Bussikuski

  Olen viittäkymmentä lähestyvä ukkomies ja noin päällisin puolin minulla menee vaimoni kanssa mukavasti. En eroa varmaankaan muista miehissä siinä suhteessa, että katselen kauniita ja hyvävartaloisia naisia, nuoria ja vanhoja. Ajatuksissani kuvittelen kaikkea mahdollista, mutta toteutukseen onkin jo pitempi matka, rohkeuden puutetta, olen aina sanonut itselleni.

  Olin ajamassa illasta alkanutta lokakuista perjantain yövuoroani kaupunki-liikenteessä. Vuoroni oli alkanut jo iltakuudelta ja päättyisi viimeistään yöllä kahden aikaan. Tätä vuoroa kutsuttiin porukan kesken jakoperjantaiksi. Se tarkoittaa, että jos haluja on niin varmaan pääsee painamaan joko nuorta tai vanhaa. Minullakin oli takkini taskussa muutama katumuspilleri jos tulisi tarvetta, mutta ainakin tähän saakka olin pitänyt niitä mukanani työkavereitten takia, näyttääkseni, että kyllähän minäkin. Ajoin vakioreittiä ja poimin pysäkeiltä kyytiin matkustajia joilla oli kiire kaupungin sydämeen, kuka minnekin. Nuorilla oli hauskaa, aikuisemmat matkustajat olivat pukeutuneet sen mukaisesti, että menisivät muutamiin ravintoloihin kaupungilla.

  Eräältä pysäkiltä nousi kyytiin 3 tyttöä, iältään 17-18 vuotiaita, tiukat farkut puserot yllään ja kaulassa roikkuivat paksut kaulahuivit. Tiedä sitten oliko tuokin pukeutuminen muotia vai suojautumista kylmää vastaan, tässä rannikkokaupungissa tuuli kuitenkin puhalsi usein kylmästi. Eräällä tytöistä oli farkut niin täynnä tavaraa, että ne pullottivat ärsyttävän kiihottavasti, pakarat työntyivät voimakkaasti esille, reidet näkyivät voimakkaina, mutta pehmeinä. Tyttöporukka jäi istumaan vielä kiusallisen eteen. Minua alkoi ärsyttämään koko tyttö. Syynä oli se, että tunsin tytön isän joka oli seurakuntamme toinen kanttori ja tyttö oli nippa nappa 17 täyttänyt. Katseeni osui tytön syliin ja kasvoihin peilin kautta usein matkan aikana.

  Ajoin kaupungin päätepysäkille jossa tytötkin nousivat bussista. – Ja tytöt käyttäytykää sitten fiksusti, annoin ohjeita heidän poistuessaan bussista. Vastaukseksi sain tirskumista ja muutaman joo-joo kommentin.

  Loppuilta ja alkuyö oli hiljaista kuten aina ja puolenyön jälkeen oli ruuhkahuippu bussin ollessa täynnä enemmän tai vähemmän humalaisia, niitä joita tuli kyydissä alkuillassa palasi nyt takaisin. Ajoin muutaman täyden paluulastin ja sitten hiljeni. Tehdessäni jälleen lähtöä nousivat ne kolme tyttöä bussiin, kaikkia nauratti, yksi heistä oli väsähtäneen oloinen. Niinpä hänen jäädessään pysäkillä pois toinen tytöistä lähti hänen saattajaksi. Tyttö joka vielä jäi kyytiin oli se kanttorin tytär. Katsoin miten hän nukahti, bussissa oli vielä muutama matkustaja, jotka jäivät pian pois. Tämä olisi viimeinen vuoro tälle yölle ja ajaisin täältä suoraan teollisuusalueen autovarikolle.

  Päästyäni päätepysäkille lähdin tönimään tyttöä hereille. Hän pelästyi ja haistoin hänen hengityksestään makean alkoholin hajun. Tyttö oli pienessä humalatilassa. – Nukuin pysäkkini ohitse, tästä on pitkä matka kotiini, hän sanoi hätääntyneenä. – Ajan bussin seuraavaksi varikolle ja tulen autollani sitten kotiin, pääset kyydissäni kyllä jos haluat. – Voi pääsenkö, se on hyvä kun menee myöhälle. – Niin vanhempasi eivät varmaan pitäisi tuosta tilastasi., totesin hymy suupielessä. Tyttö ei puhunut mitään vaan nyökkäsi. Kehoitin häntä tulemaan eteen istumaan, ja niin lähdimme kohti bussin etuosaa. En tiedä miksi olin luvannut viedä hänet kotiin autovarikon kautta.

  Saavuimme perille ja ajoin bussin autorivistöön ja kävelimme lähes pimeällä piha-alueella autoni vierelle.. Katselin tytön pakaroitten heilumista ja tunsin sykkeeni nousevan, mietin miten saisin tyttöä. Tyttö alkoi oksentamaan yhtäkkiä tyhjäten vatsansa sisällön asfaltille autoni vierelle. Avasin tavaratilan ja otin sieltä paperia jolla pyyhin tytön kasvot puhtaaksi. Autoon oli jäänyt vajaa vesipullo joka ei ollut jäässä, kylmää se kylläkin oli.

  Samassa tajusin miten onnistuisin aikeessani, otin lompakostani selkäkipuani varten varaamani särkylääkkeen, joka oli voimakasta opiaattia ja työnsin sen tytön suuhun ja laitoin juomapullon huulille. Lääke katosi vatsaan. Pesin kylmällä vedellä vielä tytön kasvoja oksennuksen jäljiltä. – Mene tuonne taakse saat nukkua takapenkillä, mutta sano jos oksennat varoitin. Varoiksi laitoin vielä tavaratilasta huovan takapenkille tytön alle. – Mikäs sinun nimesi on, kysyin ennen kuin lähdimme liikkeelle. – Maiju, tyttö vastasi takapenkillä vatsallaan maaten. Ikää en uskaltanut kysyä, näin vain upean takamuksen peruutuspeilistäni. Lähdin ajamaan ja pian kuulin tytön tasaisen hengityksen. Laitoin vaimolleni tekstiviestin, että menisin suoraan mökillemme laittamaan paikkoja talvikuntoon. Ajoin tunnin verran ja pääsin perille.

  Pääsin mökkiin sisälle taakkani kanssa ja laskin hänet sängylle. Laitoin sähkölämmityksen päälle ja laitoin tulen takkaan. Riisuin itseni ja menin Maijun luokse. Puristelin Maijun pakaroita ja nostin häntä ylös avaten puseron ja riisuin pois sen ja kaulahuivin. Neuleen riuhdoin ylös ja tunsin käsiini pulleat rinnat, hetken puristeltuani vedin liivit pois ja paljaat pehmeät nuoret rinnat olivat käsissäni. Aikani puristeltuani rintoja laskin tytön vartalon sängylle ja avasin farkut vetäen ne pois jalasta. Pyöreä täyteläinen takamus katsoi vasten kasvojani, ruskehtavat sukkahousut peittivät kiimaiset pakarat joita purin ja suukottelin. Riisuin nyt tytöltä sukkahousut pois ja laitoin ne ehjänä tuolille.

  Vaaleanpunaiset alushousut peittivätkin kyllä pakaroita, mutta paljastivatkin melko paljon. Käänsin Maijun selälleen ja levitin reisiä, housut jättivät nivustaivetta paljaaksi melko paljon. Näin housuissa kostean läikän ja vein kasvoni tuolle kohdalle, nenääni tuoksui pissa jota oli lirahtanut ilmeisesti retuuttaessani tyttöä mökkiin, kevyt hien haju tuntui myös nenässäni. Vedin pöksyt pois ja silmieni eteen paljastui tumma ja hento, mutta kiharainen karvoitus, sitä oli häpyhuulien ympärillä tasaisesti. Häpyhuulet olivat matalat ja neitseelliset, levittäessäni reisiä enemmän erotin punertavat sisemmät häpyhuulet. Painoin kieleni keskelle punoittavia lihaspaloja ja nuolaisin hitaan pitkän vedon. Suuhuni tuli karvas pissan maku ja nenässäni se tuoksui vielä voimakkaammin. Nuolin kiivaasti nuorta vaginaa ja työnsin kieleni syvälle ja etsin klitorista jonka löydettyäni imin sitä huulillani.

  Nostin pakaroita ja kieleni ylsi peppuaukolle jota pyöritin kieleni kärjellä, maku oli mieto ja maistui puhtaalle pestylle. Vedin pitkän nuolaisun muutaman kerran peräaukolta vaginan yläosaan. Imin ja purin reisiä kiimassani, ehkä purin liian voimakkaasti ja tyttö säpsähti päästäen kirahtavan äänen. Työnsin sormeani pinnalta kosteaan pieneen pilluun nuollen samalla voimakkaasti, sylkeä valui pillusta ja häpyhuulet olivat turvonneet. Sormi meni hyvin syvälle saakka ja totesin, että tyttö ei kyllä ollut enää mikään neitsyt. Kostutin penikseni kärjen syljellä ja asetuin Maijun päälle, työnnyin hitaasti lämpimään syliin. Pian olin hänen sisällään niin, että karvoitukseni hankasi tytön karvoitusta. Tein tasaisia työntöjä ja huomasin Maijun hengittävän kiihkeämmin, lääkkeen unettava vaikutus alkoi heiketä. Suutelin tyttöä suulle ja imin hänen paksuja huuliaan suuhuni muuttaen ne vieläkin paksummiksi. Tyttö näytti aika kauniilta vaikka hiukset olikin leikattu aika poikamaisesti. Purin rintoja ja imin niitä tuntien suussani niiden pehmeyden jonka eron huomasi vaimoni koviin ja veltostuneisiin rintoihin. Nämä olivat terhakkaasti pystyssä, kuin tarjoten itseään minulle.

  Työntöni kiihtyivät ja tarrauduin tyttöön kiinni puristaen tätä olkapäistä ja purin Maijua kaulaan alkaessani syöstä spermaani hänen sisäänsä. Olin kiihkossani lauennut kuin varkain. Maiju heräsi käsittelyssäni ja hänen silmänsä olivat suurina pelosta ja hämmennyksestä. Kierähdin hänen päältään pois.

  Emme puhuneet mitään ja tyttö alkoi itkemään kääntäen selkänsä minulle. – Älähän nyt, ja sivelin hänen paljasta kylkeään ja pakaroitaan. Nousin lattialle ja kiskoin kalsarit jalkaani ja lisäsin puita takkaan.

  Maiju katsoi minua ja hänen silmänsä kiilsivät oudosti. Kävelin kaapille ja toin pullon kirkasta viinaa ja kehoitin tyttöä ottamaan kunnon ryypyt. Hän joi ja jäi istumaan sängylle. Tyttö oli haluttavan näköinen ja hänen sisältään valui limaa vuoteelle, mutta minun pitäisi odottaa vielä hetken aikaa ennen kuin kykenisin uudelleen. Maiju nousi lattialle ja oli sen oloinen ettei tiedä mitä tekisi, menin häntä vastaan ja otin hänestä kiinni. Suutelin tyttöä ja puristelin hänen pehmeitä pakaroitansa jotka olivat todella upeat. Asetuin seisaalleni hänen taakseen ja vein kättäni hänen pepulleen. Kastelin sormeni suussani ja työnsin sen hänen suoleensa, Maiju värähti ja katsoi minuun sameilla silmillään. Toinen käteni pyöri nyt sperman täyttämässä pillussa, joka litisi kosteutta.

  Tunsin jäykistyväni ja olin valmis uuteen koitokseen. Vein tyttöä kohti sänkyä ja painoin hänet istumaan sängyn laidalle ja työnsin kullini hänen suuhunsa saatuani kalsarit jalastani. Pieni lämmin suu otti kullini arasti vastaan, aluksi hampaat koskettivat ilkeästi terskaa, mutta tyttökin tajusi sen sattuvan. Tuntui ihanalta imettää itseään nuorella tytöllä, käteni upposi hänen hiuksiinsa ja tein naimaliikkeitä hänen suuhunsa. Hetken kuluttua lopetin ja asetin Maijun polvilleen konttausasentoon sängylle. Työnsin kaluni hänen liukkaaseen ja lämpimään pilluunsa. Se oli lämmin ja nyt tuntui taivaallinen puristus kullissani naidessani tyttöä takaapäin. Tämä oli vielä parempaa kuin äsken hänen päällään. Pääsin työntymään syvälle ja lähes neitseellinen lantio luineen puristi kulliani makeasti.

  Mieleeni muistui alkuilta, kun tyttö oli noussut bussiin ja näin silloin hänen kiimaisen takamuksen, nyt hän oli edessäni ja nain häntä suuren nautinnon vallassa.

  – Hiero itseäsi samalla, kun nain sinua. Mitään vastaamatta tunsin hänen vievän kätensä reisiensä väliin. Pian Maijun käsi alkoi tehdä nykivää liikettä ja käsi kosketti joskus elintänikin. Nautinto oli niin suuri, että minulla alkoi taas tuntua olevan laukeaminen lähellä. Nostin tytön polvet irti sängyltä ja hän joutui ottamaan molemmilla käsillä tukea sängystä. Seivästin tytön lujalla otteella hänen jalkojensa räpiköidessä ilmassa sivullani. Kuulin hänen valituksensa, kun painoin lujilla työnnöillä häntä, tunsin iskeytyväni hänen hentoja häpyhuuliaan vasten kosteuden antaessa omaa ääntään. Puristin tytön pehmeätä vatsaa käsilläni ja nussin häntä kuin halpaa huoraa. Tiukka puristus aiheutti laukeamiseni, vatsanpohjassa väänsi mukava nautinto ja spermasuihku tavoitti tytön emättimen seinät, laskin koko lastin jälleen tyttöön.

  Nostin tytön hellästi sängylle vetäytyen samalla pois hänen pillusta. Tyttö oli polvillaan sängyllä ja minä huohotin hänen takanaan. Kävelin takilleni ja otin taskusta toisen niistä pillereistä, joita uskoin nyt tarvittavan, vein sen tytölle juomapullon kanssa ja kehoitin nielemään pillerin, vaieten tyttö teki sen. Nostin tyttöä vähän sivuun ja vedin peitteen pois sängyltä ja rojahdin makuulle vetäen tytön viereeni. Vedin peitteen päällemme ja suutelin tyttöä kainalossani. Maiju makasi selällään ja käännyin kyljelleni häneen päin. Vein tytön käden hänen kosteaan syliinsä. Ohjasin Maijun sormet kosteiden häpyhuulien väliin, tyttö katsoi minua silmiin ja alkoi tyydyttämään itseään käteni ohjaamana.

  Liike oli aluksi tasaisen rauhallista, mutta tytön päästyä nautintovaiheeseen alkoi tahti kiihtyä. Hänen huulensa olivat raollaan ja suusta kuului vikisevää ääntä. Kättäni ei enää tarvittu niin rajua oli tytön itsetyydytys, hänen vartalonsa alkoi täristä ja hänen suustaan pääsi voimakas huudahdus ja Maiju veti polvensa koukkuun kääntyen kyljelleen minuun päin. Käsi oli puristuneena reisien välissä ja tyttö nytkähteli orgasminsa viimeisiä sykäyksiä.

  Vedin tytön kiinni itseeni ja kosketin hänen jalkoväliään, se oli kostea, suorastaan märkä. Olin lauennut kaksi kertaa tyttöön ja hän oli tyydyttänyt itsensä, joten peiton alta tulivat voimakkaat aromit. – Nuku sinä muutama tunti, minä keittelen kahvia ja lähdetään sitten takaisin kaupunkiin. – Ei minun tarvitse kotiin mennä, tyttö sanoi.

  Suutelin tyttöä ja nautin hänen nuoren nartun katseestaan. Hänen vartalollaan oli jälkiä käsittelystäni, takkatulen loimu teki niistä vielä tummempia. Mietin pystyisinkö vielä kerran ottamaan tytön?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *