Sidontaa naisille

  Sinut on sidottu mahallesi sänkyyn kädet ja jalat levälleen. Hellästi, mutta päättäväisesti sinua otetaan hiuksista kiinni ja saat suudelmia niskaan. Tunnet alastoman vartalon lämmön päälläsi. Nostat takapuoltasi, haluaisit niin kovasti. Saat vain avokämmenen lyönnin pakarallesi – älä ole niin innokas.

  Huulet liikkuvat edestakaisin vartaloasi pitkin, samalla kun kädet hivelevät alastonta vartaloasi. Hengityksesi käy raskaammaksi. Kädet hierovat pakaroitasi ja sisäreisiäsi. Kuin vahingossa ne koskettavat välillä haarojasi. Olet jo aivan kostea. Jokainen kosketus saa sinut kaartamaan selkääsi. ”Tule sisääni”, sanot.

  Huulet siirtyvät selkääsi pitkin alaspäin. Sormet menevät kiusoitellen sisällesi. Ensin yksi, sitten kaksi. Käsi hakee hetken. Inahdat, hengityksesi kiihtyy. Kaksi sormea sisälläsi liikkuvat hitaasti painaen mahan puolelta, juuri oikeasta kohtaa. Työnnät vastaan kiihkon vallassa. Haluaisit liikkua enemmän, muttet voi. Sormet liikkuvat nopeammin sisälläsi. Voihkaiset.

  Nautit. Haluat enemmän, mutta käsi liukuu hitaasti pois hieromaan kostean vakosi päältä. Sormet löytävät tiensä pian kaikkein parhaalle kohdalle, jossa ne alkavat tehdä pientä pyörivää liikettä. Määrätietoisesti, mutta hellästi.

  Pian tunnet kielen liikkeen jalkojesi välissä. Voihkit. Kielen kärki käy sisälläsi ja liikkuu vakoasi pitkin. Työnnät itseäsi sitä vasten. Olet jo lähes nelinkontin. Inahdat kun kieli löytää oikean paikan. Juuri siitä. Mmhh…Hengität raskaasti. Suljet silmäsi. Se tuntuu niin hyvälle. ”Pane mua, pane”, pyydät. Olet taas liian innokas. Sinut tönäistään mahallesi.

  Toinen käsi tarttuu pakaraasi, kun sormet levittävät nestettä pepullesi. Pepullesi sylkäistään. ”Ei, ei sinne”, ajattelet, muttet sano mitään. Sormi menee hitaasti, varoen peppuusi, samalla kun toinen käsi etsiytyy haaroihisi. Toinen sormi seuraa perässä. Vastustelet mielessäsi samalla kun työnnät peppuasi vastaan. Haluat syvemmälle. Käsi hieroo haarojasi kiihtyvään tahtiin ja sinä työnnät peppuasi sormia vasten. Voihkit ja kiemurtelet. Et ole koskaan pitänyt siitä, mutta se tuntuu niin kiihottavalta. Liian lyhyeltä tuntuvan hetken jälkeen kaikki loppuu, kädet irtaantuvat vartalostasi.

  Yrität kääntää päätäsi, mutta et näe taaksesi. Tunnet lämmön päälläsi ja suudelmat niskassasi. Koittaa hetki, jota olet odottanut. Kärki hieroo kosteaa vakoasi, kuin kiusoitellen. Alat riuhtoa. Haluat sen sisääsi. Nostat lantiota juuri sen verran, että että kärki tulee sisääsi. Se lähtee kuitenkin pois. ”Pane mua, pane”, anelet.

  Se tulee sisällesi voimalla ja tuntuu pohjassa asti. Huudat. Tunnet kuinka täytyt miehestä. Puret tyynyä. Huudat tyynyä vasten. Voihkit. Vauhti kiihtyy, tunnet hikisen vartalon selkääsi vasten, käännät päätäsi, yrität suudella, mutta harot huulillasi ilmaa. Hampaat tarttuvat niskaasi. Suljet silmäsi. Et pysty ajattelemaan mitään muuta.

  Köydet irtoavat. Käännyt ympäri ja ripustaudut kaulaan. Suutelet tulisesti. Istut syliin ja ohjaat sen sisääsi. Laskeudut hitaasti pohjaan saakka. Se tuntuu niin hyvältä. Suutelet, nuolet, näykit. Kiihdytät tahtia. Kädet puristavat pakaroistasi. Puret kaulaa, siitä jää jälki. Sinut paiskataan selällesi.

  Pian molemmat kätesi ovat pään yläpuolella. Köysi kiertyy ranteitesi ympäri. Pidät siitä kiinni kuin henkesi edestä. Se puristaa. Suutelette. Haluat lisää. Levität jalkasi, mutta kutsuun ei vastata riitävän nopeasti – sekuntikin on liian pitkä aika. Vangitset miehen jalkojesi väliin ja vedät itseäsi vasten.

  Enemmän, nopeammin, lujempaa. Hengityksesi vaihtuu huohotukseksi. Pidät silmät kiinni. Tunnet kuuman vartalon päälläsi. Tunnet, miten raskaasti hän hengittää. Haluaisit huutaa. Puret alahuultasi. Huutosi tukahtuu suudelmiin. Harot suulillasi ilmaa suudellaksesi lisää.

  Yhä sisälläsi hän ohjaa jalkasi ilmaan. Nostat ne niin korkealle kuin pystyt. Tunnet sen vielä syvemmällä. Melkein sattuu. Jokainen työntö tuntuu pohjalla saakka. Et välitä enää naapureista. Sinun on pakko huutaa. Miten näin hyvältä voi edes tuntua?

  Se lähtee sisältäsi. Kiemurtelet ja yrität saada sen takaisin. Saat sormen suuhusi. Imet ja nuolet sitä kuin raivopäinen. Olet aivan märkä. Käsi menee takaisin haaroihisi ja hieroo nesteitäsi takapuolelle kuin vaivihkaa. Kätesi pääsevät vapaaksi, otat sängyn päädystä kiinni ja suljet silmäsi.

  Toinen käsi nojaa jalkojasi vasten. Tunnet paineen pepullasi. Se ei mahdu sisään, ajattelet. Ei voi mahtua. Hän työntää varoen. Varsi uppoaa sentti sentiltä ja tuntuu loputtoman pitkältä. Puret huultasi. Pelkäät sen sattuvan. Se sattuu aina. Haluat sen silti sisääsi.

  Hitaita, varovaisia työntöjä. Työnnät kiimassasi vastaan. Haluat sen aivan pohjaan asti. Haluat sen lujaa. Toinen kätesi etsiytyy haaroihisi, mutta se ohjataan sieltä pois. Mies nojaa raskaammin sinua vasten ja hieroo samalla. Juuri siitä, mistä itsekin olisit hieronut. Juuri noin, pane minua, pane. Se ei satu.

  Ihana tunne loppuu taas liian aikaisin. Sinut käännetään vatsalleen, menet vaistomaisesti polvillesi. Kädet ottavat lantioltasi kiinni ja tunnet miten se tunkeutuu voimalla sisääsi. Se täyttää sinut. Nopeita työntöjä. Voihkit, huudat. Haluat tulla. Puristat sängyn päätyä. Työnnät vastaan. Supistelet. Tunnet miten sisälläsi sykkii.

  Kädet lantiollasi puristavat. Vielä kerran pohjaan asti. Tunnet kuinka lämmin virta leviää sisälläsi. Painat pään tyynyä vasten. Huokaiset. Olet aivan poikki. Ette liiku mihinkään. Toivot, että se hetki kestäisi ikuisesti.

  Comments

  1. Trickster says

   Hei HH,

   Kirjoitat hyvin ja virheettömästi. Minun on vaikea innostua jutuista, jossa henkilöhahmoja ei ole mitenkään kuvattu, mutta tekstissäsi on silti hyvä rytmi, et paljoa jaarittele. Kirjoita ihmeessä lisää. Itsekin pitäisi, mutta kun ei ole a) ideoita b) aikaa.

   – Trickster

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *