minut aina hämmennyksiin mollaamalla itseään muiden huviksi. Lyhyt, vaalea, parrakas, hoikka, mutta todella kiltit silmät!
  Ikkuna kysyi, että missä olin? Valehtelin törkeästi, että autossani, sillä näin tässä mahdollisuuteni päästä pois tästä haudasta. ”Et kai sie siellä voi nukkua?” vastasin vain, ettei olisi ensimmäinen kerta…
  Syksy oli jo pitkällä, enkä todellakaan enään tarkenisi autossa, vaikka joskus kesällä sitä olinkin tehnyt, varsinkaan näissä hepenissä. ”No, voit sie tänne tulla, jos siulla ei muuta paikkaa ole?” Pakkasin jo tavaroitani takaisin laukkuun. Sain osoitteen, joka oli taas täysin toisella puolella kaupunkia! Onneksi ei enää satanut.

  Pääsin perille, vaikka katu tuntuikin loputtomalta, kun etsin silmilläni sitä oikeaa numeroa. Kari tuli avaamaan oven ja selitti jostain elokuvasta, minkä oli katsonut juuri. Asunto oli pienenpieni ja aivan täynnä DVD-levyjä ja kirjoja. Istuin sohvalle ja juteltiin hetki. Kari oli sitä mieltä, että minä otan sängyn ja tämä nukkuu sohvalla yön ja antoi mmärtää, että haluaa mennä nukkumaan nyt heti. Nousin ylös ja katselin Karia silmiin samalla kun riisuin itseni alusvaatteisilleni. Tässä se koko illan kutittanut punainen pitsi nyt oli täydessä loistossaan. Kari vain katseli, joten riisuin nekin. Kondomi tipahti rintaliiveistä. En muistanut, kun Sara oli laittanut sen sinne aiemmin illalla. Samalla kun oli kaivanut strap-onin yöpöydänlaatikostaan ja sanonut, että ei meidän ilman tarvitse jäädä, vaikkei miestä löytyisikään! Harmi vain, että Sara löysi.
  Olin niin humalassa, että tunsin itseni erittäin seksikkääksi ja nautin tilanteesta. Seisoa alasti. Kaikki siinä nähtävillä. Ota tai jätä. Kari on ehkä metrin päässä alastomasta vartalostani, mutta ilmekkään ei värähtänyt, kun tämä kysyi ”Tarvitsetko yöpukua?”
  Minut pudotettiin niin pilvilinnoista. En minä ollut haluttava millään tavalla. ”En” vastasin ja tunsin painuvani kasaan, kun kävelin alkoviin ja kaivauduin peiton alle. Kari toi vaatteni sängyn viereen ja alkoi petaamaan sohvaansa. Puhuttiin työasioista, sitten työ kavereista ja lopulta siitä miksi nyt olin sielä. Kuinka olin lähtenyt, kun en enää voinut elää niin. Kuinka exäni oli muuttunut vuosien kuluessa niin mustasukkaiseksi, että seurasi minua GBS-laitteella ja kuinka olin melkein luopunut kaikesta sen suhteen takia. Sitten siitä, miten tyhjän päällä olin nyt. Jossain vaiheessa aloin itkeä ja kari tuli sängyn reunalle silittämään päätäni.
  Pyysin, että tämä nukkuisi kanssani. Hetken aikaa tämä katsoi vain lattiaa. Empi, mutta sujahti kuitenkin viereeni 80cm levyiseen sänkyyn, pyjama housuissaan ja t-paidassaan. Tein tilaa ja hautauduin alastomana Karin kainaloon. Läheisyys sai minut kuitenkin piristymään äkkiä ja aloinkin puoli tahallisesti liikkua niin, että vartaloni hankautui Kariin. Tällä alkoi seisoa ja tietenkin humioin sen heti. Otin sen käteeni ja runkkasin. Vastustelu oli ainoastaan sanallista. Kulli oli ihan kuuma ja kova ja tihkui kiimatippoja. Pian aloin saada myös suudelmia ja mies kirosi. Käsi hakeutui haaroihini ja sormetti kiimasta kosteaa pilluani. Halusin, niin ja tunsin, kuinka Karin kulli alkoi sykkiä. Tämä oli tulossa. Tämä käski lopettaa, en totellut. Kirosi ja käski lopettaa. Säikähdin ja päästin irti.

  Kari hyppäsi ylös ja oli menossa pois, kun ”en osannut olla” mutta sain puhuttua tämän takaisin viereeni. Nukahdin silittelyyn. Aamulla kuitenkin heräsin yksin. Kari oli mennyt sohalle jossain vaiheessa. Olin nolo, mutta myös pettynyt. Näinhän minä nyt selvästi, että tämä oli halunnut minua? Kulli ainakin? Mikä minussa oli niin vastenmielistä, että pää ei antanut siihen lupaa. Kysyinkin sitä ihan suoraan. Ainoa vastaus, mitä sain oli, että ”En sekaannu kännisiin naisiin, kun ne vaan katuu aamulla, että ovat sekaantuneet muhun” Yritin väittää, että ei minun mielipide tai arvostelu kyky kokonaan häviä humalan myötä, mutta periaate oli periaate ja krapulakin lasketaan. Joten puin ja lähdin porukoille nukkumaan lisää…

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *