Jos sie niin miekin…II

  27.03.2012 16:25:33

  Tuntui,etten ollut nukkunut ollenkaan. Peiton alla oli liian kuuma ja ilman sitä liian kylmä. Tyyny oli liian korkea vatsallaan nukkumiseen ja ilman sitäkään ei ollut hyvä. Kyllä minä nukuin se ei vaan ollut sellaista hyvää unta.
  Aamu 11 mies alkoi liikehtiä. Tajusi kuitenkin koomaisuudestani, että halusin vielä nukkua ja poistui keittämään kahvia. Nukahdin ehkä ensimmäisen kerran kunnolla, samaan aikaan, kun kuulin seinien läpi naapureiden aloittelevan aamutoimiaan. Kahvinkeitin jäi ääneksi uneeni.

  Tunnin sain olla, sitten hän palasi. Kysyi haluanko karjalan piirakoita aamiaiseksi. Se oli jotenkin hassua, kun turkulainen tarjoaa piirakkaa Joensuun tytölle. Olin kuitenkin edelleen silmät ristissä enkä tehnyt elettälään noustakseni.
  Hän tuli taas selkäni päälle kiusoittelemaan ja olin kohta taas märkä ja kova kulli liikkui pakaroideni välissä. Otti taas kondomin. Levitin vain pakaroitani sanattomana toiveenani ja niin hän työntyi sisääni. Hetkestä, jolloin kulli otti ensimmäisen kerran pohjaan olin täysin hereillä. Kai se on jokin itsesuojelu vaisto, ettei voi olla uninen, jos on seiväs sisällä. Sain taas kuulla ääntelystäni, että pitää siitä.
  Hetken hitaan sovittelun jälkeen tämä nousi polvilleen ja veti takapuoleni mukanaan pystyyn. Se tuntui kuitenkin ihan väärältä jalat yhdessä ja levitinkin haarani päästäkseni käsiksi glitorikseeni. Tuntui, että olin koko ajan tulossa, mutta en tullut.
  Tilanne alkoi kestää jo stressaavan pitkään. Alan aina miettiä,että nyt se parka on jo ihan väsy, kun yrittää siel ja oon niin lähellä, mut ehkä pitäis vaihtaa asentoa, mut tuntuu liian hyvältä!
  Aloin olla veltto ja lakanat valuivat polvieni alla kohti lattiaa – siis veltto kuten hyvän hieronnan tai urheilusuorituksen jälkeen. Yhtäkkiä se orgasmi alkoi tulla, nousta taas hitaasti syvyydestä. Huomasin painavani itseäni alemmas. Juuri kun sykkiminen alko lähestyä huippuaan meni aikani umpeen ja mies vetäytyi ulos. Makasin selälläni täysin vetelänä ja hengästyneenä.
  Hetken rauhoituttuaan hän kääntyi vielä päälleni. Oli upeaa taas katsella sitä. Oli valoisaa ja näin kun kova kulli upposi sisääni venyttäen häpyhuulia suuntaan ja toiseen glitta törötti tyytyväisenä sen kaiken edessä. Nostin jalkani pystyyn ja nautin hetkestä avoimuudesta, jota olin niin kaivannut. Sain suudelmia.
  Huomasin miehen kuitenkin väsyvän ja minun orgasmini jo karanneen. Kampesin tämän pois päältäni ja revin taas sitä kondomia pois. Miehellä oli epämukava polvillaan ja nousikin seisomaan sängyn viereen. Se oli minullekkin oikein hyvä asento. Istua sängyllä ja antaa kullin upota nieluuni.
  Ei siinä kauaa mennyt kun mies alkoi valua kasaan ja kulli sykkiä spermaa kurkkuuni. Jatkoin sen pujottelua suuhuni, koska mies tuntui nauttivan, niin että taju voisi mennä. Kohta tämä ottikin jo tukea. Lopetin. Huh!

  Sain piirakoita ja kuulla, että Turussa niitä kuulemma syödään pikkulusikalla! Laitoin hipstersit jalkaani, etten ihan paljaalla takapuolella istuisi nahkaisella sohvalla. Tämäkin puki kuluneet salihousut jalkaansa. Kävin vähän alapesulla ja en voinut vastustaa kiusausta asettua sohvalla hajareisin tämän päälle. Hieroin hartioita ja pää painui vasten paljaita rintojani. Annoin lantion liikkua hangaten kullia haaroissani.

  TVstä ei tullut mitään edes taustalla pyörimisen arvoista, joten päätettiin katsoa elokuvaa. Kun pyllistelin valitsemassa elokuvaa hyllyn edessä, tuli jo mies taakseni pitämään takamustani kiinni itsessään. Laitettiin elokuva pyörimään, mutta se kesti vain hetken, kunnes kieriminen sohvalla puolialasti, lähekkäin taas tuotti tulosta. Mies painoi pausea ja nousi ylös tarjoten kättään, tarkoituksenaan ilmeisesti päästä palaamaan makuuhuoneeseen. Nousin istualleen, mutta vedin miehen lähelleni ja kaivoin puolikovan kullin housuista taas suuhuni.
  Ihan vähän vain…sain toteuttaa itseäni vastaväitteettä.

  Lopulta matka vei kuitenkin makuuhuoneeseen, mutta jäin seisomaan sängyn viereen, sillä halusin ratsaille. Hän laittoi kondomin seisaallaan, mutta tajusi vinkkini ja kävi selälleen sängylle.
  Asettauduin kulliin. Kaikesta jyystämisestä pimpsa oli jo aika herkkä ja sisään pääsy otti aikansa. Olin kuitenkin ollut kovin kostea koko ajan, mikä oli poikkeuksellista. Varsinkin kumin kanssa olen yleensä liukuvoiteen suurkuluttaja. Mistä lie johtui…kevät kiima ja Jenkin takia pidetty selibaatti?

  Olin niin kiimassa kuitenkin, että millään vaisulla aloituksella ei lähdetty. Kullilla oli kokoa sen verran, että takapuolta kesti nostaa ihan kiitettävän korkealle ja taas antaa pudota pohjaan saakka. Se on ehkä parasta suuressa kullissa, että sen päällä voi todella liikkua ilman, että tarvitsee pelätä sen ulos tuloa. Toisaalta aika moni asento ratsastuksessa jää väliin liiallisen kivuliaisuuden vuoksi. Koitin nousta kyykkyyn tämän päälle, koska se on joskus tuntunut hyvältä niin, mutta ei se ollutkaan kivaa, sillä kulli painui liian syvälle aina kun miehen lantio jännittyi ja ei minusta ole varomaan kiimoissani.

  Lempiasentoni löysinkin yllättäen nojaamalla seinään edessäni ja rullaamalla vatsaani, jolloin lantio keinui kulli sisällään osuen jokaiseen poimuun sisälläni vuorollaan. Se oli hidas ja nautinnollinen liike minulle. Tunsin taas orgasmin, mutta olen huomannut, ettei miehet jaksa kovin hidasta pitkään ja päästin tämän taakseni. Se oli virhe siinä vaiheessa, sillä orgasmi oli ollut niin lähellä, että kun käännyin ja tämä tunkeutui sisääni, levitin pakaroitani, että näky olisi esteetön. Minäkun kiihotun katselemisesta, niin yllättäen kiihotun myös siitä, jos ajattelen, että mies katselee kullinsa uppoamista minuun. Tiesin tämän lisäksi katselevan, sillä peukalo alkoi hieroa kakkosta. Läpsäisin tätä kädelle ja hän naurahti, mutta lopetti ja alkoi työntää kunnolla.
  Tulin lähes heti. Koko vartaloni tuli, sillä värähtelin kauttaaltaan ja valuin taas vatsalleni. Hän jatkoi hetken, mutta kun lopetin värisemästä kääntyi selälleen viereeni. Olin taas kulli suussa, eikä kauaakaan kun mies antoi tulla.

  Olin todella hikinen ja halusin suihkuun. Kellokin oli jo 19 ehkä? Ei oikein voinut olla varma mikä kello oli oikeassa, kun kesäaika oli alkanut yöllä. Alkoi jo hiukan painaa päälle yökyläilyni Helsinkiin. Kävin suihkussa, meikkasin ja puin päälleni. Olin kuulemma komentelija, kun lähetin hielle haisevan miehenkin suihkuun.

  Ihmettelin hiukan, ettei ystäväni ollut soittanut missä olen, mutta arvelin tällä olleen tekemistä, kun ei ollut kaivannut. Laitoin viestiä tälle ja hän vastasi samantien, että on kotona koko päivän, että tulen kun ehdin. Niimpä soitin vielä toiselle kaverille, että mennään syömään jotain ja ”juoruamaan” ennen kuin menen yökylään.
  Ihmetteli miksi en ollut Jenkin luo menossa yöksi ja kerroin puhelusta. Voivotteli ensin ja piti tilannetta paskana, mitä tietysti myönsi sen olleen alusta asti, mutta kun kerroin Lahden reissusta paiskasi auton oven kiinni voimalla ja nauraen huusi ”Voi vittu sun kanssas, et sä mitään sääliä ansaitse!” naureskeltiin yhdessä.

  Joo, oli itseasiassa todella kiva tehdä noin. Antaa itsellensä lupa nauttia sinkkuelämästään!

  Mikään paikka ei tietenkään ollut auki, joten päädyttiin mäkin autokaistan kautta tämän luo katsomaan Twilightia tvstä. Useammalle miehelle konseptia selittäneenä totean sen ymmärtämiseen tarvitsevan vähintään munasarjat – en minäkään niistä elokuvista, mutta kirjat! Paitsi vika… Eli puhuttiin ja katsottiin leffaa syöden. Samalla koitin vääntää L-palkista, mitä elokuvassa tapahtui. Suhtautui siihen paljon paremmin nyt kuin aiemmin. Oli hauskaa, mutta hiukan kiire taas.

  Yöpaikaltani tuli vielä käsky käydä kaupassa ja vein tälle sitten ruokaakin ABCltä. Ei ollut vissiin koko viikonloppuna poistunut kämpästään, koska söi hetkessä kassillisen ruokaa.Ensimmäisenä ovesta sisään päästyäni, koitin tarttua tämän partaan kysyen ”Mikä ihme tää on?” Peruutti karkuun, eikä suostunut halaamaan minua ennen kuin oli ajanut sen pois. Oli kuulemma 5viikkoa yrittänyt kasvattaa sitä. Oli tietysti hauska huomata, miten paljon luottaa mielipiteeseeni, kun meni samantien ajamaan pois.

  Kello oli 23 kun istuin sohvalla katsomassa Sipsoneita. Käytiin Jenkki keskutelu uudestaan. Tämä kun oli jo aikaa sitten päättänyt Jenkin olevan poikaystäväni. Ei oiken ymmärrä tällaisia epämääräisiä suhteita… mutta oli ihana nähdä ystäväni ihastuneena ja onnellisena, vaikka olikin saanut jostain ärsyttävää itsevarmuutta ja väittelyn himoa olla erimieltä kanssani joka asiasta. Vielä kun peitot oli vedetty korviin ja valot sammutettu väiteltiin, jostain niinkin tärkeästä, kun tiettyjen elokuvien yhteiskuntakritiikin älykkyyden tasosta…Joskus tuntuu hassulta, että taiteilija on niin kriittinen kuin hän on.

  Jossain vaiheessa käänsin selän tälle tämän futonilla, ihan tietoisesti kättään vasten, koska tiedän, että tykkään läheisyydestä, mutta en jotenkin koskaan ollut osannut olla kovin luontevasti tämän lähellä. Rapsutti alaselkääni ihan hiljaa, varovasti peukalolla ja pitkän hiljaisuuden jälkeen huokasi unisena: ”Joskus miusta tuntuu, että sie tiiät paremmin, mitä mie tarvin kun mie ite…” ja peukalo pysähtyi ja hengitys syveni – nukahti.
  Kaiken väittelyn jälkeen se oli myönnytys, johon oli hyvä nukahtaa. Aamulla tämä nousi kelloonsa ja lähti töihin. Minäkin nousin sen verran, että kävin halaamassa tätä ennen kuin lähti. Nukuin vielä pari tuntia, kun nousin ylös ja petasin sängyn tajusin, että olisin voinut tiskatakkin ja muutenkin vähän järjestää kämppää,vaikka minulla ei enää omia avaimia tämän asuntoon ollutkaan. Parkkia-aika loppuisi kohta, joten annoin olla. Ainakin makuuhuone jäi siistiksi.
  Olen tälle ihmiselle niin monet hyvät unet velkaa, en taida nukkua kenenkään kanssa niin hyvin kuin tämän tai sitten se on se futon? XD

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *