Antoisaa elokuvailtaa

  Koska minulla ei ole Teppo M:n kriteerejä uusien naisien kaatamisesta, voin oikeastaan blogata myös vanhoista. Lesboskenessä varsin perinteinen toimintamalli on se, että mikäli erotilanteessa osapuolista ei tule verivihollisia, voivat he paneskella keskenään enemmän tai vähemmän satunnaisesti.

  Minä ja S seurustelimme muutaman kuukauden jo pidemmän aikaa sitten. Kumpikaan ei odottanut siltä vuosisadan rakkaustarinaa ja suhde oli muutenkin harvinaisen jalat maassa -tyyppinen. Emme edes muuttaneet yhteen missään vaiheessa, vaikka uudet hammasharjat saatoimmekin ostaa…

  S tuli luokseni eilen katsomaan elokuvia. Tarkoituksena oli viettää Tarantino-ilta boxin parissa, joka sisälsi lähinnä perinteisen mainstream-kokoelman herran elokuvia. Joimme teetä parvekkeella, juttelimme ja lopulta siirryimme katsomaan elokuvia järjestyksessä Kill Bill, Kill Bill 2 ja Pulp Fiction. Vaikka emme seurustele, olimme asettautuneet katselemaan elokuvia lähekkäin asuntoni sohvalle. Asento ei oikeastaan ollut edes erityisen seksuaalinen: minä makasin sohvan toisessa päässä ja S toisessa siten, että jalkamme olivat osittain kietoutuneet toisiinsa. Silittelimme hajamielisesti toistemme jalkoja aina Kill Bill 2:sen puoliväliin asti, kun alkoi tapahtua.

  Myönnän eromme jälkeen tehneeni itsekin monta kertaa aloitteen, mutta tällä kertaa S syyllistyi siihen. Hänen silityksensä alkoivat muuttua kiusoittelevampaan suuntaan. Exissä on se hyvä puoli, että he (yleensä) tietävät mitä tekevät. S tiesi myös mitä oli tekemässä, sillä hän veti määrätietoisesti sukat molemmista jaloistani ja kohdisti silityksensä jalkapöytiini. Tietynlaisella kosketuksella mistä tahansa kehon kohdasta saa erogeenisen alueen, mutta jotkut ovat aina herkempiä. Minulla jalkapöydät ja pohkeiden takaosat ovat juurikin sitä.

  Sietämättömän hitaasti S siirtyi jalkapöydistä farkkujeni lahkeiden sisälle hyväilemään pohkeita. Hän saattoi pysyä koskettelemassa jalkojani, mutta aloin silti tulla varsin kiimaiseksi. Vastasinkin samalla mitalla ja aavistuksen röyhkeämminkin: siirsin nimittäin omat käteni hyväilemään hänen reisiään farkkujen päältä. Koetimme molemmat työskennellä siten, että se tapahtui kuin vahingossa. Vähän kuin peli, jossa tarkkailtiin toista vain television heijastuksen kautta, kuulosteltiin satunnaisia äännähdyksiä ja odotettiin kumpi antaa ensin periksi. Peliä jatkui ainakin puoli tuntia, jonka jälkeen tunsin itseni jo sietämättömän kosteaksi. Nieleskelin tyhjää ja kiemurtelin. Onneksi S antoi pian periksi.

  Vaivautumatta pysäyttämään elokuvaa, S nousi polvilleen ja riuhtaisi farkkuni pois päältääni. Ne eivät onneksi olleet mitkään pilleimmät malliltaan, joten tämä tapahtui helposti. Tosin, vaikka S olisikin joutunut fyysisiin töihin päästäkseni jalkojeni väliin, se tuskin olisi meidän keskuudessamme saanut aikaan hiljaisia hetkiä.

  S ei riisunut minua kokonaan, vaan nuoli minut spontaanisti hotpantsieni lahkeenreiästä. “Haluatko jatkaa,” hän kysyi. “Elokuvaako?” “Niin, tyhmä.” Hymyilin ja nyin tytön hänen kauluksestaan lähemmäs suudelmaa varten. Tykkäsin maistaa itseni. “Sun vuoro on seuraavaksi.”

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *