Syöjätär

Olin tiukasti pihdeissä. Tarja oli esittänyt raskauttavat faktat, josta kiistattomasti kävi ilmi ensinnäkin, että olin hankkinut työssäni sivutuloja harrastamalla työnantajan tietämättä kilpailevaa toimintaa ja jota voisi myös tulkita sisäpiiritietojen hyväksikäytöksi. Jo nämä faktat riittäisivät irtisanomiseen sekä mahdollisiin oikeusseuraamuksiin.
Toiset todisteet osoittivat kiusallisesti, että olin firman pikkujouluissa harrastanut melkoista teerenpeliä erään naiskollegan kanssa. Ja vaikka humalaisten kiihkeät suudelmat eivät olleet johtaneet sen pidemmälle, niin valokuvat olivat lahjomattomia.
Sen ainoan kerran kun mopo oli karannut käsistä ja naiskollega oli hyvin aloitteellinen, niin paikalla otettu valokuvat värittivät todellisuuden juuri sellaiseksi, että sitä oli turha yrittää selitellä puolisolle
viattomaksi flirtiksi.

Tunsin olevani täysin käpälälaudassa ja mietin pääni puhki, miten Tarja oli saanut käsiinsä aineiston, jonka paljastaminen tekisi minusta sekä työttömän ja hyvin todennäköisesti eronneen miehen. Naisen täytyi suunnitella koko juttu ja liikutella ”apureitaan” kuten shakkinappuloita varmaankin harrastaen samankaltaista kiristysmetodia, sillä kaikilla oli luuranko kaapeissaan kun tarpeeksi syvältä kaivoi.
Vastineeksi siitä etteivät raskauttava aineisto päätynyt julkiseksi, oli että noin kerran viikossa minun täytyi suorittaa erinäisiä seksuaalisia palveluksia naiselle. Ja kun olet omien mokailujesi takia
täysin seinää vasten, ei vaihtoehtoja paljon ollut.
Tarja oli nainen, joka tuntui nauttivat siitä että piteli pallejani tiukassa otteessaan ja saattoi milloin tahansa puristaa, jos halusi.

Tarja oli olemukseltaan huomiota herättävä nainen; hiukset vaaleat ja tiukalla poninhännällä, kasvot sopusuhtaiset ja häntä voisi luonnehtia näöltään tavalliseksi lukuun ottamatta ruskeiden silmien voimakasta katsetta ja leveähköjen huulien intohimoisen vaativia kaaria.
Kulmakarvat olivat sopivalla tavalla meikein korostetut, silmissä kevyt meikki, kuten huulissa. Naisen lantio oli leveä ja rinnat noin b-kokoa.
Tavanomaisesta ulkonäöstä huolimatta silmien katse ja huulien tahto korosti naisellisuutta ja teki osaltaan hänestä puoleensa vetävän. Kuitenkin ne metodit, joita hän harrasti, sai minut vihaamaan ja
samalla oudolla tavalla himoamaan häntä.

Olin jälleen saanut tekstiviestin, johon minun oli viipymättä vastattava. Siinä hän ilmoitti, kuten aina, että oli jälleen aika tavata. Sain yleensä vuorokauden aikaa järjestellä aikatauluni siten,
että sopiva ajankohta tapaamiselle löytyi. Se oli melkein ainoa myönnytys, jonka olin saanut eikä mieleeni tullut edes kokeilla rajojen venyttämistä. Halusin yleensä hoitaa asian mahdollisimman pian alta pois.

Ennen tapaamista kävin suihkussa, kuten Tarjan tarkkoihin yksityisohjeisiin kuului. Laitoin partavettä ja vaihdoin puhtaan vaatteet ylle. Polkaisin naisen ilmoittamaan hotelliin, sillä paikka
vaihtui sitä mukaa, kun Tarja työnsä puolesta matkusti.
Koputin huoneen oveen ja Tarja tuli avaamaan sen pukeutuneena valkoiseen kylpytakkiin. Hänen hiuksensa oli vielä kosteat ja meikkiä hän ei ollut ehtinyt laittaa, silti pidin hänen kasvoistaan enemmän juuri näin.

”Olet etuajassa”, Tarja tyytyi toteamaan.
En sanonut siihen mitään, vaan kysyin mitä hän halusi minun tekevän.
”Riisuudu. Laita vaatteet tuohon sängylle”, hän sanoi ja asettui huoneen mukavaan nojatuoliin istumaan. Sen ihmeemmin häpeämättä hän avasi kylpytakin ja paljasti sulonsa. Käsi hakeutui rennosti karvakolmion päälle. Toinen käsi nosti toista rintaa kohti minua.

”Tiedän, että kuitenkin himoitset vartaloani.”
Riisuttuani asetuin hänen eteensä. Yritin pitää ajatukset jossain aivan muualla, ettei kaluni osoittaisi innokkuuden merkkejä. ”Mitä haluat seuraavaksi?”
Kuin lukien kapinoivat ajatukseni Tarja katsoi kaluani ja hymyili: ”Oho. Yrität pysyä lujana, vaikka kuitenkin odotat näitä tapaamisia.”

Naisen sormi hyväili jalkojenväliä ja hän huokasi hiljaa. Näin kuinka hänen nänninsä kovettuivat. Hän tuntui kiihottuvan vallastaan ja ahdingostani. Mahlasta kiiltelevä sormi hakeutui hänen huulille. Kiusoitellen ja hymyillen hän katsoi silmiäni kun sormi liukui hänen suuhunsa.
Kaluni värähti, vaikka olin kerännyt kaiken keskittymiskykyni pitääkseni sen kurissa. En halunnut näyttää tuolle kiristäjä-syöjättärelle että hän saisi minut halutessaan näin helposti kiimaiseksi.

Se ei jäänyt naiselta huomaamatta; katse käväisi nopeasti kalullani ja palasi katsomaan kasvojeni reaktioita, kun hän nuoli mumisi ja nuoli sormeaan puhtaaksi mahlasta.

”Vai hangoittelet vastaan?”, Tarja tuntui nauttivan kiusaamisestani. ”Silloin saattaa jäädä parhaita makupaloja ilman. Tiesitkö sen?”
Yritin ajatella kaikkea muuta kuin tuota edessäni istuvaa naista, joka kiusasi riettaalla näytelmällään minua. Tunsin kuitenkin kuinka tämä irvokas asetelma vaikutti minuun rukouksistani huolimatta ja kaluni osoitti heräämisen merkkejä.

Naisen hymy leveni ja hän nuolaisi riettaasi sormeaan. Sitten hän ojensi kättään, että saattoi samalla sormella hivellä kalun vartta. Kaluni sai kuin sähköiskun sormen hivelystä ja sykkien nousi täyteen
kukoistukseen.
”Kalusi on eri mieltä”, Tarjan silmissä kiilteli himo. ”Se tietää paremmin kuin isäntänsä mitä tahtoo.”
Nainen ojentautui tuolille takakenoon ja katseli tyytyväisenä seisovaa kaluani. ”Nyt saat kannatella sitä, kun teet sillä aikaa jotain muuta.”
Naista kiihotti enemmän yliote minuun kuin pelkkä seksi. Hän levitti reisiään ja työnsi lantiota eteenpäin. ”Nyt haluan että nuolet pitkään ja hartaasti.”
Kumarruin hänen reisien väliin ja levitin sormilla kosteita häpyhuulia. Karvakolmio on hoidettu siistiksi, sillä olinhan itse sen joutunut siistimään. Painoin varovasti huuleni vasten mahlaista pillua. Naisen kiima tuoksui vahvasti mahlaa vuotaessa vaginasta.

Tämä oli miltei ainoa hetki, jolloin tunsin että minä saatoin kiusata ja pitää ohjaksia käsissä. Kieleni liukui alhaalta reiältä ylöspäin koskettaen joka nuolaisulla klitorista. Se sai Tarjan voihkimaan ja
päätin, etten päästä syöjätärtä niin helpolla.
Rauhoitin tilannetta melkein liikkumattomaksi, jossa ainoastaan kieleni painoi hellästi klitoriksen nipukkaa. Sitten jälleen hyvin varovasti se pyöri nipukan ympärillä käyden välillä hakemassa alhaalta lisää nektariinia.

Upotin yhden sormistani naisen sisään. Liikutin sitä hitaasti edestakaisin kielen leikkiessä nipukalla. Tarja voihki ja mumisi, kuinka hyvin nuolin häntä.
”Koska…olit…niin haluton…niin saat…hoitaa orgasmin…nuolemalla.”
Hän asettui rennommin tuolille silmät suljettuna ja hyväili käsillään kovia nännin nipukoita. Rauhoitin liikkeitäni edelleen ja pidin naista siten orgasmin kynnyksellä. Sormenpää tunnusteli pillua ja kieli paineli klitoriksen nipukkaa.

Pian Tarjan vartalo jännittyi ja hän huusi orgasmin tullessa. Huipun saapuessa pumppasin sormeani sisään edestakaisin ja kieleni pyöri villisti klitoriksen ympärillä. Huipun laantuessa rauhoitin menoa ja varoin koskemasta nipukkaa kielelläni kuin hyvin hellästi, joka sekin sai Tarjan vartalon värähtämään.
”Juuri noin…noin”, nainen huokaili.

Sitten hän lopulta hän kehotti minua lopettamaan. Silmissä raukea katse hän nautti, kuinka kasvoni olivat hänen nesteistään märät.
”Vieläkö se kalu seisoo?”, hän kysyi hymyillen.
Kaluni seisoi uljaana ja valmiina. Olin kiihottunut, vaikka mieleni yritti sotia vielä heikosti vastaan.
”Käytä sitä kalua pillussa, mutta vain sen verran että se tulee nesteistä liukkaaksi.”

Ihmettelin ohjettani, mutta ohjasin kalun pillun huulille ja kostutin terskaa häpyhuulten välissä. Sitten hiljaa ähkäisten työnnyin sisään. Tein muutaman hitaan syvän työnnön, jolloin kalu sai naisen lemmenmahlasta kunnon voitelun. Yritin peitellä kuinka hyvältä pillun puristus tuntui, mutta huuliltani pääsi voihkaisu.
”So, so! Sanoinhan, että saatat jäädä vaille ilman parhaita paloja”, Tarja sanoi. ”Ota kalu pois ja nouse seisomaan eteeni.”

Hämmästelin, mitä naisella oli nyt mielessä, mutta tein kuten hän halusi. Nesteistä kiiltelevä terska ponnahteli kun nousin Tarjan eteen seisomaan. Kalu seisoi naisen kasvojen edessä.
”Kun teet kaiken minkä haluan, niin saatat itse saada namia myös”, Tarja sanoi ja otti kaluni käteensä. ”Mutta enhän voi sinua täysin ilman jättää. Kun kalusi tietää, että pidän sitä hyvänä, niin teet homman paremmin. Eikö niin?”
Kiusoitteleva hymy palasi naisen kasvoille ja hänen kätensä alkoi tehdä kaluni varrella runkkaavaa edestakaista liikettä. Se sai hengitykseni kiihtymään.
”Luulit, että otan kalusi suuhuni”, nainen katsoi suoraan silmiini. ”Mutta vain sitten, kun tunnen että olet täysillä tässä mukana.”

Tarja katseli ja nauttivan ilmeistäni, kun hänen kätensä runkkasi kaluani.
”Nyt saat tyytyä tähän ja etkä voi tai saa edes kieltäytyä.”
Naisen käsi liikkui vaativammin ja sai minut huohottamaan.
”Katso minua!”, nainen vaati orgasmin lähestyessä. ”Kuulut nyt minulle ja teet kuten sanon. Onko selvä?”
”Selvä”, voihkin paineen kasvaessa.
Tarjan toinen käsi alkoi hivellä ja puristella hellästi kiveksiä toisen jatkaessa vaativaa liikettä. Sitten vartaloni jännittyi ja sperma roiskui naisen kaulalle. Tarja ei irrottanut katsettaan kasvoistani,
vaikka kaluni purki lämpimiä ryöppyjä yhä uudelleen pitkin hänen kaulaansa ja rintoja.

Orgasmin jälkimainingeissa katse edelleen tiukasti punaisina hehkuvissa kasvoissani nainen kumartui ottamaan terskanpään hellästi huuliensa väliin. Kieli pyöri liukkaan ja herkän terskan alapinnalla.
Hän ei ottanut kiusallakaan kalua kokonaan suuhunsa vaan pyöritti kieltä terskan ympärillä poikien viimeisiä spermatippoja. Käsi puristi kiveksiä, muttei liian tiukasti.
”Koulutan sinut juuri mieleisekseni. Pian et malta odottaa näitä tapaamisia”, Tarja sanoi kun kielenkärki leikki terskan alapinnan herkällä pisteellä.

Kun kävelin pois pitkin hotellin käytävää vannoin, etten sortuisi siihen mitä hän halusi. Vannoin pyhästi että etsisin jonkun keinon, jolla vapauttaisin itseni syöjättären, tuon vampyyrin, otteesta…ja
toivoin, ettei silloin olisi jo liian myöhäistä.

 

Jaanan armoilla

Vedin perässäni ulko-oven kiinni. Eteisessä oli hämärää, mutta
olohuoneen puolelta häämötti heikkoa valoa. Olin käynyt juuri
talonyhtiön saunassa, joten oli pukeutunut pelkkään kylpytakkiin.
Hieman ihmettelin, ettei Jaana ollut liittynyt seuraan vaan passitti
minut yksinäni saunaan. Ounastelin hänen suunnittelevan jotain
erikoista tälle illalle.

En sytyttänyt valoja vaan saavuin olohuoneeseen, johon antoi valoa
eri
tasoilla palavat kynttilät, joita oli kymmenkunta. Jaana istui
sohvalla
pukeutuneen kimonoon ja viinilasi kädessään. Hän istui rennosti
kädet
selkänojalla. Vastapäätä sohvaa pöydän toiselle puolelle oli
asetettu
tuoli.
”Istu”, Jaana sanoi.

Katselin hänen punaisia olkapäille laskeutuvia hiuksiaan ja vihreitä
silmiään. Niistä oli vaikea lukea, mitä naisella oli mielessä.
Istuuduin alas. Tuoli oli mukavasti pehmustettu, siinä oli puiset
käsinojat. Jaana nousi seisomaan ja kiersi pöydän. Vasta silloin
huomasin hänen kädessään silkkihuivit.

”Peitätkö silmäni?”, kysyin.
”En. Laita molemmat kätesi käsinojalle.”
Tottelin ja Jaana sitoi molemmat käteni silkkihuiveilla tuolin
käsinojiin.
Jaana istui syliini ja katsoi silmiini: ”Pidä kätesi tiukasti
paikoillaan tai jäät nuolemaan näppejäsi.”

Haistoin hänen hajuveden tuoksun ja lievän viinin aromin. Jaanan
lantio teki sylissäni ihan pientä liikettä ja se sai kylpytakin alla
kaluuni eloa. Sen sijaan että Jaana olisi suudellut, niin hän
nuolaisi
huuliani.

”Arvaat oikein, ettei minulla ole mitään kimonon alla”, Jaana
kuiskasi
korvaani. ”Tiedät mitä pitää tehdä.”
Jaana avasi kimonoa edestä sen verran, että rinnat paljastuivat. Hän
korjasi asentoa hieman, jotta toinen rinta tuli ihan kasvojeni
eteen.
Otin hellästi toisen nännin huulieni väliin.
”Oih”, nainen huokaisi hiljaa.

Kieleni pyöri hitaasti kovettuvan nännin ympärillä. Jaanan hengitys
kiihtyi ja hän työnsi rintaa vasten kasvojani. Haukoin nänniä
suuhuni
ja lipitin kieltä nipukalla. Välillä oli toisen nännin vuoro saada
samanlaista imututusta.

Jaana puristi rintojaan yhteen ja työnsi niitä vasten kasvojani.
”Tätä
sinä haluat. Sano, että haluat.”
”Haluan”, mumisin.
”Sano se uudelleen. Sano, että haluat minua.”
”Haluan sinua.”

Jaana nousi sylistäni ja raotti kylpytakkini. Kaluni seisoi täydessä
terässä. Naisen punakyntinen sormi hiveli poskeani, kaulaani ja
vatsaani. Henkäisin syvään kun sormi hipaisi höyhenen kevyesti kalun
vartta ja kiveksiä. Sitten sormi hiveli reisiäni.

”Tekeekö tiukkaa?”, Jaanan suunpielessä karehti pieni hymy. Hän
viittasi siihen, että halusin epätoivoisesti hänen hyväilevän
seisovaa
kaluani.
”Voi kuule, saat sitten nannaa kun katson sen tarpeelliseksi.”

Hän antoi pudota kimonon lattialle ja keimaili edessäni.
”Mitenhän nuolisit parhaiten?”, hän kysyi kiusoitellen.
Sitten hän nosti toisen jalan käsi nojalle ja työnsi lantiota
kasvojani kohden. Siistiksi ja lyhyeksi parturoitu karvakolmio oli
ihan
silmieni yläpuolella. Hän nosti lantiotaan hieman, jotta kieleni
asettui oikeaan kohtaan.

Häpyhuulien välistä kieli löysi kosteutta. Ja kun kieleni löysi
herkän
kohdan, niin Jaanan vartalo vavahti. Naisen hengitys muuttui
raskaammaksi hänen liikutellessa lantiotaan kieltäni vasten. Huuleni
ja
poskeni kiiltelivät Jaanan nesteistä.

”Nyt haluan tätä toisin”, hän huokaisi ja kääntyi pyllistämään
siten,
että saattoi nojata käsillä olohuoneen pöytään.
”Kumarru vähän eteenpäin.”

Työnsin pääni pakaroiden väliin ja kieleni tunnusteli häpyhuulten
väliä. Klitoriksen nipukka paisui ja levitin lisää kosteutta
emättimestä pitkin pillua. Naisen lantio teki pientä pyörivää
liikettä.

”Nuole kaikkialta”, Jaana vaati. Lantio alkoi tehdä villimpää
liikettä.
”Nyt. Nyt haluan kalun sisään”, Jaana voihkaisi.

Hän kääntyi ja ohjasi lantiotani tuolilla puolimakaavaan asentoon.
Sitten hän istui syliini kasvot kohti minua. Hän otti kalustani
kädellä
kiinni ja ohjasi sen pillun huulille. Sitten hitaasti työnsi
lantiota
että kalu upposi sisään.

”Nuole tissejäni”, Jaana käski.
Painoin kasvoni vasten tissejä ja tunsin, kuinka Jaana alkoi
ratsastaa
päälläni omaan tahtiin. Hänen lantio teki pitkää edestakaista
liikettä,
jossa sai hierottua klitorista mielensä mukaan. Haistoin Jaanan
seksin
ja ihon tuoksun. Pitkät hiukset kutittivat kasvojani.

Naisen lantio liikkui villimmin ja hän voihki äänekkäämmin. Yhtäkkiä
Jaana tarttui kasvoihini ja suuteli kiihkeästi.
”Olisi ihanaa antaa mennä, mutta ei vielä”, hän huokaisi.

Jaana nousi päältäni ja käänsi selkänsä minuun päin. Sitten hän
istui
uudelleen syliini ja ohjasi kalun uudelleen sisään. Hän aloitti
hitaan
liikkeen päälläni ja tunnusteli toisella kädellä sisään uppoavaa
kalun
vartta ja kiveksiä. Sitten käsi löysi klitoriksen.

”Nyt…en…voi…pidätellä…NYT”, nainen huudahti ja värähteli
päälläni.
Pillu kouristeli ihanasti kaluni ympärillä ja se sai minut
voihkimaan
mielihyvästä. Yritin työntää lantiotani ylöspäin, mutta Jaana istui
orgasmin jälkiaalloissa tukevasti lantion päällä ja sormeili
hellästi
klitoriksen aluetta. Suora sormen kosketus sai hänen vartalonsa
värähtämään.

Jonkun ajan kuluttua Jaana nousi päältäni. Hän kääntyi polvilleen
eteeni ja katsoi silmiini. Minulta pääsi pieni pettymyksen voihkaisu
kun en saanut enää nauttia pillun puristuksesta.

”Pitäisikö tämän saada vielä jotain?”, Jaana kysyi hymyillen ottaen
kaluni käteen. Nyökkäilin innokkaana.
”Haluaisit että ottaisin kyrpäsi suuhuni?”, hän kysyi.
”Ottaisitko sen?”, huokailin.
”Ehkä myöhemmin. Nyt haluan nähdä kuinka sinulta tulee.”
”Mi…Mitäh?”, voihkin.

Jaanan käsi alkoi liikkua määrätietoisesti edestakaisin kaluni
varrella. Hän itse katsoi ihan läheltä kalua pieni hymy
suunpielessä.
Käden liike teki juuri sen mikä sen oli tarkoitus; haukoin henkeä
kuin
kala kuivalla maalla orgasmin lähestyessä.

Käsi jatkoi liikettä ja Jaana suuteli reisieni sisäpuolia. Sitten
hän
välillä kuin armosta nuolaisi kevyesti kiveksiäni.
”Kohta…tulee”, sain ynistyä.

Jaana katseli kuin lumoutuneena kalua ja käsi liikkui nopeammin.
Toinen käsi hipelöi kiveksiä. Sitten ensimmäinen spermaruiskaus
lensi
vatsalleni. Käsi jatkoi liikettä ja lypsi lisää siemennestettä.
Jaana
voiteli spermalla kalun ja kivekset. Sitten hän levitti sitä
vatsalleni
ja reisilleni. Vartaloni alkoi rentoutua ja viimeiset spermatipat
Jaana
otti hellästi suuhun.

”Lupasinhan ottaa myöhemmin suuhun”, hän mumisi ja jatkoi hellää
kieli
työskentelyä terskan ympärillä. ”Ja kun nyt olet siihen sidottu,
niin
voin tehdä mitä haluan. Eikö?”

En voinut muuta kuin nyökkäillä. Minulle sopi mikä tahansa sinä
iltana.