Outi

Katselin saunan kuistilta myrskyävälle järvelle, jossa vaahtopäät erottuivat valkoisina pisteinä selvästi tummaa vettä vasten. Outi seisoi vierelläni nojaten kyynärsauvaansa.

Olimme vaimoni kanssa tutustuneet Marokon matkallamme kaksi vuotta sitten Outiin ja hänen mieheensä Reijoon. Vaikka Outi ja Reijo olivatkin meistä 10 vuotta vanhempia, vähän enemmänkin, niin olimme tulleet heti juttuun keskenämme. Outi oli täyttänyt hiljan 57 ja Reijo oli runsaat 4 vuotta häntä nuorempi. Minä ja vaimoni Anneli olimme reiluja nelikymppisiä.

Minua huvitti tämä tilanne missä olimme nyt. Meitä oli kaksi raihnaista toistamme auttamassa. Outi oli kaatunut jo talvella ja telonut polvensa odottaen nyt kesälomien jälkeen pääsyä leikkaukseen. Minulla oli selkä verrattain huonossa kunnossa ja niinpä meidät olikin jätetty saunaa lämmittämään toisten lähtiessä hakemaan kalaa kaupungin torilta. Sitä kun ei järvestä tänään otettaisi. Minä en jaksanut istua autossa ellei ollut aivan pakko, ja nyt ei ollut.

– Haen puita vähän vielä, ja lähdin kävelemään puuvajalle sateen kastellessa heti paitani märäksi.
– Oliko sinne nyt pakko syöksyä? Outi huusi perääni koska meillä ei ollut mitään kiirettä saunan lämmityksen suhteen.
Katselin puita jotka Reijo oli pilkkonut tasamittaisiksi ja sitten pinonnut ne liiterin seinille. Astelin rauhassa takaisin todeten paitani kastuvan riippumatta siitä kuinka kovaa liikkuisin.

Istahdin saunan takkahuoneeseen ja laitoin tulen takkaan riisuen sitten märän paitani. Outi seurasi touhujani ja huomasin hänen menevän hämilleen, kun katsahdin häneen yllättäen.

Outi oli hiljaa ja ontui sauvansa kanssa ikkunalle kurkaten siitä taas järvelle päin. Astahdin Outin taakse ja vaitonaisina katselimme yhdessä myrskyävää järvenselkää. Outin punertavat ja lyhyet hiukset heilahtivat hänen kääntäessään päänsä minuun päin.

– Kauankohan ne viipyvät sillä reissulla?
– Luulisin iltapäivän olevan pitkällä ennenkuin ovat takaisin, vastasin katsoen Outia vihertäviin silmiin. Outin leuka oli aavistuksen verran terävä ja nenä oli mukavasti nykerömainen. Hänestä tuli väkisinkin mieleen joku 16-17-vuotias tytönheitukka.

Suupielissä ja kaulassa olevat juonteet kertoivat kuitenkin koruttomasti ikää olevan huomattavasti enemmän. Raollaan olevasta suusta näkyivät hampaat jotka olivat kyllä valkoiset, mutta kirkkaus oli niistäkin jo haalistunut. Ylhäällä kulmahampaiden viereiset hampaat olivat vähän vinossa keskelle päin, mutta jotenkin veikeän näköisesti.

Outilla oli sininen pikeepaita ja polviin ulottuva kevyt hame. Pienet siistit rinnat olivat piilossa paidan alla, ne suorastaan houkuttelivat koskettamaan itseään. Painoin silmiäni alaspäin ja oikea polvi paljastui turvonneena hameen helman alta. Tunsin Outin katseen poskillani ja tiesin jääneeni kiinni tarkastelustani.

– Kari…, Outi aloitti sanomaan, mutta jättikin lauseensa kesken. Siirryin Outin selän taakse ja asetin käteni hänen lanteilleen.
– Kari.., mehän sovimme jo tästä, hän aloitti.
En pystynyt vastaamaan vaan vein käteni Outin pehmeälle vatsalle ja puristin hänet lujasti itseäni vasten.

Viime syksynä olin antanut jo viitteitä tarkoituksistani. Olin suorastaan varastanut häneltä suudelman pimeässä odottaessamme sateen loppumista ison kuusen alla. Se oli ollut äkkinäinen tunteenilmaisu johon Outi ei ollut ehtinyt reagoimaan oikeastaan muuten kuin työntämällä minut irti lyhyen kosketuksen jälkeen.

Olin pyytänyt myöhemmin anteeksi käytöstäni ja olimme jo tavallaan unohtaneetkin tuon tapahtuman. Olimme sopineet ettemme, tai siis etten minä jatkaisi tuollaisia ryntäilyjä. Nyt tuo lupaus oli rikottu tällä kosketuksellani.

Painoin huuleni Outin kaulaan ja tunsin hänen pehmeän lämpönsä ja järviveden tuoksun iholtaan. Outi oli käynyt aamulla uimassa vaikka järvi oli näyttänyt jo silloin nurjan puolensa.
– Kari, älä.., eei, emme voi.., Outin pehmeä lämmin ääni puhui minulle. Vaikutus vain oli aivan päinvastainen kuin mitä hän oletti. Käänsin hänet itseäni vasten ja hain lämpimät huulet vasten omiani. Huulet olivat yhdessä, mutta pian ne avautuivat suudeltavaksi. Pidin kättäni Outin poskella ja imin hänen kieltään himokkasti suuhuni.

Ikuisuudelta tuntuvan ajan jälkeen irtauduimme toisistamme. Katsoin Outin vihreisiin silmiin jotka eivät kääntyneet pois edestäni. Silmistä näkyi selvä lupaus jatkaa. Vein käteni Outin paidan alle. Pehmeä vatsalihas tuntui kiihottavalta puristellessani sitä sormillani. Kaksi kumparetta olivat lämpimästi liivien suojassa.

Tartuin siniseen paitaan ja nostin sitä. Kuulin kolahduksen joka aiheutui kyynärsauvan kaatumisesta lattialle. Olin jo unohtanut koko sauvan. Valkoiset rintaliivit suojasivat kahta kumpua, mutta eivät kauan. Riisuin nekin pois ja nyt näin ne suloiset pallot joita olin monesti öisin herännyt ajattelemaan.

Pehmeät vähän sivuille makaavat sirot rinnat katsoivat minua silmiin. Nänni oli pieni rusina, eikä nännipihakaan ollut kummoinen. Outi ei ollut synnyttänyt kertaakaan joten rinnat olivat säästyneet imettämisen aiheuttamalta rasitukselta. Kumarruin ottamaan suuhuni toista rintaa. – Ah.., Kari.., kuulin Outin mainitsevan nimeni ja hänen sormet haroivat niskahiuksiani imiessäni vuorotellen noita ihania rintoja.

Pudotin itseni polvieni varaan Outin eteen ja suutelin hänen vatsaansa vetäen hametta alas. Sain hameen putomaan nilkkoihin ja varovasti autoin Outia nostamaan jalkansa hameesta ulos. Silmäni ihailivat Outin alushousujen peittämää syliä. Naiselliset aikuisen naisen alushousut olivat kauniisti istuvat valkoiset pehmeäkankaiset.

Suutelin pyöreitä reisiä ja koskettelin niitä sormillani joka paikasta. Vaaleissa reisissä näkyivät sinehtävät verisuonet pinnalla voimakkaina. Niin reisien sivuilla kuin takana ja edessäkin. Kontin Outin ympärillä kuin opetettu sylikoira jakaen suukkojani reisille sydämeni takoessa himosta kiivaana.

Olin Outin takana laskiessani alushousut alemmaksi. Pudotin ne reisille ja siitä hitaasti polviin. Suutelin turvonnutta polvea hellästi merkiksi siitä etten satuttaisi häntä mitenkään.

Viimein housut olivat nilkoissa ja hoidin ne pois silmistä kokonaan. Painoin kasvoni Outin täyteläiselle ja rehevälle takamukselle. Peppuvako oli kauniin muotoinen pyöreitten pakaroitten puristuksessa. Nihkeä takamus kosketti nenääni ja huuliani. Tunsin kiimaisen miedon tuoksun lähtevän Outista kohti kasvojani.

Levitin pakaroita ja katsoin suoraan helakanpunaiseen peräaukkoon. Annoin kevyen suukon tuolle vieraammalle aukolle ja ujutin sormeni takaapäin kohti Outin pyhintä. Karvojen lomasta löysin reitin häpyhuulille joita raotin varovasti. Orastavaa kosteutta tihkui sormiini välittömästi koskiessani avoimeen rakoon. Tiesin Outin olevan hankalassa asennossa kipeän jalkansa takia. Nousinkin jalkeille ja nostin Outin käsieni varaan ja kannoin hänet vanhalle kangaspäällysteiselle sohvalle, joka oli ollut varmaan ikuisuuden tässä tilassa.

Laskin Outin selälleen sohvalle ja riisuin itseni alastomaksi. Laitoin oven hakaan ja kumarruin sohvalla makaavan naisen jalkojen väliin. Kipeä jalka oli lattialle päin. Asetin sen varovasti lattialle ja nyt katsoin edessäni avautuvaan lemmenluolaan. Kokeneena naisena Outi oli jo nostanut jalkansa koukkuun sohvan selkänojaa vasten. Huuleni etsivät karvojen keskeltä häpyvaon joka oli aavistuksen raollaan.

Vaalean- ja tummanpunaista näkyi silmiini, kun sormillani levitin tuota simpukkaa leveämmälle. Miellyttävä tuoksu tuntui nenässäni, maku kielessäni oli voimakas ja pistävä. Liukas erite voiteli Outin limakalvoja runsaalla erityksellään. Sain häpykielen kieltäni vasten ja aloin pyöritellä sitä kielelläni. Kosteus toi mukanaan makean pistävän maun joka tosiaankin kirpaisi kieltäni rajusti.

Tummia pitkiä karvoja oli kipparalla Outin lemmentemppelin molemmin puolin. Häpyvaon yläosassa oli tiheä tupsu kuin suojaamassa piilossa olevaa rakkaudenantajaa. Työnsin kieltäni syvälle ja kuulin korvissani Outin huokailut ja lantion kiemurtelevat liikahdukset.

Häpyhuulten välinen alue suorastaan kiilsi limasta ja syljestäni. Sivelin kieltäni pitkin avointa vakoa ja siirryin alosasta reisien juureen. Pehmeät lihakset houkuttelivat minua puremaan, mutta maltoin kuitenkin mieleni. Pehmeät reidet oilivat yllättävän siloiset, voimakkaat lihakset olivat osittain jännittyneinä Outin nostellessa lantiotaan kohden huuliani.

Kaksi pehmeää ja lämmintä kättä hieroi niskaani ja veti kasvojani kohden avointa syliä. Kiimainen aikuinen naisen tuoksu leijui voimakkaana nenässäni kohdatessani tuon kosteuden ja lämmön. Varoin Outin polvea tunkiessani käteni pehmeitten pakaroitten alle. Nostin jännittynyttä vartaloa kohti kasvojani ja nuolin avointa ja limaista luolaa.

Näin edessäni koukeroiset käytävät joihin upotin kieltäni Outin vaimean voihkinan saattelemana. Kädet vetivät minua vaativasti ylöspäin ja hitaasti siirsin itseäni ylöspäin Outin pehmeälle vatsalle. Tajusin vasta teon tehtyäni puraisseeni Outia vatsaan. Häpykarvoituksen yläpuolella oli punainen jälki, joka nyt suorastaan loisti silmiini. Sen oli täytynyt pakostakin sattua, mutta en ollut kuullut Outin päästävän mitenkään poikkeavaa ääntä.

Nousin ylemmäksi ja ohjasin jäykän penikseni allani olevan naisen häpyhuulten limaiseen keskiöön. Laskeuduin hitaasti koko painollani Outin vartalon päälle.
– Oih.. voi Kari.. kuulin Outin äänen tulevan hänen raollaan olevasta suustaan. Nuo kaksi lievästi vinossa olevaa hammasta pistivät taas silmiini erikoisen selvästi.

Outin silmissä oli syvä loiste, silmät olivat vain puoliksi avoimina, kuin odottaen oikeaa hetkeä sulkeutuakseen. Lämmin rengas puristi pehmeästi penistäni ollessani nivusiani myöten kiinni Outin pehmeässä vartalossa. Pujottelin käteni Outin harteiden alle ja vedin itseäni ulos kosteasta luolasta. Pidin Outin kasvojen ilmeestä, hän oli täydessä ekstaasissa. Kasvot kertoivat tyytyväisyydestä ja syvästä nautinnosta, joka kietoi tämän itseäni lähes 15 vuotta vanhemman naisen vaippaansa.

Nostelin itseäni polvieni varassa ja otin samalla tukea kyynärpäistäni. Penikseni teki hankaavaa liikettä Outissa joka myötäili liikkeitäni sulavasti. Olin ensimmäisestä hetkestä alkaen halunnut Outia. Hänessä oli sitä jotakin, hän oli kuin magneetti joka veti minua vastustamattomasti puoleensa. Oli tehnyt sitä jo kaksi vuotta.

– Oih-uuhh…, Outin suusta purkautui vaimeita äännähdyksia kertoen siitä hyvänolon tunteesta joka hänellä oli. Nautin itsekin tästä hetkestä paljon. Nautin siitä, että sain antaa Outille sen tunteen josta hän nautti.
Katselin rintakehääni vasten litistyneitä rintoja ja tunsin Outin läheisyyden itsessäni hyvin voimakkaana. Halusin suudella noita rintoja, kasvoja, huulia, nenää, kaikkea tässä ihanassa naisessa joka nyt antautui minulle. Mutta slloin en olisi nähnyt hänen kauniita kasvojaan, sitä ilmettä, joka kertoi riemullisesta nautinnosta joka hiipi lähemmäs ja lähemmäs.

– Uh-uuhh.. kuului entistä kovempi äännähdys jännittyneitten huulten välistä. Ylähuuli värisi tehden pientä liikettä paljastaen hampaita enemmän. Pieniä hikikarpaloita näkyi helmeilevän nenän alla ja sivulla. Ilme paljasti Outin syöksyvän pian hekumassaan kylmään aaltojen syleilyyn joka sammuttaisi ainakin hetkeksi palon Outin sisältä. Tein hitaita liikkeitä ja eritteiden ja limakalvojen hankauksen aiheuttamat voimakkaat äänet kuulostivat irstailta tässä lemmenhuumassa.

Väriltään viininpunaisiksi muuttuneet huulet muuttuivat paksummiksi juuri ennenkuin Outilta pääsi voimakas huutojen sarja. Hänen lantionsa nousi ylös ja selkä taipui kaarelle. Outin niska oli kovalla rasituksella kaarelle nousseen ja jännittyneen vartalon painosta. Koukussa oleva jalka takoi kylkeäni kuin kovan tuulen heiluttama avonainen ovi.

Outi oli tällä hetkellä kaiken maallisen tajunnanvirran tavoittamattomissa. Allani kouristeleva nainen piti vaimeaa ääntelyä ollen täydessä hurmostilassa voimakkaan orgasmin seurauksena. En uskaltanut liikahtaakaan etten olisi rikkonut tätä voimakasta tunnelatausta joka välillemme oli syntynyt. Penistäni puristeli voimakkaat sykäykset sännöllisin välein, aivan kuin Outikin olisi saanut siemensyöksyn. Tunne oli minullekin voimakas.

Hiljakseen Outin vartalo pehmeni ja jännitys suli pois. Voimakas orgasmi oli riepotellut Outia varmaankin useita minuutteja. Pyyhin Outin otsaa hänen avattuaan silmänsä. Katsoimme hiljaa ollen toisiamme silmiin, sanoja ei tarvittu. Outin pää liikahti ja minä aloin tehdä työtä saavuttaakseni saman minkä Outi äsken.

Mietin miltä minä näyttäisin nautintoni ollessa huipussaan. Tunsin puristuksen penikseni kärjessä pistävänä, melkeinpä kivuliaana tunteena. Yhtäkkiä tuo outo ”kipu” hellitti ja pehmeä nautintojen pato avautui. Halusin nauraa, niin hyvältä minusta tuntui. Tajusin tuon äänen kuuluvankin minulle, kuulin nauravani siemensyöksyn nykiessä penistäni.

Tajusin eturauhasen lihasten jännittyvän ja pehmenevän ja sitten suolsin eliksiiriäni Outin syövereihin.
– Outi.., Outiii.., kuulin oman ääneni, kun valahdin vetelänä myttynä naiseni päälle.

Lämmin hikinen vartalo allani otti minut pehmeästi huomaansa. Sulauduimme yhdeksi tunteiden, hien, liman ja kiihkon muodostamaksi täriseväksi kahden vartalon kääröksi. Hengitin Outin tuoksua sisääni maatessani hänen päällään.

Jalat täristen nousin Outin päältä jääden istumaan sohvan jalkopäähän. Näky mikä avoin vagina muodosti oli suorastaan rietas. Avoimeksi jääneiden häpyhuulten keskellä oli pyöreä musta aukko josta valui harmaata spermaa ulos.

Outin vatsa nousi ja laski vieläkin kiivaan hengityksen tahdissa. Varovasti nostin Outin jalan suoraksi syliini. Sitä tehdessäni hänen sisältään pullahti iso annos tuota rakastelumme aikaansaamaa tuotosta.

Katsoimme toisiimme väsyneinä, mutta tyydytettyinä. Outin silmissä leiskui vielä tuo liekki heikkona kohta sammuvana kertoen yhteisestä lemmenhetkestämme.

Pitkä odotus

Minä olin iskenyt silmäni vaimoni serkkuun jo häittemme alla. Heli oli tuolloin 18-vuotias ja minä vajaat 10 vuotta vanhempi. Puristelin Heliä niskasta muka kiusatakseni häntä, mutta tärkeämpää oli päästä koskettamaan tuota ihanaa nuorta tyttöä. Odottelin vain sopivaa hetkeä päästäkseni tytön jalkojen väliin. Vuodet kuluivat ja Heli lähti kotipaikkakunnaltaan muualle opiskelemaan. Näin hänet opiskeluvuosien aikana joskus, ja olin kateellinen tuntemattomille nuorille miehille Helistä.

Heli palasi opiskelun päätyttyä asumaan kotiinsa saatuaan toimittajan paikan alueellamme ilmestyvästä lehdestä. Heli oli täysi nainen, ruskea pitkä tukka, naisellinen lantio ja täyteläiset rinnat. Joskus juhliessamme erinäisistä syistä oli Heli pukeutunut aina hillityn fiksusti, tumma hame ja musta sukat, sukkahousuja hän varmaan käytti..

Hän sai aina sydämeni jyskyttämään ja pyrin kutsumaan hänet kotiimme milloin minkäkin syyn takia. Helin koti oli meidän naapurissamme, joten näimme toisemme viikoittain.

Kymmenen vuotta myöhemmin eräänä talvi-iltana olin iltalenkillä ja törmäsin Heliin kuin vahingossa. Juttelimme niitä näitä tovin ja yhtäkkiä vedin Helin puoleeni ja suutelin häntä. Suudelma ei kestänyt kauankaan Helin irtauduttua minusta. – Ei Risto, mitä sinä yrität, Heli kysyi minulta. – Halusin suudella sinua, teinkö väärin. – Niin, Tuula on minun serkkuni, eikä jatketa tätä tämän pitemmälle. – Oletko sitä mieltä, kysyin varmuudeksi. – Olen, ei anneta tämän vaikuttaa meidän väleihimme mitenkään, unohdetaan tämä kokonaan, Heli ehdotti. – Pakko se kai sitten on hyväksyä. – Ei sitten kyräillä toisiamme, varmistin vielä. – Sovittu, Heli sanoi.

Niin lähdimme jatkamaan matkaamme kumpikin taholleen.

Meni taas muutama vuosi ja olimme tai ainakin Heli näytti unohtaneen onnettoman suutelemiseni. Hankimme koiran ja minun huolekseni jäi lopuksi koiran ulkoiluttaminen ja lenkkeily sen kanssa.

Eräänä kerran olin koiran kanssa lenkillä ja palasimme kotiin päin. Oli juhannus ja ajattelin käydä katsomassa naapurin juhannuskoivuja. Tulimme koiran kanssa naapurin pihalle ja Heli oli juuri haravoimassa pihaa. Hän oli paljain jaloin yllään nilkkaan ulottuva hame ja t-paita. Helin isä oli istumassa pihakeinussa. – Hyvää juhannusta tännekin, tervehdin molempia. – Samaa sullekin, Heli vastasi iloisesti hymyillen ja tuli heti koiraa vastaan. Heli meni istumaan rappusille ja koira hänen viereensä. Jäin juttelemaan Helin isän kanssa ja kyykistyin polvieni varaan. Satuin katsahtamaan Helin suuntaan ja näin miten hänen hameensa oli paljastanut hänen polvensa ja näin suoraan reisien välissä pilkottaviin valkoisiin alushousuihin. En ollut uskoa silmiäni, mutta en voinut Helin isän takia tuijottaa koko ajan hänen tyttärensä jalkojen väliin. Mietin mitä tekisin ja keksin mennä antamaan koiralleni palkaksi sokerinpaloja joita minulla oli taskussani.

Kyykistyin Helin eteen ja tarjosin sokeria hänen vieressään istuvalle koiralleni. Katselin nyt hävyttömästi suoraan Helin reisin väliin. Valkoiset alushousut loistivat kuin kuu mustalla taivaalla. Hätkähdin huomatessani miten housuissa näkyi kostea kohta häpyhuulien kohdalla.

En tiedä tekikö Heli tämän tahallaan, koska en voinut koskettaa enkä sanoakaan mitään, hän vain hymyili iloisesti. Tuolloin olisin toivonut, että minulla olisi ollut vähintään kilo palasokeria taskussani, mutta harmikseni sokeri loppui. Koira tuli etsimään taskustani lisää ja tuli näkymäni eteen peittäen Helin reidet. Lähdin vähän myrtynein mielin kotiin voimatta tehdä yhtään mitään.

Viimekesänä alkoi viimein tapahtua. Vaimoni oli pitämässä kesäleiriä lapsille ollen poissa koko viikon ja lapsemme olivat kesätöissään.

Heli oli töistä tulossa ja ajoi meidän pihalle autonsa. Loikoilin riippumatossa ja katsoin, kun Heli sammutti autonsa ja avasi oven. – Moi, mitäs lomalainen tietää? – Ei valittamista, kuten näet kuluu se aika näinkin, vastasin riippumattoni pohjalta. – Oli rankka päivä, oikein janottaa, Heli vihjasi ja arvasin hänen vihjaavan olutpullooni joka oli lähes tyhjänä vierelläni. – Odota niin haen meille juotavaa sanoin ja nousin ylös kävellen maakellariimme ja palasin kohta kantaen kahta huurteista olutpulloa.

Kävelin auton vierelle ja kyykistyin Helin eteen avaten molempien pullot. Katsoin nyt tarkemmin Heliä. Hänellä oli vaaleansininen farkkuhame joka ei yltänyt edes polviin hänen istuessaan autossa. Vaaleansininen lyhythihainen kauluspaita ei peittänyt Helin rintoja, päinvastoin se korosti niitä esille työntäen.

– Jos istut ratin takana ja otat ryypyn voit olla rattijuoppo, heitin herjaa. – Pitäiskö jaksaa nousta ylös täältä, vai.. – Istu mun puolesta siinä, sanoin ja istahdin nurmikolle auton viereen Heliä vastapäätä. – Täällä autossa on kyllä turhan kuuma, Heli sanoi ja alkoi kääntymään niin, että hän nosti jalkansa autosta ulos. – Viitsisitkö avata kengistä hihnat niin saan ne pois jalastani, Heli pyysi minua.

Olin katsonut Helin kääntymistä ja vatsanpohjaani oli kouraissut nähtyäni Helin pyöreiden reisien vilahtavan hameen alta. Otin Helin sandaalista kiinni ja avasin hihnan pudottaen kengän nurmikolle, sitten toiselle sama juttu. Punaiset varpaankynnet loistivat kirkkaina silmiini. Nyt Helillä ei ollut sukkia tai sukkahousujakaan ja minä aloin tuntea taas himoa tätä naista kohtaan.

Istuin nurmikolla ja pidin Helin jalkoja sylissäni hänen juodessaan olutta. Minun suutani alkoi kuivaamaan ja otin ryypyn myös, mutta eri syystä kuin Heli. Heli katsoi minuun ja vein käteni hänen polvelleen painellen sitä kevyesti. Tunsin miten kämmeneni hikosi jännityksestä, mutta jatkoin koskettelua.

– Ei minun polveni ole kipeä, ei sitä välttämättä tarvitse hieroa, Heli sanoi yrittäen virnistellä minulle. – No eipä ainakaan tule kipeäksi, jos vähän hieron sitä, sanoin äänellä jota en tunnistanut omakseni. – Siis ennakoivaa huolenpitoa, teillä on väki jossain poissa vai? – Tuula on siellä perheleirillä ja muksut on töissä. – Voi-voi ja isä jätetty ihan yksin kotiin. – Onneksi sinä tulit pitämään seuraa minulle. – En tullut, pitäisi mennä kotiin jo kovaa vauhtia. – Mitäs sulla siellä on? Heli oli edelleen naimaton, enkä ollut nähnyt hänellä ketään miesystävääkään vaikka hän oli täyttänyt vappuna jo 37. – Minä voin laittaa meille vähän suolaista jos vain kelpaa, laitetaan grillissä jotakin. – Jaa, hyvä ehdotus sait ylipuhuttua Heli totesi.

Nousin jalkeille ja ojensin käteni Helille joka nousi autosta. Tunsin Helin käyttämän parfyymin tuoksun joka oli tuttu minulle, olinhan ostanut sen hänelle joululahjaksi, olin antanut mukamas vaimoni päättää asiasta, mutta minä olin kuitenkin asian junaillut.

Kumarruin nostamaan Helin kengät maasta ja nakkasin ne autoon sisälle. Pukkasin auton oven kiinni ja viittasin Helille, että menisimme sisälle taloon jossa olisi ruokatarvikkeet.

Lähdimme kävelemään ja Heli meni edellä joten minä sain katsella hänen kaunista takamustaan ja hyvännäköisiä sääriä. Hame ei yltänyt polviin asti vaan jonnekin puoliväliin reisiä. Heli nousi edelläni rappusia ja kiirehdin avaamaan hänelle ulko-oven. Käsivarteni hipaisi Helin rintaan ja oli kuin sähköisku olisi kulkenut lävitseni. Suljin ovea ja vaistomaisesti painoin lukitusnappia joten ovi loksahti lukkoon takanamme.

– Miten se ovi noin kovaa kolahti, Heli kysyi. – Se taisi mennä lukkoon samalla. – Miksi laitoit sen lukkoon hän kysyi. – Siksi, että saamme olla rauhassa vastasin ääni paksuna. – Niin..? Heli katsoi minuun eteisessä. – Siksi.. ja tartuin Heliä harteilta kiinni ja painoin huuleni hänen huuliansa vasten.

Helin huulet olivat paksut ja kosteat, kylmä olut oli jäähdyttänyt ne ja oluen maku tuli kieleeni ensimmäisenä. – Ah..kuulin Helin äännähtävän, eikä hän irrottautunut minusta vaikka olin sitä pelännyt. Pyöritin kieltäni Helin kieltä vasten ja imaisin sen suuhuni vieden käteni Helin pakaroille joita puristelin kiihkeästi. Hetken kuluttua irtauduimme toisistamme ja näin Helin silmistä lupauksen jatkaa leikkiämme. – Tämä on vääriin Tuulaa kohtaan hän sanoi, mutta painoin sormeni hänen huulilleen.

Aloin avaamaan Helin paidasta nappeja ja saatuani paidan auki näin kauniit pitsireunaiset rintaliivit jotka peittivät noita kahta isoa kiinteää rintaa.

– Mennään yläkertaan, siellä on mukavampi olla, ehdotin Helille. – Mennään vain, ja hän lähti nousemaan rappusia yläkertaan. – Melkein 20 vuotta olen tätä hetkeä odottanut, sanoin Helille. – Olen huomannut, melkein olin valmiina silloin toissa juhannuksena, mutta ei ollut tilaisuutta silloin, Heli joutui myöntämään silloiset arveluni oikeiksi.

Riisuin Helin rintsikat ja sain käteeni nuo isot pallot jotka olivat yllättävän kiinteät kokoonsa nähden. Suutelin nänniä ja puristelin hellästi rintoja jotka tuntuivat sametinpehmeiltä. Näillä rinnoilla ei ollut imetetty yhtäkään lasta ja sen huomasi. Kuulin Helin kiihtyneen hengityksen imiessäni hänen rintojaan.

Heli avasi itse hameensa ja pudotti sen lattialle ja hänen peittonaan olivat vain alushousut joissa oli samanlainen kuvio kuin rintaliiveissäkin. Vein käteni pikkuhousuille ja vedin ne alas. Olin polvillani Helin edessä ja eteeni paljastui siististi käsitelty karvoitus, vaon yläosassa oli tuuhea säännöllinen pöheikkö jota oli kyllä leikattu ja häpyhuulien sivuilla oli aivan paljasta ilman karvaakaan.

– Olet kaunis täältä, sanoin, ja painoin huuleni tuolle haluni kohteelle jota olin näin kauan joutunut odottamaan. – Vähän siistimistä vain Heli sanoi, ja tirskahti kuin nuoret tytöt. – Mennään sohvalle ja ohjasin Helin siihen makuulle ja aloin riisua shortsejani pois, samaan kasaan putosivat paitani ja alushousuni myös.

Helin pitkät hiukset olivat osittain hänen rintojensa päällä hänen maatessaan alastomana sohvalla. Menin Helin jalkojen väliin ja hän veti polvensa koukkuun kuin arvaten mitä tekisin. Painoin kasvoni tuolle himoamalleni kohteelle, otin häpyhuulet suuhuni ylhäältä ja aloin imeä pullottavia häpyhuulia omilla huulillani.

Tunsin nenääni kevyen pissan ja hien tuoksun, mutta se ei minua hidastanut, päinvastoin lisäsi himoani. Olin käynyt häpyhuulet kokonaan läpi imien ne kahteen kertaan. Työnsin kieleni nyt tuohon vakoon ja tunsin sen valtavan kosteuden mikä siinä oli. Hapanta ja voimakkaan makuista eritettä. Levitin sormillani huulia ja näin kauniin vaaleanpunaisen ja limasta kostean lihasryppään olevan turvoksissa. Painoin kieleni keskelle tuota kosteutta ja reikää joka johti Helin sisään. Tunsin kielessäni klitoriksen joka oli paisunut valtavan suureksi. Otin sen huulieni väliin ja aloin imeä sitä varovasti.

– Ahh.ohh..Heli alkoi valittaa ääneen ja tunsin hänen nytkähtelevän allani. Heli sai orgasmin heti, hänellä oli tunnelma nyt herkässä. Nostin pääni pois Helin sylistä ja pyyhin hiuksia pois hänen kasvoiltaan. -En voinut mitään, se oli niin ihanaa ja Heli veti minut puoleensa alkaen suudella minua himokkaasti. -Odotetaan vähän aikaa ja otetaan sitten uusi kierros Heli supisi korvaani, kuin peläten jonkun kuulevan hänen sanansa.

Hieroin Helin rintoja imien nännejä suussani ja purren pehmeitä rintoja niin, että niihin jäi tummia jälkiä ja suutelin hänen vatsaa lähestyen karvoitusta reisien välissä. Vein sormeni kosteaan häpyhuulien peittämään rakkauden lähteeseen. Painoin sormeni vähän kerrallaan syvemmälle vaginaan ja tunsin miten tiukka Heli oli. Pian Heli alkoi liikkua sormeani vasten ja kun totesin hänen olevan valmis yhdyntään. Suutelin Helin kiinteitä ja pyöreitä reisiä ja nousin hänen päälleen.

– Miten sinun ehkäisysi on, kysyin Heliltä. – Älä huolehdi, ei tarvitse pelätä. – Eikä muutenkaan, minulla ei ole ollut montaa suhdetta. – Olet minulle vasta toinen mies Heli sanoi hiljaa. – Niinkö, kysyin ja menin hiljaiseksi.

Heli nyökkäsi vaieten ja minä ohjasin penikseni hänen kosteaan vaginaan. Aloin työntymään ja tunsin miten ahdas Heli olikaan. Olin Helissä kiinni pitäen hänestä kiinni olkapäiden takaa ja Heli levitti itseään mahdollisimman paljon. Kuulin Helin kiivaan hengityksen ja valkoiset hampaat loistivat kosteiden huulien välistä.

Olin nyt koko mitallani Helin sisällä ja Heli alkoi liikuttamaan lantiotaan nostaen ja kiertäen itseään allani. Heli oli ahdas, mutta hämmästyttävän liukas hän oli ja se helpotti yhdyntää. Katsoin Heliä kasvoihin ja näin hänen silmissään lämpöä ja tyytyväisyyttä tähän hetkeen, hänestä säteili se tunne mitä hän koki parhaillaan.

Sulauduimme yhteen ja liikuimme kuin yksi ihminen. Helin suusta purkautui voimakkaita äännähdyksiä jotka vain lisäsivät sitä kiihkoa ja himoa jota tunsin tuota naista kohtaan. Näykimme toistemme huulia ja näin miten Helin huulet olivat turvonneet melko paljon, hänen poskensa punoittivat valtavasti ja silmissä oli utuinen katse.

Tajusin, että tämä nainen antoi itsensä minulle täysin, 20 vuotta odotusta ei ollut mennyt hukkaan. Tämä nainen oli minun omani tästä eteenpäin, kuin tajuten ajatukseni Heli nyökkäsi minulle. – Kyllä, minä olen sinun, ota minut. Aloin naimaan vauhdikkaasti vaikka tiesin etten pitkään pystyisi enää pidättelemään. Tuntui uskomattoman upealta olla Helin kanssa, kuin olisin ensimmäistä kertaa naisen kanssa, mutta tällä kokemuksella mikä kuitenkin jo oli. Heli oli kuin nuori neitsyt, joka on odottanut sulhasta kauan saapuvaksi ja nyt tuo onnen odotus täyttyi. Minusta ei tuntunut lainkaan pahalta, että petin vaimoani Helin kanssa.

-Aahh.hh..eeihh, Heli alkoi huutamaan kovaan ääneen ja tärisemään voimakkaasti. Hän nosti ylävartaloaan ylöspäin ja tunsin hänen hampaansa olkapäässäni. Heli sai voimakkaan orgasmin ja meni miltei tajuttomaksi hetkeksi. Voimakas hengitys nosti tiuhaan hänen rintojaan ylös, nännit olivat isot ja kovat.

Odotin, että hän palautui ja aloin ottamaan loppukiriä. – Risto katso minua koko ajan, sittenkin, kun sinä saat Heli pyysi pitäen päätäni käsiensä välissä. Minulla alkoi nykimään penikseni kärjessä ja tiesin siitä, että tämä olisi valtava nautinto minullekin. Muutaman kerran tyhjää nykimistä seurasi kova nautinnon purkaus ja tunsin miten suorastaan suihkutin spermani Helin sisuksiin.

Heli piti päätäni edelleen käsissään ja hän katsoi suoraan silmiini ja liikutti alavartaloaan syöksyjeni tahdissa. Helin silmissä oli kosteutta, kuin hän olisi itkenyt. En ollut kokenut moista nautintoa aikaisemmin ja makasin nyt Helin päällä liikkumattomana möhkäleenä. Heli peitti kasvoni suudelmillaan painaen minua lujasti itseään vasten.

Viimein virkosin ja nousin istumaan sohvalle Helin jalkojen ollessa sylissäni. Näin miten spermaa valui Helin häpyhuulien välistä täyttäen joka paikan. Painoin kämmeneni Helin häpyhuulille kevyesti.

– Kiitos ihanasta hetkestä sinulle, tätä kannatti odottaa se 20 vuotta sanoin Helille. – Ihanaa tämä oli minullekin, et uskokaan kuinka upeaa, meiltä on kyllä mennyt monta vuotta ohitse, Heli totesi, minä miltei olen rakastunut sinuun. – Niin, miltei, muttet ole, sanoin ja painoin poskeni Helin reidelle joka oli lämmin ja nihkeän hikinen, puraisin reiteen kevyesti ja tunsin Helin sormet hiuksissani. – Yksi asia vielä…olisi, hm.. Heli aloitti…- No mikä kysyin. – Minä en käytä mitään ehkäisyä ja jos saan tästä mukaani jotain niin olen tyytyväinen, älä pelkää, et ole vastuussa mistään, kyllä minä lapsen hoidan, jos se nyt tulee, Heli lopetti kasvot hymyssä! – Oho…vai niin, menin aivan mykäksi ja lähdin hakemaan ajatuksissani vessasta paperia.

Tulin paperitukon kanssa ja pyyhin Helin reisien väliä ja jätin tukon paperia häpyhuulien väliin tukkeeksi. – Oletko tosissasi? kysyin viimein.. – Täysin ja tämä on meidän kahden välinen asia täysin, kukaan ei saa koskaan tietää mitään, Heli lisäsi. – Enkä minä sinua tämän jälkeen voi jättää, Heli sanoi nousten istumaan. -Tule tänne hän pyysi minua istumaan viereensä ja hän kapusi istumaan syliini kietoen kätensä kaulani ympärille. Pidimme toisistamme kiinni pitkään.

Niinhän siinä kävi, että Heli tuli raskaaksi ja nyt minä olen 3 kk:n ikäisen tyttölapsen isä. Toimittaja on onnellisena äitiyslomalla ja minulle on aina paikka hänen vuoteessaan. Toistaiseksi olemme pystyneet salaamaan suhteemme, mutta, mutta…

Aviovuode

Perjantai. Kello lähestyi iltayhdeksää. Elina istuutui suihkunraikkaana
makuuhuoneen sängynreunalle ja avasi vaatelaatikkonsa. Tämä olisi se ilta.
Ilta, jota hän oli jo useamman päivän ajan odottanut. Aviomies oli
työmatkalla jo neljättä päivää ja palaisi kotiin vasta maanantaina.

Elina avasi siideritölkin ja otti siemauksen. Hän valikoi
alusasulaatikostaan sopivia asuja. Pitkästä aikaa oli tilaisuus pukeutua
jotakuta varten. Perhoset kiersivät hänen vatsassaan, kun hän veti mustia
verkkosukkia jalkoihinsa. Olisi vielä tunti aikaa laittautua ja tehdä
viimehetken järjestelyt ennen kuin vieras tulisi. Elina ei tuntenut
vierasta. Ei edes tiennyt miltä tämä näytti luonnossa. Hän oli nähnyt
vieraastaan vain muutamia valikoituja valokuvia
Alastonsuomi.com -sivustolla.

He olivat tutustuneet nettisivuilla muutamaa kuukautta aiemmin. Katselleet
toistensa kuvia ja vaihtaneet ajatuksia, mielipiteitä ja fantasioita. Ja
nyt. Nyt kun Elinan aviomies oli poissa oli tullut aika toteuttaa heidän
yhteinen fantasiansa. Elina halusi munaa. Kunnon panoa. Kiimaista,
eläimellistä seksiä vieraan miehen kanssa. Vieras puolestaan halusi Elinaa,
kuuliaista ja kilttiä pikkuvaimoa. Hän halusi tulla Elinan kotiin ja panna
tuota vaimoa hänen aviovuoteessaan.

Elinan mies ei tiennyt tästä järjestelystä mitään. Ehkä hän aavisti jotain.
Kenties ajatus jopa kiihotti häntä. Tai sitten ei. Elina pohti mitä mies
sanoisi, jos saisi kuulla. Jos jokin seikka jäisi huomaamatta ja mies saisi
tietää. Entä jos mies haluaisikin yllättää Elinan ja tulisi kotiin jo
viikonlopuksi. Ihmettelisi vierasta autoa pihallaan ja astuisi
pahaa-aavistamatta sisään makuuhuoneeseen ja näkisi kuinka hänen vaimonsa
saa vierasta kullia heidän yhteisessä vuoteessaan. Siinä, jota he pitkään ja
hartaasti valitsivat huonekalukaupassa talon kauppakirjan allekirjoittamisen
jälkeisenä päivänä.

Elina valitsi alusasukseen mieheltään hääpäivälahjaksi saamansa romanttisen
mustan alusasusetin push-up rintsikoilla, pitsisillä pikkuhousuilla ja
sukkanauhaliiveillä ja puki niiden ylle edellisiä firman pikkujouluja varten
ostamansa pikkumustan mekon – sen jota hän ei ollut kuitenkaan käyttänyt,
koska aviomies oli pitänyt sitä liian seksikkäänä vieraiden silmille. Nyt se
istui tilanteeseen kuitenkin paremmin kuin mainiosti. Hän mietti pitkään
miten kampaisi vastikään värjätyt syntisen punaiset hiuksensa, mutta lopulta
päätyi jättämään ne auki. Hän muisteli, että tästä oli ollut vieraan kanssa
puhetta netissä.

Meikatessaan Elina muisteli milloin hän oli edellisen kerran pukeutunut
miestään varten. Olikohan se 10-vuotishääpäivänä? Ainakaan se ei ollut
edellinen 15-vuotishääpäivä. Se kun sujui televisiosta jääkiekkoa katsellen.
Joka tapauksessa siitä oli jo aikaa. Laittauduttuaan valmiiksi Elina kiersi
vielä säätämässä kodin valaistuksen sopivan hämyisäksi ja nosti viinipullon
ja lasit keittiön pöydälle odottamaan. 15 minuuttia. Miltähän vieras
näyttää? Elinaa jännittää.

Tumma auto kaartaa pihaan ja mieshahmo kävelee ovea kohden. Plim plom.
Ovikello soi ja Elina avaa oven. Ulkona seisoo roteva mies. Vieraan ulkonäkö
ei aivan vastaa Elinan mielikuvaa, mutta se ei haittaa. Vierasta selkeästi
jännittää ja hän tuijottaa Elinan pikkumustaan verhottua vartaloa
ojentaessaan tälle tuliaisiksi pullollisen viiniä. Elina ei tiedä miten
keskustelun avaisi, mutta kiittää viinistä ja toteaa, että nyt onkin kaksi
pulloa juotavaksi. He katselevat toisiaan jonkin aikaa oviaukossa kunnes
Elina huomaa pyytää vieraan peremmälle.

Vieraalla on tummat farkut ja siisti tummanpunainen paita. Elina mittailee
vieraan vartaloa ja vieras puolestaan Elinan. Keskustelulla on hieman
käynnistymisvaikeuksia mutta se ei haittaa. Elina tarttuu vierasta kädestä
ja taluttaa tämän peremmälle asuntoon. Makuuhuoneen oven kohdalla he
pysähtyvät ja vieras kaappaa Elinan syleilyynsä. Pian vieraan huulet
painautuvat ahnaaseen suudelmaan Elinan punattuja huulia vasten ja hänen
kätensä vaeltavat Elinan pakaroilla. Elina vastaa suudelmaan ja haroo
käsillään vieraan hiuksia. Tällaista intohimon täyttämää kohtausta ei tässä
talossa olekaan näytelty aikoihin.

Vieras nostaa Elinan mekkoa ylemmäs ja Elina tuntee kuinka vieraan farkuissa
pullottava elin jäykistyy hänen reittään vasten. Pari liikkuu toisiaan
kähmien kohti sängyn laitaa ja pian he kaatuvatkin sängylle. Vieras jää
alimmaiseksi ja Elina nousee hänen päälleen hajareisin. He katsovat toisiaan
kiihkeästi silmiin ja Elina tarttuu miehen paidan rinnuksista ja repäisee
paidan auki yhdellä rajulla riuhtaisulla. Mies tarttuu Elinan pikkumustan
rinnukseen ja kiskaisee sen auki. Elina kuulee kuinka mekon ohut kangas
repeää samalla kun hänen rintansa pullahtavat esiin piilostaan vieraan
tempaistessa rintsikat auki.

Elina kumartuu suutelemaan vierasta samalla kun hänen kätensä haparoi
farkkuja auki. Vieras tarttuu Elinaa tuuheista hiuksista ja painaa tämän
pään rintaansa vasten. Elina näykkii vieraan rintakarvoituksen seasta
pilkottavia nännejä ja saa lopulta kaivettua tämän farkut auki. Vieras
painaa Elinan päätä määrätietoisesti alemmas kunnes Elina putoaa polvilleen
lattialle ja tuntee samalla miehisen elimen sykkivän kasvojaan vasten.
Ahnaasti hän ottaa sen huuliensa väliin samalla kun vieras tiukentaa
otettaan Elinan hiuksista.

Elina pyörittelee ensin kieltään ja suukottelee hellästi. Vieras seurailee
jonkin aikaa Elinan touhua ja katselee välillä makuhuoneen seinälle
ripustettua hääkuvaa. Elina hoivaa kalua taidokkaasti, mutta vieras taitaa
kuitenkin haluta rajumpia otteita. Hän painaa Elinan päätä määrätietoisesti
lähemmäs ja saa kalunsa uppoamaan syvälle Elinan kurkkuun. Elina hieman
kakoo, mutta vieras ei anna armoa vaan alkaa rytmikkäästi liikuttaa Elinan
päätä edestakaisin hiuksista puristaen. Elina tuntee kuinka vieras kyrpä
soutaa hänen suussaan. Se on paksumpi kuin oman miehen. Ja määrätietoisempi.
Elina tuntee itsensä nartuksi ja se saa hänen pikkuhousunsa kostumaan
entisestä enemmän.

Vieras on tähän saakka maannut sängyllä, mutta nyt hän nousee ylös ja
kääntää Elinan lattialla selkä sänkyä vasten. Vieras tarttuu Elinaa
ranteista ja nostaa hänen kätensä ylös sängylle. Elinan niska on sängyn
reunaa vasten kun vieraan kyrpä uppoaa yhdellä voimakkaalla survaisulla
uudelleen hänen huuliensa väliin. Vieras pitää Elinan ranteista tiukasti
kiinni ja alkaa nussia Elinan suuta ensin varovaisemmin, sitten pikkuhiljaa
tahtia kiihdyttäen. Elina mumisee ja ynisee sykkivä kyrpä suussaan ja hänen
jalkansa sätkivät vieraan yhdyntäliikkeiden tahtiin pitkin aviomiehen
asentamaa parkettilattiaa.

Ilta ei edennyt aivan Elinan odottamalla tavalla. Viinit jäivät juomatta.
Pikkumusta on revitty. Kampaus on sekaisin ja meikitkin valuneet poskille.
Silti Elina nauttii vieraan komennossa. Hän tuntee olevansa kiihottuneempi
kuin koskaan aiemmin. Vieras jatkaa Elinan suun pumppaamista kunnes Elina
alkaa taas kakoa työntöjen mennessä yhä syvemmälle kurkkuun. Lopulta vieras
vetäytyy ja jää seisomaan lattialle Elinan eteen. Elina nousee takaisin
polvilleen ja tarttuu liukkaaseen kyrpään vasemmalla kädellään. Sormus
nimettömässä kiiltelee makuhuoneen tunnelmavalaistuksessa kun Elina runkkaa
vieraan kalua ja maiskuttelee sen päätä huultensa välissä.

Vieras nojaa taaksepäin seinää vasten ja nauttii Elinan imutuksesta. Hän
komentaa Elinaa avaamaan suunsa ja Elina tekee työtä käskettyä. Vieras
tarttuu kaluunsa ja kokeneesti vie runkkauksen loppuun. Kuuma sperma
ryöpsähtää aaltoina Elinan kasvoille ja kielelle vieraan huokaillessa
raskaan nautinnollisesti. Vieras ottaa tukevan otteen Elinan punaisista
hiuksista ja painaa hänen päänsä jälleen kulliaan vasten. Elina tuntee
kuinka viimeisiä pisaroita tihkuva elin painuu jälleen syvälle hänen
nieluunsa.

Elina imee kiltisti vierastaan puhtaaksi kunnes hänet tempaistaan niskasta
tarttuen pystyyn. Silmänräpäyksessä vieras on paiskannut Elinan vatsalleen
sängylle ja kiskaisee repaleisen pikkumustan helman ylös paljastaen Elinan
pakarat. Vieras tunnustelee muodokasta peppua ensin silittäen, sitten
puristaen ja lopuksi muutamia kertoja kämmenellä läimäytellen. Seuraavaksi
on vuoro hääpäivälahjapikkareiden väistyä tieltä. Mies tarttuu
pikkuhousuihin rajusti ja repäisee pitsipöksyt riekaleiksi.

Vieras nostaa Elinan jalat ylös ja käskee tätä tarttumaan käsillä nilkoista
kiinni. Sen jälkeen hän levittää Elinan reidet auki ja Elina tuntee olevansa
kuin tarjottimella. Vieras polvistuu lattialle ja levittää sormillaan Elinan
kosteutta tihkuvaa pillua auki. Pian Elina tuntee vieraan kielen hävyllään
kun se alkaa villisti pyöriä ja kierrellä hänen pillullaan. Elina voihkii
äänekkäästi ja se vain lisää vieraan intoa. Pian vikkelä kieli saa
seurakseen vieraan sormet, jotka painautuvat Elinan sisään hitaasti mutta
varmasti.

Vieras jatkaa käsittelyä ikuisuudelta tuntuvan ajan Elinan puristaessa
nilkkojaan ja haukkoessa henkeään. Vieraan huohotus ja Elinan kiihkeä yninä
täyttävät tavallisesti niin rauhallisen makuuhuoneen, jonka seinän
kunniapaikalta viitisentoistavuotta nuorempi valokuvan hääpari katselee
menoa. Anopilta lahjaksi saatu sängyn päiväpeitto on aikoja sitten kastunut
Elinan kiimasta, mutta sillä ei ole tässä tilanteessa merkitystä.

Elina tuntee kuinka mies nousee ylös, mutta sormet jatkavat yhä edestakaista
pumppaustaan hänen sisällään. Yöpöydälle on jäänyt liukuvoidetuubi, jonka
vieras kurkottaa toiseen käteensä ja valuttaa viileää voidetta Elinan
pakaroiden väliin. Elina kuulee kuinka voidetuubi putoaa lattialle ja tuntee
kuinka vieraan oikean käden etusormet alkavat levittää rasvaa hänen
pepulleen. Ei aikaakaan kun etusormi painuu hänen anustaan vasten ja työntyy
määrätietoisesti sisään voitelemaan paikkoja.

Vieras jatkaa jonkin aikaa molempien aukkojen sormetusta kunnes Elina saa
käskyn nousta kontalleen sängylle. Vieras riuhtoo loputkin Elinan asusteiden
jäänteet pois hänen päältään jättäen vain sukkanauhaliivit ja mustat
verkkosukat hänen ylleen. Elina tuntee muutamia läimäytyksiä pakaroillaan
ennen kuin vieras asettuu hänen taakseen. Hän kurkottaa eteenpäin Elinan
ylle ja kourii Elinan muodokkaita rintoja ja vartaloa ennen kuin alkaa
ohjata juhlakuntoon palautunutta kulliaan kohti voideltua anaalia.

Elina voihkaisee kun vieras kyrpä porautuu hänen sisäänsä. Vieras liikkuu
rauhallisesti sisään ja ulos samalla kun Elina kuulee tämän avaavan yöpöydän
laatikkoa. Vieraan arvaus osuu oikeaan ja hän löytää laatikosta
pikkuhousujen ja sukkien alta Elinan aviomiehen ostaman mustan suonikkaan
hieromasauvan. Vieras kommentoi jotain sauvan mustasta väristä, mutta se
menee Elinalta ohi. Pian sauva jo työntyy Elinan kosteaan pilluun ja
molempien aukkojen täyttyminen saa normaalisti niin hillityn vaimon
voihkaisemaan niin lujaa, että se varmasti kuuluu myös talon seinien
ulkopuolelle.

Vieras alkaa vähitellen kiihdyttää tahtiaan ja Elinan voihkinta ja kiimainen
yninä rytmittävät mustan sauvan ja vieraan paksun kullin vuorottaisia
työntöjä. Elina tuntee ettei kestä enää kauaa ja pian hänen kehonsa
vavahteleekin pitkän ja voimakkaan orgasmin kourissa. Tavalla, jota Elina ei
ole kokenut yli viiteentoista vuoteen. Elina koettaa rimpuilla irti
tilanteesta, koska hän tuntee ettei pysty enää ottamaan vastaan enempää.
Vieras on kuitenkin armoton ja jatkaa Elinan panemista entistä
tarmokkaammin. Elina huutaa ja voihkii niin lujaa, että läheisen tien
koiranulkoiluttajilla on varmasti ihmettelemisen aihetta.

Lopulta vieras vetäytyy Elinan pepusta ja pyöräyttää hänet ympäri. Elina
makaa sängyssä selällään ja mies nousee nopeasti hajareisin tämän päälle.
Ennen kuin Elina ehtii tajuta tilanteen hän tuntee kuinka vieraan mehut
lentävät voimalla hänen rinnoilleen ja kasvoilleen. Vieras hivuttautuu vielä
ylemmäs ja sivelee Elinan rintoja kullillaan ja ohjaa sen lopuksi niiden
väliin. Elina painaa rintojaan vieraan kyrvän ympärille ja tämä pumppaa
vielä viimeiset mehunsa Elinan rinnuksille.

Vieras kumartuu eteenpäin ja suutelee Elinan spermaisia huulia kysyen: ”Josko
nyt sitä viiniä…”