Saksan lehtorini rouva Ostling

Odotin ylimmän kerroksen harrasteluokan ovella. Suuri, valkotauluinen kello raksahteli puoli kuutta. Valjujen ameebamaisten tahrojen täplittämässä käytävässä kaikui kalseasti, oli viileää. Joku oli unohtanut naulakkoon takkinsa ja seinän vieressä lojui ruttuinen tölkki, josta oli lirahtanut ulos tilkka. Se oli kuivahtanut tahmeaksi läntiksi.

Ostling kopsutti ovelle korkeissa punaisissa koroissa ja vilautti lukulaitteelle kulkukorttia. Sähkölukko surahti, ja puikkasin Ostlingin ohjaavan nyökkäyksen tahdittamana sisään.
«No?» Ostling kysyi asettuen istumaan opettajan pöydän taakse ja käskien minut seisomaan pöydän eteen. Ostling ryhdisti selkäänsä, leuka nousi arvokkaasti pystyyn. Painoin katsettani alas. Vatsassani nuljahteli häpeästä, ujoudesta ja seurausten pelosta kutoutunut möykky.
«Onko puolustuksella puheenvuoroa?» Ostling tiukkasi.
«Ei», mutisin sameasti.
«Ei mitään?» Ostling uteli huvittuneesti. Näin silmäkulmastani vinoutuneen, Ostlingille ominaisen ivaa kätkevän hymyn.
Pudistin päätäni ja Ostling nousi. Askeleet kiersivät taakseni. Vakaa, pehmeästi kulkeva hengitys huuhtoi niskaani. Se osui niskani harjanteeseen ja levisi lämpimänä vireenä korville.
«Miksi juuri Anna? Oletko ihastunut?»
Liikautin hämmentyneenä jalkaani ja pidätin hengitystäni.
«En.»
«Miksi Anna?» Opettaja toisti kysymyksensä.
«En tiedä», mutisin hiljaa.
Nainen kiersi takaisin eteeni, nosti sormillaan leukaani ja riisui paksusankaiset lasinsa laskien ne pöydälle. Katsoin arkaillen kivenkovia harmaita silmiä, joissa häivähti vihreä. Silmät olivat voimakkaasti rajatut, huulissa hehkui täyteläinen puna ja runsaat rinnat nostivat valkoista syvälle hameeseen pujotettua paitaa, jonka kankaaseen piirtyivät mustien rintaliivien rajat.
«Miksi Anna enkä minä? Enkö ole riittävän seksikäs, liian vanha?»
«Ette», ähkäisin.
Ostling naurahti kuivasti. «En ole riittävän seksikäs vai en ole liian vanha?»
En vastannut. Kroppaani hulvahti kiusaantuneisuus, joka keräsi mukaansa kiimaa. Tiedostin häiritsevän selväjärkisesti Ostlingin lähestyvät huulet ja sormet, jotka olivat kiertyneet haralleen puoliksi kaulalleni.
«Vastaa!» Ostling pyysi kireästi kouristaen kevyesti sormiaan poskilihaani. Hänen huulensa olivat raollaan, sirossa nenässä näkyi hengityksen rytmi. Kapeilla, melkein luisevilla poskilla kulkivat keski-iän alun hienostuneet uurteet. Vaaleat, tiheät hiukset olivat kerroksittain leikattu.
«Ette ole liian vanha», henkäisin samalla kun kaluni ponnahti farkkujani vasten.

Ostling vetäytyi muutaman askeleen, työnsi hoikat sormensa korkeavyötäröisen mustan hameensa napeille ja avasi ne hitaasti yhden kerrallaan. Levinneestä halkiosta pilkahti sensuellisti kirjottujen tummien pikkuhousujen hienosyinen pinta ja pitsi. Sitten Ostling repäisi paitansa auki. Se jäi roikumaan puoliksi mustien rintaliivien ylle. Raskaat rinnat nojasivat liiveihin kauniisti pullistuen.
«Tiedätkö millainen on aikuisen naisen pillu?» Ostling kysyi tyynesti työntäen samalla sormensa hameensa reunuksen alle ja tiputtaen sen alas. Hameen alta paljastuivat yläreunastaan pitsiset stay upit. Nielaisin. Ostling näytti huoralta. Punaiset, kiiltävät korot, stay-upit ja huoliteltu alusvaatetus olivat kuin luksusescorteja välittävän palvelun mainoskuvastosta.

Pudistin päätäni Ostlingin kysymykselle. Hän käänsi selkänsä ja asteli luokan perälle kolmen istuttavan kangassohvan eteen. Askeleet osuivat terävästi lattiaan suorassa jonossa, jalat hakeutuivat vartalon alle ja kolmiomainen, vyötäröstä jyrkästi leviävä pylly keinahteli puolelta toiselle highcut-mallisten pikkuhousujen alla. Ostling valutti paidan lattialle ja näpräsi rintaliivit auki. Ne putosivat paidan päälle.
«Tule katsomaan», Ostling kehotti ja kääntyi. Henkäisin tukahtuneesti, kun näin pitkät, kapeat ja tummat nännit, jotka törröttivät kuin poimittavaksi tarjottuina pitkänmallisten, hiukan periksi antaneiden mutta edelleen lihaisten rintojen päissä. Nänninpihat olivat tummat ja tarkkarajaiset ja jalkovälissä törrötti jyrkästi nouseva harju, jonka keskellä erottui pitkulainen notkelma ja kostea läntti. Astuin muutaman askeleen lähemmäs, Ostling tuli vastaan. Hän tarttui farkkujeni vyötäröön ja nosti. Sitten hän nojautui puoleeni. Huulemme osuivat kevyesti yhteen, mutta Ostling ei tehnyt elettäkään suudellakseen. Seisoin liikkumatta ja odotin. Ostling avasi vyöni ja nappini ja kyykistyi. Hän veti farkkuni alas, kannatteli kalsareideni läpi kevyesti kiveksiäni ja nousi takaisin pystyyn. Sitten hän suuteli, ensin kevyesti, sen jälkeen voimakkaammin tarttuen huulillaan vuoroin kumpaankin huuleeni, näykäten niitä hampaillaan ja työntäen lopuksi kielensä suuhuni. Pyöritin omaa kieltäni Ostlingin kieltä vasten. Tuntui kostealta ja täydeltä. Jokainen kielen kaarros resonoi sisälläni, sykähteli kuin jättimäisen rummun kalvo, notkeasti ja kumeasti. Puristi. Kaluni pingottui. Nautinto kiersi ja kouristi. Sauvani oli purkautumaisillaan, ja sen päästä herahti muutama tippa.

Ostling avasi paitani, repäisi sen lattialle ja suuteli vartaloani alaspäin pitkin vatsan ohutta karvaa välillä kyljillä poiketen. Rintojen nuput hypähtelivät ihollani, ne olivat kovat ja ryppyiset. Ostling valutti alas kalsarini ja astuin niistä ulos. Hän tarttui kaluuni ja taivutti sen ylös vatsaani vasten. Pelkäsin että pingottunut kalu räsähtää rikki kuin ohut, haurastunut lasi, mutta pelko hälveni Ostlingin työntäessä kielensä kivesteni väliin. Hän aurasi sillä ylös terskan päähän saakka tanakasti painaen erottaen kivekset toisistaan. Kieli työntyi epäröimättä kiimatippojen kostuttamaan soikeaan vakooni ja pyörähti. Nytkähdin, purkautumista enteilevä vavistus ryntäsi haaroissani, mutta jäi puolitiehen lataamista jatkaen.

Hengitin pidätellen, ahdistuneesti, vaikka mikään ei estänyt ilman kulkua. Ostling alkoi pyörittää sormeaan pepullani. Se tuntui likaiselta, kunnes nautinto peitti häpeän. Sormi työntyi puoli senttiä sisääni, kynsi raapi. Samalla Ostling nielaisi terskani. Hän puristi lujasti ja alkoi runkata kyrpäni purppuraista päätä sulkien sen tiiviisti huuliinsa. Nainen nytkytti kiivaasti. Alavatsassani kupli ja kuohui, kyrpäni päässä samanaikaisesti kutitti ja kihelmöi. Paine sisälläni sykki ja pumppasi, tahtoi ulos, mutta Ostling viivytti sitä taitavasti. Houkutti sen hyökkäämään, mutta ei antanut purkautua.

Yhtäkkiä, varoittamatta, Ostling työnsi sormeaan syvemmälle ja nielaisi kyrpäni. Kostea lämpö levisi kaluni ympärille. Sormi pepussani alkoi liukua edestakaisin jokaisella työnnöllä syvemmälle upoten, ja laukesin tukahtuneesti ulahtaen. Paksu lastini ruiskusi Ostlingin suuhun, osa siitä valui huulille. Ostling nieli, kakomatta ja rauhallisesti. Lopuksi hän ohjasi punapäiseksi lakatulla sormellaan suuhunsa huulilleen valuneet tipat ja nuoli sormensa.

«Laukku», Ostling pyysi osoittaen luokan etuosaan. Kävin noutamassa yksinkertaisin linjoin ommellun mustan nahkalaukun, jonka halkaisi kaksi punaista kaistaletta. Ostling kaivoi laukkua, veti esiin pienen metallisen anustapin ja ojensi sen käteeni. Tappi oli raskas ja sileä kuin aaltojen silittämä kivi. Sen ulompi pää oli muotoiltu puolipalloksi, johon oli upotettu tumma kivi. Ostling huomasi arvioivan katseeni.
«Hematiittia. Edullista mutta viehättävää.»
Nyökkäsin. Ostling nousi, asetti sohvan jatkoksi kaksi rahia ja riisui koruttomasti housunsa. Säpsähdin nähdessäni haaravälin. Suuret roikkuvat häpyhuulet olivat liimautuneet toisiinsa ryppyiseksi mytyksi. Ostling aurasi niiden väliä sormellaan, ja ne levisivät vaaleanpunaisiksi lehdyköiksi kuin perhosen siivet. Ostlingin pillu kiilsi märästä. Hän levitti sormellaan kiimaansa peppureiälleen ja tarttui käteeni.
«Ensin pilluun.»
Ostling nosti toisen jalkansa rahille. Haarojen tiheän, lyhyehksi ajetun mustan karvan alla nouseva harjanne ponnisti selvemmin esiin. Ostling venytti häpyhuuliaan kummankin käden sormillaan. Seisoin ostlingin takana ja vedin häntä vatsaani vasten. Työnsin tapin perhosen keskelle. Se liukui vastuksetta sisään. Vedin muutaman kerran edestakaisin, kunnes tappi oli yltäpäältä märkä Ostlingin tahmeasta kiimasta.
«Pane se…» Ostlingin pyyntö keskeytyi, kun hän muutti asentoaan ja kävi rahille nelinkontin. «…perseeseen», Ostling käski. Nainen työnsi pyllyään ylös, nytkäytti jalkojaan enemmän levälleen ja painoi lantiotaan alas. Pyllynposket levisivät ja avasivat esteettömän näkymän. Säännöllinen, tiheiden ryppyjen ympäröimä reikä näytti kireältä, kuin sointivalmiilta soittimen kieleltä. Ostlingin rinnat roikkuivat raskaasti. Nännit hipoivat sohvaa ja rintojen yläosassa oli kevyt kurouma, jonka alla liha pullistui.
«Kerralla», Ostling ähkäisi. «Ei tarvitse…» Ostling aloitti, ja huomasin pillun turpoavan. Nainen nytkähti tahtomattaan ja pillun vahvassa punassa sykki. «…varoa», Ostling sai sanotuksi lauseensa loppuun.

Asetin tapin pyöristetyn pään reiälle. Painoin napakasti. Kireä liha pisti vastaan, mutta tappi nytkähti sisään ensin puoli senttiä, sitten sentin ja alkoi lopulta liukua syvemmälle. Ostling työnsi puuskahdellen vastaan. Liha ympäröi tiiviisti metallin. Sysäsin viimeiset sentit rajusti sisään ja vedin sauvan samantien takaisin ulos. Ostling kiljahti, ja syöksin sauvan uudestaan täytettä haluavaan pyllyyn. Naisen lantio keinahteli, työnsi välillä vastaan ja antoi välillä periksi kivun ja nautinnon aaltoja myötäillen. Kun runkkaamien muuttui kevyemmäksi, Ostling alkoi puristaa. Kummatkin reiät sykkivät. Pillun tahmea mehu valui alemmas peräaukolle ja tahrasi karhean, tikkuisen karvoituksen.
«Pane», Ostling pyysi.
Lehtorini pillu oli kuin sulaa voita. Sauvani upposi litisevään, mehevään reikään kuin itsestään. Lihan puristus oli kevyt ja hipova, melkein kutittava. Työnsin muutaman kerran pohjaan. Kivekseni läimähtivät Ostlingin haaroihin. Sitten vetäydyin ja työntelin pillun suulla vain terskan mitan sisään työntäen. Joka kerta kun terskani nuljahti sisään, haaroissani kiersi. Päätin laueta Ostlingin nautinnosta välittämättä. Aloin panna rytmikkäästi. Välillä työnsin pohjaan ahnaasti rynnäten ja välillä soudin pienin nykäyksin pillun suulla. Laukesin odottamatta, kevyen kosketuksen keräämä lastini ryntäsi hallitsemattomasti. Rojahdin pillun perälle ja tartuin Ostlingin hiuksiin. Kiskoin niitä kouristaen, kurotin Ostlingin selän päälle ja puristelin rajusti toisella kädelläni roikkuvaa rintaa, jonka liha hyllyi sormissani. Nainen allani huojui. Hänen vartalonsa eli ja hänen lihansa eli. Olimme yhtä, kiiman märän tahrimia eläimiä. Ostling odotti vielä hetken, vetäytyi ja pyörähti selälleen sohvalle. Hän tarttui puhelimeensa.
«Soitan Kalliolle», Ostling mutisi. Siemennesteeni valui ulos Ostlingin turvonneesta pillusta ja valui pitkin reisiä.
«Miksi?» Kysyin.
«Koska mä en saanut», Ostling vastasi kulmiaan kurtistaen. «Kallio opettaa.»

Opettaja yllättää

Tylsistyneenä katselin luokan ikkunasta ulos. Ala-asteelaiset leikkivät pihalla. Tuntui kuin ruotsin tunti ei olisi sujunut ollenkaan. Aina kun katsoin kelloa, sen minuuttiviisari ei ollut mielestäni siirtynyt yhtään. Meri Lehtinen, ihana vaalea ruotsinopettajamme kertoi ylikiehtovista ruotsinkielen kielioppisäännöistä. Minua ei voinut vähempää kiinnostaa.

Vihdoin tajusin tunnin loppuneen. Lähdin ensimmäisten joukossa luokasta ulos ja kiiruhdin tupakkapaikalle. Polttelin rauhassa, ihmeekseni tupakkapaikalle ei tullut muita. Katselin syvemmälle metsään päin ja kuulin takaani keveitä askelia. Ajattelin sen olevan joku yläasteelta tai vastaavaa, kunnes kuulin ruotsinopettajani äänen. Käännähdin ja Meri katseli minua silmälasiensa takaa. ”Mitäs se Timppa täällä yksinään?” Hän kysyi. Vastasin olevani tupakalla ja samantien heitin natsan maahan ja talloin sen sammuksiin ja olin lähdössä kohti koulua kun Meri pyysi minua tarjoamaan yhden savukkeen. Kysyin vielä varmistaakseni että mitä hän oli sanonut. Hän pyysi uudestaan. Ojensin askin kohti opettajaani ja hän nappasi taitavasti yhden sormiensa väliin. Hän pyysi tulta, annoin. Pian ruotsinopettajani poltteli edessäni tupakkaa ja minä katselin varmasti ihmeissäni hänen tekemisiään.

En tiedä miksi jäin odottamaan että hän sai savukkeen poltettua. Poltettuaan hän tumppasi tupakan minun tumppini viereen ja jäi katsomaan minua suoraan silmiin. ”Mitä?” Kysyin. ”Eii paljon mitään.” Hän sanoi, aivan kuin hänen itsevarmuutensa olisi ollut kadonnut. Ihan kiusallani jatkoin tuijottamista, sitten hän käänsi päänsä alaspäin kuin nolostuen. Katselin Merin, opettajani vartaloa. Kiinteät pienehköt rinnat paistoivat tiukan vaaleanpunaisen topin lävitse, saatoin erottaa rintaliivien pitsikuvion ohutta kangasta vasten. Lyhyt mekko peitti juuri ja juuri reidet. Kauniit sääret suorastaan imi katsettani. Ennen en ollut tajunnut kuinka vetävä nainen opettajani olikaan.

Olin juuri kääntymässä ja lähdössä kun tunsin opettajani kosketukseni olkapäätäni vasten. Näin sivusilmällä kuinka viimeiset oppilaat häipyivät tunneilleen ja olin kahden ruotsinopettajani kanssa tupakkapaikan metsikössä. Meri katseli minua intensiivisesti ja suorastaan hyökkäsi kimppuuni. Hän suuteli minua rajusti huulille ja hyväili raisun oloisesti pakaroitani. En siinä tilanteessa voinut muuta kuin laittaa käteni hänen selkäänsä vasten ja tukea tuota intohimoa pursuavaa naista. Elimeni kovettui hänen rajuudestaan, hän työnsi lantiotaan lantiotani vasten ja suuteli huuliani ja puri kaulaani. Tuo nainen oli totaalisesti yllättänyt minut.

Meri siirtyi siten että pääsi nojaamaan rautaverkkoaitaan ja hän kutsui minua nimeltä. Menin hänen luokseen kuin ylitottelevainen rakki. Hän oli saanut yliotteen minusta. Meri laittoi kätensä niskani taakse ja suuteli minua hyvin kiihkeästi. Hänen toinen reitensä hinkkasi minun reittäni ja lopulta tuo jalka kiertyi taakseni painaen minua tiiviimmin omistajaansa vasten. Meri kävi kuumana, sen olisi nähnyt kilometrienkin päähän. Hän vikisi ja huokaili vaikka vasta suutelimme. Yhtäkkiä tajusin että opettajienhuoneesta näki suoraan kyseiselle paikalle.

Irtaannuin Merin kiihkeästä otteesta ja hän katsoi minua kummissaan. Hänen silmänsä kostuivat ja hän laskeutui itkemään maahan. Hädissäni siirryin hänen luokseen ja kysyin mikä hätänä. Hän kertoi. Kukaan ei ollut halunnut häntä sitten nuoruusvuosien, kukaan ei ollut kunnolla nainut häntä. Ja hän oli ihastunut minuun, lukion toista luokkaa käyvään tavalliseen poikaan. Sitten hän vielä kysyi onko hän ruma. Hymähdin ja annoin kieltävän vastauksen. Ei, ruma hän ei ollut. Ehkä vain hieman erikoinen, tosin sitä en minä hänelle sanonut. Mietin pienen hetken kunnes aloin hyväillä maassa istuvaa, nyyhkyttävää olentoa tarkoituksenani saada hänet rentoutumaan ja jatkamaan sitä mihin jäimme. Ei minunkaan viime kerrasta liian lyhyttä aikaa ollut..

Meri katsoi minuun vetisin silmin ja ojensi kätensä. Nostin hänet takaisin seisomaan. Vedin hänet itseäni vasten ja halasimme. Hento ruotsinopettajani tärisi minua vasten ja kietoi sirot kätensä ympärilleni ja painautui tiiviimmin minua vasten. Hyväilin Merin selkää ja haistelin hänen hiuksiaan. Ne tuoksuivat hajuvedelle ja makeantuoksuiselle shampoolle. Silitin hänen selkää ylempää ja tunsin rintaliivit käteni alla, toisen käden laskin pakaralle ja tunsin pikkuhousujen reunan. Minua kiihotti naisen avuttomuus ja sekin, että hän oli tavallaan ylemmällä tasolla kuin minä. Hän oli jo opettaja, minä vasta oppilas.

Meri suuteli kaulaani, nyt huomattavasti hillitymmin kun äsken. Hän painoi minut hellästi verkkoaitaa vasten ja halasi kauan. Hyväilin häntä ja annoin hänelle mahdollisuuden edetä omaa tahtiaan. Hän suuteli kaulaani ja samalla kosketteli selkääni. Hänen kätensä liukuivat paitani alle ja hänen huulensa hamusivat huuliani. Silmät suljettuina Meri suuteli minua, herkästi, hellästi, romanttisesti. Uppoiduimme suudelmaan ja hyväilimme toisiamme kauan. Enää en edes ajattellut jonkun näkevän, halu sumensi mieleni, se vei minut mukanaan.

Meri polvistui eteeni ja alkoi avata farkkujani. Tarrasin kiinni verkkoaitaan ja taivutin niskaani. Työnsin lantiotani eteenpäin ja annoin Merin avata housuni ja ottaa elimeni ulos alushousuista. Minulla seisoi jo kovana, yhä kovemmaksi elimeni tuntui muuttuvan Merin ottaessa sen hennosti punattujen huuliensa väliin ja antaessa minulle elämäni suihinottoa. Huokailin ja vinguin naisen, opettajani, käsittelyssä. En kestäisi sillä menolla kauaa. Pyysin Meriä lopettamaan ja hän lopetti. Hän tajusi mitä tahdon. Hän nosti mekkonsa lanteilleen ja tuli lähemmäksi. Yllätyin jälleen, hänellä kyllä oli pikkuhousut, mutta ne olivat haaroista avoimet. Karvattomat häpyhuulet kutsuivat kieltäni luokseen, niinpä käänsin Merin selän aitaa vasten ja polvistuin hänen eteensä. Pieni nainen vingahti kieleni löytäessä klitoriksen. Hän piti päänsä yläpuolella käsiään tarrautuneena verkkoaitaan. Työnsin kerralla kaksi sormeani liukkaaseen kuumaan vaginaan ja Meri suorastaan kiljahti. Rauhoitin hieman tahtia, antaen kuitenkin koko ajan kieleni lipoa klitorista ja sormien soitaa pillussa. Meri huokaili ja pian hän tärisi kättäni ja kieltäni vasten. Tunsin kuinka klitoris sykki heikosti ja vagina supisteli sormieni ympärillä. Ensimmäistä kertaa elämässäni sain naisen saamaan orgasmin. Olin ylpeä itsestäni.

Nousin seisomaan ja suutelin Merin kaulaa. Kova elimeni tökki Merin alavatsaa ja hän hymyili minulle irstasta, kiimaista hymyään. Suutelin häntä omistavasti suulle ja laitoin käteni hänen pakaroitaan vasten. Polvistuin hieman ja annoin elimeni liukua Merin vakoa pitkin. Muutaman kerran se luiskahti pois vaolta, mutta ilman käsiä sain sen vihdoin paikoilleen. Helposti penikseni liukui opettajani sykkivään koloon. Hyvä etten tullut sillä sekunnilla. Merin pillu oli hyvin tiukka, huomasi kyllä ettei sitä pahemmin oltu seivästetty. Pitelin Meria aitaa vasten käsieni varassa, kerrankin punttisalista oli jotakin konkreettista hyötyä. Ei sillä että opettajani olisi paljoa painanutkaan. Meri suorastaan nai minua vaginansa lihaksilla, hän ratsasti kuin raivopäinen. Hänen lantioliikkeensä oli uskomaton. Kauaa hän ei jaksanut, en olisi tosin minäkään pystynyt kauempaa pidättelemään syvältä pulppuavaa spermalasiani. Laukesin murahdellen opettajaani ja purin hänen kaulaansa. Nojasin Meriä vasten ja hän painautui tiiviisti aitaan kiinni. Molemmat huohotimme kuin viimeistä päivää.

Suutelimme kauan ja koskettaessani Merin reittä tunsin kuinka spermani valui sitä pitkin. Hymyilin hänelle ja pyysin uusintaa joskus. Sitten minun oli pakko lähteä seuraavalle tunnille. Jätin Merin oikomaan mekkoaan tyytyväisen oloisena..

Ette arvaakkaan mitä vanhojen tanssien jatkolla tapahtui.. ja abiristeilyllä. 😉