Terapiassa 2

  Kahdeksas novellini, joka on aikaisemmin julkaistu seksinovellit.comissa. Tähän sarjaan en ole (vielä) kirjoittanut jatkoa, mutta suunnitelmia on toki ollut. Jos pidit tarinasta, niin pistä kommenttia novellin lopusta löytyvään lootaan.

  Mainittakoon, että tämä novelli sai alkunsa lukijan ideasta, jonka pohjalta kehittelin kokonaisen jatko-osan. Toiveita kannattaa siis jatkossakin lähettää, vaikka kaikki eivät toteudukaan 🙂

  – Trickster


  En ollut tavannut Kaisaa sittemmin. Antin kanssa asiat olivat entisellä tolalla, minkä lisäksi tunsin kauheaa syyllisyyttä siitä, että olin pettänyt miestäni; ja vielä naisen kanssa! En ollut aiemmin tuntenut vetovoimaa naisia kohtaan, mutta maattuani Kaisan kanssa olin alkanut katsella naisia aivan uudella tavalla. Saatoin katsella kadulla vastaantulevaa naista himoiten ja kuvittelin itseni rakastelemassa hänen kanssaan. Antin tehdessä pitkää päivää saatoin lievittää yksinäisyyttäni hyväilemällä itseäni ja ajattelemalla ketä tahansa kadulla vastaan tullutta hyvännäköistä naista.

  Lauantai-ilta oli meillä molemmilla vapaata ja olimme päättäneet (tai siis Antti oli) mennä juhlistamaan Antin saamaa bonusta hänen työpaikkansa järjestämään tilaisuuteen kaupungin uusimpaan yökerhoon. Firmalla pyyhki hyvin, sen näki, sillä paikka oli täynnä Antin kaltaisia nousukkaita, jotka pukeutuivat joko tyylikkäästi tai tyylittömästi, mutta joka tapauksessa varsin kalliisti. Minä olin se hymyilevä vaimo, jota mieheni ylpeänä esitteli työtovereilleen pienessä hiprakassa.

  Valuin yhä enemmän seinäruusuksi, kun Antti syventyi keskustelemaan työkaverinsa kanssa johonkin mainoskampanjaan liittyvästä strategiasta. Istuin viinilasini kanssa tylsistyneenä nurkkapöytään. Pyörittelin sormea lasin reunalla ja katselin ympärilleni. Musiikki pauhasi ja muutama hyvännäköinen mies tuli juttelemaan. Tarkoitus oli ollut kai pyytää tanssimaan, mutta juttu tyrehtyi ennen pyyntöä, kun miehet huomasivat vasemmassa nimettömässä kiiltelevän timanttisormuksen. Katselin sormusta ja yritin etsiä katseellani Anttia, mutta hän oli kadonnut jonnekin. Turhautuneena tartuin nimettömääni ja vedin sormuksen pois. Jos joku tulisi vielä juttelemaan, niin ehkä pääsisin tanssilattialle asti.

  Siinä samassa tutun oloinen nuori nainen istahti hengästyneenä viereiseen pöytään. Hän asui samassa rappukäytävässä ja mieleeni muistui useampikin kerta, kun olin tyydyttänyt itseäni häntä ajatellen. Hän oli pitkä, tai ainakin pidempi kuin minä, ja mustat hiuksensa hän oli sitonut ponihännälle. Pieni ja terävä nenä kiinnitti nyt huomioni ensimmäistä kertaa, yleensä olin ajatellut vain hänen hoikkaa vartaloaan. Hänen nimeään en tiennyt, sillä en ollut koskaan päässyt tutustumisessa rappukäytävässä tapahtunutta moikkausta pidemmälle.

  Siinä samassa tutun oloinen nuori nainen istahti hengästyneenä viereiseen pöytään.

  Hänen punoittavilla kasvoillaan karehti valloittava hymy. Katsellen ympärilleen hän poimi laukustaan askin sinistä LM:ää ja nappasi pitkillä sormillaan tupakan huulilleen. Tottuneesti hän sytytti tupakan ja antoi ensimmäisten henkosten leijailla ravintolan ilmaan. Häntä ei tuntunut paljoakaan kiinnostavan se, että tupakointi oli ollut kiellettyä ravintoloissa jo pidemmän aikaa. Huomasin tämän röyhkeyden kiihottavan minua.

  Ei kuitenkaan mennyt montakaan hetkeä, kun ravintolan järjestyksenvalvoja tuli paikalle ja käski tyttöä tumppaamaan tupakan. Nainen hymyili, sanoi jotain ja imi siinä sivussa vielä muutaman kerran tupakkaansa. Järjestysmies ei kuitenkaan vaikuttanut lainkaan kärsivälliseltä, minkä myös nainen huomasi. Edelleen hymyillen hän tiputti tupakkansa puolityhjään drinkkilasiinsa, johon se sammui sihahtaen. Huomasin katselleeni episodia jännittyneenä ja siemaisin hieman viiniä. Katselin naista ja tunsin halua tutustua häneen lähemmin. Mietin kuumeisesti jonkinlaista avausrepliikkiä ja pelkäsin naisen lähtevän kävelemään. Hän kuitenkin istui paikallaan ja katseli ympärilleen, aivan kuin olisi etsinyt jonkinlaista saalista. Kumosin viinilasilliseni, vedin syvään henkeä ja astelin hänen luokseen.

  ”Moi, oli paras repliikki jonka kahden viinilasin turruttama pääni pystyi tuottamaan.”

  Nainen vastasi tervehdykseeni hieman epäröiden ja näytti selvästi pinnistävän muistiaan tunnistaakseen minut.

  ”Hei, sähän olet se mun naapuri!” hän hihkaisi lopulta ja jatkoi selitystään siitä, kuinka olin ainoa koko rappukäytävässä, joka ylipäätään vaivautui tervehtimään.
  ”Mä oon muuten Jenna”, hän sanoi pyytäen minua istuutumaan viereensä.
  ”Mari”, vastasin.

  Tuntui kuin olisin tuntenut Jennan jo pidemmän aikaa. Hän oli tavattoman avoin ja kertoi itsestään kaikenlaista. Kotoisin hän oli jostain pienemmältä paikkakunnalta, jonka nimestä en saanut selvää, kun musiikki pauhasi niin kovalla. Jenna oli myös minua monta vuotta nuorempi ja asui vasta ensimmäisessä omassa kämpässään, suoraan minun ja Antin asunnon yläpuolella. Ehdin lähinnä myöntelemään Jennan puhetulvan alla, kunnes hän veti henkeä ja sanoi hakevansa juotavaa. Pika pikaa hän palasi kädessään kaksi lasia viiniä ja tyrkkäsi toisen laseista käteeni.

  ”Oon etsimässä itselleni hoitoa”, Jenna tokaisi minulle aivan kuin olisin ollut suurempikin tuttu. Yskähdin nolostuneena, mutta Jennaa se ei tuntunut juuri haittaavan.
  ”Olin just tanssimassa vähän ennen kuin tulit jutteleen. Se tyyppi oli kyl ihan hyvännäköinen, mutta jokin siinä ei sytyttänyt. Ja olihan se ihan pihalla, kun mun piti melkein sanoa, että nyt jätkä kosketat mua”, Jenna jatkoi.

  Minusta tuntui hurjalta, että Jennan kaltainen nuori nainen puhui tällaisia. Tuntui, ettei noin nuori nainen voinut olla niin kokenut, että olisi ollut varaa puhua noin suoraan. Tai sitten oma nuoruuteni oli ollut tylsyyden perikuva.

  ”Mut hei, mitä sä täällä teet, ei sullakaan näytä olevan seuraa, ainakaan sellaista vakituista”, Jenna katsoi ensin vasenta kättäni ja sitten minua.
  ”Mä…tulin tänne yhden kaverin kanssa, kun sen firmalla oli jotkut pippalot, se tosin katosi jonnekin, eikä oo vastannut mun puheluihin”, valehtelin ja katsoin nopeasti ympärilleni peläten, että Antti tulisi paikalle ja narauttaisi minut valehtelusta. Jennan katse oli arvioiva, jokin hänessä näytti aavistavan, etten puhunut ihan totta.

  ”Haluisit sä tanssii mun kanssa?” Jenna kysyä töksäytti vastaukseksi.
  ”Ööh…joo, mennään vaan”, vastasin ja hain edelleen katseellani Anttia. En siksi, että olisin kaivannut häntä vaan pelkäsin miltä näyttäisin hänen silmissään, kun tanssisin tuntemattoman naisen kanssa. Jenna tarttui minua kuitenkin kädestä ja veti minut mukanaan tahmealle lattialle välkkyvien valojen keskelle. En tunnistanut kiivastahtista biisiä, mutta Jenna näytti tuntevan biisin. Hän pyöritti hoikkaa vartaloaan edessäni ja hymyili valkoiset hampaat välkkyen. Kuuntelin hetken rytmiä ja heittäydyin lopulta itsekin mukaan.

  Korvissa humisi ja tunsin jotain heräävän itsessäni. En ollut koskaan tanssinut tällä tavalla. Heitin käteni kertosäkeen aikana ilmaan ja annoin niiden valua vartaloani pitkin. Katsoin samalla viekoittelevasti Jennaan, jonka hymy oli kadonnut ja katse muuttunut tutkivaksi. En luopunut katsekontaktista vaan siirryin lähemmäksi häntä ja annoin vartaloidemme koskettaa kevyesti toisiaan. Käteni kävivät kiusoittelevasti hänen lanteillaan ja sitten pois. Jenna ei epäröinyt ollenkaan vaan lähti leikkiin mukaan. Siitä hetkestä tanssilattialle ei ollut kuin me kaksi, liikuimme toisiamme kohden, pois, hipaisuja, katseita, jännittävä tunne vatsanpohjassa.

  Käteni kävivät kiusoittelevasti hänen lanteillaan ja sitten pois.

  En tiedä, missä vaiheessa biisi vaihtui vai oliko se vaihtunut lennossa jo monen monta kertaa, kun DJ laski vauhtia hitaammalla kappaleella. Jennan katse kutsui minua lähemmäksi. Epäröimättä astuin eteenpäin, aivan kiinni ja kiersin käteni hänen ympärilleen. Aloimme keinua hitaasti rauhallisen kappaleen tahdissa. Minua Jennan ei tarvinnut ohjata koskettamaan vaan käteni liikkuivat epätavallisen luontevasti pitkin hänen selkäänsä. Jouduin taivuttamaan niskaani  taaksepäin, jotta olisin nähnyt hänen kasvonsa. Katsoin häntä suoraan silmiin ja laskin käteni hänen pepulleen. Vedin Jennan lantion kiinni omaani, eikä katseeni kertonut muusta kuin himosta häntä kohtaan.

  Tartuin Jennaa kädestä ja vein hänet pois tanssilattialta. Katseeni kiersi yökerhoa etsien jotain rauhallista paikkaa, jotain missä kukaan ei näkisi. Yläkertaan vievän portaikon juurella, lähellä narikkaa oli pimeä soppi, oikein sopivaa. Jenna puristi kättäni ja seurasi minua. Päässäni humisi, eikä se johtunut pelkästään kovaäänisestä musiikista vaan sisälläni heränneestä himosta. Päästyämme nurkkaukseen, pyöräytin Jennan seinää vasten ja painoin huuleni hänen huuliaan vasten. Jenna ei epäröinyt ollenkaan vaan raotti suutaan ja antoi himokkaan kieleni livahtaa hampaiden välistä etsimään paria.

  Kietouduimme yhteen ja suutelimme. Muutama ohikulkija huomasi meidät ja käski hankkimaan oman huoneen, mutta me vähät välitimme heistä. Vasta myöhemmin ajattelin, että entä jos Antti tai edes joku hänen työkavereistaan olisi nähnyt meidät. Sillä hetkellä minua ohjasi kuitenkin joku aivan muu. Vedin henkeä ja katsoin Jennaa silmiin. Halusin häntä niin paljon ja olisin ollut valmis rakastelemaan hänen kanssaan vaikka heti.

  ”Sun luo”, sanoin ennen kuin hän ehti ehdottamaan mitään.

  Jenna nyökkäsi ja suuntasimme kohti narikkaa. Tylsistyneen oloinen körmy kaivoi takkimme ja laukkumme ja toivotti neideille hyvää illanjatkoa. En tiedä muistiko mies, että olin tullut paikalle Antin kanssa ja lähdin lopulta naisen kanssa, mutta jännitys vain lisäsi sisälläni vellovaa huumaa. Pauhasimme ulos yökerhon ovista ja kylmä pakkasilma iski vasten kasvoja. Lähdimme kävelemään kävelykatua ylöspäin pääkatua kohden. Aina, kun löysimme pimeän sopen, vetäydyimme sen turvaan ja suutelimme hetken aikaa, lämmittäen toisiamme, kunnes taas jatkoimme matkaa.

  Lopulta tulimme tutun kerrostalon kohdalle. Kaivoin avaimet taskusta ja avasin alaoven. Nappasin käytävävalon päälle ja toivon hiljaa, ettei kukaan naapureista näkisi minua Jennan seurassa. Hyppäsimme hissiin ja Jenna painoi nelosta. Huuleni tavoittivat hänen suunsa taas ja sivusilmällä vilkuilin meitä peilistä. Käteni pujahti Jennan ohuen takin alta hänen rinnalleen ja puristin sitä hellästi suutelumme lomassa. Olimme toisissamme kiinni vielä hetken senkin jälkeen, kun hissi oli nytkähtänyt oikealle kohdalle. Lopulta törkkäsin oven auki ja kuulin Jennan jo kaivavan laukkuaan avaimia etsien.

  Päästyämme sisään kuoriuduimme ulkovaatteista ja katsoimme toisiamme. Himo pauhasi edelleen sisälläni, mutta en tiennyt mitä olisin tehnyt tai mihin olisin vienyt Jennan vieraassa talossa.

  ”Tule”, Jenna sanoi ja johdatti minut olohuoneeseen. Huoneessa oli verholla peitetty alkovi, jonka takaa paljastui leveä sänky. Nyt minun ei tarvinnut enää varoa vaan saatoin tehdä hänen kanssaan, mitä ikinä tahdoin. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme vaatteiden läpi. Pakkasesta kylmät kädet lämpenivät, kun ne vaelsivat pitkin toistemme vartaloita. Halusin Jennaa, halusin häntä niin paljon, se oli ainoa ajatus, joka päässäni sillä hetkellä jyskytti. Tönäisin Jennan hellästi sängylle ja huomasin odottavan himokkaan katseen hänen silmissään.

  Vetäisin päälläni olevan topin pois yhdellä liikkeellä ja katsoin saalistani arvioiden kädet lanteilla. Saaliini katsoi rintaliivien verhoamia rintojani hyväksyvästi ja silitti samalla hoikalla jalallaan säärtäni. Pian rintaliivit tekivät seuraa lattialle viskatulle topille. Pikapikaa riisuin myös kaiken muun, kunnes minulla oli enää mustat pikkuhousut jäljellä. Tunsin kuinka niiden etumus oli märkyydestä liimautunut häpyyni kiinni.

  Hänen nänninsä olivat kiimasta kivikovat ja tunsin vastustamatonta halua sulkea suuni niiden ympärille.

  ”Riisu!” käskin Jennaa, joka pujotti muitta mutkitta tiukat farkkunsa pois jalasta. Viekoitellen hän asettui sängylle polvilleen asentoon, jossa hänen hoikat reitensä näyttivät niin himokkaan täyteläisiltä. Sängyn päälle sytytetty yövalo vain korosti hänen valkean pehmeää ihoaan. Vaivattomasti hän heitti anteliaalla kaula-aukolla varustetun paitansa pois ja napsautti rintaliivien hakaset auki. Hänen rintansa olivat sopivassa suhteessa hänen hoikkaan vartaloonsa. Ne olivat pienet, mutta tiesin niiden sopivan täydellisesti käsieni sisään. Hänen nänninsä olivat kiimasta kivikovat ja tunsin vastustamatonta halua sulkea suuni niiden ympärille.

  ”Mahallesi”, jatkoin ja Jenna teki epäröimättä työtä käskettyä. Asetuin Jennan viereen ja sivelin hänen selkäänsä ensin yhdellä sormella, sitten kahdella ja lopulta koko kämmenellä. Painoin hitaita suudelmia ympäri selkää ja tunsin kuinka Jenna värähteli kosketuksesta allani. Samalla, kun käteni vaelsi hänen pepulleen, suutelin hänen niskaansa kevyesti kerta toisensa jälkeen. Silitin hänen kiinteitä pakaroitaan ja nopeasti varoittamatta läimäytin niitä kevyesti. Jenna parahti hiljaa, mutta keinutti heti perään pakaroitaan hyväksyvästi. Naapurini taisi tykätä pienestä alistamisesta. Vallantunne huumasi minut, voisin tehdä edessäni olevalle nuorelle tytölle mitä tahansa, enkä antaisi hänen vastustella vähääkään. Läpsäisin häntä nopeasti molemmille pakaroille ja kumarruin korvan juureen.

  ”Nyt olet kiltti tyttö ja teet, mitä minä käsken”, kuiskasin. Se ei ollut minun ääneni, en ollut koskaan tuntenut itseäni näin rohkeaksi ja määrätietoiseksi. Sain vastaukseksi vain hyväksyvää muminaa ja tunsin kuinka Jenna kiemurteli minua vasten, halusi, että koskettaisin enemmän, tekisin hyvää. Käteni lipui pitkin selkää pakaroille ja hitaasti niiden väliin. Tunsin sormeani vasten samanlaisen märkyyden kuin omalla etumuksellani. Hieroin hitaasti alushousujen läpi hänen pilluaan ja lipaisin samalla varovasti hänen korvaansa. Jenna yritti kääntyä, hamusi huulillani suutani, mutta nopeasti painoin hänen päänsä takaisin tyynyyn.

  ”Annoinko luvan liikkua?” kysyin.
  ”Et, anna anteeksi”, Jenna vastasi ääni käheänä. Hän selvästi halusi minun tekevän hänelle, mitä tahdoin. Pyristelyllään hän vain kokeili osaisinko olla tarvittaessa tiukka. Jatkoin hänen kostean vakonsa hieromista ja näykkäisin häntä kevyesti korvannipukasta. Jenna hengitti raskaammin ja minä painoin vartaloni tiukemmin häntä vasten. Kylvimme kelmeässä valossa ja ihomme hengittivät toisiaan vasten. Kiima kasvoi sisällämme, odottaen vain tilaisuutta purkautua.

  Tartuin Jennan pikkuhousuihin ja vedin ne hitaasti hänen päältään pois. Käteni löysi takaisin Jennan pimpille, aivan kuin olisin tehnyt tätä monta kertaa aikaisemminkin. Hieroin pillua varovasti päältä ja levitin sen kiiltelevää kosteutta ympäriinsä. Katsoin jatkuvasti Jennaa, joka ynisi tyynyä vasten tyytyväisenä uskaltamatta liikkua sen enempää. Tarkkailin hänen jokaista kasvonliikettään, nauttien tekemästäni hyvästä. Varovasti upotin peukaloni hänen sisäänsä, saaden aikaan tyytyväisen huokaisun. Pyöritin sormeani hänen sisässään tietäen, että se kiusasi saalistani enemmän kuin tyydytti.

  Hieroin pillua varovasti päältä ja levitin sen kiiltelevää kosteutta ympäriinsä.

  ”Käänny”, käskin ja lopetin hänen hyväilynsä siihen paikkaan.
  ”Hei, älä lopeta, tuntui niin hyvältä”, Jenna inisi, mutta sai minulta vastaukseksi vain läimäytyksen pepulle ja vakuuttavamman käskyn kääntyä selälleen.
  ”Sä teet, mitä mä käsken, etkä väitä vastaan. Onko selvä?” kysyin painottaen kahta viimeistä sanaa tiukasti, mutta samalla hellästi.
  ”Joo, anteeksi”, Jenna sanoi ja kierähti ketterästi selälleen. Ihailin edessäni alastomana makaavaa nuorta naista. Selällään hänen rintansa olivat lähes olemattomat, mutta siitä huolimatta hänen vartalonsa näytti houkuttelevalta, kutsuvalta. Tumman karvoituksen hän oli ajanut kokonaan pois, mikä paljasti jalkovälissä kosteudesta kiiltelevän pillun kaikessa kauneudessaan. Paisunut klitoris tuntui sykkivän silkkaa kiimaa ja tiesin, että voisin tehdä hänelle niin hyvää, jos vain haluaisin.

  Nousin sängyltä ja pujotin pikkuhousut jalastani. Kipusin nopeasti takaisin sänkyyn ja asettelin itseni hajareisin Jennan rinnan päälle. Näytin pilluni hänelle koko komeudessaan. Itse olin jättänyt alas pienen vauhtiviivan, mutta muuten olin ajellut alapään kauttaaltaan. Katsoin Jennaan, jonka kädet hivelivät jo reisiäni. Tiesin, etten ollut antanut lupaa tähän, mutta annoin saaliilleni tämän hiljaa anteeksi, sillä jo se tuntui niin hyvältä. Käteni sujahti häpeilemättä vasten häpyäni ja aloitin hitaan liikkeen klitoriksellani. Tein itselleni hyvää aivan Jennan silmien edessä, mikä sai kiimani nousemaan entistä suuremmaksi. Klitorikseni oli huutanut kosketusta jo niin kauan, etten tiedä, olisinko enää kestänyt yhtään kauempaa. Koko ihoni huusi kosketusta, mutta Jenna ylettyi hyväilemään vain jalkojani. Ajattelin, miltä tuntuisi olla kokonaisen naislauman hyväiltävänä niin, ettei mikään sopukka minusta jäisi koskettamatta. Olisin kiimainen kuningatar, jota haaremini uskolliset palvelijat tyydyttäisivät mitä moninaisimmilla tavoilla.

  ”Nuole!” käskin Jennaa ja siirryin varovasti hänen kasvojensa päälle. Hetkeäkään epäröimättä Jennan kuuma kieli kosketti kosteaa häpyäni ja hyvän olon aallot syöksyivät selkärankaani pitkin kaikkialle kehooni. Huuliltani pääsi pitkään tukahdutettu huokaus, kun naapurini kieli tunkeutui häpyhuulieni välistä sisääni ja aloitti pienen, mutta niin nautinnollisen liikkeen. Jennan kädet olivat pujahtaneet jalkojeni alta ja lämpimät kämmenet alkoivat nyt silittää ja puristella peppuani yhä voimistuvan nuolemisen lomassa.

  Klitorikseni oli huutanut kosketusta jo niin kauan, etten tiedä, olisinko enää kestänyt yhtään kauempaa.

  Hieroin klitoristani, enkä välittänyt, vaikka huohotukseni olisi kuulunut alakertaan asti. Välillä värähdin, kun tunsin Jennan imaisevan hellästi ensin toista häpyhuultani ja heti perään toista. Hän nuoli vakoani ahnaasti ja työnsi taas kielen terävänä sisääni. Epäilemättä hän oli tehnyt tätä monta kertaa aikaisemminkin. Minä sen sijaan en ollut koskaan edes kehdannut Antin kanssa näin avoimeen kanssakäymiseen, mutta nyt ohjaksia pitelikin jokin toinen minussa.

  ”Mä oon niin lähellä”, puuskahdin Jennalle, enkä tuntenut enää kontrolloivani itseäni mitenkään. Jännitin lihaksiani saavuttaakseni huippuni, mutta kiusaavasti se antoi odottaa itseään. Välillä minun oli pakko rentouttaa itseni ja nauttia vain hyvänolontunteesta, kunnes taas jaksoin jännittää kehoni äärimmilleen. Jenna kiihdytti tahtiaan ja olin jo varma, että hänen leukansa menisi kohta sijoillaan, jos hän jatkaisi nuolemista samaan tahtiin. Samassa tuttu värähdys lähti laajenemaan klitoriksesta koko kehooni ja laukesin räjähtämällä. Valo kipunoi suljettujen silmieni takana ja tunsin nousevani hetkeksi ilmaan. Leijailin monta kymmentä sekuntia ja klitorikseni tuntui räjähtävän kerta toisensa jälkeen niin monta kertaa, että olin menettää tajuntani.

  Kun viimein avasin silmäni, näin vain alkovin valkoisen seinän. Nojasin siihen ja kiepsautin itseni pois Jennan kasvojen päältä. Puolet hänen kasvoistaan oli nesteitteni peitossa, mutta se ei tuntunut haittaavan häntä. Päinvastoin hän kaapi  mahlaani suuhunsa ja kertoi kuinka hyvältä se maistui. Kumpikaan meistä ei sanonut mitään, Jenna vain hymyili ja halasi minua. Tärisin hänen lämpöisessä sylissään ja tunsin hänen hengittävän kanssani samaan tahtiin.

  ”Hei, olisiko seuraavaksi minun vuoroni”, Jenna kysyi lopulta varovaisesti ja silitti samalla rintaani. Sisälläni herännyt peto oli hiljentynyt vain hetkeksi ja nyt se heräsi uudelleen. Irtauduin Jennan syleilystä ja hetken hän katsoi minua säikähtäneenä. Nähdessäni kasvoni hänen katseensa suli pelosta takaisin himokkuuteen ja haluun jatkaa yhteistä leikkiä. Käskystä Jenna kierähti takaisin selälleen odottavaan asentoon. Sisuksiani polttava himo oli saanut vasta puolet haluamastaan.

  Jatkoin Jennan vartalon silittämistä hitaasti, mutta määrätietoisesti. Tiesin hänen olevan valmis, joten siirryin alaspäin melko nopeasti. Jennan pillu kiilsi edelleen kutsuvana. Muitta mutkitta painoin suudelman hänen klitorikselleen, mihin hän vastasi hyväksyvästi inahtaen. Suukotin alavatsaa, reisien sisäpintaa, posliiniksi ajeltua häpykukkulaa ja taas klitorista. Lopulta painoin suuni hellästi sen ympärille ja aloin hellästi imeä. Jenna huokaisi tyytyväisenä ja laski kätensä pääni päälle. Hiukseni lomittui hoikkien sormien väliin ja tunsin Jennan painavan päätäni entistä lähemmäksi.

  Lopetin hyväilin siihen paikkaan ja sihahdin: – Et taida vieläkään osata leikkiä tätä leikkiä niin kuin pitää? Jenna veti kätensä takaisin rintansa päälle, mutta liian myöhään. Olin näyttävinäni vihaiselta ja nautin Jennan anelevasta katseesta. Etsin katseellani jotain millä sitoisin nuo kurittomat kädet.

  ”Anna anteeksi, jos haluat kurittaa minua, niin laatikossa on käsiraudat”, Jenna sanoi. Avasin yöpöydän laatikon, jossa toden totta oli pari pehmustettuja käsirautoja juuri tähän tarkoitukseen. Käskin Jennan kyljelleen ja lukitsin hänen kätensä käsiraudoilla etupuolelle. Nyt viimeistään hän oli täysin armoillani. Tilanne kiihotti meitä molempia, näin sen Jennan puoliavoimista silmistä ja raollaan olevasta suusta. Naapurini hengitys oli kiihtynyt ja hän selvästi odotti seuraavaa liikettäni. Läimäytin häntä pakaroille, tällä kerta kovempaa kuin aiemmin. Jenna inahti, mutta löin toistamiseen. Kolmas, neljäs läimäytys, kunnes hänen peppunsa loisti punaisena.

  ”Anteeksi, kuningatar, anteeksi”, Jennan vaikersi. Tätä leikkiä oli leikitty siis aikaisemminkin, ajattelin, ja läimäytin vielä varmuuden varalle peppua vielä kerran.

  Kostutin sormeni suussani ja painoin sen muitta mutkitta hänen tiukemmalle aukolleen.

  ”Ymmärräthän, että olet ollut todella kuriton”, sanoin saaden vastaukseksi vain varovaisen nyökkäyksen. Sivelin punaisena helottavaa takapuolta hellästi. Tartuin peppuun kaksin käsin ja levitin sitä härskisti. Jenna ei uskaltanut väittää vastaan, sillä siitä olisi seurannut lisää rangaistuksia. Hänen pillunsa pullotti häpyhuulet turpeana edessäni. Katsoin kuitenkin ylemmäs, jossa pieni peppureikä näytti vielä kutsuvammalta. Aioin vielä rangaista palvelijatartani hieman enemmän.

  Kostutin sormeni suussani ja painoin sen muitta mutkitta hänen tiukemmalle aukolleen. Jenna ähkäisi ja mutisi jotain, mutta ei halunnut vastustella. Ohut sormeni upposi helposti hänen peppuunsa ja annoin sen hetken totutella uuteen vieraaseen. Nuoren naisen peppu tuntui todella tiukalta, vaikka olin varma, ettei tämä suinkaan ollut ensimmäinen kerta. Hitaasti aloin liikuttaa sormea edestakaisin. Jenna oli hiirenhiljaa, mutta näin hänen kasvoistaan, että sormeni teki hänelle vain hyvää. En kuitenkaan aikonut jatkaa tällä tavalla pidempään vaan vedin sormeni pois. Jenna kierähti selälleen ja näytti häpeilevän, vaikka sisällä nautti varmasti yhteisestä leikistämme.

  Taivutin hänen raudoitetut kätensä pään päälle ja vannotin olemaan tästä lähin kunnolla. Jenna vastasi varovaisesti nyökäten. Siirryin uudelleen alas, tietäen, että tällä kertaa Jenna ei uskaltaisi keskeyttää minua. Suljin suuni uudelleen klitoriksen ympärille ja aloitin hellän imemisen. Oikea peukaloni hieroi hänen vakoaan painuen hitaasti huulien välistä sisään. Pyöritin peukaloani Jennan sisässä ja jatkoin hänen klitoriksensa imemistä. Välillä vedin henkeä ja nuolin klitorista vaihdellen tahtia. Jenna ei sanonut sanaakaan, mutta kiimainen voihke kuului varmasti alakertaan asti.

  Jatkoin työskentelyäni välittämättä siitä kuinka kauan se veisi. Jenna ei kuitenkaan ollut vaikeasti laukeavaa sorttia, sillä hänen voihkeensa kiihtyi ja lopulta tiesin hänen saavuttaneen huippunsa. Jenna keho tärisi kauttaaltaan, kun hän laukesi ja pienestä suusta purkautuva valitus ohjasi minua hellittämään. Nuolin klitorista sopivan hellästi ja kiihotuin kuullessani Jennan purkautuvan mumisten ja huokaillen suutani vasten. Lopetin nuolemisen ja silitin vain Jennan sileää vatsaa ja hymyilin hänelle. Hän hymyili takaisin. Napsautin käsiraudat hänen käsistään ja tulin aivan liki. Syleilimme toisiamme ja hetken aikaa hengitimme samaan tahtiin ja katsoimme toisiamme kuin rakastunut pari konsanaan. Teki mieli nukahtaa.

  Nousin kuitenkin ylös ja aloin etsiä vaatteitani. Jenna katseli sängyllä maaten pukeutumistani, mutta ei sanonut mitään, hymyili vain loputonta hymyä. En tuntenut katumusta, mutta mieleeni tunkeutui pakostakin ajatus siitä, miten selittäisin katoamistemppuni Antille. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, missä hän tällä hetkellä oli. Kenties hän oli jo kotona ja oli kuunnellut alakerrassa kahden naisen äänekästä rakastelua mielikuvitus villisti laukaten. Napsautin kännykän auki ja huomasin yhden puhelun ja yhden saapuneen tekstiviestin:

  Hei kulta, mihin sä katosit? Yritin soittaa, mutta et vastannut. Mä ajattelin jäädä tänne vielä, kun oli niin paljon vanhoja tuttuja.

  ”Onks sun pakko mennä”, Jenna kysyi. Nyökkäsin hymyillen ja sanoin tulevani vielä takaisin, vaikka en ollut siitä niinkään varma. Katsoin viestin saapumisaikaa ja siitä oli jo puolitoista tuntia. Antti saattoi olla siis jo kotona, enkä keksinyt siihen hätään yhtäkään hyvää selitystä, mihin olin kadonnut, missä olin ollut ja mitä olin tehnyt. Hiippailin portaat alaspäin ja sovitin avainta mahdollisimman hiljaa kotioveen. Kotona ei ollut ketään, vain hesarin jakaja oli ehtinyt ennen minua. Suljin oven perässäni ja riisuin vaatteeni mahdollisimman nopeasti. Pesin itseni pikapikaa ja pujahdin omaan sänkyyn niin nopeasti kuin mahdollista. Naputin tekstiviestin vastaukseksi Antille:

  Moi, mulle tuli tosi paha olo ja oli pakko lähtee tosi nopeesti. Sori, kun en kertonut sulle, mutta oon ollut kotona jo pidemmän aikaa. Tuu sitten, kun ehdit, huomennahan on vapaatakin.

  Menin peiton alle, suljin silmäni hymyillen ja nukahdin.

  Comments

  1. kalle mies says

   Tää on ihan kiva mutta tarkoitin vähän rauhallisenpaa ja todella sellaista viettelyä ja ehkä vähän vanhenpaa naista,olkoon vaikka sun Äidin tuttu jota et ole nähnyt vuosikausiin ja jolla ei todella ole,eikä ole ollut edes fanttasioissa toinen nainen no juhlien jälkeen te kuitenkin olette hänellä jatkoilla,tansitteko vai onko hänen jalkansa,hartiansa ”jumissa ! Kehittäisitkö tallaisesta ideasta piiitttkän novelllin,Kiitos !

   • Trickster says

    Kiitos palautteestasi. Oletko kenties joskus aikaisemmin lähettänyt minulle palautetta samaisesta tarinasta tai ensimmäisestä osasta? Sellaiseen ainakin näytät viittaavan viestissäsi. En ole hetkeen kirjoitellut mitään, mutta nyt kun sivuun on saatu uutta eloa ja ilmettä, niin saatan kirjoittaakin jotain.

    Minulla on ollut eräs jatkoidea tälle(kin) novellille, mutta myös sinun ehdotuksesi on perin hyvä. En vain ihan lämpene noille tanssi- ja hierontajutuille, kun ne on jotenkin keinoina niin puhkikuluneita. Mutta mietitään, elämässä pitää tällä hetkellä sen verran kiirettä, ettei ole oikein aikaa kirjoitushommille. Valitettavasti.

    – Trickster

    • kalle mies says

     annoin jatko ideaa Terapialle,ja kiitos siitä mutta pidän kuitenkin,kuten ed.viestissä kerroin,hitaasti edeten ja nimen omaan ei kaksi 20 tyttöä vaan jotkut sukujuhlat,tai vastaavat ja vielä todella Mari viettelee,lähtee jatkoille,vanhemman naisen kanssa .

     • Trickster says

      Laitetaan harkintaan. Haluan kirjoittaa Terapia-sarjalle vielä jatkoa, mutta katsotaan missä vaiheessa ehdin. Uutta novellia – joskin toisesta aiheesta – tulee pian. Koettakaa kestää.

      – Trickster

  2. Mia says

   PIdän kirjoitustyylistäsi. Se on aito ja ei yhtään tökerö. Kiitos hyvästä novellista. (:

   • Trickster says

    Kiitos palautteesta 🙂

    Terapiassa-sarja saa joskus vielä jatkoa, toistaiseksi ei ole kuin pari ideaa, mutta ehkä jonain päivänä…

    – Trickster

  3. kiimainen says

   kiihoittava aihe,ethän sä tähän voi ”lopettaa” ,pikkujoulujen jälkeisenä aamuna tätisisi tulee kylään,miehes työmatkalla,sä huonossa hapessa,sängyssä…olisko ideaa ??

   • Trickster says

    Kiitos palautteestasi!

    En tiedä mihin suuntaan tarinasarja tulee kehittymään, mutta tämä täti-juttu ei oikein tunnu sellaiselta vaihtoehdolta, mihin haluaisin lähteä. Yksi toisentyyppinen tarina on ollut kehitteillä jo pidemmän aikaa, mutta sekin makaa puolivalmiina kovalevyn kätköissä. Ehkä jonain päivänä.

   • Trickster says

    Hei,

    Kiitti palautteesta 🙂 Jatkoa on luvassa, sitä on jopa kirjoitettunakin toistakymmentä sivua. Lue odotellessa tarinan kolmas osa 🙂

    – Trickster

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *