Alistus

  Kirjoittelin pitkästä aikaa jotain uutta. Tämä on järjestyksessä 12. kirjoittamani novelli. Kommentteja, palautetta, ideoita, toiveita ynnä muuta sellaista voi pistää tulemaan ihan anonyymina 🙂

  – Trickster


  Potkin hermostuksissani pikkukiviä kerrostalomme sisäpihalla. Sytytin varmaan jo kolmannen tupakan, vaikka kahdesta ensimmäisestäkään ei ollut ollut mainittavaa apua. Käteni tärisivät ja teki mieli rikkoa jotain. Paiskata tuhannen pillun päreiksi.

  ”Nähdään sit illalla…”

  Lähetetty eilen illalla 23:30. Minni oli istunut tietokoneella yömyöhään tekemässä jotain rästihommia, joita ei työaikana kuulemma ehtinyt tekemään. Töitä oli kyllä piisannut viime aikoina, mutta yhteistä aikaa sitäkin vähemmän. Olin elätellyt eilen illalla toiveita rakastelusta, mutta haaveeksi se oli jäänyt, kun toinen oli vain naputtanut tietokonetta. Kulunut vuosi oli ollut aika vaikea, mutta kuitenkin sitä oli uskonut, että kaikki kääntyisi vielä parempaan. Olihan sitä aikaisemminkin selvitty vaikka mistä. Kylmää oli aina seurannut lämmin.

  Kultani oli aamulla ilmoittanut, että hänellä on tärkeä palaveri, joten hän tulee kotiin vähän myöhemmin. Kännykkä oli kiireessä jäänyt pöydälle. Huomasin sen vasta tunti Minnin lähdön jälkeen. Voisin kyllä viedä sen töihin, mutta Minni ei pitänyt siitä, että roikuin työpaikalla. Oli kuulemma noloa. Olin keittänyt kahvit, lukenut päivän lehden, polttanut parvekkeella savukkeen ja ruvennut miettimään, että millähän sitä päivänsä tänään täyttäisi. Olin ollut lomautettuna jo toista kuukautta, eikä uutta työpaikkaakaan ollut löytynyt. Toimettomuus kaihersi niin itsetuntoa kuin parisuhdettakin.

  Kännykkä pyöri mielessä koko aamupäivän. Olin joskus katsellut salaa Minnin tekstiviestejä ja tuntenut pahaa omaatuntoa myöhemmin. Jokin minussa kuitenkin vain halusi tietää, että kaikki on kunnossa, eikä mitään epäilyttävää ollut tekeillä. Sanoivat, että piti luottaa, mutta niin moni kaveri oli saanut puolisonsa niin sanotusti rysän päältä kiinni, joten millä tavalla me olisimme erilaisia.

  Viesti oli lähetetty ”Samille”, ja vielä kolme arvoituksellista pistettä perään, aivan kuin vihjailemaan, ettei pelkkä näkeminen ehkä riittäisi. Yhden viestin löydettyäni aloin selata koko viestihistoriaa. Sami ei kysellyt Minniä vaan lounaalle, vaan kehui myös kuinka upeasti Minni oli pukeutunut, kuinka kiva hänen kanssaan oli puhua ja muuta vastaavaa. Minnin vastauksia ei ollut, koska lukemani viesti oli ainoa lähetetyissä ollut viesti. Mutta eikö se jo kertonut riittävästi, että Minni oli säilyttänyt Samin viestit. Lutka.

  Imaisin viimeiset sauhut ja tumppasin tupakan sisäpihan tuhkakuppiin. Kello oli jo seitsemän, eikä vaimosta näkynyt vielä jälkeäkään. Eikä edes viestiä, vaikka toisaalta millä hän olisi sellaisen lähettänyt. Syksyn viima puri sen verran, ettei minua huvittanut enää seisoskella pihalla potkimassa kiviä. Menin sisälle ja istuin selaamaan nettiä. HS.fi, Facebook, RedTube… Teki mieli katsoa jotain todella roisia. Sellaista kovaa persepanoa, missä muija otti melaa anaaliin ja uikutti vain haluavansa lisää. Alexis Texas oli hyvä, ja Katja Kassin. Klikkasin selaimessa muutaman kerran, kirjoitin muutaman rivin ja samassa edessä olikin jo täysi toiminta päällä. En jaksanut katsella koskaan alkujorinoita vaan hyppäsin suoraan kohtaan, kun kyrpää jo työnnettiin perseeseen. Katselin muutaman minuutin, mutta huomasin, ettei pätkä kiinnostanut minua ollenkaan.

  Siirryin surffailemaan muilla sivustoilla tappaakseni aikaa. Pian huomasin kellon lyövän kahdeksaa, mutta Minnistä ei näkynyt jälkeäkään. Mieleni tuotti mitä mielikuvituksellisempia skenaarioita siitä, kuinka vaimoni juuri paraikaa petti minua. Lopulta kyllästyin netissä istumiseen ja menin makaamaan selälleni sängylle. Sillä hetkellä se tuntui ainoalta järkevältä asennolta, jossa ajatus kulki edes johonkin suuntaan. Tuijottelin kattoa, ajattelin ja tuijotin vähän lisää. Kuulin alaoven käyvän monen monituista kertaa, kun naapurit tulivat ja menivät omia aikojaan. Sitten kuulin ovelta tuttua rapinaa, kun joku sovitti avaimia lukkoon. En liikahtanutkaan, vaan odotin hiljaa.

  Sellaista kovaa persepanoa, missä muija otti melaa anaaliin ja uikutti vain haluavansa lisää.

  ”Hei, sori kun mul kesti, mut se palaveri kesti ja kesti, mä olisin ollut valmis lähteen varmaan tuntia ennen  ku se loppu”, kuului ovelta, kun Minni oli päässyt sisälle asti. Kuulin kuinka hän avasi vaatekaapin, kuoriutui mitä ilmeisemmin beigen värisestä popliinitakistaan ja luopui korkokengistään.
  ”Niin siis, moi, mä tulin…” vaimoni toisti. Minni sytytti keittiöön valot ja oli hetken hiljaa. Muistin, etten ollut käynyt kaupassa, enkä oikeastaan tehnyt paljon mitään muutakaan. Nousin sängyltä ja astelin keittiöön, jossa Minni istui pöydän ääressä kämmeneensä nojaten.
  ”Mä oon oikeasti tosi väsynyt, mul on nälkä, etkä sä ole mun poissa ollessa laittanut nähtävästi ees tikkua ristiin”, Minni aloitti selvästi ärtyneenä.
  ”Mä tiedän.”
  ”Niin siis, mitä sä tiedät? Mitä sä oikeen höpiset? Mua kiinnostaa just nyt vaan se, että jääkaapissa on about yks purkki kaks päivää vanhaa maitoa.”
  ”Missä sä olit?” Minusta alkoi tuntua, että kävimme täysin eri keskustelua.
  ”Hei haloo, no vittu töissä, missähän muualla mä olisin”, kun herra vittu lomailee.
  ”Sä tiedät varsin hyvin, että mut on lomautettu, enkä mä ole millään vitun lomalla.”
  ”No voisitko sit tehdä jotain, sillä aikaa, kun mä raadan toimistolla niska limassa, esimerkiksi vittu iltapalaa?” Minni nousi tuolilta ja alkoi korottaa ääntään.
  ”Mä oon täällä lähinnä miettinyt, että taidat viettää iltojas jossain muualla, ku töissä, ainakin viestihistoriasta päätellen”, korotin yhtä lailla ääntäni ja osoitin pöydälle jäänyttä kännykkää.
  ”Siis mitä? Ootko sä ihan oikeasti lukenut mun viestejä? Millä vitun oikeudella?”
  ”Kai mun miehenä on oikeus tietää, jos mun muija panee ”ylitöinä” vieraita miehiä!”
  ”Mitä? Vittu susta on tullut yks vitun skitso paranoidi”, Minni huusi takaisin ja heitti minua ensimmäisellä käteen osuneella esineellä, joka sattui olemaan kaksi kuukautta sitten ostettu iPhone. Väistin ja kännykkä lensi päin seinää ja hajosi kolmeen osaan. Otin Minniä käsistä kiinni ja painoin hänet keittiön seinää vasten. Emme koskaan olleet tapelleet tällä lailla, mutta nyt vaakakupissa sentään painoi se, että vaimoni oli pettänyt minua toisen miehen kanssa. Huusimme toisillemme solvauksia, kunnes painoin kämmenen vasten Minnin suuta. Vapisin raivosta ja tasasin hengitystäni. Samalla tunsin jollakin tapaa kiihottuvani.

  ”Mä haluun sua. Nyt.” kuulin sanovani ääneen.
  ”M-mitä, ootko sä ihan oikeasti sekaisin…?” Minni kysyi epäuskoinen ilme kasvoillaan.

  Kiepsautin vaimoni ympäri ja painoin keittiön pöytää vasten. Kyrpäni tykytti jo kovana housujeni lahkeessa, kun painoin lantioni vasten vaimoni pyöreää persettä. Minni pyristeli, mutta pidin häntä paikallaan. Avasin jakkupuvun hameen sivussa kulkevan vetoketjun yhdellä liikkeellä ja repäisin sen pois vaimoni päältä. Edessäni oli nyt sukkahousujen peittämä ihana takapuoli. Hieroin ja silitin sitä määrätietoisin ottein. Minni yritti sanoa jotain, mutta hiljensin hänet läimäyttämällä takapuolelle. Riisuin samantien myös sukkahousut, joiden alla oli vain syntisen mustat pikkuhousut. Painoin sormeni härkisti vaimoni pillun päälle ja tunsin yllätyksekseni, kuinka pikkuhousut olivat ehtineet kostua strategisesta kohdasta.

  ”Sä oot märkä, näinkö sun uus hoitoskin ottaa sut?” murisin.
  ”Älä, ei mulla…” Minni yritti vastustella, mutta läimäytin häntä samantien paljaalle takapuolelle.

  ”Nyt meet mun eteen polvilles, ja imet mun kyrpää”, käskin ja päästin vaimoni otteestani. Aavistuksen pelokas ilme kasvoillaan Minni kohottautui ylös pöydältä ja laskeutui kuuliaisesti polvilleen eteeni. Minni riisui jakkunsa niin, että hänelle jäi päälleen vain sen alla ollut valkoinen paita. Määrätietoisesti riisuin farkkuni ja samantien myös bokserini. Esinahka oli jo puolittain takana ja terska kiilteli kiimanesteistä. Otin kyrvästäni tukevan otteen ja hieroin sitä vasten Minnin kasvoja ja poskia. Ennen kuin hän ehti sanoa mitään vastalauseeksi, työnsin munani vaimoni suuhun. Minni kakisteli hetken, sillä hän ei tavallisesti pystynyt ottamaan minusta suuhunsa kerrallaan kuin puolet. Lämpimät, punatut huulet painuivat kuitenkin pyöreäksi O:ksi varteni ympärille, ja aloin hitaasti liikuttaa itseäni Minnin suussa.

  Kyrpäni upposi petturi-vaimoni suuhun aina nopeammin ja syvemmälle. Välillä annoin hänen hengähtää,minkä jälkeen työnsin itseni takaisin hänen suuhunsa. Tunsin itseni todella hävyttömäksi pannessani vaimoani suuhun tällä lailla. Yhä uudestaan ja uudestaan upposin hänen suuhunsa, pidin taukoa ja panin lisää. Varovaisesti Minni tarttui minua pakaroista ja hellävarainen imutus vain lisäsi nautintoani.

  Kaikenlaisia ajatuksia risteli päässäni, kun puristin Minnin lantiota ja nussin häntä yhä nopeammin ja nopeammin.

  En aikonut todellakaan lopettaa kaikkea tähän, vaan vetäydyin Minnin suusta. Kovakouraisesti nostin hänet ylös, kiepsautin ympäri ja painoin uudelleen vasten keittiön pöytää. Pyöreä pylly heilui kutsuvana edessä. En nähnyt tarpeelliseksi edes riisua pikkuhousuja, vaan raotin niitä sen verran, että sain pillun näkyviin. Muitta mutkitta työnsin itseni vaimoni sisään yhdellä survaisulla, mikä sai Minnin inahtamaan kivusta. Kuuma ja kireä pillu tuntui taivaalliselta kaluni ympärillä, ja aloin määrätietoisesti liikkua edestakaisin. En pidätellyt hetkeäkään, vaan nussin aina pohjaan asti. Pian lantioni läiskähteli panon tahdissa vasten pyöreää takamusta, mikä vain lisäsi kiihotustani.

  Puolittain pöydällä makaava vaimoni ei uskaltanut päästä suustaan kuin kevyttä huokailua, mutta huomasin hänen silti nauttivan saamastaan kyydistä. Ilmeisesti työkaverin kyrpä ei ollut ollut läheskään yhtä tyydyttävä tai sitten vaimoni oli kaikki nämä vuodet ollut kyltymätön nymfomaani. Kaikenlaisia ajatuksia risteli päässäni, kun puristin Minnin lantiota ja nussin häntä yhä nopeammin ja nopeammin. Pöytä nitkui ja narisi, kun painoin vaimoani takaapäin suoraan pillun perukoille. Tunsin kuitenkin, etten kestäisi loputtomiin, vaikka huomasin kestäväni tavallista pidempään.

  Selvästi vaimoni mieliharmiksi lopetin panon yhtä nopeasti kuin olin sen aloittanutkin. Pöydällä maaten ja henkeä vetäen hän katsahti olkansa yli minuun odottaen seuraavaa liikettä. En epäröinyt hetkeäkään, vaan revin pikkuhousut vaimoni jalasta ja kiepsautin hänet ympäri pöydän päälle. Pöytä oli juuri sopivalla korkeudella panohommia varten. Se oli ollut päällimmäisenä mielessä, kun olimme sitä huonekaluliikkeestä käyneet aikanaan ostamassa ja ensimmäisen kerran söin sen päällä vaimoni pillua, enkä suinkaan aamupalaa. Tämäkään kerta ei ollut ensimmäinen, kun otin Minnin pöydän päällä, mutta yhtä ronski en ollut koskaan aiemmin ollut.

  Työnnyin takaisin litisevään vittuun, tartuin reisistä ja jatkoin vaimoni panemista. Ähisten painoin kyrpääni Minniin, jonka huokailu oli pikku hiljaa käynyt äänekkäämmäksi. Pian hoikka käsi tavoitteli klitorista, mutta tartuin häntä samantien ranteesta ja kielsin koskettamasta itseään.

  ”Nyt otat kiltisti munaa sisääs, etkä edes yritä runkata samalla”, vastasin murahtaen vaimoni anelevaan katseeseen, kun olin kieltänyt häntä. Harmistuneena Minni puristi kätensä sivuille ja nyrkkiin, mutta nautti selvästi samalla saamastaan kovasta kyydistä. Sinipunainen terska upposi sisään yhä uudestaan ja uudestaan, ja tunsin, etten voinut enää pidätellä kovin kauaa. Mieleeni juolahti vielä jotain, mikä tekisi tästä alistuspanosta täydellisen.

  Suu avoinna ja silmät kiinni hän laukesi, ja samalla tulin minäkin.

  ”Alas, takaisin polvilles!” komensin vaimoani, joka kuuliaisesti hypähti alas pöydältä eteeni. Toisella kädellä otin kyrvästäni kiinni ja toisella taivutin Minnin päätä taaksepäin. Vaimoni ei koskaan ollut halunnut lastiani kasvoilleen, mutta tällä kertaa en kysellyt, en antanut vaihtoehtoa. Aloin vatkata kyrpääni hänen kasvojensa edessä, enkä edes huomannut kuinka hänen kätensä pujahti jalkoväliin hieromaan klitorista. Molemmat haimme orgasmia, molemmat huohotimme ja jännitimme kehojemme lihaksia. Lopulta vaimoni ynähtely muuttui suoranaiseksi huudoksi.

  Suu avoinna ja silmät kiinni hän laukesi, ja samalla tulin minäkin. Sperma lensi terskani päästä suoraan Minnin otsalle, nenälle ja poskille. Loput runkkasin avoinna odottavaan suuhun. Kuuliaisesti vaimoni nieli kaiken ja otti vielä kyrpäni hellästi suuhunsa. Spermantahrimin kasvoin hän katsoi minua kiimaisesti samalla, kun upotti kyrpääni vielä muutaman kerran hellästi suuhunsa. Lopuksi hän maiskautti munani suustaan, eikä kaluni osoittanut vieläkään pehmentymisen merkkejä. Voipuneena rojahdin takana olevalle tuolille.

  ”Annaks sä mulle vähän paperia”, Minni kysyi. Kurotin tiskipöydältä rullan talouspaperia ja ojensin hänelle pari palaa. Huolellisesti hän pyyhki spermavanat pois kasvoiltaan ja painoi sen jälkeen pääni syliini, kyrpäni viereen.

  Olin hetkeksi unohtanut kaiken, mutta pian muistin mistä kaikki oli alkanut. En osannut sanoa mitään, mikä olisi kuulostanut siihen hetkeen sopivalta.

  ”Mulla ei ole mitään meneillään, jos sä sitä luulit”, Minni kuiskasi hiljaa. Se yllätti minut totaalisesti. Katsoin epäuskoisena vaimoani ja tunsin kuinka häpeä alkoi vyöryä ylitseni.
  ”Sami on kyllä mun työkaveri ja se on aika avoimesti flirttaillut mulle. Enkä mä väitä, etteikö se tuntus hyvältä, mutta tähän asti se on ollut vain sitä – ei mitään muuta.”
  ”Mut…kenet sä sitten näit tänä iltana?”
  ”Samin. Meillä oli tosin työpaikan palaveri, jossa oli neljä muutakin ihmistä, että jos haluat olla varma, niin soita vaikka kaikille ja kysy missä ne oli. Sami lähetti mulle eilen illalla viestin, et ’Hipheijjaa, iltapalaveri, ei mulla oiskaan ollut muuta tekemistä’, johon mä vastasin, et ’Nähdään sit illalla…’ Se oli tarkoitettu sellaiseksi sarkastiseksi huomautukseksi, en halunnut olla epäkohtelias, ku toinen lähetti viestin.”

  Tämän sanottuaan vaimoni hypähti ylös ja pujahti nopeasti suihkuun.

  Comments

  1. misu says

   Hei, olet tosi hyvä kirjoittamaan. En tiedä otatko ehdotuksia vastaan, mutta olisi kiva lukea novelli punatukkaisesta tytöstä 😉

   • Trickster says

    Hoi,

    Kiitos palautteesta! Otan toki ehdotuksia vastaan, punatukkainen tyttö on sen verran epämääräinen toive, että sen voisin lisätä johonkin tulevaisuuden tarinaani. Ehkä Terapiassa-sarjan jatkoon tai jotain. Tiedä häntä 😉

    – Trickster

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *