Juristi

  Olin viettämässä iltaa pomoni kanssa. Syynä olivat hänen vaimonsa syntymäpäivät. Hän oli koonnut kasaan sekalaisen joukon erilaisia liiketuttaviaan jotka olivat lähinnä nelikymppisiä miehiä, mutta mukana oli myös hänen vaimonsa naispuolisia tuttuja. Asetelma oli kaikenkaikkiaan hyvin… heteronormatiivinen. Ainoa poikkeus joukosta olin minä.

  Ilta sujui rattoisasti eräässä kalaravintolassa, jossa söimme, joimme ja keskustelimme. Pomoni tarjosi koko illan, joten kumosin olutta tiuhaan tahtiin. Tunsin pikkuhiljaa humaltuvani siitäkin huolimatta, että söin myös runsaasti. Tilannetta kesti neljä tai viisi tuntia, jonka jälkeen päätimme lähteä varsinaiseen baariin. Seurueemme oli niin suuri, että sen kuljettaminen vaati kaksi taksia. Suurin osa mahtui tilataksiin, mutta minä ja kaksi muuta päädyimme pienempään taksiin.

  Taksimatkalla kiinnitin huomioni vieressäni istuvaan naiseen. Hän oli jonkin verran minua vanhempi, mutta vaikea sanoa tarkalleen minkä ikäinen. Ehkä kolmissakymmenissä kuitenkin? Hän oli kuitenkin aivan helvetin hyvännäköinen. En ollut aivan varma edes kuka hän oli, koska en ollut ravintolassa keskustellut hänen kanssaan.

  En ole aivan varma miten keskustelu päätyi tähän aiheeseen, mutta jossain vaiheessa hän teki jonkinlaisen aloitteen toteamalla, että muistutan jotakuta L-Koodista. Hän ei kuulemma ollut katsonut sarjaa sen enempää, että olisi osannut nimetä roolihahmon. Naurahdin, ja lupasin tarjota hänelle tästä hyvästä juotavaa. Hän kieltäytyi ja vaati, että saisi tarjota minulle.

  Baarissa jumituimme keskustelemaan keskenämme. Selvisi, että nainen oli vähän yli 30-vuotias juristi ja hänellä oli avioero vireillä. Selvisi myös, että hän olisi kiinnostunut kokeilemaan naista, mutta hän ei halunnut, että hän tekisi naiselle mitään, vaan että nainen tekisi hänelle. Suudelmia hän oli kuulemma joskus naisen kanssa vaihtanut, mutta ei sen enempää. En voinut todeta muuta kuin että asia voidaan järjestää. Olisin mielelläni hänen käytettävissään.

  Istuimme iltaa seurueemme kanssa vielä jonkin aikaa, mutta mitä enemmän humalluimme, sitä paremmalta tämä edellämainittu idea alkoi tuntua. Lähdimme yhtä matkaa. Olisin ollut valmis viemään hänet kotiini, mutta hän ehdotti läheistä hotellia. Tämä sopi kyllä minulle. Kirjauduimme hotelliin sisään ja lopulta olimme kaksin.

  Juristin puheet olivat kyllä kovat, mutta tositilanteessa hän tuntui menevän aivan lukkoon. Itse olin alkanut riisuutua jo eteisessä kunnes tajusin pelkät rintaliivit ja farkut päälläni, että hän ainoastaan tuijotti minua täysissä pukeissa. Okei, otetaan rauhallisemmin. Naurahdin ja totesin olleeni kenties hieman liian innokas. Minua tavallaan huvitti tilanne, jossa olin itseäni vanhemman naisen opettaja ja vielä kaiken lisäksi se avoimempi osapuoli.

  Menin hänen luokseen ja avasin hänen takkinsa napit. Ja sitten kauluspaidan napit. Tein sen rauhallisesti säilyttäen kokoajan katsekontaktin. Nainen tuntui rentoutuvan tästä, joten uskaltauduin avaamaan myös rintaliivit. Tummanpunaiset nännit nöpöttivät kovina siinä huolimatta, että hotellihuoneessa oli melko lämmin. Juristini oli häveliäisyydessäänkin kiihottunut. Kumarruin hieman ja sain ainoastaan nänniä nuolaisemalla aikaan kevyen voihkaisun. Tartuin kiinni naisen lantiosta ja ryhdyin kunnolla työskentelemään hänen rintojensa parissa. Pyörittelin kieltäni nännipihan ympärillä, upotin nännin välillä suuhun. Näykin ja kiusasin. Hän tuntui pitävän rintojensa koskettelusta.

  Siirryin rintojen suutelemisesta suutelemaan häntä suulle. Hän vastasi suudelmaani yllättävän innokkaasti. Tämä antoi minullekin sen verran itsevarmuutta, että talutin meidät suudelman aikana sängylle. Siinä vaiheessa juristin häveliäisyys alkoi rapistua ja hän nosti hameensa ylös ja käski näyttämään mitä minä osaan. Naurahdin ja laskeuduin hänen jalkojensa väliin. Annoin hameen pysyä päällä, sillä ei se kuitenkaan ollut toimieni tiellä, mutta laskin naisen mustat stringit pois ennen kuin ryhdyin tarkastelemaan mitä löytäisin.

  Siistityn, tumman karvoituksen keskellä olevat häpyhuulet ovat kiimasta turvonneet ja ne kiilsivät kosteina – valmiina kieltäni varten. Painoin suuni tuota näkyä vasten ja sain naisen haukkomaan henkeään. Nuolin ulkopuolelle päätyneen kosteuden ja ryhdyin leikittelemään hänen klitoriksensa kanssa. Koetin etsiä reaktioiden perusteella parasta tapaa jolla häntä kannattaisi nuolla. Se oli pyörittelevä liike kellonsuuntaan, joka on itse asiassa aika yleinen. Orientoiduin hänen nuolemiseensa tavalla johon harva mies jaksaa keskittyä. Nautin kiimaa jatkuvasti erittävän pillun huumaavasta mausta ja nopeutin tahtia sitä mukaa kun tunsin hänen valmistautuvan orgasmiin.

  Ennen hänen laukeamistaan kuitenkin työnsin kaksi sormea hänen sisälleen ja ryhdyin nussimaan häntä keskeyttämättä nuolemista. Hän laukesi suutani vasten useita kertoja ennen kuin valahti raukeana sängylle tasaamaan hengitystään.

  En kuullut klisettä siitä, että olin parempi kuin hänen ex-miehensä, mutta naisen orgasmin jälkeisen kiemurtelun katselu riitti toteamaan, että hän oli ainakin nauttinut pienestä sessiostamme. En jäänyt hotellille nukkumaan, mutta sain mukaani käyntikortin ja kehotteen ottaa yhteyttä myöhemminkin. Kenties silloin minäkin saisin osani.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *