Kutsumaton yövieras

– ”Mitä hittoa! Onko se taas unohtanut avaimensa kotiin!?” Anu herää kesken makeimpien uniensa ulko-ovelta kuuluvaan jyskytykseen ja raapii aamutakin ylleen. ”OOTA! ÄLÄ JYSKYTÄ! Naapuritkin herää! Kello on puoli kaksi yöllä” hän huutaa kiukkuisena kävellessään kohti eteistä ja miettii jo miten saarnansa alottaisi.

Kun Anu avaa lukon, ovi tempaistaan voimakkaasti auki ja samalla tumma hahmo työntyy sisään ja tyrkkää naisen kerrostaloasunnon eteisen lattialle. Yllätys on suuri, sillä oven takana ei ollutkaan avaimiaan unohteleva oma aviomies, vaan joku tuiki tuntematon tummaan asuun pukeutunut mies, joka oli peittänyt kasvonsakin mustalla maskilla ..tai ei, ei sentään. Mies ei ollutkaan peittänyt kasvojaan, vaan hän olikin hyvin tumma afrikkalainen. Anu perääntyi selin lattialla kontaten taaemmas, mutta tilanteesta häkeltyneenä ei saanut sanaakaan suustaan.

Mies veti ulko-oven kiinni perässään, valkoiset silmämunat tarkkailivat Anua, kun musta mies sihisi laittaen sormen suunsa eteen, jotta Anu pysyisi vaiti. Mies vilautti takkinsa povesta suurehkoa puukkoa tai veistä, jonka terä kiilteli hämärässä valossa. Viesti meni tehokkaasti perille ja Anu pysyi vaiti. Anun sydän jyskytti ja hän koetti kuumeisesti hahmottaa tilannetta. Mitä helvettiä nyt olikaan tapahtumassa?

Mies painoi Anun lattiaan ja kiepautti hänet vatsalleen vetäen naisen kädet selän taakse. Anu tunsi kuinka mies veti paksun nippusiteen käsien ympäri ja kiristi sen niin tiukaksi kuin mahdollista. Sen jälkeen Anu kuuli kuinka mies liikkui asunnossa, availi kaappeja ja laatikoita, pudotteli tavaroita lattialle aivan kuin etsisi jotain.

Anu tunsi itsensä nöyryytetyksi. Hän makasi pienissä alusasuissaan ja edestä auenneessa aamutakissaan mahallaan eteisensä lattialla avuttomana ja sidottuna. Samaan aikaan ventovieras musta mies kävi paikka paikalta läpi heidän asuntoaan ja kosketteli hänen henkilökohtaisia tavaroitaan. ”Olikohan tämä ryöstö?”, ”Miksi juuri tänne?” kysymykset sinkoilivat Anun mielessä.

Sitten hän muisti että aviomies olisi myöskin tulossa pian kotiin työmatkaltaan. Yllättäisiköhan Jussi murtovarkaan itse teossa.. ja mitä sitten tapahtuisi…. ”Hyvä jumala, mitä jos tuo mies satuttaa Jussia ..tai vaikka tappaa…

Kauhukuvat nousivat Anun mieleen ja nainen alkoi itkeä hysteerisesti. Se hermostutti asuntoa penkovaa vierasta, joka otti muutaman juoksuaskeleen kohti eteistä ja potkaisi voimakkaasti naista kylkeen: ”SHUT UP BITCH!”. Miehellä oli siis äänikin ja hän puhui englantia. Anu ei tätä yksityiskohtaa kuitenkaan rekisteröinyt, sillä miehen lenkkari teki kipeää iskeytyessään ainakin pari-kolme kertaa hänen kylkeensä. Mies lopetti potkimisen ja painoi jalallaan Anun pään lattiaa vasten. ”Don’t make any noises or…” hän sanoi varoittavalla äänellä ja sylkäisi halveksuvasti päin Anun kasvoja kuin osoittaakseen ettei tällä ollut mitään arvoa.

Anu jäi lattialle nyyhkyttämään ja tunsi kipua vasemmassa kyljessään. Mies jatkoi asunnon penkomista jonkin aikaa ja soitti sen jälkeen puhelimella jonnekin. Anu ei ymmärtänyt puheesta sanaakaan, eihän hän edes hahmottanut mitä kieltä vieras puhui. Puheen sävystä saattoi kuitenkin päätellä että mies tai hänen puhelinkumppaninsa eivät olleet tyytyväisiä tilanteeseen.

Miehen lopetettua puhelun, hän käveli lattialla makaavan Anun viereen ja tempaisi tämän ylös polvilleen. Anua pitkistä tummista hiuksista retuuttamalla hän pakotti naisen konttaamaan polvillaan perässään makuuhuoneeseen. Siellä mies käski veistään vilauttaen Anun kierähtää sängylle ja kaivoi taskustaan lisää nippusiteitä. Anun jalat hän sitoi levälleen metallirunkoisen sängyn kulmatolppiin ja teki saman myös selän takaa vapauttamilleen käsille.

Anu makasi avuttomana leveässä X-asennossa omalla sängyllään ja katsoi ikkunasta tulevassa hämärässä kuunvalossa kuinka mies kavoi veitsen uudelleen esiin ja leikkasi sillä Anun ohuen yötopin ja pikkuhousut irti, mytisti ne yhdeksi isoksi palloksi ja työnsi sitten Anun suuhun vetäen päälle leveän palan asunnosta löytämäänsä ilmastointiteippiä.

Anu joutui nyt hengittämään ainoastaan nenän kautta eikä saanut suustaan aikaiseksi kuin vaimeita ynähdyksiä. Hän seurasi kauhun sekaisin tuntein kun musta mies riisutui sängyn vierellä. Anun harmiksi miehellä ei ollut tatuointeja tai koruja, jotka kelpaisivat tuntomerkeiksi. Mies asetti veitsensä sängylle Anun viereen ja nousi itse hajareisin Anun päälle. Anu arvasi mitä oli tulossa, mutta eniten hän pelkäsi mitä tapahtuisi Jussille, jos tämä saapuisi kesken kaiken kotiin.

Mies katseli tummahiuksisen Anun kauhun värittämiä kasvoja ja tunnusteli kädellään tämän rintoja. Anu koetti painaa mieleen miehen piirteitä. Ainakin miehellä oli suurin kyrpä, jonka Anu oli koskaan elävänä edessään nähnyt. Arviolta reilusti yli 20-senttinen suonikas musta elin oli jäykkä ja sen terska hohti yössä muuta ihoa vaaleampana. Kouriessaan Anun suuria rintoja mies hymyili leveästi ja hänellä näytti olevan muutamia kultaisia paikkoja hampaissaan.

Mies sylkäisi pari kertaa kämmeneensä ja hieroi syljen kalunsa liukasteeksi. Sitten hän laskeutui alemmas ja nousi lihaksikkaiden käsivarsiensa varaan. Yhdellä voimakkaalla survaisulla suuri kyrpä upposi Anun pilluun ja Anusta tuntui, että hän repeäisi. Jossain muussa tilanteessa tämä olisi voinut jopa kiihottaa Anua, mutta nyt hänen päässään jyskytti vain kaksi kysymystä: ”Miksi tämä tapahtuu minulle?” ja ”Mitä tapahtuu Jussille?”

Mies pumppasi tiukkaan tahtiin Anun pillua, joka venyi äärimmilleen suuren mustan kyrvän soutaessa armotta edestakaisin puolikosteassa vaginassa. Anu tuijotti kauhun värittämin silmin miestä, jonka katse oli keskittynyt ja kylmä.

Ajantajunsa Anu oli menettänyt jo eteisen lattialla maatessaan, joten hän ei yhtään tiedä kuinka kauan mies häntä ehti naida heidän, siis Anun ja Jussin, häälahjaksi saamassaan rautarunkovuoteessa. Jokainen työntö sisään, syvälle Anun pilluun sai hänet tuntemaan itsensä alistetuksi ja nöyryytetyksi. Hän oli nuoruutensa säästänyt itseään tulevalle aviomiehelleen ja kokenut ensimmäisen kertansa vasta mentyään 18-vuotiaana kihloihin Jussin kanssa. Ja nyt yli kymmenen avioliittovuoden jälkeen hän sai vierasta kyrpää brutaalilla tavalla vieraalta ulkomaalaiselta mieheltä, joka oli tunkeutunut heidän yksityiseen maailmaansa julmalla tavalla.

Muutoin aktin aikana hyvin hiljaisesti toiminut mies alkoi yhtäkkiä huohottaa hieman äänekkäämin ja kiristi työntöjen tahtia ja voimaa entisestään. Sitten hänen lihaksensa jännittyivät ja hän survaisi mustan melansa syvälle Anun kohdun porteille. Anu tunsi kuinka kyrpä alkoi sykkien pumpata lämmintä spermaa syvälle hänen sisälleen. Mies ei ollut käyttänyt kumia ja Anu puolestaan ei käyttänyt ehkäisyä, sillä lapsettomuuteen tyytyväinen Jussi oli antanut steriloida itsensä jo vuosia sitten. Raskaaksi tuleminen ei kuitenkaan ollut nyt Anun päällimmäisiä murheita.

Mies nousi reippaasti pois sängyltä, pukeutui ja otti taskustaan mustan paksun tussin. Anu ihmetteli mitä oli tekeillä, kun mies alkoi kirjoittaa tussilla jotain hänen vatsaansa. Saatuaan jonkin tekstin valmiiksi Anun vatsalle, sai myös naisen otsa osakseen jotain kirjoitusta. Tämän jälkeen mies haki ilmeisesti eteiseen jättämästään kassista kameran ja otti Anusta useampia valokuvia. Anu oli kauhuissaan ja ymmällään kaikesta mitä oli tapahtunut ja tapahtui. Ennenkaikkea hän oli peloissaan siitä mitä tulisi tapahtumaan, jos Jussi saapuisi kotiin työmatkaltaan miehen ollessa asunnossa.

Otettuaan valokuvat mies otti veitsen Anun viereltä sängyltä ja osoitti sitä Anun silmien väliin. Anun sydän alkoi ja hengitys salpautui. Tähänkö se loppui. Hänen 32-vuotinen elämänsä. Mies liu’utti hitaasti veistä Anun nenältä alaspäin, yli huulten, leuan, kaulan… rintojen välistä, vatsan yli… tekemättä kuitenkaan haavaa tai edes naarmua Anun iholle. Ehkäpä hän vain halusi pelotella, Anu mietti. Pillulle päästyään mies levitti toisella kädellä häpyhuulia ja survaisi veistä hieman syvemälle leikaten Anun välilihaan vertavuotavan haavan. Kauhunsa seassa Anu välähdyksenomaisesti muisti, että näin jossain kulttuureissa merkittiin raiskatut naiset, kuin pilaantunut liha, jotta muut osaisivat varoa saastunutta naista.

Turmeltuaan Anun sukuelimet mies tarttui Anua hiuksista, keräsi ne yhteen nippuun ja veti sen terävällä veitsellä poikki. Anu katseli kuinka mies pakkasi tavaransa ja reilun 30 sentin pituisen paksun tukun Anun hiuksia reppuunsa ja poistui sen jälkeen makuuhuoneesta. Lähtiessään hän vielä tyrkkäsi makuuhuoneen lipaston kumoon ja Anu kuuli myös olohuoneesta särkyvien tavaroiden ääniä. Sitten ulko-ovi kävi ja asuntoon laskeutui hiljaisuus. Anu makasi totaalisesti häpäistynä, tiukasti nippusiteillä sidottuna, suu tiiviitsi kapuloituna ja jalkoväli verta vuotaen keskellä omaa sänkyään. Miehen poistuttua Jussin kohtalo ei enää ollut päällimmäisenä hänen mielessään. Nyt hän pelkäsi omasta puolestaan. Mitä jos Jussi viipyisi, ehtisikö hän vuotaa kuiviin sängylle. Löytäisikö Jussi hänet elottomana ja häpäistynä?

Aika kului hitaasti ja lopulta Anu menetti tajuntansa. Seuraavan kerran herätessään hän oli sairaalassa. Nuori hymyileväinen hoitaja haki paikalle lääkärin, joka lohdutti Anua sanomalla että kaikki on nyt hyvin eikä mitään parantumatonta ole tapahtunut, väliliha oli saatu tikattua kutakuinkin entiselleen ja hiuksetkin kasvaisivat ajan mittaan takaisin. Anu sai katumuspillerin mahdollisen raskauden keskeyttämiseksi ja nielaisi sen tunteettomasti ja nopeasti.

Pian myös Jussi juoksi paikalle ja Anu sai kuulla tarkemmin loppuyön tapahtumista. Jussi oli saapunut hävitettyyn asuntoon ja löytänyt Anun tajuttomana veristen lakanoiden keskeltä. Anun kehoon oli kirjoitettu englanninkielinen viesti, jossa vaadittiin velkojen maksamista ja jonkin lähetyksen toimittamista perille. Anun otsassa oli lukenut solvaus, jota Jussi ei suostunut enää toistamaan.

Poliisi kuulusteli Jussia tapahtumiin liittyen ja kävi ilmi ettei mitään velkoja tai kadonnutta lähetystä voinut olla edes olemassa. Myöhemmissä tutkimuksissa selvisi, että viesti oli tarkoitettu viereisessä talossa asuvalle kutakuinkin Jussin ikäiselle suomalaismiehelle, joka oli sekaantunut rahaa huijaaviin nigerialaiskirjeisiin ja huumekauppaan. Tuntemattomaksi jäänyt velanperijä oli yksinkertaisesti erehtynyt talosta, vaikka rappu ja asunnon numero täsmäsivät.

Anu ja Jussi saivat myös selville, että heidän kokemuksensa ei ollut ainutlaatuinen. Vastaavia yöllisiä vierailuja oli tapahtunut samaan rikollisorganisaatioon liittyen myös Saksassa, Ruotsissa ja Ranskassa – ilmeisesti kuitenkin oikeisiin osoitteisiin. Pidätetyn suomalaismiehen avulla poliisi pääsi tekijöiden jäljille. Tapaukseen liittyen tehtiin muutamia pidätyksiä huumeisiin ja rahanpesuun liittyen, mutta Anun ja Jussin asuntoon erehtynyttä yöllistä vierasta ei koskaan löydetty.

Kitaristin kosto

Kalle katseli alta kulmiensa kuinka Mira kiehnäsi muiden pitkätukkamiesten kyljissä kiinni kuin tahalleen, ärsyttääkseen Kallea. Kalle vihasi tuota naikkosta sydämensä pohjasta. Aina hän näki punasta kun näki Miran jossakin, aina kun hän näki jotakin Miraan liittyvää, hän olisi sillä sekunnilla tahtonut repiä naisen silmät päästä ja tappaa tämä. Mikään ei koskaan ollut koskettanut häntä niin paljon kuin Mira, hän oli rakastanut Miraa. Liikaakin. Neljä vuotta he viettivät aikaa yhdessä, neljä ikimuistoista ja samalla niin tuskantäyteistä vuotta. Sitten Mira oli vain ilmoittanut lähtevänsä. Lähtevänsä Kallen elämästä, lähtevänsä yhteisestä kodista, lähtevänsä pois. Aluksi Kalle masentui täysin, mutta sitten viha täytti surun juovat hänen sydämessään ja hän alkoi vihata Miraa niin paljon kuin jotakin vain vihata voi. Se lumppu oli pilannut hänen elämänsä. Kalle oli saanut tietää Miran pettäneenkin häntä. Saatanan huora, Kalle ajatteli katsoessaan kapeauumaista Miraa Nikon käsivarsilla.

Sivusilmällä Kalle seurasi koko illan Miran puuhailua. Miehet vaihtui ja Mira humaltui. Mira kikatti kuin pahanenkin pikkukakara miesten kertoessa hänelle rivoja vitsejään. Mira antoi miesten lääppiä itseään, jonkun käsi taisi käväistä minimekon helman alla. Pikku hiljaa miehet kyllästyivät Miraan ja lähtivät, kuka minnekkin. Mira jäi istumaan yksin baaritiskiin nojaten ja Kalle tajusi mahdollisuutensa koittaneen. Hän käveli tiskille kuin tilatakseen juomaa, Miran katse kirkastui hänen huomatessaan vieressä pitkät hiukset. Nähdessään kuka hiukset omisti, Mira käänsi päänsä pois. Kalle otti tuoppinsa ja lähti kävelemään kohti pöytäänsä kun tapahtui kuten hän oli arvellutkin. Mira ynähti hiljaa Kallen nimen, Kalle käänsi päätään ja kysyi että mitä asiaa. Mira pyysi häntä luokseen ja kohta he jo juttelivatkin. Kalle katseli puhuessaan Miran humaltunutta katsetta ja piirteitä joita vihasi tässä. Kaunishan tuo oli, ei sitä Kalle voinut kieltää. Muuta hyvää sitten ei oikeastaan Mirassa ollutkaan. Tai no, muita miehiä houkutteli hänen täyteläiset ja suuret rintansa. Juttelu edistyi henkilökohtaisemmalle tasolle ja Kalle sai tietää Miran olevan vapaa.

Yhdessä tämä parivaljakko poistui ravintolasta synkkään syksyiseen yöhön. Yö oli pimeä ja hieman vettäkin tihutti, juuri täydellinen yö Kallen suunnitelmille. Kioskin kautta kohti oikopolkua joka johti Miran asunnolle. Kalle oli ostanut muutaman pullon olutta, yksi tosin ei ollut juomaksi.

Puolessa välin polkua Kalle alkoi hidastella ja Mira lopulta pysähtyi kokonaan. Tyttö katseli Kallen tummiin silmiin ja tajusi pitävänsä yhä tästä kitaristista. Hän muisti ne lukuisat kerrat jolloin tuon kitaristin taitavat kitarankielillä harjaantuneet sormet olivat hiipineet ylös hänen reittään, ne kerrat jolloin Kalle oli hyväillyt hänen asiansa osaavin sormin orgasmiin. Mira lähestyi hitaasti Kallea ja Kalle katseli kummissaan tyttöä. Pian Mira oli roikkumassa Kallen kaulassa ja horjahteli. Humaltuneen tahmainen suudelma läsähti Kallen huulille ja mies väisti sen jälkeen.

Kalle vei Miraa sivummalle, syvemmälle metsään. Mira luuli luvassa olevan jotakin hyvää, mutta tietämättään hän oli väärässä. Kalle vei Miran paikalle jossa lukuisat kerrat hän oli ollut yksin juomassa suruaan pois. Paikkaan joka oli kuin luotu tähän tarkoitukseen. Kalle suuteli Miran kaulaa vastahakoisesti ja Mira alkoi hihittää. Mira tosiaan luuli tapahtumien johtavan intohimoiseen ja kiihkeään seksiin. Kallen iloksi Mira jopa availi Kallen vyön valmiiksi. Kalle vei Miran nojaamaan puuhun ja polvistui hetkeksi suutelemaan tämän napapaidan paljastamaa vatsaa. Kalle laitto Miran kädet puun taakse kiinni ja salamana oli puun takana sitomassa tytön vaaleaihoisia käsiä tiukasti yhteen irrotetulla vyöllä. Mira pyristeli hiukan mutta luuli tämän olevan osa nautinnon hakuista suunnitelmaa.

Kalle katseli kiinnisidottua Miraa hetken aikaa. Tyttö nojasi humaltuneena puuhun ja mutisi jotakin. Kalle kiskaisi Miran istumaan maahan, kädet yhä selän taakse sidottuna. Tyttö yllättyi nopeasta toiminnasta ja silmät avoimina hän katseli pitkähiuksista ex-miestään. Kalle katseli Miraa ja virnisti kumma kolkko katse silmissään.

Kalle käveli muovikassinsa luo ja otti toisen olutpullon. Hän aukaisi sen ja joi pitkän kulauksen viileää mallasjuomaa. Pää hieman vinossa Kalle katseli melkein sammumispisteessä maassa istuvaa Miraa. Kyllä tyttö kohta heräisi pahimmastakin kännistä, Kalle ajatteli ja otti toisenkin pullon. Hän käveli läheisen kiven luo ja löi napakasti pullon pohjan reunan kiveä vasten. Pohja irtosi jättäen jälkeensä kovin rosoisen reunan useine lohkeemineen ja halkeemineen. Kalle käveli rikotun pullon kanssa Miran luokse ja alkoi nauraa. Nyt sinä saat lutka sen mitä olet ansainnut, Kalle sanoi ja polvistui maahan Miran jalkojen väliin. Hän piti polviaan tytön polvien päällä ettei tämä päässyt potkimaan. Kalle otti vielä taskustaan huivin ja sitoi sillä Miran suun. Mira oli lähes muissa maailmoissa..

Kalle repi Miran paidan auki edestä. Sitten repesi rintaliivit. Valkeat rinnat punertavine nänneineen oli kuin tarjottimella. Kalle otti taskustaan linkkuveitsen ja viilsi minimekon auki suoraan edestä. Mira ei vieläkään tajunnut mitään. Kalle laski kätensä tytön hävylle ja antoi kyytiä pikkuisille stringeille. Häpykarvat näkyivät selkeänä viivana häpykummulla ja Kalle riuhtaisi niistä lujasti. Mira vingahti ja katsahti Kalleen. Nyt vasta hän tajusi ettei ollut aika nautinnon.

Kalle repi jokaisen tumman karvan Miran häpykummulta pois. Mira vaikersi kivusta muttei voinut tehdä mitään. Olihan hän sidottuna ja vangittuna Kallen painon alle. Kalle tunki kerralla kolme sormeaan Miran pilluun. Saatanan limavittu, tämän minä kyllä tiesin. Kalle puheli yksikseen huomatessaan Miran kosteuden. Hän liikutti sormiaan muutaman kerran pillussa, kunnes riuhtaisi Miraa eteen päin siten että tämä lähes makasi. Kädet silti yhä puun taakse sidottuina. Kalle jatkoi Miran koskettelua tässä asennossa, kohta hän tunki neljännen sormen Miran uumeniin. Pian hän alkoi upottaa liukastamatonta kättään sormet kolmion muotoon asetettuna kokonaan Miran pilluun. Tytön kasvot vääristyi kivusta Kallen tunkiessa nyrkkiään tämän herkimpään paikkaan. Pian koko nyrkki olikin sisällä. Kalle pyöritteli sitä ja painoi muutaman kerran voimakkaasti alaspäin. Sitten hän otti käden pois ja pyyhki limat ja eritteet Miran rikkirevittyyn paitaan.

Kalle otti uudestaan rikotun kaljapullon käteensä ja alkoi viemään sitä hitaasti reittä pitkin kohti Miran pikku vittua. Mira katseli silmät selällään Kallen touhuja. Kyyneleet valuivat Miran poskia pitkin samalla kun pullo lähestyi Miran pillua. Saatuaan pullon pillulle saakka, Kalle alkoi levitellä sormillaan Miran häpyhuulia. Mira sätki ja reuhtoi, muttei mahtanut mitään isokokoiselle kitaristille. Kalle asetteli rikotun pullon suun Miran pillulle ja alkoi liikutella sitä voimakkaasti. Mira vinkui ja olisi takuulla huutanut jos vain olisi voinut. Rikottu pullo repi häpyhuulet palasiksi. Verinen mössö vain valui Miran ennen niin siistiä häpyä pitkin alas maahan Kallen repiessä sitä vielä lisää rikotulla olutpullolla. Kallen hullu nauru kiiri yöhön Miran vaginan ollessa haavoilla ja repaleisena.

Sitten Kalle keksi vielä muuta. Rikottuaan Miran häpyhuulet, hän alkoi tunkea koko pulloa Miran pilluun. Rikottu reuna tietysti ensimmäisenä. Mira vääntelehti tuskasta pullon hajottaessa herkkiä limakalvoja. Veri valui kunnon puroina alas havunneulasille ja Kalle vain naureskeli. Saatuaan koko pullon Miran pilluun, Kalle jätti sen sinne ja nousi ylös. Sitten hän potkaisi Miraa päähän teräskärkisillä maihareilleen muutaman kerran ja irrotti tämän kädet. Sitten hän poistui paikalta tavaroineen jättäen kirjaimellisesti päähänpotkitun ja pullolla puhkinussitun ämmän lojumaan puun alle.