Uutta seksiä

  Istuin päivällispöydässä ja lusikoin keittoa vaivautuneen oloisena. Vilkaisin salaa vaimooni ja katseeni osui mustelmiin hänen oikeassa kyynärvarressaan. Tunsin itseni vieraaksi omassa kodissani.

  Vaimoni oli kutsunut kotiimme kollegansa pääkaupunkiseudulta, tämä naisihminen olisi meillä yötäkin. En pitänyt tilanteesta lainkaan, vaikka toisaalta vaimoni ei nyt ehtisi miettiä toissapäiväistä.

  Maaliskuun iltapäivä kääntyi jo hämärään, kun lopetimme ruokailun. Korjasin astiat pöydästä auliisti ollakseni mieliksi vaimolleni. Mietin toissailtaista tapahtumaa, joka oli saanut alkunsa halutessani uutta hohtoa rakasteluumme. Olimme jääneet kaksistaan lastemme lähdettyä opiskelemaan ja olin kuvitellut elämän muuttuvan helpommaksi ja oletin meidän tekevän kaikkea hauskaa.

  Toisin oli kuitenkin käynyt. Vaimoni oli muuttunut etäiseksi vuoteessa ja kuin armosta sain korkeintaan kerran viikossa rakastella häntä. Olin erehtynyt toissailtana kokeilemaan ja ehdottamaan uutta lässähtäneeseen seksielämäämme. Olin ohjannut vaimoni kättä hänen reisiensä väliin. Minua oli kiihottanut, kun olin kuvitellut miten Outi olisi hieronut itseään.

  Suunnitelmani oli epäonnistunut täysin. Outilla oli ollut pikkuhousut jalassaan eikä hän ottanut tosissaan ehdotustani. Yritin pakottaa hänen kättään reisiensä väliin ja siihen oli tullut mustelmia, kun painoin aika rajusti. Olin menettänyt malttini ja käyttänyt tarpeettoman kovia otteita. Ilta oli mennyt mykkäkouluksi ja minun tarpeeni jäi jälleen tyydyttämättä.

  Joimme iltateet ja pujahdin vuoteeseen pian sen jälkeen. Jonkun ajan kuluttua vaimoni pujahti vuoteeseen viereeni kääntäen mielenosoituksellisesti selkänsä minulle. Tunsin Outin läheisyyden ja himo alkoi jyskyttää nivusissani voimakkaasti. Annoin periksi himolleni ja käännyin koskettaen vaimoni takamusta yöpaidan lävitse. Vaimoni käsi pyyhkäisi käteni sivuun kuin roskan.

  – Mikä hitto sinua vaivaa? kysyin suuttumuksesta käheällä äänellä ja sytytin yöpöytäni valaisimen.
  – Ole hiljaa, älä tuolla lailla mekasta, Outi vastasi kylmällä äänensävyllä.
  – Minä huudan kotonani niin kuin haluan. Siinähän vieraasi kuulee mistä meillä kiikastaa!

  Nousin polvieni varaan ja nostin peiton pois vaimoni päältä. Yöpaita oli noussut ylös paljastaen paljaat reidet ja vaaleat alushousut. Himoni vain voimistui ja tarrasin suutuksissani yöpaidan helmaan ja repäisin sen rajulla liikkeellä kahtia.
  – Senkin hullu, vaimoni sähähti ja kiskoi repeytynyttä yöpaitaa eteensä.
  Outi oli aikeissa nousta ylös vuoteesta, kun laitoin käteni hänen eteensä.
  – Et sinä mihinkään mene, nyt pelataan minun ehdoillani.
  – Päästä irti senkin surkimus, mitään et saa, Outi sähähti myrkyllisesti.
  – Sehän nähdään, vastasin ja heilautin kättäni.

  Vasta tuntiessani käteni osuvan johonkin tajusin lyöneen liian lujaa. Käteni oli osunut Outin ylähuuleen ja nenän alueelle, Outi oli paiskautunut selälleen ja hänen nenästään valui kirkas verinoro.
  – Olet hullu, vaimoni sanoi säikähtynyt ilme silmissään, yrittäen nousta uudelleen.
  Veri valui hänen leualleen ja paljaalle rinnalle. Outi erehtyi katsomaan alaspäin, jolloin verta ryöpsähti isona syöksynä lisää hänen vatsalleen.

  – Pysy paikallasi nainen, kähisin jännittyneenä ja osin säikähtäneenäkin.
  Painoin Outin selälleen ja vein käteni hänen alushousujen peittämälle vitulleen puristaen toisella kädelläni Outin kaulaa. Vilkaisin vaimoni kasvoja jotka punottivat voimakkaasti. Outin kädet raapivat käsivarttani jättäen siihen verisiä viiruja. Kevensin otetta hänen kaulassaan säikähtäneenä. Puristin liian lujaa ja Outin hengitys oli estynyt. Kaulaan jäi punaiset jäljet sormistani.

  Vaimoni silmissä oli pelokas ilme. Minut valtasi ihmeellinen tyytyväisyys tuon ilmeen nähdessäni. Hieroin häpyvakoa hitaan pehmeästi ja tunsin sormiani vasten housuissa nihkeyttä. Tarrasin Outin käteen ja ohjasin sen hänen syliinsä.
  – Nyt teet sen mitä käsken, ymmärrätkö?
  – En ymmärrä, Outi mumisi toinen käsi nenää pidellen.
  Pyyhkäisin hänen kätensä pois nenältä ja liikutin Outin sormia tämän vitulla. Housut puristivat kiihottavan näköisesti tuota herkkupesää jonne kaipasin niin kiihkeästi, että minuun melkein sattui.

  Outilla oli pitkät sormet jotka liikahtelivat epävarmasti alushousujen päällä. Nuo sormetkin näyttivät niin kiihottavilta, että yllätyin tunteesta. Kumarruin ja otin kiinni alushousujen vyötäröltä. Nopealla liikkeellä sain housut Outin polvitaipeisiin ja siitä nilkkoihin ja heitin ne jonnekin taakseni.

  Outin vaaleat reidet olivat pingottuneet jännittyneiksi ja hän veti vaistomaisesti polvensa koukkuun. Levitin jalat leveälle ja ohjasin Outin sormet hänen omaan lemmenpesäänsä. Vilkaisin vaimooni ja näin ylähuulen turvonneen ja veren valuvan tyynylle ja hänen kaulalle toista poskea pitkin. Silmät Outilla olivat muuttuneet lasittuneiksi ja ne kiilsivät oudosti. Tuollaista katsetta en ollut nähnyt vaimollani koskaan.

  Kaulassa näkyivät sormenjälkeni jo sinehtävinä ja mietin mitä olinkaan tekemässä. Tunsin oudon viettini kuitenkin vain lisääntyvän. Outin sormet hapuilivat häpyvaossa. Autoin vaimoani levittämällä häpyhuulet auki. Vaimoni vitusta nousi kiimainen ja kostea tuoksu. Näin ruusunpunaisten lihojen välissä kosteudesta johtuvaa kiiltoa.
  – Ime sormiasi suussa, ja heti, kähisin käskyn jonka Outi toteutti yllättävän nopeasti.

  Sormet katosivat vaimoni suuhun ja tullessaan ulos ne kiilsivät syljestä ja verestä, jota valui vieläkin hänen nenästään.
  – Nyt hierot itseäsi nainen.
  – Ei.. älä…, Tapsa.. älä, Outi alkoi estellä.
  – Pidä suusi kiinni ja tee niin kuin käsken. Vakuudeksi läimäytin Outia toiselle poskelle.
  Vaimoni pää heilahti ja nenästä valuva veri sotki lakanan ja tyynyliinan isoilla veripisaroilla. Outin poski muuttui veren punaamaksi.

  Sormi löysi vaosta sinipunaisen herneenpalon kokoisen pallukan. Veriset sormet hieroivat tuota herkkää kohtaa varovasti. Katsoin hetken sormien leikkiä märäksi muuttuneessa emättimessä.
  – Uhmm-umhh.., vaimoni suusta karkasi naarasmainen inahdus.
  – Jatka vain, kun tekee noin hyvää, sanoin ja riisuin itseni alastomaksi.

  Katsoin vaimoni yöpöydälle ja sain yövoidepurkista ajatuksen. Kurkotin purkin käteeni ja kannen avattuani voitelin sormeni hyvin.
  – Otahan kätesi pois, sanoin vaimolleni.
  – Mitä sinä.., älä.., aiihh-sattuu.. älä Tapsa… ai..
  Huudosta välittämättä työnsin sormeni syvälle vaimoni emättimeen. Puristin sormet kiinni toisiinsa ja työnsin menemään. Häpyluun kaari tuntui ilkeän kovalta kättäni vasten. En uskaltanut työntää syvemmälle vaikka mieleni teki.

  Laitoin toisella kädellä voidetta lisää vaimoni pilluun. Ujutin sormiani emättimen suulla ja sormet etenivät vielä vähän syvemmälle.
  – Hiero vittuasi… älä keskeytä.
  – Sattuu.. aih..
  Kivun tunteesta huolimatta Outin sormet alkoivat hieroa paisunutta hernettä.

  Tunsin sormissani jotakin outoa. Hetken mietittyäni tunnistin sormiini osuneet langat kahdeksi kierukkalangaksi. Kumma aalto kulki lävitseni koskettaessani noita kahta ohutta lankaa vaimoni sisuksissa. En tajunnutkaan miten syvällä sormeni jo vaelsivat.

  Katsoin vaimoni huoramaista ilmettä, joka hänen kasvoiltaan loisti. Outin lantio liikkui hitaasti tehden myötäilevää liikettä. Vaimoni nosti päätään ylös tyynyltä ja silmissä paloi valtaisa roihu. Nenä jo kuivuneen veren peitossa ja huuli turvoksissa hän oli irstas näky. Oljenkeltaiseksi värjätyissä hiuksissakin näkyi veriroiskeita lisäten kiimaista oloani. Tunsin olevani vaimoni yläpuolella, olin saanut hänestä henkisen yliotteen ja nautin tästä hetkestä suunnattoman paljon. Tämä oli juuri sitä mitä olin halunnut, ja enemmänkin.

  Outin käsi hieroi kiivaasti tuota paisunutta nipukkaa ja hänen suustaan pääsi eläimellistä murinaa. En ollut koskaan kuvitellut vaimoani tällaiseksi. Vaimoni oli niin kiimaisessa olotilassa, ettei hän tajunnut mitä olin tehnyt hänelle. Häntä ajoi eteenpäin nautinto jonka hän tiesi pian saavansa voimakkaana uutena elämyksenä. Käteni oli kuin varkain kadonnut puoliksi vaimoni emättimen kätköihin ja pelkäsin satuttavani hänen sisuksiaan. Kohtu olisi pian käteni ulottuvilla, sen verran tajusin. Kaksi kuparilankaa oli nyt aivan selvinä sormissani ja painelin pehmeätä limakalvoa sormien ympärillä.
  – Uuh-uu-aij-jai.., iihh…, vaimoni piti jo niin kovaa ääntä, että pelkäsin vieraammekin kuulevan sen.

  Outi teki voimakkaita naintiliikkeitä kättäni vasten riuhtomalla lantiotaan edestakaisin jonka seurauksena käteni valahti ulos jättäen emättimen raolleen.
  – AAhhh-auuhh.., eläimellinen kiljahdus pääsi ilmoille.
  Kuola valui vaimoni suusta, joka hampaat irvessä hieroi itseään nautinnon riepotellessa hänen vartaloaan. Hämmästyin nähdessäni korkean pissasuihkun nousevan vaimoni reisien välistä.

  Voimakas orgasmi oli turruttanut sulkijalihaksen ja sänky oli kohta märkänä Outin pissasta. Katsoin täysin mykistyneenä vaimoni voimatonta ilmettä pissan suihkutessa valtoimenaan lakanalle. Tunsin kullini seisovan kivikovana ja kaahaisin vaimoni päälle. Kullini katosi Outin emättimeen, joka oli palautunut ahtaaksi ja niin ihanan tuntuiseksi, että olin sulaa tuosta lämmöstä, joka kulliani hiveli.
  – Aih.. ai-ai-aii.., vaimoni valitti nussiessani kiihkolla häntä oman tarpeen tyydyttääkseni.

  Suutelin vaimoni huulia ja tunsin veren maun suussani. Olin tönäissyt nenää josta alkoi valua verta uudelleen. Imin verta suuhuni ja nieleskelin sitä sairaalloisen nautinnon runtelemana. Imin ja purin Outia kaikkialle. Suutelin ja nuolin hänen kasvoiltaan verta ja nussin kiihtyvällä nopeudella. Pehmeät rinnat olivat miellyttävät huuliani vasten, ja hampaani pureutuivat valkoiseen lihaan raadollisesti.

  Sain ihmeellistä tyydytystä ottaessani vaimoani täysin uudella tavalla. Outi makasi allani avuttomana ja purtuna verestäville jäljille niin kaulassa kuin rinnoillakin. Kihisevä tunne kullini kärjessä muistutti ihanuuden täyttymyksestä.

  Imin nänniä suussani kuin pikkulapsi ja tunsin voimakkaan aallot sisälläni. Pato murtui ja aloin tyhjentyä vaimoni sisuksiin. Tuntui kuin olisin valuttanut kiehuvaa laavaa sisuksistani. Minuunkin sattui, kunnes tajusin sen olevan voimakas nautinto.

  Olin lähes menettänyt tajuntani, kun säpsähdin valveille maaten edelleen vaimoni päällä. Kierähdin oudon tunteen saattelemana sivuun ja katsoin vaimoani silmiin. Näin niissä tyytyväisyyttä. Posket punaisina verestä ja voimakkaan kiihottumisen seurauksena hän veti huulensa hymyyn. Turvonnut ylähuuli ei tuntunut vaivaavan vaimoani lainkaan.

  – Oli aika rajua…, oletko nyt tyytyväinen? Outi kuiskasi kysymyksen minulle.
  – Olen…, olen pahoillani.., en tark.. Pidemmälle en ehtinyt, kun Outin sormet koskettivat huuliani.
  – Tarvitsin juuri tätä, se oli hyvä herätys.., minulle, Outi jatkoi.
  – Kasvosi.., ne pitää pestä.
  – EI nyt… nukutaan…, aamulla sitten.
  Sammutin valon ja vaimoni käpertyi kainalooni. Tunsin hänen lämpönsä ja läheisyytensä voimakkaampana kuin aikoihin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *