Jos sie niin miekin…

  27.03.12 03:18:58
  Jenkki meni siis syömään ja Jazz konserttiin exänsä kanssa. Jos sellainen illan mittainen setti lauantaina ei ole treffit, niin ei sitten mikään. Lopulta ne on kuitenkin teot, jotka puhuu – ei sanat. Oli helppo päättää, etten jää kotiin odottelemaan, jos tämä vaikka päättääkin muuttaa mieltään ja kuulla minusta sunnuntaina.

  Laitoin ystävälleni Helsingissä viestiä, että on ikävä, kun ei olla ehditty nähdä aikoihin ja tämä luetteli liudan vapaapäiviä, jolloin voisi nähdä. Sunnuntai oli yksi niistä. Ehdotin yökylää, niin kuin ennen ja tämä vastasi myöntävästi.

  Silloin kun asuin vielä Helsingissä oli aina tapana mennä tämän viereen yöksi, kun myöhästyin illalla junasta. Tavallaan kaipaan sitä elämää: Työt joissa ei tarvitse ajatella mitään vaan pysyä liikkeellä ja sitten vapaus sen jälkeen. Toisaalta en voisi elää niin, hetken se kuitenkin teki hyvää. Varsinkin kun oli tuollaisia ihmisiä elämässä. Kukaan ei oikein vieläkään taida uskoa, että ollaan vain ystäviä, kun nukuin sielä niin paljon. Niin se kuitenkin on, vain ystäviä.

  Ehkä on pakko tunnustaa, että tiedän myös Jenkin kokevan kevyttä mustasukkaisuutta tätä kohtaan, koska ensi tapaamisellamme esittelin jo nämä toisilleen ja kyllä sen aistii, jos joku ihminen on tärkeä…Se ei ollut päällimmäinen ajatukseni järjestäessäni yökyläilyäni, mutta kävi kyllä mielessä.

  Lauantaina sain kuitenkin sauna/treffi kutsun mieheltä jolle olin ehtinyt antaa pakit jo useampaan kertaan, syynäni aina se samainen Jenkki. Nytkin kerroin tilanteen rehellisesti, mutta tämä on ollut todella ymmärtäväinen koko ajan, eikä painostanut tippaakaan. Ehdotus alkoikin tuntua enemmän kaverilliselta, kuin varsinaiselta treffi kutsulta.
  Sanoi jopa ihan suoraan, ettei halua tulla meidän väliin mitenkään.

  Pääsin töistä ja lähdin Lahteen. Venyneiden harjoitusten takia olin melkein tunnin myöhässä ja nälkäisenä vieraana aloin heti kiskoa tarjottua pizzaa naamaani. Söin siitä naisellisesti lähes puolet. Mentiin saunaan ja oli mukavaa, vaikka tajusinkin tämän olevan turkulainen! Olin varmaan sopivassa mielentilassa, mutta tuntui, että pystyin peittelömättömästi olemaan oma itseni ja kertomaan mitä tahansa nolojakin juttuja tälle, kuin vuosia vanhalle kaverille.
  Se, että toinenkin on scifi-nörtti kyllä yleensä edesauttaa sellaisessa. Alastikkin tuntui ihan hyvältä olla sen koko luokan miehen seurassa. Olin joka tapauksessa pieni tähän nähden. Teki ihan hyvää tajuta sekin, etten minä enää ole niin lihava kuin kuvittelen, vaikka ylimääräistä onkin. Kaikki miehet elämässäni vaan kun ovat siinä 50-60kg välillä, niin suhde omaan painoon vääristyy.

  Oli vain kivaa. Vaikea sitä on kuvailla mitenkään muuten, ei mitään sen suurempaa, mutta täysin luontevaa. Kello oli varttia vaille 3 yöllä, kun tämä ehdotti nukkumaan menoa. Kysyi haluanko nukkua sohvalla vai tulla viereen. Halusin viereen, oli luonnollista olla lähellä tätä ja kun oli jo monta tuntia maattu sohvassa puoliksi päällekkäin, niin kainalosta kieltäytyminen olisi tuntunut tekopyhältä. Niimpä löysin itseni mukavasti miehen kainalosta.

  Joskus on puhuttu siitä, että jos juo ja saa muijan viereensä, niin ihan sama miten susiruma tai epäkiinnostava tämä on, niin silti on pakko kokeilla onneaan. No, me ei juotu vain yhtä sauna olutta ja kaikki oli ihan kilttiä kunnes käänsin selkäni.
  Alkoi ihan kevyt alaselän ja reisien hively. Minulla oli ihan yöpaita: vaaleanpunainen sellainen ja en tehnyt elettäkään sen asentoa korjatakseni, kun helma nousi hiljalleen liikkeideni myötä, paljastaen pakarat. Mies kysyi ensin haittaako minua se hively ja jatkoi. Se tuntui hyvältä. pakaran ja reiden väliin jäävä ura on aina ollut heikko kohtani. Sormet hivelivät pakaraani ja reittäni kevyesti, mutta mies hengitti jo raskaasti. Lopetti äkkiä ja vetäytyi omalle puolelleen sanoen, ettei voi kohta enää pidätellä itseään.

  Naureskelin tälle ja koki sen rohkaisevaksi – sitä kai se olikin, en minä halunnut, että se loppuu, vaikka väsyttikin aivan kamalasti. Mies alkoi kuitenkin hyväillä minua kaksin käsin ja kiihotuin. Tämä riisui minut, ja alushousuni pois saatuaan meinasi imaista klitoristani, mutta ehdin estämään!
  En siis ihan äkkiä keksi mitään, mikä tuntuu niin pahalta kuin sen imeminen. Säikähti reaktiotani, eikä sitten uskaltanut lähestyä sitä enää nenineen, mutta oli kätevä käsistään. Osittain se ehkä oli siitä, että tällä oli pehmeät pyöreäpäiset sormet, jotka tuntuivat hyvältä sisällä. Löysin itseni pian tämän päältä hamuamassa valtavaa mulkkua suuhuni. Yllätyksekseni se ei ollutkaan vielä täydessä loistossaan. Muistin nautitun alkoholin ja reippaana tyttönä ajattelin korjata asian.
  Nuolin tyveä hieman voimakkaammin ja hoklasin mulkun syvälle suuhuni pari kertaa. Tunsin tämän pitävän siitä, koska kulli sykki suussani. Paransin asentoani ja otin kädellä tyvestä kiinni, että saisin ohjattua sitä niin, että se meni syvemälle. Raskaasti hengittävän miehen hengitys kiihtyi ja tämä mongersi tulevansa kohta, jos jatkan. Aiemmista virheistä oppineena lopetin samantien ja aioin antaa aikaa, mutta kädessä pitelemäni kulli alkoikin jo roiskia. Päätin jatkaa ja otin sen suuhuni voimalla ja annoin miehen tulla.

  Tämä oli jo toinen mies lyhyen ajan sisään, joka tulee suihinottooni ennen kuin edes seisoo kunnolla? Se on hämmentävää ja todennäköisesti johtuu jostain, mitä minä teen, koska kaksi eri miestä? Olin hämmentynyt, joten nauroin ja passitin miehen pesemään lätäkön vatsaltaan. Mies oli nolona ja otti ilmeisesti hiukan itseensä naureskelustani, mutta tajusi kohta, etten nauranut ilkeyttäni.

  Olin edelleen kiimainen ja tämä alkoi sormettaa minua. Melkein tulin tämän sormi sisälläni ja kieli suussani, mutta sitten muistin sen olevan vain sormi ja se meni ohi. Päätin, että yritän uudestaan. On mulkut ennenkin minulle nousseet silloin kun omistaja väittää, että ei nouse! Olin kuitenkin ilmeisen väsynyt ja kun kiusoitttelu ja pallien nuoleminen ja munan imeminen ei tuntunut tuottavan tulosta halutussa ajassa väsähdin tämän kainaloon.

  Olin silti niin hämmentynyt, etten voinut nukkua vaan aloin puhumaan ylläriorkusta uudestaan, kun lopulta olin päässyt yli siitä ja olin valmis nukahtamaan, käänsin taas selkäni ja kädet alkoivat heti vaellella vartlollani.
  Käännyin vatsalleni ja tämä kampesi päälleni. Kulli kovettui hieroutuessaan pakaroihini, minun kiemurellessa miehen alla. Olin poikkeuksellisen märkä.

  Miehen käsi alkoi tonkia yöpöydän laatikkoa pääni vieressä ja löysi etsimänsä ja antoi sen käteeni. ”Haluatko laittaa?” Ojensin sen takaisin: ”En halua” Hän kellahti selälleen ja alkoi repiä pakkausta auki. Tunsin huonoa omaa tuntoa, kun olin kuitenkin aiemmin illall kertonut jutun, jossa jouduin laittamaan kondomin miehelle, koska oli ollut tämän ensimmäinen kerta…siksi nousin ylös ja päätin ottaa suihin ihan vähän, ihan varovasti…

  Tämä asetteli kondomin ja nousin satulaan. Jos en olisi ollut niin kiimassa jo siinä vaiheessa, ei sen kullin sisään meno siinä asennossa olisi ollut ihan helppo homma. Nyt se kuitenkin upposi ja ääntelystäni tämä äkkiä huomasi, ettei voi juuri tehdä vastaliikkeitä – yritti kyllä.

  Oli ihanaa päästä ratsastamaan kunnolla, vaikka olinkin väsynyt ja oli pimeää, mutta allani oli mies jonka rikkomista tai lonkkavammaa minun ei tarvinnut miettiä nostellessani perääni pitkin kullin vartta.

  Mies ei selvästi ollut tottunut olemaan alla, sillä yritti koko ajan jotenkin osallistua liikkeeseen. Kysyin eikö minun rytmi kelpaa? Kelpasi kuulemma, sanoi ettei tahtoisi satuttaa minua. Se oli vähän huvittavaa, kun sellaisella kullillahan se on aina vähän sadomasokismia… Päästin tämän kuitenkin päälle. ”Ihana, kun ääntelet” hän sanoi monta kertaa. Se tuntui hyvälle. Olin jo niin monen ”hyss” -kommentin jälkeen alkanut kuvitella, että siinä oli jotain pahaa.

  Halusi vielä takaa, joten käännyin. Ensimmäinen työntö sai minut kiljahtamaan ja jäykistymään. Hän säikähti ja kyllä, se sattui, mutta oli jotenkin suloista, että erotti jo ensimmäisellä kerralla tuskan huudot nautinnon äänistä, niin herkästi. Hän aloitti uudestaan varovaisemmin. Pimpsani mukautui ja kohta se tuntuikin aivan taivaalliselta.

  Tulin. Tulin pitkään, hitaasti ja voimakkaasti luhistuen hitaasti vatsalleni. Hän jatkoi vielä, mutta pimpsani alkaessa supistua lisää alkoi se tuntua pahalta ja kullia vaikea saada pysymään sisällä, kun sisus koitti koko ajan työntää sitä ulos.

  Nousin ylös ja revin kondomin pois turvonneen kullin päältä. Käännyin kontalleni ja annoin sen upota suuhuni kunnes lämmin neste purskahti paineella suuhuni ja hiukan hiuksiinikin. Käsi piteli minua kevyesti niskasta. Kello oli 7 ja alkoi olla valoisaa. Väsymys oli jo hieman mennyt ohi ja lakanat olivat enemmän lattialla kuin sängyssä.
  Mies hoivasi minua hetken, mutta perääntyi kun aloin hikoilla tämän lämmössä. Olin hiessä ja spermassa, mutta liian väsynyt välittääkseni siitä. Vaivuin melko rauhattomaan uneen, vaikka kehoni ei jaksanutkaan liikkua, niin mieli juoksi unen muassa…(jatkuu)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *