Alistava kaksikko

  Robert painoi jännittyneenä tavallisen vanhan omakotitalon ovikelloa. Hän kuuli talon sisältä askelia ja oven avasi hieman nörttimäinen tyttö. Robert pettyi. Hän oli toivonut jotain kaunotarta, mutta tämä sai kelvata. He esittelivät itsensä ja nainen vei Robertin ala-kertaan. Valkoinen huone, jossa Robertin oli riisuuduttava ja kun hän olisi alasti, hänelle sanottiin että hän menisi suihkuun ja siitä seuraavaan huoneeseen odottamaan kurittajiaan. Robert hieman ihmetteli kurittaja sanan monikkoa, mutta ajatteli että nainen tarkoitti ehkä itseään ja joitakin apuvälineitä, tai muuta vastaavaa. Robert valmistautui ja meni peseytymisen jälkeen seuraavaan huoneeseen. Se oli tummanpunaiseksi maalattu kellarihuone. Robert katseli huoneen seinillä olevia tarvikkeita ja odotti.

  Robert oli laittanut lehti-ilmoituksen jossa tahtoi itselleen valtiattaren, ja pian hänelle olikin vastannut useita dominoita. Mutta tämä paikka oli ollut lähinnä. Pian ovelta kuului askelia ja äskeinen nainen tuli nörttilookissaan tarkistamaan onko orja valmiina. Naisen huomattua että orja oli valmis, hän laittoi hänet kahleisiin ja kiinnitti hänet Xään. Sitten nainen laittoi televisioon pyörimään sääntö-filmin, jota orja jäi mielenkiinnolla seuraamaan.

  Kohta huoneeseen käveli kaksi naista, yllään mustat nahka-asut, molemmilla kasvot peitettynä. Robert hämmästyi koska naisia olikin kaksi, ja naiset esittäytyivät. Jenina ja Josefina, alistavat kaksoset. Robertin ilmeestä näki että hän piti yllätyksestä. Ja niinpä hän antautui täysin kaksikolle ja totteli ohjeita. Hän ei puhuisi. Ei vaikka kuinka olisi pakko. Hän oli antanut aikaisemmissa yhteydenotoissa luvan, että hänelle sai tehdä kaikkea sellaista, mistä ei jäisi pysyvää jälkeä. Niinpä toinen kaksosista aluksi hieman lämmitteli Orjaa raipalla. Orja nautti raipan sivalluksista ihollaan, ja pian hänen veltto elimensä alkoi kovettua. Myös se sai osansa raipasta. Yhä kovenevat iskut kehollaan Robertin teki mieli huutaa nautinnosta. Hän tosissaan rakasti kipua. Pian molemmat kaksosista oli piiskoinensa hänen kimpussaan. Kun etupuoli oli lämmitetty, orja käännettiin Xssä. Nyt hänen selkä, pakarat ja reidet saivat rajuja raipan iskuja. Orja vinkui nautinnosta, mutta kun hän vinkui, sai hän yhä rankempia iskuja. Läiskähdykset täyttivät huoneen ilman. Muuta ei kuulunut kun iskut ja orjan vikinä.

  Sitten orja siirrettiin pöydälle makaamaan. Ketjut laitettiin kiinni ja taas orja oli kuritettavana. Dominat sytyttelivät kynttilöitä ympäriinsä huonetta. Sillä välin kun kynttilät paloivat, dominat kiinnitti orjalle nahkahihnat peniksen ja kivesten ympäri. Sitten he ottivat kumpikin yhden kynttilän käteensä ja alkoivat kaataa pieniä pisaroita polttavan kuumaa steariinia Orjan vartalolle. Välillä kaulalle, välillä jaloille. Välillä rinnalle, sitten vatsalle, kiveksille. Sitten sisäreisiin ja taas rinnalle. Orja suorastaan läähätti. Sitten toinen dominoista kiinnitti Orjan jalat polvikahleilla yhteen ja jalat ylös kattoon menevällä remmillä kiinni. Orjan perse oli kuin tarjolla naisille. Toinen dominoista sammutti kynttilän, ja toinen jatkoi kuuman steariinin valuttamista. Domina alkoi työntämään suippokärkistä kynttilää Orjan anaaliin. Ilman liukasteita. Se upposi hitaasti perseeseen, steariini jähmettyi Orjan vartalolle. Orja voihki. Se vinkui. Domina jätti kynttilän Orjan anukseen ja lähti hakemaan raippaa. Hän läimi raipalla Orjan valkeita pakaroita, joiden välistä sojotti punainen kynttilä. Nahkahihna peniksen ja kivesten ympäriltä otettiin pois, ja kohta Orja laukesi ruiskuttaen mällinsä vatsalleen. Kynttilä otettiin pois ja Orja siirrettiin seinärenkaisiin kiinni. Hänet laitettiin niin että perse oli somasti pystyssä. Toinen Dominoista puki ylleen vyötärölle kiinnitettävän dildon ja liukasti sen Orjan spermalla. Sitten hän alkoi upottamaan tuota suurehkoa sauvaa Orjan perseeseen. Kun sauva oli Orjan anuksessa juurta myöten, Domina alkoi liikuttelemaan sitä edes takaisin. Orja puski perseellään sauvaa vastaan minkä pystyi, ja kohta hän taas lennätti lastinsa. Nyt vain huoneen lattialle. Siitä hyvästä dildo otettiin perseestä pois, Orja irrotettiin kahleista ja hänelle laitettiin kaulapanta. Hänen piti kontata lattialla ja nuolla mällinsä pois. Kun hän ei aluksi totellut, toinen Dominoista istui hänen selkäänsä ja nahkaruoskan avulla ohjasi ratsunsa spermatahrojen luokse. Orja nuoli ne nyt kiltisti pois, ja sai palkaksi maistaa Dominan pillua. Orja makasi maassa, ja Domina istui hänen kasvoillaan. Haaroista halki oleva nahka-asu antoi Orjalle hyvän mahdollisuuden ihailla näkymiä. Kohta kumminkin hän sai taas raippaa ja alkoi nuolemaan valtiattarensa lemmennesteitä valuvaa vaginaa. Tuo herkku sai Orjan kiihottumaan, ja kohta Domina nousi päältä pois.

  Sitten orja laitettiin makaamaan eräänlaisen tukin päälle. Tukki oli ilmassa, ja se roikkui katosta vahvoilla ketjuilla. Orjan kädet ja jalat laitettiin toisiinsa kiinni ja Orja sai keskittää kaiken tasapainonsa, jotta pysyi tuon tukin päällä. Orjan perseeseen työnnettiin värisevä pikkudildo joka laitettiin kiinni valjailla, penikseen laitettiin penisrengas ja nänneihin nänninipistimet. Hänet jätettiin siihen noin tunnin ajaksi. Kun Dominat tulivat takaisin, Orja oli saanut useita orgasmeja. Dildo otettiin pois ja tilalle laitettiin anustappi. Nänninipistimet ja penisrengas jätettiin paikoilleen ja Orjalle annettiin vaatteet jotka hänen piti pukea. Pukeminen oli hieman hankalaa seisokin ja anustapin vuoksi, mutta kyllä se lopulta onnistui. Dominat kävivät vaihtamassa vaatteet, ja kohta nuo kaksi nörttilookista sisarusta hakivat Orjan autoonsa ja he lähtivät kaupungin ravintoloita katsastamaan.

  Orjalla oli hankaluuksia nauttia ravintolan antimista, ja neidit olivat kuin ei mitään. Ihmiset katselivat hieman kummissaan Orjan kiemurtelua, mutta eivät varmasti ymmärtäneet mistä se johtui. Aterian jälkeen he menivät takaisin tyttöjen talolle ja Orja riisuttiin kaikesta. Hänelle annettiin muutama piiskaus ja sitten hän sai luvan lähteä. Hän kiitteli kauheasti ja lupasi ottaa yhteyttä uudestaan. Tytöt olivat tyytyväisiä tulokseen. Ja seuraavan kerran he tapasivatkin jo kuukauden kuluttua.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *