Ihmisponivaljakkoni

Astelin upeaa valjakkoani kohden ja katselin työni tulosta ylpeänä. Kaksi tammaa ja kaksi oria. Kaksi naista ja kaksi miestä, näin ihmistenkielellä sanottuna. Minun rakkaat ihmisponini. Tammat seisoivat valjakon kärjessä odottavina, rinnat ylväästi pystyssä, hännät heiluen hieman tuulessa. Oriit olivat hieman vaisumman oloisia, niillä olisi hieman vaikeampaa. Niiden tulisi kulkea koko ajan tammojen takana, nähdä muodokkaiden pakaroiden liikkeet edessään ja kurveissa jopa rintojen piirteitä.

Ponipoikani, Stefan, oli valjastanut ponit minulle ja istuskeli nyt kärryissä odotellen minua. Tiukat ratsastushousut nuolivat hänen jänteviä jalkojaan, T-paitansa hän oli heittänyt penkille viereensä. Tasainen rusketus koristi hänen hyvin muodostunutta ylävartaloaan, rintalihaksien ääriviivat kiiltelivät hiestä. Kuuma aurinko porotti suoraan ylhäältä saaden ponitkin haukkomaan henkeään. Päätin viilentää nelikkoani, ja koukkasin kaivon kautta. Jokaisen niskaan ämpärillinen jäistä lähdevettä. Mitä ihmeellisimmät äänet kiirivät ilmaan minun kaataessa virkistykset ponien niskaan, puhua he eivät saaneet. Kiipesin kärryille, otin Stefanilta ohjat ja maiskautin valjakon liikkeelle.

Stefan oli totellut tarkasti määräyksiäni. Aidot hevosenjouhet riippuivat ponien anustapeista saaden ponit näyttämään hyvin suloisilta ja hevosmaisilta takaapäin. Tiukat nahkavaljaat saivat tammojen rinnat pysymään terhakkoina pystyssä, ja oriiden peniksiä kiersi samanlainen remmi kuin tammojen rintoja. Jokaisella valjakon ponilla oli suussaan kuolaimet, joiden kautta ohjastin niitä. Tämä oli meille kaikille jo tuttua puuhaa, olimmehan kokoontuneet tämän merkeissä jo kohta kahden vuoden ajan muutaman kerran vuodessa. Huomasin toisen oriin hieman laiskottelevan, niinpä nappasin viereltäni aidon hevospiiskan ja napautin sillä oria pakaroille. Ori sai heti askellukseensa tyyliä ja pituutta, ja tiesi minun vartioivan juuri häntä koko päivän. Yksikin virhe niin joutui minun silmätikuksi. Tahdoin ja vaadin täydellisyyttä.

Ohjasin ponit ruohoniitylle mitä aluksi kiersimme muutaman kerran käynnissä. Maiskautuksesta ponit nostivat kauniin ravin ja hännät heiluivat lähes tasatahtia toistensa kanssa. Muutamalla pikkukäskyllä sain ponit askeltamaan tasatahtia, välillä tosin tahti rikkoontui jonkun ponin astuessa huonoon kohtaan. Paljaat jalkapohjat olivat hieman herkkiä kävyille ja muulle maassa lojuville luonnonantimille, mutta oppisivathan ponit samalla varomaan askeliaan. Ihmeen mukavasti ponit menivät ympyrät ja koukerot, sitten hiljensin vauhdin taas käyntiin ja samalla kerroin kuuluvalla äänellä, että tänään tulisi muutama vuokraaja katsomaan ponejani. Innoissaan ponit hörähtelivät, ne tiesivät tänään koittavan päivän, jonka päätteeksi he olisivat ihan lopussa. Sitä he olivatkin minulta toivoneet. Olin sopinut vuokraajaehdokkaiden kanssa tapaamisen minun mökilleni, jonne oli matkaa noin seitsemän kilometriä. Käänsin ponit sinne suunnille vievälle hiekkatielle, ja reipas seitsemänkilometrinen taivalluksemme alkoi ponien pärskiessä kivien pistellessä maastoon tottumattomia jalkapohjia.

Puolessa välissä matkaa pysähdyin juottamaan ponit. Vuorotellen irrotin jokaisen ponin valjaista ja talutin leveälle ja kirkasvetiselle purolle juomaan. Ahnaasti ne polvistuivat puron töyräälle ja imivät viileää vettä sisuksiinsa. Silittelin jokaista ponia hetkisen ja huomasin kaikkien olevan yhä kiihottuneina. Oriiden puolijähmeät penikset kovettuivat minun tehdessä muutama runkkausliike niiden varsia pitkin ja tammojen vaginoiden kosteus oli käsin kosketeltavaa. Tyytyväisenä kiinnittelin ponit takaisin kärryjen eteen kunkin vuorollaan ja matkamme jatkui. Ei enää pitkää matkaa niin ponit pääsisivät näyttämään parhaat taitonsa. Minä ja Stefan juttelimme niitä näitä kärryjen vieriessä eteenpäin kohti mökkiäni.

Välillä jouduin sivaltamaan hevospiiskallani jotakuta poneista. Olin hieman pettynyt sillä hetkellä kun huomasin kummankin oriin vain astelevan antaen tammojen tehdä kaiken työn. Karjuin käskyjäni ja rankaisin oriita usealla raipan iskulla. He pärskyivät ja kiljahtelivat rangaistuksieni aikana, punaiset juomut nousivat äkkiä orien pakaroille ja selkiin niihin kohtiin mihin raippani oli osunut. Nauroin pirullista nauruani ja siirsin tammat kärryjen taakse kiinni ja oriit aisojen päähän. Siinäs kiskoisivat kaksin koko kärryjä loppumatkan.

Saavuimme mökilleni hieman etuajassa ja irrotin kaikki ponit valjaista ja laitoin tammat samaan aitaukseen ja oriit omaansa. Olin pystyttänyt edellisenä iltana sinne kaksi sähköaitausta, missä ponit nyt seisoskeli. Stefan kantoi vesiämpärit tarhojen porteille ja ponit juoksivat äkkiä juomaan. Kauaa ne ei ehtineet tarhoissa lojua kun vuokraajaehdokkaat tulivat. Parrakas, hieman ylipainoinen mies saapui ensimmäisenä farmariautollaan. Menin tervehtimään häntä kädestä pitäen ja hän esitteli itsensä Teijoksi. Sanoin että odotellaan vielä hetkinen, kunnes kaikki vuokraajaehdokkaat saapuisi. Se sopi hänelle mainiosti. Hän kierteli tarhojen porteilla katsellen alastomia ponejani. Hännät heiluivat ponien käyskennellessä ruohikossa ja huomasin kuinka toinen oreista oli äärimmäisen kiihottunut. Tiesin jo entuudestaan että tuo vaaleajouhinen poniori kiihottui valtavasti, jos häntä tarkkailtaisiin. Hymyilin orilleni ja sitten olikin vuoro jo tutustua nopeasti muihin vuokraponeja katsomaan tulleisiin ihmisiin. Jakkupukunainen Tuulia, hiljainen ja hieman ujon tuntuinen Peter ja viimeiseksi saapui paikalle upealla urheiluautollaan Hannu.

Ensiksi esittelin nelikolle ponini. Vaaleajouhinen oriponi Miguel eli Mikael, mustan harjan ja hännän omistava oriseni Safar eli Sami. Sitten oli tammojen vuoro. Minccona eli Minna seisoskeli tarhan perällä vaaleine jouhineen. Uteliaasti toinen tammoista, Brunet eli Netta tuli lähemmäksi katselemaan. Netta oikein keimaili Hannun edessä, ja näin kuinka Hannu hymyili nähdessään tuon pitkät tummanruskeat jouhet omaavan ponitammani. Olimme oikeastaan keskellä metsää, aina kun tätä ihmisponiharrastustamme harrastimme. Kukaan ei ikinä ollut meitä yllättänyt. Mökkini lähin naapuri oli 15 kilometrin päässä. Onneksi olin silloin 5 vuotta sitten valinnut itselleni mökin keskeltä ei mitään. Minun taloni tosin oli siinä noin 7 kilometrin päässä, sekin keskellä ei mitään. Jonkun mielestä ehkä synkkää ja yksinäistä, minulle kuin lottovoitto. Sain harjoittaa rakkaita perversioitani muiden katseiden ulkopuolella.

Minä seisoskelin vuokraajien kanssa ruohokentän sivussa kun Stefan talutti ensiksi Miguelin vuokraajien katseiden alle. Ori askelsi hyvin, se tiesi rankaisuherkkyyteni. Pää nöyrästi alas painettuna, vaaleat hiukset olkapäille kihartuen vaalean hännän heiluessa askelten tahdissa tuo katselemisesta kiihottuva oriponi asteli edessämme Stefanin viedessä sitä narussa. Stefan juoksutti Miguelia, hyppyytti, näytti kuinka komea se todellisuudessa oli. Erektion kanssa liikkuminen ei tehnyt Miguelille vaikeatakaan, se oli tottunut jo siihenkin. Hikipisarat kimalsi oriin rungolla auringon säteiden osuessa siihen sopivasti.

Kun Miguelin katsomisesta oli saatu tarpeeksi, haki Stefan tarhasta Mincconan, villitammani. Se usein hangoitteli vastaan, tänään se oli tosin ollut ihmeen rauhallinen. Stefan talutti tamman meidän eteen ja heti alkoi tottelemattomuus. Ihana, huokaisi Teijo ja näin kuinka hänen kasvoillaan loisti tyytyväisyys. Minccona ei meinannut millään kävellä Stefanin määräämiä reittejä, vaan se meni miten tahtoi. Se rakasti näytellä vaikeaa. Stefan joutui hakemaan minulta ratsupiiskani että sai Mincconan aloilleen, sitten alkoi kunnon näytös. Stefan juoksutti tammaa yli esteiden ja näytti mihin kaikkeen tämä sulavalinjainen blondieponi kykeni. Teijo katseli silmät kiimasta kiiluen Mincconan askellusta, tiesin jo että siinä oli tuleva vuokraaja vikurilleni. Sitten tarhasta haettiin Safar. Mustanpuhuva häntä piiskasi oriin pohkeita sen kävellessä pitkin ja reippain askelin Stefanin perässä. Mustat, hieman kihartuvat hiukset kruunasi komeuden. Safar totteli moitteettomasti, Stefan sai sen näyttämään kaikki parhaat puolensa. Puolikova penis osui oriin reisiin sen juostessa komean apupoikani kintereillä. Safarin palattua tarhaan, vuorossa oli vielä Brunet. Hannu iski silmää Brunetille ja poni hörisi tyytyväisenä. Olin minäkin tyytyväinen poneihini, kukin eläytyi rooliinsa täydellisesti ja nautti siitä. Brunetin esittely sujui hyvin, ja oli aika alkaa sopimaan asioita.

Peter sanoi heti tahtovansa vain kuvasarjan siitä kun toinen oreista astuisi toisen tamman. Suostuin siihen ja muut vuokraajat nyökytteli tyytyväisenä Stefanin lähtiessä hakemaan toista tammoista. Hän saapui luoksemme Mincconan kanssa. Hän kiinnitti Mincconan juuri astumista varten suunniteltuun puomiin ja kiinnitti vielä tottelemattoman tammat takajalat puomin sivuille kaartuviin jalkatelineisiin. Somasti peppu pystyssä Minccona makasi puomia vasten raskaat rinnat puomin eripuolilla riippuen. Tamman pää painui alas puomia vasten ja se näytti alistuvan. Ajeltu vagina näkyi kiiltelevän kiimasta Stefan siirtäessä tamman häntää hieman sivulle vaginan edestä. Apupoikani liikutteli hieman anustappia missä häntä oli kiinni saaden Mincconan värisemään halusta.

Sitten Stefan haki paikalle Miguelin. Ori katseli kiinnostuneena ja kiimaisena tammani kiiltelevää pillua ja hyvä että pysyi Stefanilla käsissä. Stefan siirsi Mincconan häntää hieman sivummalle ja Miguel työnsi heti kovana seisovan kalunsa Mincconan kuumaan ja kosteaan pilluun. Peter oli ottanut koko ajan kuvia ja muut katselivat lumoutuneina kuinka ihmisponiori astui puomiin kytkettyä tammaani. Itsekin kiihotuin katsellessa Miguelin kyrpää soutamassa Mincconan limaisessa vitussa. Kohta ori laukesi alistuneena paikallaan huohottavan tamman sisään ja vetäytyi pian pois. Vaaleanharmaa lima valui Mincconan pillusta köytettyjä reisiä pitkin ja Miguelin veltostuva elin jätti oriin reisille märkiä jälkiä. Peter otti viimeiset kuvat ja ojensi käteeni viidenkymmenen euron setelin. Palkkioksi, hän sanoi ja iski silmää ja poistui sitten paikalta tummansiniselle autolleen. Stefan vei Miguelin tarhaan ja irrotti sitten uupuneen oloisen Mincconan valjaista ja päästi laitumelle.

Tein sopimukset äkkiä. Tuulia varasi omaan käyttöönsä Safarin. Hän tahtoi kuulemma ratsastaa komealla oriilla kauan. En tiedä tarkemmin mitä hän sillä tarkoitti, mutta hän saisi oriin käyttöönsä aina sopimuksen mukaan. Hän kävi noutamassa alastoman oriin ja vei sen mustan pakettiautonsa takaosaan. Näin kuinka hän kiinnitti mustajouhisen oriponin auton takaseinään ja paiskasi sivuluukun kiinni. Olin aiemminkin ollut Tuulian kanssa tekemisissä, joten tiesin hänet luotettavaksi. Hannu tahtoi ehdottomasti Brunetin ja Teijo Mincconan. Miguel jäi yksin seisomaan tarhaan vuokraajien lähtiessä taluttelemaan metsään ponejaan. En tiedä mitä miehet poneilleen tekisi, sopimukset olivat kuitenkin aika laajoja ja hyväksyviä.

Menin Miguelin luokse tarhaan ja silittelin sen väriseviä lihaksia. Se oli hieman uupunut äskeisestä astumisesta. Suutelin ponin kaulaa ja sain huokauksen palkaksi. Laskin käteni oriin penikselle ja se liikahti käteni alla. Miguel katseli minua kiihkeästi lemmikinsinisillä silmillään kuin haluten sanoa jotakin. Huusin Stefanin luoksemme, ja kerroin tahtovani olla hetken aikaa Miguelin oma ponitamma. Miguel muuttui Mikaeliksi ja minulle haettiin sisältä oma häntä ja omia valjaita. Riisuuduin ja omistauduin täysin uudelle omistajalleni. Stefan katseli sivusta ja pyysi Mikaelilta lupaa tulla mukaan. Lupa heltisi ja yhdessä he laittoivat minulle hännän minun pyllistäessä heidän edessään. Anustappi upposi hitaasti mutta varmasti sisälleni ja sai aikaan mukavia värinöitä minussa. Hörisin mielihyvästä ja päätin omistautua niin täysin roolilleni kuin muutkin.

Miehet valjastivat minut ja minua juoksutettiin ja taluteltiin pihassa. Erehdyin kuulemaan käskyn väärin, ja sain samalla hetkellä tuntea sen mitä minä olin itsekin tehnyt. Raippa napsahti reidelleni, sitten pakaralleni ja lopuksi pienille mutta sitäkin innokkaammin odottaville rinnoilleni. Minut vietiin astutuspuomille ja minut sidottiin tiukasti sitä vasten. Käteni sidottiin puomin alle ja reiteni levitettiin jalkatelineisiin kiinni. Häntä valahti vasten kuumottavaa pilluani ja henkäisin. Tahdoin munaa ja heti, minä en nyt vain saanut päättää.

Mikael työnsi äsken Mincconan pillussa olleen elimensä minuun ja huokaisin kiimasta. Hän työnsi muutaman kerran nopeasti kunnes alkoi naida minua hitaasti ja määrätietoisesti. Kauaa en kestänyt kiimaltani, värisin ja liikuin puomia vasten työntäen itseäni kohti Mikaelia minkä valjailtani pystyin. Silmät suljettuina ja toinen poski painettuna puomia vasten sain orgasmin, se ei ollut kovin huomattava, mutta rentoutti suunnattomasti. Mikael laukesi sisääni ja samalla hetkellä kun hän vetäytyi minusta, Stefan antoi muutaman kunnon raipan iskun persikanvärisille pakaroilleni saaden häntänikin liikahtamaan. Vingahdin kivusta ja kyyneleet valuivat silmiini. Tiesin että orgasmi oli ollut kielletty, en vain ollut mahtanut sille mitään.

Makasin aloillani kun äsken vielä apupoikanani ollut Stefan tunki kyrpänsä armotta litisevään pilluuni liikuttaen samalla pyllyssäni olevaa anustappia. Huohotin ja läähätin Stefanin käsittelyssä, samalla kun hän pani minua, hänen ja Mikaelin tammaa, Mikael antoi selälleni ja pakaroilleni piiskan iskuja. Ajattelin kaikkea ihan muuta ja sain vältettyä uuden orgasmin vaikka sitä kuinka tahdoinkin. Stefan ruiskutti elämäneliksiirinsä märkään vulvaani ja minä jäin useaksi minuutiksi makaamaan puomin päälle miesten ollessa mökissäni sisällä. Kohta he tulivat irrottamaan minut ja riisuivat minulta valjaat ja anustapin. Muutuin jälleen ponien omistajaksi ja vapautin Mikaelin loppupäiväksi.

Vuokraajat palauttivat tammat ajallaan, kumpikin tamma lähes raahautui luokseni. Niin väsyneitä ja loppuun pantuja ne olivat. Vuokraajat häipyivät omille teilleen ja minä, Stefan, Mikael ja ponitammat käytiin uimassa viileässä metsälammessa mikä onkin jo uusi tarina..

Ihmisponit

Ilkosillani minä ja kaksi miestä seistiin hiekka-aukean reunalla ja odotettiin. Isäntämme näkyi kaukana pellon toisella puolen ja käveli koko ajan meitä kohti suuren kassin kanssa. Odottelimme aloillamme ja innoissamme. Paljaiden jalkapohjiemme jäljet peittivät suurehkon alueen, olimme hieman lämmitelleet. Kohta meillä olisi rankka urakka edessämme.

Isäntämme saapui luoksemme ja laittoi meille kaulapannat, jotka toimivat riimuina. Hän sitoi meidät aitaan kiinni naruilla ja kasteli meidät vesipulloistaan aivan märiksi. Tiesimme jo entuudestaan että emme saaneet puhua, vain hirnua ja hörähdellä. Niinpä minä hörisin tyytyväisyydestä kun sain päälleni viilentävää vettä. Kuuma heinäkuinen aurinko porotti yllämme ja olimme seisseet vedettä täällä pellon laidassa jo muutaman tunnin. Sitten isäntämme otti meidät aidasta irti ja talutteli meitä kolmea hetken. Hän juoksutti meitä, kierrätti aitausta ympäri, hyppyytti pikkuesteitä. Kirmasimme innoissamme narujen päässä ja esteillä oli hieman tungosta meidän kolmen rynnistäessä estettä kohden rintarinnan isännän hölkätessä edellämme. Rintani hölskyivät juoksun tahdissa ja vierelläni kirmaavat oriponit saivat kumpikin erektion katsellessaan pomppivia rintojani ja nauttiessaan alistettuna olosta.

Isäntämme pysäytti juoksumme ja hengästyneinä hikoilimme aloillamme kentän hiekan pölistessä ympärillämme ja tarttuessamme kosteisiin vartaloihimme. Hän katseli meitä ja huomasi miesten erektiot. Hänen katseensa tulistui ja hän alkoi räyhätä kuka antoi luvan ja sitten hän sivalsi kumpaakin oria useasti hakemallaan piiskalla. Pojat hieman kavahtivat taaksepäin ja hirnahtelivat, toinen yritti jotakin puhua, mutta luja raipan isku vasemmalle pakaralle sai oriin hiljenemään.

Miesponi vavahteli yhä raipan tuottamasta kivusta, kun meidän tuli aika pukeutua täydellisesti poneiksi. Meidät laitettiin taas aitaan kiinni ja nyt isäntä tuli luoksemme kolmen hännän kanssa. Aidot hevosenjouhet oli kiinnitetty mustiin suurehkoihin anustappeihin ja isäntä muutaman kerran siveli meitä noilla pitkillä karheilla karvoilla. Nännini kovettuivat entisestään hieman viileiden jouhien lipuessa niiden ylitse ja kohta tunsin pakarallani isännän käden. Hän käski minun pyllistää ja tein kilttinä ponina työtä käskettyä ja työnsin persettäni isäntääni kohden. Muutaman kerran isäntä kosketteli kiinteitä pakaroitani ja alkoi upottaa anustappia tiukkuuteeni. Vingahdin kivusta kun sulkijalihas antoi periksi ja pian tunsi anustapin olevan paikoillaan. Ryhdistäydyin ja seisoin nätisti paikoillani isännän tehdessä saman poikaponeille. Saimme vielä eräänlaiset päitset. Suuhumme laitettiin kuolainten virkaa toimittavat ketjut jotka kiinnitettiin pään taakse nahkahihnalla ja nuo ketjut jatkuivat alaspäin nänneihin laitettuihin nipistimiin. Jouduimme pitämään päätä alaspäin, muuten nänneihin kohdistuisi kova kipu.

Isäntämme lähti taluttamaan meitä, kolmivaljakkoaan, kohti kentän toisella laidalla olevia kärryjä. Hän peruutti pojat takimmaisiksi ja käski heidän olla paikoillaan. Minut laitettiin kärkeen. Tiukat valjaat olkapäiden yli ja rinnalta ja selästä puristuivat ympärillemme ja ne kiinnitettiin aisoihin. Minä olin etummaisena, reilun metrin pojista. Häntäjouheni osuivat välillä kipeästi paljaisiin reisiini ja pohkeisiini, mutten välittänyt siitä. Keskityin lähinnä pitämään pääni alhaalla. Olin hyvin kiihottunut tästä alistettuna olosta, ja kun meidät käskettiin raipan voimin liikkumaan, tunsin kiimani kohta valuvan jalkojeni välistä. Isäntä ajeli meillä kuumaa kenttää ympäri ja mikäli ei ollut tyytyväinen, saimme maistaa viuhuvaa hevosruoskaa. Suupielistämme kulkevien ketjujen vaikutuksella isäntä käänteli meitä haluamiinsa suuntiin. Kun aloimme menemään isännän mielestä nätisti ja siististi, hän nousi rattailta ja palkinnoksi saimme viilentävää vettä niskaamme.

Anustappi ja alistettuna olo kiihottivat minua koko ajan entisestään. Pienet nykäisyt nänneihin lähettivät ympäriinsä vartaloani sähköisiä halun aaltoja. Isäntä ajeli meillä varmaan lähemmäs tunnin. Ympäriinsä kenttää, ympyröitä, kaaria, pysähdys ja ravia. Raippaa saimme kukin osaksemme, varsinkin kun väsymys alkoi painaa meitä hikisiä ihmisponeja. ”Nostelkaa enemmän jalkojanne!” isäntä karjahti ja saimme kipeitä ruoskaniskuja pohkeillemme. Nostelimme jalkojamme ja pidimme päät alaspäin. Anustappeihin kiinnitetyt hännät heilahtelivat meidän askeltaessa isännän vankkureiden edessä. Hiki valui valtoimenaan ja sekoittui eritteisiini jotka valuivat kirkkaina vanoina alaspäin reisiäni. Huohotin väsymyksestä ja kuumuudesta. Mutta vielä oli jatkettava. Yhä uudestaan toistimme samat harjoitukset nostellen jalkojamme ja liikehtien auringon kuumentamalla hiekalla.

Sitten oli aika lopettaa. Isäntä nousi rattailta ja irrotti aisat kupeiltamme. Sitten hän riisui hien kostuttamat nahkaiset valjaat ja talutti meidät aidalle. Hän kiinnitti meidät aitaan ja huuhtoi kylmällä vedellä. Annoimme veden valua vartaloitamme pitkin, kiima alkoi pikkuhiljaa lannistua. Sitten isäntä kumartui takapuoleni luokse, läpsi muutaman kerran ja alkoi liikuttelemaan anustappia suolessani. Jo hieman hävinnyt kiimani palani takaisin kuin sähköiskun saaneena, vaginani kostui kerrallaan kokonaan ja minä otin tukea aidasta. Takapuoleni siirsin hieman lähemmäs isäntää, tahdoin saada nyt ja kunnolla. Varoin nostamasta päätäni, nänninipistimet yhä pitelivät kiinni kovettuneista nänneistäni. Hän liikutteli anustappia ja minä huohotin kiiman kourissa. Sitten hän kiskaisi kerrallaan koko tapin pois ja huoahdin pettymyksestä.

Poikaponit käänsivät päänsä minuun minun kiljahtaessa samalla kun isäntä tunki suuren tekokyrvän liukkaaseen pilluuni. Levitin jalkojani ja pyllistin lisää isäntää kohden. Hän antoi suudelman pakaralleni ja antoi tuon valtavan dildon liukua edestakaisin kuumassa ja sykkivässä pillussani. Huokailin ja voihkin. Tunsin kuinka alavatsastani lähti rintoihin nautinnon aaltoja ja kohta rojahdin polvilleni orgasmin kourissa. Isäntä jätti dildon paikoilleen vaginaani ja käski minun laskeutua siten että se pysyisi sisälläni. Sitten hän haki toisen poikaponin ja tunki orin elimen kiinni kasvoihini. Tottumuksesta avasin suuni ja annoin jälleen poikaponille orgasmin ja nielin kaikki spermat. Sama käsittely toiselle ponille ja hän sai isännältä luvan laueta kasvoilleni. Valkeanharmaa sperma valui poskeani pitkin alemmas tahraten hiukseni ja kuivuen iholleni.

Nousin väsyneenä ylös ja tekopenis valahti sisältäni hiekalle. Isäntä otti narustani kiinni ja juoksutti minua hetken. Oriponit olivat jo vapautettu hihnoista ja minua alistettiin nyt yksinään. Isäntä piiskasi minua sinisen raipan avulla eteenpäin ja minä horjuvin askelin kiersin ympyrää narun päässä. Rojahdin muutaman kerran hiekalle väsymyksestä, mutta isännän raippa sai minut nousemaan yhä uudestaan. Olin jo ihan lopussa kun minut viimein talutettiin aidalle ja kaadettiin kylmää vettä päälleni kuin kiitokseksi. Sitten minut jätettiin kuuman auringon alle muiden poistuessa paikalta. Makasin maassa kastuneena hetken. Olin väsynyt mutta onnellisesti alistettu.