Jenkki

  Olin lähinnä hämilläni? Ei tässä näin pitänyt käydä! Mies, joka vain kaksi tapaamista taaksepäin ei ollut osannut halata minua tervehdykseksi vaan oli seisonut tumput suorina hamusi nyt rintojani. Tunsin, kun väreet kulkivat pitkin kroppaani tämän pitkien pianistin sormien kulkiessa pitkin vartaloani.

  Se ei ollut kevyttä silittelyä, mutta ei kourimistakaan. Se oli jotain siltä väliltä ja viesti oli selvä: Haluan sinua.  Käänsin kasvoni vasten tämän kasvoja ja hetken hengitimme toistemme huulille. Suudelma ei ollut yhtään sellainen kuin olin kuvitellut. Aluksi se empi, mutta mitään ujoa tai varovaista siinä ei ollut. Se ei ollut kovin romanttinen ja totesin taas mielikuvitukseni olleen niin väärässä. Siinä oli jotain tuhmaa, jotain alkukantaista. Se oli kuin lupa käydä kiinni… Kohta tämä kaivoikin rintojani esiin paitani kaula-aukosta, helpotin tilannetta nostamalla paidan ylös. Olen aina pitänyt siitä tilanteesta. Rinnat jää jotenkin pullottamaan otollisesti nännit oikeaan asentoon, vaikka makaisi selälläänkin, kun paita painaa niitä.

  Tuntui, että mies aikoo syödä minut elävältä, ihoni väreili kosketuksesta, huulista nänneilläni, käsistä jotka kulkivat tutkien jokaisen kaaren ja raon. Oli hiukan avuton olo – en minä ollut näin lahna! Ohjasin miehen reisieni väliin ja suutelimme voimakkaasti. En voinut oikein tehdä muuta kuin nauttia olin miehen alla, joka tuntui hengittävänkin minua. Muistan upottaneeni someni pitkiin kihariin hiuksiin…Kun käteni löysivät kovettuneen kullin tämä hyppäsi pois päältäni.

   

  Kapusin vuorostani tämän päälle ja tämä naurahti meidän koko erollemme ja sai minut häpeämään itseäni. En silti voinut hillitä itseäni hieromalla pientä rintakehäää molemmin käsin. Se tuntui katoavan kokonaan isoihin käsiini, mutta minussa on varmaan jotain vikaa kun olen aina pitänyt sitä kiihottavana – siis että mies todella mahtuu käsiini. Nännit kovettuivat ja en voinut olla ajattelematta, etten koskaan ollut tuntenut miehen nännien reagoivan mihinkään, niin voimakkaasti. Otin toisen suuhuni ja siihen loppui suomen puhuminen ”oh my god…” särähti korvaani, kun en jumalaa halunnut sänkyyni, mutta päätin olla puuttumatta asiaan.

  Etenin alas suudellen miehen vartaloa, joka lepäsi käsissäni. ”Haluan hukkua sun hiuksiin” kuului kuiskaus ja niitä todella oli, joka paikassa. Hän riisui paitani ja minä vedin pienen lantion näkyviin ja kova kulli pompsahti esiin. Kaksi asiaa joiden näkemisestä oli kauan: karvoitus ja ympärileikattu. Olihan se ihan odotettavissa, mutta en vain ollut ajatellut. Olin tyytyväinen, kun pieni mies ei ollut oikeista paikoista pieni. Upotin koko kullin kerralla suuhuni ja sain tämän taas kutsumaan jumalaa ja nyt jo Jeesustakin. ”Sinä, paras tuossa ikinä”kuului huokaus.

  En ehtinyt tehdä juuri mitään, kun tämä veti minut pois. ”En halua tulla vielä” Pieni vahingon ilo naurahti sisälläni. Osasin edelleen – myös ilman nahkaa. Mies hengitti raskaasti ja värisi käsissäni. Tuntui edelleen yrittävän syödä minut. ”Mitä minä voin sinulle tehdä?” Hän huokasi suudelman sekaan. Vastasin, että rauhoittua vähän.

  Minulla oli edelleen veluuriset yöhousut jalassani, vaikka sormet olivatkin löytäneet tiensä glitalleni jo useampaan kertaan. Oli ehkä ensimmäinen mies, joka osasi koskettaa sitä satuttamatta ollenkaan ilman liukuvoidetta. Hän oli työntämässä kättään syvemmälle housuihini, kun pysäytin tämän. Olin päättänyt, että ei tänään! Sitä paitsi minulla oli menkat . Kerroin sen, eikä tämä ollut moksiskaan. Sanoi kyllä, että meidän ei ole pakko, mutta jossain vaiheessa jouduin vain toteamaan, että eipä! Ja menemään kuukautiskupin poistoon…ei se kyllä ollut vuotanut enää…palasin puhtaalla pimpsalla ja otin kullin suuhuni, ilmeisesti turhaan, koska ei se ollut laskenut yhtään wc reissuni aikana. Ainut mitä siitä seurasi oli vain miehen jäykistyminen, kun tämä yritti pidättäytyä tulemasta kaikin voimin –kulli jo sykkia aika ajoin ja kivekset olivat suorastaan kosketus arat, en voinut vastustaa kiusausta nuolla niitä aina välillä. Hän veti minut taas pois. Istuin hajareisin tämän päällä ja suutelin kaikkialta.

  Huomasin, kuinka veti lantiotaan kauemmas minusta. ”Odota minä haen jotain..” Hän nousi ylös ja meni kaivelemaan laatikoitaan. En viitsinyt sanoa, että on minullakin kortsuja, kun se olisi tuntunut vähintäänkin epäilyttvältä. Ei sillä, että 2v ilman olleella miehellä on kondomeja ja liukastetta –uusi avaamaton pullo, se vaikutti vähintäänkin suunnitellulta!

   

  Nuolin kullin tyveä, kun tämä asetteli kondomia. Hän oli niin herkkänä ah! Kun takki oli paikoillaan väänsin hänet sänkyyn ja alleni. Ei suostunut jäämään sinne – ei vieläkään halunnut tulla. Päästin miehen päälleni ja äääääh se tuntui ihan liian hyvältä! Alkoi naurattaa, kun sanoi vähän väliä ”hyss” ja suuteli. En minä nyt voinut olla hiljaa siinä tilanteessa, eikä minun päähäni mahtuneet enää mitkään kämppikset!

  ”i could have cum five times already” hän kuiskasi korvaani, mutta lopetti taas. Oli kuulemma aikalisä ja piti saada rauhoittua hetki. Olin melkein toivonut jo, että tulisi ja ehdittäisiin vähän nukkuakin. Olin väsynyt ja maksin kyljelläni odottaen tämän hengityksen tasaantumista. Hän painautui selkääni vasten ja olin melkein nukahtaa, mutta oli kylmä.

  Nousin etsimään peittoa lattialta ja asettauduin sitten taas kainaloon. Tämä piirteli ääriviivojani ulkoa kajastavassa valossa. ”Sinulla on kyllä maailman kauneimmat kaaret” hihhittelin tyhmästi ja sanoin olevani suomalainen siinä kohti etten osaa ottaa kehuja vastaan ”c’moon you just say thank you” Well I did… näpläsin taas nänniä ja kulli alkoi elämöidä. Leikin kielelläni ja se heräsi täyteen mittaansa ja tunsin sen reittäni vasten.

  ”Haluatko vielä?” vastasin haluavani. Otin hänet vastaan kun työntyi uudestaan sisääni. Jos se pystyi tuntumaan paremmalta kuin aiemmin se tuntui! Olin melko varma, että tulen ihan heti, mutta hänen rytminsä, ei oikein kestänyt myöskään. Veti ulos ja laukesi kortsuun vatsani päällä juuri, kun herätyskello soi.

  Se siitä nukkumisesta sitten.  Makoiltiin vielä hetki pimeydessä suudellen. Tämä puri minua nenänpäästä, mistä en tykkää yhtään, mutta en ole vielä tavannut miestä, joka ei niin minulle lopulta tekisi. Se on kuulemma ihana – nenäni siis ja hampaat myös. Aika erikoisia kohteliaisuuksia, mutta ei kyllä jäänyt epäselväksi, ettei olisi niitä tarkoittanut.

  ”Tuo ei ilmeisesti ole kovin yleinen suomessa?” Hetki piti miettiä mistä puhuu, mutta sitten tajusin, että ympärileikatusta. Tyydyin vastaamaan, että ”ei ole” eikä se tietysti olekaan. Sanoin myös, että olen nyt useammastakin syystä hämmentynyt, mutta se on yksi. Puhuin lähinnä tyynyyn, kun sanoin, etten ollut odottanut tämän olevan kiinnostunut minusta… ”Olen mies ja minulla on silmät ja korvat ja Maedde sinä olet hyvin seksikäs nainen”

  Olenko liian vaativa kun minua jäi häiritsemään, että niin olenko minä sitä lajia jota pannaan vai oliko hän nyt siten kiinnostunut vai miten?

   

  Hän katseli, kun revin itseni ylös sängystä. ”Voin minä mennä taxilla jää tänne nukkumaan. Mitä sinä teet 6 aikaan aamulla Helsingissä?” Menen kaverille nukkumaan tietysti! En todellakaan olisi halunnut istua psykologin ja jonkun naisen kanssa aamiaispöydässä öisten ääntelyideni jälkeen ilman häntä.

  Ajoin hänet kentälle. Kun pysäytin auton tämä ei noussut heti vaan kysyi ”Onko tässä mitään järkeä, että minä lähden nyt?” Se tuntui hyvältä, että edes jotenkin tunsi tarvetta jäädä. Suuteli minua ja meni. Ystäväni ei ollut vielä edes mennyt nukkumaan, kun soitin ovikelloa. Ah Uni…

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *