Ihmisponit

  Ilkosillani minä ja kaksi miestä seistiin hiekka-aukean reunalla ja odotettiin. Isäntämme näkyi kaukana pellon toisella puolen ja käveli koko ajan meitä kohti suuren kassin kanssa. Odottelimme aloillamme ja innoissamme. Paljaiden jalkapohjiemme jäljet peittivät suurehkon alueen, olimme hieman lämmitelleet. Kohta meillä olisi rankka urakka edessämme.

  Isäntämme saapui luoksemme ja laittoi meille kaulapannat, jotka toimivat riimuina. Hän sitoi meidät aitaan kiinni naruilla ja kasteli meidät vesipulloistaan aivan märiksi. Tiesimme jo entuudestaan että emme saaneet puhua, vain hirnua ja hörähdellä. Niinpä minä hörisin tyytyväisyydestä kun sain päälleni viilentävää vettä. Kuuma heinäkuinen aurinko porotti yllämme ja olimme seisseet vedettä täällä pellon laidassa jo muutaman tunnin. Sitten isäntämme otti meidät aidasta irti ja talutteli meitä kolmea hetken. Hän juoksutti meitä, kierrätti aitausta ympäri, hyppyytti pikkuesteitä. Kirmasimme innoissamme narujen päässä ja esteillä oli hieman tungosta meidän kolmen rynnistäessä estettä kohden rintarinnan isännän hölkätessä edellämme. Rintani hölskyivät juoksun tahdissa ja vierelläni kirmaavat oriponit saivat kumpikin erektion katsellessaan pomppivia rintojani ja nauttiessaan alistettuna olosta.

  Isäntämme pysäytti juoksumme ja hengästyneinä hikoilimme aloillamme kentän hiekan pölistessä ympärillämme ja tarttuessamme kosteisiin vartaloihimme. Hän katseli meitä ja huomasi miesten erektiot. Hänen katseensa tulistui ja hän alkoi räyhätä kuka antoi luvan ja sitten hän sivalsi kumpaakin oria useasti hakemallaan piiskalla. Pojat hieman kavahtivat taaksepäin ja hirnahtelivat, toinen yritti jotakin puhua, mutta luja raipan isku vasemmalle pakaralle sai oriin hiljenemään.

  Miesponi vavahteli yhä raipan tuottamasta kivusta, kun meidän tuli aika pukeutua täydellisesti poneiksi. Meidät laitettiin taas aitaan kiinni ja nyt isäntä tuli luoksemme kolmen hännän kanssa. Aidot hevosenjouhet oli kiinnitetty mustiin suurehkoihin anustappeihin ja isäntä muutaman kerran siveli meitä noilla pitkillä karheilla karvoilla. Nännini kovettuivat entisestään hieman viileiden jouhien lipuessa niiden ylitse ja kohta tunsin pakarallani isännän käden. Hän käski minun pyllistää ja tein kilttinä ponina työtä käskettyä ja työnsin persettäni isäntääni kohden. Muutaman kerran isäntä kosketteli kiinteitä pakaroitani ja alkoi upottaa anustappia tiukkuuteeni. Vingahdin kivusta kun sulkijalihas antoi periksi ja pian tunsi anustapin olevan paikoillaan. Ryhdistäydyin ja seisoin nätisti paikoillani isännän tehdessä saman poikaponeille. Saimme vielä eräänlaiset päitset. Suuhumme laitettiin kuolainten virkaa toimittavat ketjut jotka kiinnitettiin pään taakse nahkahihnalla ja nuo ketjut jatkuivat alaspäin nänneihin laitettuihin nipistimiin. Jouduimme pitämään päätä alaspäin, muuten nänneihin kohdistuisi kova kipu.

  Isäntämme lähti taluttamaan meitä, kolmivaljakkoaan, kohti kentän toisella laidalla olevia kärryjä. Hän peruutti pojat takimmaisiksi ja käski heidän olla paikoillaan. Minut laitettiin kärkeen. Tiukat valjaat olkapäiden yli ja rinnalta ja selästä puristuivat ympärillemme ja ne kiinnitettiin aisoihin. Minä olin etummaisena, reilun metrin pojista. Häntäjouheni osuivat välillä kipeästi paljaisiin reisiini ja pohkeisiini, mutten välittänyt siitä. Keskityin lähinnä pitämään pääni alhaalla. Olin hyvin kiihottunut tästä alistettuna olosta, ja kun meidät käskettiin raipan voimin liikkumaan, tunsin kiimani kohta valuvan jalkojeni välistä. Isäntä ajeli meillä kuumaa kenttää ympäri ja mikäli ei ollut tyytyväinen, saimme maistaa viuhuvaa hevosruoskaa. Suupielistämme kulkevien ketjujen vaikutuksella isäntä käänteli meitä haluamiinsa suuntiin. Kun aloimme menemään isännän mielestä nätisti ja siististi, hän nousi rattailta ja palkinnoksi saimme viilentävää vettä niskaamme.

  Anustappi ja alistettuna olo kiihottivat minua koko ajan entisestään. Pienet nykäisyt nänneihin lähettivät ympäriinsä vartaloani sähköisiä halun aaltoja. Isäntä ajeli meillä varmaan lähemmäs tunnin. Ympäriinsä kenttää, ympyröitä, kaaria, pysähdys ja ravia. Raippaa saimme kukin osaksemme, varsinkin kun väsymys alkoi painaa meitä hikisiä ihmisponeja. ”Nostelkaa enemmän jalkojanne!” isäntä karjahti ja saimme kipeitä ruoskaniskuja pohkeillemme. Nostelimme jalkojamme ja pidimme päät alaspäin. Anustappeihin kiinnitetyt hännät heilahtelivat meidän askeltaessa isännän vankkureiden edessä. Hiki valui valtoimenaan ja sekoittui eritteisiini jotka valuivat kirkkaina vanoina alaspäin reisiäni. Huohotin väsymyksestä ja kuumuudesta. Mutta vielä oli jatkettava. Yhä uudestaan toistimme samat harjoitukset nostellen jalkojamme ja liikehtien auringon kuumentamalla hiekalla.

  Sitten oli aika lopettaa. Isäntä nousi rattailta ja irrotti aisat kupeiltamme. Sitten hän riisui hien kostuttamat nahkaiset valjaat ja talutti meidät aidalle. Hän kiinnitti meidät aitaan ja huuhtoi kylmällä vedellä. Annoimme veden valua vartaloitamme pitkin, kiima alkoi pikkuhiljaa lannistua. Sitten isäntä kumartui takapuoleni luokse, läpsi muutaman kerran ja alkoi liikuttelemaan anustappia suolessani. Jo hieman hävinnyt kiimani palani takaisin kuin sähköiskun saaneena, vaginani kostui kerrallaan kokonaan ja minä otin tukea aidasta. Takapuoleni siirsin hieman lähemmäs isäntää, tahdoin saada nyt ja kunnolla. Varoin nostamasta päätäni, nänninipistimet yhä pitelivät kiinni kovettuneista nänneistäni. Hän liikutteli anustappia ja minä huohotin kiiman kourissa. Sitten hän kiskaisi kerrallaan koko tapin pois ja huoahdin pettymyksestä.

  Poikaponit käänsivät päänsä minuun minun kiljahtaessa samalla kun isäntä tunki suuren tekokyrvän liukkaaseen pilluuni. Levitin jalkojani ja pyllistin lisää isäntää kohden. Hän antoi suudelman pakaralleni ja antoi tuon valtavan dildon liukua edestakaisin kuumassa ja sykkivässä pillussani. Huokailin ja voihkin. Tunsin kuinka alavatsastani lähti rintoihin nautinnon aaltoja ja kohta rojahdin polvilleni orgasmin kourissa. Isäntä jätti dildon paikoilleen vaginaani ja käski minun laskeutua siten että se pysyisi sisälläni. Sitten hän haki toisen poikaponin ja tunki orin elimen kiinni kasvoihini. Tottumuksesta avasin suuni ja annoin jälleen poikaponille orgasmin ja nielin kaikki spermat. Sama käsittely toiselle ponille ja hän sai isännältä luvan laueta kasvoilleni. Valkeanharmaa sperma valui poskeani pitkin alemmas tahraten hiukseni ja kuivuen iholleni.

  Nousin väsyneenä ylös ja tekopenis valahti sisältäni hiekalle. Isäntä otti narustani kiinni ja juoksutti minua hetken. Oriponit olivat jo vapautettu hihnoista ja minua alistettiin nyt yksinään. Isäntä piiskasi minua sinisen raipan avulla eteenpäin ja minä horjuvin askelin kiersin ympyrää narun päässä. Rojahdin muutaman kerran hiekalle väsymyksestä, mutta isännän raippa sai minut nousemaan yhä uudestaan. Olin jo ihan lopussa kun minut viimein talutettiin aidalle ja kaadettiin kylmää vettä päälleni kuin kiitokseksi. Sitten minut jätettiin kuuman auringon alle muiden poistuessa paikalta. Makasin maassa kastuneena hetken. Olin väsynyt mutta onnellisesti alistettu.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *