Hemmy

  Hemmy
  Minulla oli vielä avaimet exäni kämppään tai meidän entiseen, jos niin voi sanoa. Suurinosa huonekaluistanikin oli vielä sielä. Erossa minua oli syytetty pettämisestä täysin aiheetta ja exälleni ei ollut riittänyt minun syyttämiseni, vaan tämä oli myös soitellut hyvän miespuolisen ystäväni kihlatulle ja selittänyt tälle tarinoita siitä, kuinka on pantu Hemmyn kanssa jo monia kuukausia – ei oltu, mutta kun kukaan ei usko niin mitä jää? Minä en ainakaan jää todistelemaan. Uskoo sanaa tai sitten sitä ei tarvitse enää kuulla.

  Olin ollut yötä keskustassa kaverin luona. Tämä ei kuitenkaan ollut ottanut vihjailujani kuuleviin korviinsa, vaan olin saanut kärvistellä kiimoissani koko yön. Aamulla, kun kello soi olin ponkaissut pystyyn ja päättänyt suunnata entiselle asunnolleni nukkumaan paremmin. Tiesin, ettei exäni olisi sielä. Äidin hoiviinhan se heti pakeni, kun lähdin. Talviaamun kirpeys tuntui nenässä, kun viuhdoin menemään. Sain tekstiviestin. Se oli Hemmy. Käsiä palelsi, kun luin sitä ihmetellen. Olin ollut varman, että meidän ystävyys olisi ohi kaiken sen jälkeen, kun mitään ei ollut kuulunut. Mitäpä minulla olisi ollut sanottavaa? Totta kai oletin, että mies valitsee rakkautensa ohi ystävistä. Vaikka aina ajattelinkin jotenkin olevani ykkönen Hemmylle. Olin ylä-asteella tämän ensirakkaus ja sitten seurusteltiinkin pari kolme vuotta yhteensä…aika on-off tyyliin kuitenkin.
  Viesti oli lyhyt ja ytimekäs ”missä oot?” ja vastasin et menos kämpille ja jostain käsittämättömästä syystä kerroin myös, ettei exäni olisi sielä. Pian tuli vastaus ”Tuun sinne. Avaa ovi kun soitan”
  Oltiin suurinpiirtein yhtäaikaa perillä ja käveltiin hiljaisuuden vallitessa ylös. Hemmy ei ollut ikinä käynyt täällä ja nyt se oli näin kamala. Tyhjyys ja kaiku. Vain isoimmat huonekalut olivat paikallaan, kun molemmat olivat haalineet omansa mukaan lähteissä. Kaikkialla juoksi villakoiria ja alkovissa seisoi tyhjä jenkkisänky, ilman lakanoita tai petivaatteita. En olisi halunnut sitä. Se jotenkin muistutti suhteesta, mutta minä olin ostanut sen ja exäni oli luvannut maksaa sen minulle, muttei ikinä maksanut, joten se oli minun. Kamala rumilus.
  Kun suljin rappukäytävän oven ja sytytin valot eteiseen, (vaikka oli jo valoisaa siinä kolossa ei mitään näkisi ilman) Hemmy oli jo riisunut aikuismaiset adidaksen superstarit jaloistaan ja katseli minua pikkupoika ilme kasvoillaan -kysyvästi. Ennen kuin ehdin reakoida mitenkään, tämä syöksyi halaamaan minua. Oi kuinka hyvältä tuttu ihminen voi tuntua lähellä! Puheksin melkein itkemään. Tämä kyseinen vartalo oli minulle niin tuttu, että toppa vaatteidenkin läpi tunsin kuinka se hekui lämpöä ja mistä kädet minua pitelivät, kuinka rintani olivat vasten hänen rintaansa. Vaikka ele ei varmaankaan ollut tarkoitettu seksuaaliseksi, työnsin lantioni kuin reflrksinä, sen tutulle paikalle, kiinni lämpimään suureen kaluun, joka reakoi siihen aivan yhtä nopeasti ja Hemmy huokasi peitellysti. Tiesin missä latioluu kaastui ja tunsin kuinka hengitys pätki niskassani. En tiedä miten kauan sitä hetkeä kesti. Me vaan puserruimme toisiimme, eikä maailmassa ollut muuta.

  Lopulta kuitenkin irtosimme ja kaikki oli normaalia. Meitä kun nyt voisi kutsua vaikka lapsuuden ystäviksi niin kauan on elämä meitä yhteen ja erilleen heitellyt. Kaikki on niin luontevaa. Olimme jopa puhuneet siitä, että ei me koskaan lopetettu rakastamasta toisiamme, se vaan ei ollut sellaista rakkautta. Riisuimme ulkovaatteet ja puhuimme Hemmyn tilanteesta. Kuinka Krista ei ollut uskonut, ettei mitään ollut tapahtunut koko siihen 4vuoteen mitä olimme molemmat suhteissa olleet. Hemmy oli kuitenkin vaihtanut taktiikkaa. Tunnustanut ja pyytänyt anteeksi ja saanut anteeksi. Sillä ehdolla, että me ei enää pidetä minkäänlaista yhteyttä ”niin nytkin olen töissä”

  Jäin täysin luukku auki, siis mies myöntää tehneensä jotain saadakseen anteeksi ja sitten vielä riskaa sen? Tunsinko minä todella tätä ihmistä? Minä kun elin uskossa, ettei tämä osaa valehdella yhtään, mutta ehkä se olikin vain minun Hemmyni, joka ei osannut…Joskus oikeasti mietin, että se olin minä, joka pilasi sen pienen pojan jolla oli hyvin konservatiivinen suhtautumien parisuhteeseen – pettämällä, valehtelemalla, jättämällä toisen takia, matlemalla takaisin, jättämällä taas. Kaikesta huolimatta tämä tuntui aina antavan kaiken anteeksi. Antavan aina uuden mahdollisuuden. Rakastamalla pyyteettömästi. Minua. Juuri tällaisena. Kaikkine vikoineen.

  Olinko pysähtynyt liian pitkäksi aikaa tuijottamaan lattiiaan? Hemmy tuli luokseni, otti syliinsä ja suuteli. Tunsin kun se vuosia suljettuna ollut ovi avautui ja päästi halun tähän ihmiseen valumaan sydämeeni. Hemmy oli niin intohimoinen suutelija, kun kieli tutki suutani ja otin sitä vastaan, minkä vauhdissa ehdin, saatoin melkein tuntea valtavan kalun sisälläni, sillä siihen tämä johtaisi.
  Elin oli jo ihan kovana urheiluhousuissa, vasten minua. Aloin hieroa sitä molemmin käsin. Se oli suurempi kuin muistin! Niin no pitelihän minua nyt mies, jolla kasvoi parta, eikä mikään poikanen, johon olin tottunut. En enää malttanut otin sen esiin ja runkkasin omaa vatsaani vasten. Kiihotuin vain entisestään kun suuri samettinen terska hipaisi vatsaani satunnaisesti. Suutelu ei lakannut. Tuntui, että kuulokin olisi mennyt, kun kuulin vain hengityksemme. Hemmy riisui paitani ja availi farkkujeni nappeja. Irrottauduin suutelusta ja revin farkut nilkkoihini, istun sängyn reunalle ja otin tuon valtaisan vehkeen suuhuni. Hemmyltä pääsi huuto, niin hyvältä minustakin tuntui.
  ”Hei et voi tehdä tuota kauan tai mie tuun” Irrotin, en todellakaan tahtonut, että tämä tulisi vielä. Siitä alkoikin täysin uudellainen näytös. Mies jota ennen olin saanut ohjailla haluni mukaan, kirjaimelliseti nakkasi minut sängylle ja hyppäsi päälleni ilko alasti. Sovitteli hiukan kuolasta liukasta kalua stringini ohi, samalla kun suuteli minua. Tarrasin tämän hiukan ylikasvaneisiin hiuksiin ja yritin vetää sisääni. Hemmy vain vetäytyi ja alkoi suudella kaulaani ja hamuamaan huulillaan rintojani liivien sisältä. Nostin ne esiin. ”Ota nää pois” tottelin. Hemmy puserteli rintojani ja antoi lantionsa levätä päälläni.

  Yhtäkkiä mies nousi polviensa varaan, kiskoi stringini pois ja alkoi ohjautua sisään. Oli alaston olo enkä halunnuyt keskeyttää, mutta väistin. Selvitin kurkkuani ”miula ei enää ole pillereitä pitää käyttää kortsua” Täysi tunnelman tappaja. Hemmy heittäytyi selälleen ja koitti pitää kullia pystyssä runkkaamalla. ”Sitten mie vähän luulen, et tästä ei tuu mittään. Sie opetit miut liian hyvälle sillon joskus. En oo ikinä oppinut käyttää niit” Olin super pettynyt ja kiihottunut! Kaivelin kortsuni ja yritin vaikka mitä…Totesin, että syy miksi herra ei ole oppinut kortsuja käyttämään on siinä, että normi kortsut ei vaan mahtuneet!

  Siinä me sitten maattiin – niin kuin teininäkin, alasti, kiimaisina, tietämättä mitä tehdä. ”Ei mua haittaa. On ihana olla ihan vaan näinkin” tämä sanoi ja sain suudelman otsaani. Minua haittasi. Joten nousin ja aloin ottaa suihin, kohta se seisoikin taas ylväästi siinä. Nousin Hemmyn päälle ja suutelin tätä kun liikuttelin lantiotani niin, että kovettunut liukas kulli pääsi hieroutumaan häpyäni vasten, kun se löysi tiensä sisään annoin vaan mennä. Minulta pääsi huuto, kun pohja tulikin vastaan ennen kuin olin edes alhaalla. Liikuttelin itseäni pienemmin liikkein. Hemmy ei kestänyt tätä vaan painoi minut suudelmaan ja itseään vasten ja kääntyi pääleni. Pakko sanoa, että tämä on ainoa kerta kun kyseinen vaihto on onnistunut ikinä kenenkään kanssa. Hämmennyin niin! Tämä sama poikanen jolle joskus jouduin neuvomaan kaiken kädestä pitäen tekin juuri liikkeen jonka olen nähnyt onnistuvan vain elokuvissa!
  En oikein osannut tehdä enää mitään. Tuntui niin hyvltä olla toisen armoilla. Hemmy suuteli minua ja upotti suurta kulliaan hitaasti ja varovasti minuun ja koko ajan se tuntui paremmalta. Hän nousi polvilleen ja otti jalakani kyynärtaipeisiin, se tuntui niin hyvältä, että tunsin kun kyyneleet nousivat silmiini. Minä niin tulisin nyt. Ajatus sai minut kuitenkin havahtumaan, ei nyt! Ei vielä! En halunnut sen loppuvan.  Ääntely kuitenkin antoi minut ilmi ”Taidat tykätä tästä häh?” ”ymhn” ”niin mitä?” ja kysyessään nopeutti vauhtia niin, että oli pakko huutaa nautinnosta. Olin jo aivan hilkulla tulla. Tunsin kun poskeni olivat ihan kuumat, jotenkin nolotti olla niin helppo ja alta vastaavana tämän oma kouluttamani pojan kanssa!

  Hemmy kuitenkin hidasti, aivan hitaaksi. Vetäen kullin ulos lähes kokonaan ja antaen sen taas painua loppuun saakka. Aloin kiemurrella aina pois vedossa, en halunnut sen tulevan ulos saakka ja siksi lantioni ottikin sitä vastaan ja piti sisällään. Yhtäkkiä Hemmy tarttui nilkkaani ja heitti sen toisen päälle, sitten kääntäen minut vatsalleen ja nostaen sieltä kontalleen. ”Tämähän se sun lemppari on. Oi kun olen ikävöinyt sun ihanaa pyllyä” sanoen ja tarttuen tiukasti pakaroihini ja työntyen sisään lähes väkivaltaisesti. Huusin kivusta ja nautinnosta, kun tämä jyskytti menemään, aivan pohjaan saakka, välillä rintojani haparoiden ja sitten taas pakaroitani rajusti levittäen. Niin hyvältä kun se tuntui niin se myös oikeasti sattui ja huomasin olevani täysin jännittynyt ja pyskiväni kauemas koko ajan. Hemmy näki, että minuun sattui ja veti minua vaan takaisin itseensä päin ja jyskytti kovempaa. Minun oli pakko anoa tätä lopettamaan, en enää kestänyt. Hetken vielä ja sitten käänsi minut takaisin selälleen, jossa taas tuntuikin hyvältä. En ollut ennen huomannut tuota sadistista piirrettä? Nyt tulin kuitenkin pian ja voimalla ja Hemmy samaan syssyyn heittäen koko lastin vatsalleni.

  Siinä me sitten makasimme voipuneina. Olin ehkä hiukan shokissa kaikesta tapahtuneesta ja sykin orgasmistani, enkä voinut liikkua, ettei sperma vatsallani vaeltaisi paljaalle sängylle.  ” En kai mie satuttanut sinnuu?” kuuluu varovainen kysymys. ”No kyllä sie taisit satuttaa!” ”Anteeks. Se vaan oli jotenkin niin kiihottavaa” olin hämmennykseni päälle ehkä vähän loukkaantunut. Tiesin, että oli tehnyt tahallaan…

  Alettiin kuitenkin puhua niitä näitä ja vertailla kokemuksia sillä välillä, mitä ei  oltu yhdessä. Jossain vaiheessa päästiin tiukkuus keskusteluun ja puhuttiin siitä kuinka naisen koko ei kerro mitään vanginan koosta. ”Muistan ,kun olin teillä sillon joskus ylä-asteella ja mulla alkoi menkat ja menin pyytämään siun äitiltä tamppoonia lainaks ja se antoi mulle sellaisen maailman pienimmän tamppoonin! Melkein nauratti seisoa siinä sen edessä, kun ei nyt pahalla, mutta kun se on sellainen vaatekaapin kokoinen nainen ja sitten sillä on niitä maailman pienimpiä tamppooneja!” nauroin päälle. ”Niih. Nehän eros joku vuos sitten. Äiti on laihtunut melkeen 40kg sen jälkeen kun jätti iskän” ”ai no ihme kun en ole nähnyt sitä, en varmaan tunnistais, mut toi nyt musta vaan kertoo hyvin tosta koko asiasta..” ”Joo niinhän se on. No sie tiiät et Krista on pätkä?” ” joo mua vähän navan yli ehkä?” nauroin taas, mutta Hemmy keskeytti: ”No niin, mutta tiiätkö, kun mie työnnän tän siihen ihan pohjaa, se ei inahdakkaan. ” Jos en jo ollut shokissa niin nyt olin: ”Mihin se 22cm uppoaa sen kokoisessa naisessa?? Sielä on pakko olla joku musta aukko minne se menee! Luulis et tulis suusta ulos kun työntää kokonaan sisään!” ”Niin no nyt sie ehkä ymmärrät miks mie huuvvatin sinnuu äsken…” ja todella ymmärsin…Mikä se sitten olikin. Riittämättömyyden tunne? Annoin tavallaan anteeksi, vaik en varmaan ihan just istuis…

  Jonkun hetken jälkeen nousin suihkuun hankaamaan spermaa pois vatsaltani ja pyyhin törkeästi exän pyyhkeeseen. Hemmy oli pukenut päälleen sillä aikaa. ”Krista soitti pitää mennä” Kaappasi minut jälleen halaukseen, joka ei ottanut loppuakseen. Se tuntui hyvältä. Suudeltiinkin vielä aika pitkään ja 2m päässä ovella uudestaan ja sitten vielä halaus. En halunnut Hemmyn lähtevän, eikä tämä halunnut lähteä. Sinne minä kuitenkin jäin, yksin, lähes tyhjään asuntoon alasti ja märkänä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *