Yllätysten yö

  Vilkaisin itseäni näyteikkunasta ja hymyilin itsevarmasti, tänään oli taas aika suunnata kaupungin kuumimpaan biletysmestaan pitämään hauskaa ja katselemaan kauniita naisia – ja jos hyvin kävisi, ei tarvitsisi jäädä pelkälle katselulinjalle. Kello näytti vähän vaille yhtätoista, tasan aikaan pitäisi kyydin saapua. Pian Markon tuttu Volvo kääntyi kotikadulleni ja nousin riemukkaaseen joukkoon takapenkille. Juttu oli sen mukaista, että meitä oli autossa neljä hyvät pohjat ottanutta miestä ja kuskina melkoinen rääväsuu, illasta odotettiin taas tapamme mukaan varsin vauhdikasta.

  Kuljimme meluavana nelikkona pankkiautomaatin kautta jonottamaan yökerhoon sisälle pääsyä. Jono oli jo varsin pitkä, siitä kyllä huomasi, että kyseessä oli kaupungin suosituin paikka näin perjantai-iltaisin. Porukkamme pelimies Jarkko alkoi jo jonossa lämmitellä naisia ja kuten aina, onnistui heti saamaan muutaman puhelinnumeron haltuunsa – Jarkko se osasi. Itse olin usein lähinnä sivustaseuraajana, en halunnut olla huomion keskipisteenä vaan lähinnä seurasin egoilevia kavereitani ja jätin pelimiespuuhat ne paremmin osaaville. Jonossa loin muutaman silmäyksen varsin kauniin tummaverikön suuntaan, mutta sain osakseni vain kauniin hymyn, tosin iltahan oli vasta nuori…

  Päästyämme baariin sisälle, suuntasimme kohti keskikerroksen baaritiskiä. Jarkko tarjosi koko nelikolle varsin väkevät shotit ja ne juotuamme tilasimme oluet ja lähdimme katselemaan näkyisikö tuttuja. Pian porukkamme oli hajonnut baarin ihmisvilinään jokaisen jäätyä juttelemaan jonkun tuttunsa kanssa, itse huomasin lätkäjoukkuekaverini ja suunnistin ihmislauman läpi heidän suuntaansa. Yrittäessäni päästä ihmismassan läpi katseeni kiinnittyi tanssilattialla villisti tanssahtelevaan tummaverikköön, samaan, jonka olin huomannut jo jonossa. Nainen tanssi varsin intiimisti punahiuksisen kaverinsa kanssa ja keräsivät selvästi myös muiden miesten katseita. Myönsin mielessäni naisen olevan varsin kuuma tapaus ja salaa toivoin, että pääsisin edes jutteluetäisyydelle kyseisen kaunottaren kanssa. Tosin eipä neidon kaverissakaan mitään vikaa ollut, päinvastoin.

  Joukkuekavereideni kanssa vierähti lähes tunti, jauhoimme joukkueeseen liittyviä juttuja ja suunnittelimme tulevan kesän tapahtumia. Kaverini Mikko tuli kyselemään missä muut olivat ja lähdimmekin Mikon kanssa seilaamaan baarin ihmislaumojen läpi ja kokoamaan nelikkoamme kasaan. Huomasin jo kaukaa Jarkon juttelevan tuon kauniin kaksikon kanssa ja pieni ärsyyntyminen lävisti minut, ehdin jo ajatella, että aina minulle käy näin.. Koitin kävellä mahdollisimman tyynesti Jarkon ja naisten luokse ja paikalle päästyäni tajusin, että Jarkko ei suinkaan koittanut tummaverikköä lämmitellä vaan jutteli varsin kiinnostuneena punahiuksiselle tapaukselle. Helpottuneena ajattelin, että ehkäpä oli vielä mahdollisuuksia ja jäin Jarkon kanssa juttelemaan naisille. Tai Jarkko lähinnä jutteli, itse katselin lumoutuneena tummaverikön ruskeita silmiä ja välillä katseeni harhaili myös ihailemaan hänen upeaa vartaloaan. Harmittelin mielessäni, että tummaverikkö, joka esitteli itsensä Heidiksi, oli niin tiiviisti yhdessä kaverinsa Tuijan kanssa, tiesin kokemuksesta, että silloin pitäisi jatkoille lähteä kummankin kanssa, tai ei kummankaan. Ja kolmisin ei tulisi mistään mitään… Ellei punapää lähtisi sitten Jarkon matkaan.

  Siirryimme vapautuneeseen pöytään istumaan ja Jarkko pääsi juttelemaan Tuijan kanssa, itse juttelin niitä näitä tämän varsin himoittavan tapauksen kanssa ja minun oli pakko myöntää itselleni, että tunsin olotilassani merkkejä siitä, että tänään oli pakko koittaa onneaan jatkoseuran suhteen. Jarkon ja Tuijan siirryttyä hieman intiimimpään tunnelmaan lähdin hakemaan itselleni sekä Heidille juotavaa ja juomien kanssa takaisin palattuani Heidi taputti penkkiä vieressään ja pyysi minua siihen istumaan. Tajusin tilaisuuteni tulleen ja siirryin istumaan Heidin viereen jatkaen jutustelua. Välillä hipaisin kädelläni muka ohimennen Heidin reittä ottaessani juomaani pöydältä ja kun se ei näyttänyt neitoa häiritsevän, rohkenin hieman enemmän. Hitaasti, mutta varmasti etenimme siihen pisteeseen, että Heidi painoi huulensa huulilleni ja hyväilyt muuttuivat entistä ahneemmiksi. Heidi hyväili kädellään selkääni ja minä silittelin hänen pitkiä, tummia hiuksiaan. Suudelmat syvenivät ja tunsin kiihkon koko vartalossani, tätä peliä en saisi nyt pilata, halusin tuon naisen edes hetkeksi itselleni. Intiimi tunnelma oli koko pöydässämme lähes käsin kosketeltavaa, Jarkko vaihtoi suudelmia Heidin kaverin kanssa ja itse olin varsin läheisessä kontaktissa Heidin kanssa. Kun valomerkki välähti, päätin kysyä Heidiä luokseni jatkoille. Heidi hymyili valloittavasti ja sanoi, että ehkä voisi tullakin, pitäisi vaan hieman keskustella Tuijan kanssa ennen lähtöä ja niin jäin Jarkon kanssa pöytään odottamaan, että neidit saisi keskustelunsa keskusteltua. Jarkko naureskeli minulle varsin itsevarmasti, että tänään heruu, itse vain hymähdin hänen jutuilleen. Joskus en vain jaksanut pelimiestouhuja, minulle naiset olivat muutakin kuin vain hetken huumaa.

  Lähdimme nelistään taksitolpalle, mutta Marko ajoikin juuri sopivasti Volvonsa meidän kohdalle ja saimme edullisemman kyydin. Ensin heitimme Jarkon ja Tuijan Jarkon asunnolle ja sitten Marko kuskasi minut ja Heidin omalleni. Rappukäytävässä syvennyimme suutelemaan varsin kiihkeästi ja kesti hetken ennen kuin etenimme hissille saakka. Hississä suudelmat ja hyväilyt jatkuivat ja asunnollani emme enää antaneet minkään hillitä itseämme. Päädyimme sohvalleni, Heidi tuli hajareisin syliini ja suuteli ja näykki kaulaani saaden minut lähes sekoamaan. Juuri kun olimme nousemassa sohvalta ja siirtymässä sänkyyn, soi Heidin puhelin. Heidi katsoi minua silmiin hieman anteeksipyytävästi ja meni kaivamaan laukustaan puhelintaan. Hän vilkaisi näyttöä ja sulkeutui vessaan puhumaan. Puhelu ei onnekseni kauaa kestänyt ja Heidi tuli vessasta suloinen ilme kasvoillaan. Soittaja oli ollut Tuija, joka ei jostain syystä halunnutkaan olla Jarkon kämpillä vaan oli tulossa Heidin luokse, eli minun asunnolleni. Harmistumiseni varmasti näkyi kasvoiltani ja Heidikin huomasi sen, hän tuli luokseni ja halasi minua. ”Usko pois, ei iltasi pilalle mennyt….” hän sanoi ja katsoi minua hieman arvoituksellisesti.

  Tuija sitten saapui ja hetken aikaa kulutimme aikaa istuen sohvalla ja jutellen kaikenlaista. Missään vaiheessa minulle ei selvinnyt syy, minkä takia Tuija ei Jarkon luona ollutkaan viihtynyt. Toisaalta minua ei siinä vaiheessa kiinnostanutkaan mikään muu kuin Heidi ja se, miten saisin Heidin kanssani makuuhuoneeseen. Siksi olinkin kuin puulla päähän lyöty, kun Heidi ja Tuija nousivat seisomaan ja tulivat luokseni, ottivat käsistä kiinni ja taluttivat makuuhuoneeseen. Vasta siinä vaiheessa tilanne alkoi hahmottumaan minulle, kun Heidi kaatoi minut sängylle ja tuli hajareisin päälleni ja tunsin miten Tuija alkoi riisumaan housujani. Vaikka uusi tilanne jännittikin, päätin ottaa tilanteesta ilon irti ja antautua naisten vietäväksi.

  Pian olin alastomana kahden alastoman kaunottaren kanssa ja sain kokea jotakin sellaista, mistä olin vain osannut unelmoida. Heidi ja Tuija hyväilivät vartaloani, mutta eivät vahingossakaan koskeneet sinne mihin eniten olisin kosketusta kaivannut. Välillä toinen naisista kumartui suutelemaan minua toisen jatkaessa vartaloni koskettelua. Koskettelin naisten selkiä ja pakaroita ja nautin olostani heidän käsittelyssään, odotin vain että he lopettaisivat kiusaamiseni ja päästäisivät minut ihanasta piinasta vielä ihanampaan. Samalla hetkellä kun Heidi kumartui suutelemaan minua ja Tuija otti täydessä mitassa seisovan penikseni suuhunsa, meinasin laueta heti. Tunne oli jotakin niin sanoinkuvaamattoman upeaa. Sain kuitenkin hillittyä itseni ja pääsin nauttimaan taitavasta suutelijasta ja mahtavasta suihinotosta samaan aikaan.

  Pian tytöt irrottautuivat minusta ja alkoivat suudella toisiaan. En malttanut kääntää katsettani hetkeksikään muualle, sillä tämä kaksikko kiihotti minut äärimmilleen suutelemalla ja hyväilemällä toisiaan. Tuija kosketteli Heidin pienehköjä rintoja varsin kokeneesti ja arvasin, etteivät tytöt olleet asialla ensimmäistä kertaa. Heidi näykki Tuijan kaulaa ja Tuija nojasi seinää vasten kuin tarjoten uhkeaa poveaan käsiteltäväksi. Heidi nuolaisi Tuijan nänniä ja sai Tuijan huokaisemaan. Pian kosketukset kävivät ahnaammiksi ja Heidin kädet vaelsivat Tuijan lantiolle ja siitä häpykummulle. Karvaton häpy sai osansa kosketuksistaan ja kohta Heidin sormi luiskahti kosteiden häpyhuulien väliin. Tuija työnsi lantiotaan eteenpäin nojaten seinään ja Heidi hyväili ystäväänsä sormin. Heidi kutsui minua nimeltä ja pyysi minua lähemmäksi, siirryin keskemmälle sänkyä ja kohta kasvojeni yläpuolella oli hajareisin Tuija, joka laskeutui alemmas ja pääsin kieleni kanssa kiusaamaan naista. Pidin häntä lantiolta kiinni ja annoin kieleni seikkailla hänen herkimmillä alueillaan hänen suudellessaan samaan aikaan Heidin kanssa. Tunsin olevani kuin taivaassa, kaksi upeaa jumalatarta minun kanssa samassa sängyssä, eikä kummallakaan tuntunut olevan minkäänlaisia estoja nauttimisen suhteen.

  Tuijan ollessa kasvojeni päällä hajareisin, tunsin miten Heidi istuutui lantioni päälle ja pian penikseni kärki oli uponnut hänen häpyhuuliensa väliin. Heidi hieroi vakoaan terskallani ja minulla oli täysi työ keskittyä Tuijan nuolemiseen. Heidi antoi lantionsa laskeutua hieman alemmas ja penikseni kärki upposi yhä syvemmälle, hän laskeutui hitaasti alemmas ja alemmas saaden penikseni sukeltamaan juurta myöden naisen kuumaan ja ahtaaseen pilluun. Jouduin keskittymään täysillä Tuijan nuolemiseen ja hyväilemiseen Heidin aloittaessa hitaan, mutta äärimmäisen kiduttavan ratsastuksen. Tuija kääntyi päälläni ja tytöt ryhtyivät suutelemaan Heidin samalla liikkuessa hitaasti penikseni sisällään ja Tuijan pakaroiden ollessa herkullisesti edessäni. Näykkäisin naista varovasti pakarasta ja sain hänet nousemaan hieman ylemmäksi, jotta sain sormeni hivutettua hänen vaolleen. Työnsin etusormeni hitaasti Tuijan sisälle ja sain naisen ynähtämään Heidin huulia vasten. Kauaa en kuitenkaan pystynyt Tuijaa sormettamaan, kun Heidin tahti kävi yhä kiivaammaksi ja tunsin miten omakin huippu lähestyi lähestymistään. Heidi siirsi kätensä koskettelemaan klitoristaan ja pian tunsin miten hänen vaginansa alkoi supistella kaluni ympärillä, muutama liike ylös ja alas ja laukesin Heidin sisälle. Koskaan ennen en ollut yhdenillanjutun kanssa lauennut samaan aikaan, mutta nyt tilanne oli niin äärimmäisen kiihottava, etten ihmetellyt lainkaan yhtäaikaista laukeamista.

  Tuija oli loppusuoran häämöttäessä noussut pois päältäni ja makasi nyt vieressäni selkeästi odottaen saavan itsekin enemmän huomiota. Käännyin Tuijan puoleen ja sain Heidin kuin magneettina mukaani. Painoin huuleni vasten Tuijan huulia ja sivusilmällä näin, kuinka Heidi kumartui Tuijan jalkojen väliin. Tuija selvästi oli suuri suuseksin ystävä ja nytkin hän alkoi pian huokailemaan huuliani vasten kun Heidi hyväili häntä sekä sormin että suullaan. Hyväilin kädelläni naisen uhkeita rintoja ja siirsin kättäni pian alemmas. Heidi otti kädestäni kiinni ja ohjasi sormeni Tuijan vaolle ja Heidi ohjasi sormeni Tuijan sisälle. Samalla kun sormetin naista, Heidi nuoli tämän klitorista ja hetken keskittyneen työn jälkeen edessämme makasi orgasmin kourissa vapiseva nuori nainen. En malttanut olla nousematta Tuijan päälle ja Heidi siirtyi pois Tuijan jalkojen välistä. Työnnyin hitaasti Tuijan sisälle ja nainen huokaisi. Tiukkuus puristi penistäni ja jatkoin vain hitaita työntöjä kärsivällisesti. Tuija liikutteli lantiotaan minua vasten Heidin maatessa Tuijan vieressä ja tuijottaessa minua suoraan silmiin varsin intensiivisesti ja himokkaasti. Heidi vei kätensä jalkojensa väliin ja aloitti rytmikkään hieromisen herkimmillä alueillaan. En tiennyt minne katsoa, sillä edessäni oli kaksi todella upeaa naista ilkosen alastomina.

  Tuija työnsi minut päältään pois ja siirtyi Heidin jalkojen väliin hoitamaan ystävättärensä loppuun kielensä ja sormiensa avulla. Siirryin Tuijan taakse, otin häntä lantiolta kiinni ja nostin hieman saaden hänen vakonsa suoraan penikseni kohdalle. Reippaalla työnnöllä työnnyin pohjaan saakka ja Tuija vingahti. Liikuin hänessä hitaasti edestakaisin ja pitelin kiinni lantiolta. Välillä kumarruin koskettelemaan hänen rintojaan. Jatkoin hidasta työntelyä siihen saakka, että Tuija sai Heidin laukeamaan ja sen jälkeen jatkoin reippaampaa tahtia. Pian tunsin miten laukeaminen läheni lähestymistään ja Tuija paineli takapuoltaan yhä enemmän minua kohden. Nainen painoi kasvojaan peittoa vasten saaden huutonsa tukahtumaan. Muutama työntö ja lastini ruiskusi syvälle Tuijan uumeniin. Vetäydyin naisesta pois ja Heidi siirtyi paikalleni sorminensa, hänen sormiensa avulla Tuija saavutti oman huippunsa ja jäi makaamaan tyydytettynä sängylle.

  Hetken aikaa makoilimme sängylle toisiimme kietoutuneina, kunnes Tuija katsahti kelloa ja totesi, että pitää lähteä kohti kotia. Niinpä naiset nousivat sängystä ja pukeutuivat. Pian ovi kävi ja jäin yksin ihania hetkiä muistelemaan. Jossain vaiheessa puhelimeeni oli tullut viesti Jarkolta, missä haukkui Tuijan pataluhaksi ja sanoi, ettei kannata siihen kaksikkoon seota. Vastasin takaisin, että sekosin jo, kumpaankin, enkä hetkeäkään kadu…

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *